Непрекъснато мисля за другата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непрекъснато мисля за другата
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 14451 пъти
Здравейте!
Женен съм от 20 г. имам дъщеря почти на толкова, но от доста години си имам и приятелка. Виждахме се почти всеки ден чувахме се по сто пъти на ден, правихме любов всеки ден дори по няколко пъти. Сега тя реши, че не може повече така.

Решихме да се разделим но какво да направя, аз заспивам с мисълта за нея, сънувам я, съневам как я любя, как я целувам навсякъде, тя е в мислите ми непрекъснато.

Не искам да се разделям със семейстовот си, а и жена ми нещо осети и иска второ дете, пита ме дали я обичам но аз не и отговарям - Просто обичам другата/чуждата и наистона искам да я любя до полуда.
Какво да правя как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 70

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1eebaab1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей.. възрастен човек си гледай си детето и жената! какво мислиш.. че е толкова лесно ако например оставиш жена си и бъдеш с другата кфо.. ще започнеш нов живот ли.. а жена ти и дъщеря ти.. те кво.. хей мисли малко не си младеш на 18 години.. се пак твоя работа ако си по щаслив с другата океи, но помисли за жена си и детето си какво ще правят те.. Момиче на 14.
*Луната*

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3f9104e48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво дете, номер 1 - след 18 г. не си дете, а мъжът има дъщеря на 20!!!
Авторе, отгледал си си детето и си си изпълнил дълга като баща.
Не обичаш жена си, влюбен си в друга. Жена ти, според мен повече заради материала зависимост и социален статус е готова да зачене ново дете (на колко години е? ), за да те задържи! Предполагам, че тя ототдавна е наясно с какво те държи. За 20 години не поиска да те дари с друга рожба, защото и първата ? е стигала за целите ?, нали? И нейното не е честно поведение, защото е премерено и пресметнато. Пресметлива жена е жена ти.
Дори да приемем, че ти си виновният кучи син, това не променя фактите, положението, ситуацията.
Имаш още шанс да бъдеш с жената, която обичаш, всичко зависи от теб. Не се сърди, тя е взела правилното решение, защото не знаеш, какво ? е - ти сега може да рониш горчиви сълзи, тя го е правила през цялото време. Решавай. СЕГА.
Или продължи със скалъпения си живот за пред хората и заради дълга, или живей този единствен живот, даден ти да го живееш тук и сега. От теб зависи.
Просто те УМОЛЯВАМ най-сърдечно НЕ СЪЗДАВАЙ нещастно дете без любов. Не вярвам в брака ти и не вярвам, че дори сега да отблъснеш любимата си жена, че ще успееш да останеш при съпругата дълго. Не създавай дете, което ще е плод на сметката, не на любовта и ще изкупува вашите грешки. Това дете няма да има избор, ти имаш!
РЕШИ.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3f58b6e5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   пич направи на твоята жена второ дете не се занивай с глупости

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d6c4a46051
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят съвет е да говориш откровено с жена си и си дадете време за размисъл. Да заживееш с любовницата си и прецениш дали искаш да направиш промяната. Ако дълго си лъгал жена си и това те е карало да се чувстваш велик, много от романтиката ще изчезне, а общуването, освен сексуално, с любимата чужда жена ще ти даде много отговори. С една дума когато забраненият плод стане разрешен нещата са непредвидими...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d7746c235
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз не желая второ дете! И да кажа право живея у дома по навик!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 24f57c06c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Моят съвет пък е да не живее в лъжа, а на номер 2 мога да кажа, че заради такива съвети има толкова нещастни деца на този свят. Детето няма нищо общо с глупавите опити на родителите си да спасят неспасяем брак.
на 4 мога да кажа, че за да е влюбен авторът, значи и имал и връзка с момичето отвъд секса. Много плоска е представата на някои хора, че мъжете имат любовници за секса и връзката се изчерпва с това. Да, сексът е важен, защото липсата му у дома (мигрената на жена му 367 дни в годината) в началото е една от основните подбуди на мъжа изобщо да тръгне на лов за чуждо и да има за себе си логична причина за това, но в последствие разбира, че му липсва много повече. Ето, авторът го е разбрал. Момичето правилно е поело по своя път, защото ограничено ни е времето на тази земя и да го пропиляваш с чакане на женен не е просто начинът, по който една млада жена си е представяла да живее. Сега авторът е на ход - има “или или“, край на варянта „и и“
Едно мога да кажа - който пъди любовта от живота си, не я заслужава. Един ден, авторе, в последните си секунди ще съжаляваш за пропиляния си живот. Помисли си, как би постъпил, ако знаеше, че не ти остава много живот?
И не забравяй - всички сме пътници. Какъв ще е животът ти в края на твоя път - това ти решаваш. В последните си секунди си помисли, каква ще е равносметката на този живот и ще можеш ли да си простиш, че си изпъдил любовта?
П. П. сигурна съм между другото, че женати знае много добре, какво става. Не ? прави чест, че иска да зачене въпреки това дете. Ако мъжът ми има такава връзка с друга жена, в която е влюбен дори - ще седнем, ще се разберем и ще се разделим с спомените за доброто в брака ни. Никога не бих създала дете с мъж, който не ме обича и се терзае по друга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ff2831fa3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не ми се сърди, но не си прав. Обичаш другата жена, искаш да си с нея. Ами бъди. Достатъчно зрял си. Защо продължавате по навик и аз незнам. Обичате ни, но по някакъв начин все не ви достига смелост. Аз съм в положението на другата жена. Приятелят ми иска да е с мен, иска дете, но все не се осмелява. А времето си минава. Животът се живее веднъж. А подобни съпруги не разбирам. Поне ти ме опровергай, че има и решителни мъже. Бори се за щастието си.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50636f0596
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Няма какво да я мислиш другата, просто си свикнал с нея от една страна, а от друга се чувстваш засегнат, от това че тя е прекъснала връзката, а не ти. Имаш си семейство, гледай си него, другото е било за допълнение и краят му е бил ясен още в началото, забрави го.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5bc456fcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Права е н 6, това е положението. Ако останеш с жена ти, това е един вид мазохизъм от твоя страна. Нормално е другата жена да иска да прекрати, сигурно страда ужасно от твоята нерешителност. В крайна сметка живеем само веднъж, ако пропилееш шанса си да си щастлив, после се сърди единствено на себе си. Щом си влюбен -действай. Ако стоиш като някаква бабичка у вас, жена ти ще те изненада съвсем скоро, че е бременна, ще проклинаш злата съдба. Много страхливи мъже по този начин се превръщат в заложници на дълга. Така или иначе се развеждат после, защото е безумно болезнено да живееш в лъжа, но нещата са се усложнили. Защото другата си е отишла вече. Ти решаваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c9b289515c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ... отдай се на желанието си... ЗARA36

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b917027de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря Ви за съветите!
И те са като моите мисли, ту насам, ту натам, а аз непрекъснато търся повод да звънна на нея-другата. Днес звъних сигурно 5 пъти и накрая ми вдигна. Защо изпитвам желание да я чувам, да я виждам да я любяр да съм с нея и после защо по навик се прибирам там където не желая?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a4141e2f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото я обичаш, Аворе. Много е плакала и тя, бъди сигурен. Аз бях бях на мястото на приятелката ти цели 6 години и просто търпях, защото не можех без него. Приятелки са ме виждали как плача и на пода и не могат да ме разберат какво става - не можеш и да кажеш на никого, нали разбираш (ти си курвата, лошата жена). Превърнах се в сумнамбул, не можех да спя, да се храня, отделих се от близките си, писах си дипломната на сън направо. Побърках се. Късах с него един път, но не издържа и 10 минути просто и ме склони. Една „доброжелателка“ пък почна да тормози родителите ми и да им разказва, що за жена съм била. Е, това преля чашата за мен и си дадох сметка, че този мъж може би не ме обича, а и дори да е така, просто не мога да живея така. Напуснах страната и града, изключих си телефоните и си намерих работа в друга държава и град. В началото просто изпитваш една безтегловност, свобода. Дори излизах на обяд с други мъже, смеех се, просто се чувствах добре. Уж. Рухнах психически, почнах да бродя пеш из града и си дадох сметка, че не мога без него. Отворих си мейла и той ми беше писал десетки писма, помислил си, че съм погинала някъде в катастрофа, защото и ти го осъзнаваш - ако се случи нещо с любимата ти, дори на погребение не можеш да отидеш, камо ли някой да ти се обади. Обадих му се, говорихме 2 часа, плака, а не беше плакал при смъртта на баща си. Върнах се при него. После всичко стана много бързо - разрови се в компютъра на жена си, намери чатове с любовника ?, за който не е предполагал (много се зарадва), намери си основание да се разведе за пред вече големите си деца и ето ни сега - вече сме заедно и си наваксваме всеки ден. Не само не намаляват чувствата ни, но и си градим общо бъдеще, общ дом имаме вече, дори децата му са на наша страна, но те и без това си поеха по пътя и се обаждат само за парички и ваканциики (така и е редно, защото децата си имат свои живот след 18-19).
Ще празнуваме и за първи път празниците заедно. Семейството ми много го харесва и чакаме и наши деца. Дори материално е по-добре, защото се успокои, друга работа ще почва скоро с двойна заплата, давам му сили и самочувствие да се самооцени. И съм доволна и щастлива. Това е нашата история, ти знаеш, какви мъки сме минали, за да сме заедно, така ни е сплотило това, че сме като заварени един за друг, има как и в един ритъм да почнем да почнем да дишаме - сърцата ни отдавна бият в един.
П.П. Според мен реално си на път да загубиш любимата си. Тя в момента се бори със себе си и се опитва да задуши любовта към теб.

„а защо изпитвам желание да я чувам, да я виждам да я любяр да съм с нея и после защо по навик се прибирам там където не желая?“

Защото те е страх, страх те е от това, че любовта може да си иде, че можеш да сгрешиш, какво ще кажат хората, дъщеря ти, че ще си виновният, лошият, че жена ти ще ти каже някои неща, но най-вече те е страх от провала. Ами ако не се получи?
Така беше при моя човек, при него също го имаше и дългът към децата, но в един момент те си поеха по своите пътища и не им дремеше за него - дори почивка не искаха да правят повече с родителите си накрая, защото им било неприятно.

Страх те е и за материалните неща - да продадеш къща, апартамент, граденото с години. Разбираемо е.
Моят (вече) мъж дори не си беше правил труда да озакони някои пристроики, е и това стана - продаде се имотът и всеки почна на чисто. Не си мисли, че жена му и една сълза е проляла - напротив - наговорила му е такива неща, таени с годините, че той (горкичкият) се е хванал в чудо. Направо го е мразила и е подтискала всичко в себе си заради материялното, къщата и децата.

Сега не ни е лошо - живеем в апартамент от 3г., но домът ни е уютен и спокоен. Връща си се с радост от работа, намира чист дом, сготвена храна, чисти дрехи и МЕН. Скоро ще сме трима, а после (дал Бог) четирима и може би петима. Има някак си енергия, сили - отслабна 30 кг., смени си дрехите, подмлади се - нов човек е. Продава и до днес колите, които е накупил на жена си, за да е щастлива. Аз сама си взех кола, намерих си чудесна работа, и двамата много пътуваме. Хората, които отдавна не са го виждали не могат да го познаят. И децата му са щастливи, защото с новите доходи им изпраща повече пари по университетите, почивки си правят само тримата, а и бившата му сигурно е по-щастлива с парите от къщата, с някои мъж, когото да обича, не тайно да ненавижда.
Това е положението, авторе - избирай.
При нас се получи - събрахме се след толкова години, свихме си наше гнездо - без студ, хлад, скандали и обиди. Без материални изгоди и зависимости. Само ние двамата (скоро тримата). Това е животът - познатото и уж сигурното от миналото се превръща в блед спомен, когато започнеш отначало - с жената, която обичаш и те обича.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f1d67a4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Не вярвам историята ти да е истинска - нима е възможно от няколко години всеки ден да я любиш по няколко пъти и накрая да изтропаш за нея - "чуждата".
Извини ме, но е смешно, наистина :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a4141e2f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До 13... о, вярно е и още как - забранената любов е най-сладка... и дори един ден да се реши проблемът пак продължавате, защото любовта е лудост, а и знаеш, какво е да си разделен... не преувеличава авторът, забравя да сподели за разговорите и за прекараното време, за криенето да се обаждаш по телефона и да не искаш да затваряш, а да трябва...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13bef7fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 12, не забравяй, че така е започнало и с бившата му жена "която обичаш и те обича" :)Иначе човек живее един живот и си заслужава да се бори за щастието си:)
Та аз съм "съпругата". Това, което се случва го усетих и аз много скоро след началото на връзката му. След безброй въпроси научих истината"за голямата любов" Слушах и бях като вцепенена, не можех да повярвам, че се случва. Първата реакция беше да се боря, но после се запитах "за какво"? Та.. с месеците след като тази любов вече не беше скрита-не беше и толкова сладка. Не, че връзката прекъсна.. но такива сте мъжете СТРАХЛИВЦИ. Аз трябваше да взема решението и да го накарам да се изнесе от къщи. Сега, когато се чуем(а това е пак заради мен, че не бях истеричката, а разбиращата) вече ТЯ не е голямата любов, сега той усещал, че има чувства към мен..
Помисли си добре.. дали е само страст, кое те задържа в къщи... какво ще загубиш и какво ще спечелиш.
Всяка любов е красива.. докато не дойдат битовизмите...
Важно е после.. дали ще я съхраните и ще устои:) Успех.. в избора, но не се дръж като страхливец..

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a4141e2f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   12. Не съм им светила, честно казано, но поне по негови думи, нещата още от 3-тата година с нея не са вървяли добре. Правили и дете, за да заздравят брака си и катастрофата станала пълна. С мен беше 6-7 години преди да се престраши все пак да стори тази крачка, а неусетно как минаха годините - от 3 вече имаме и наш си дом и нещата са като в началото. Дори сега е по-добре, защото имаме и спокойствие, и време, а и правото да планираме общо бъдеще.
Чела съм иначе историята ти - добре си постъпила, мъжът ти е един слабохарактерен човек и не го допускай повече като мъж в живота си, само като баща на детето си. Не всички мъже са обаче такива, колкото до теб - ти си страхотна дама и заслъжаваш много, много повече!!! Не преставай да вярваш в любовта, ще видиш, че истинската любов е не само да даваш, а и да получаваш...и не си отива след 3 години, не и след 10...има баби и дядовци в парка и съм сигурна за доста двойки, че са още влюбени. Просто си личи. Вярвай в Нея - в Любовта и далеч от този мъж!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13bef7fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   12 моята история няма как да си я чела(още не мога да се престраша да пиша, а как имам нужда от съвет) Радвам се на вашето щастие. Аз вярвам в любовта и че тя е основата двама човека да живеят заедно. Ти си била от едната страна, аз от другата, но... двете в един момент сме били.. "жертвите".
Яд ме е за реакциите на мъжете... Не изневерите са проблема, а предателството и положението в което Ни поставят. Защо след като господина бленува за тази жена.. не направи крачката? Защо няма смелостта да погледне жена си в очите и да и каже какво чувства? Да-съпругата може да усеща, но първата защитна мисъл е да съхрани семейството и търси начин. Но когато е поставена очи в очи с проблема.. вече може да мисли.. Та тя също е човек и има своите емоции и мечти. Защо се превръщаш в такъв егоист? Защо центъра си ти? Дали и правиш услуга и на нея? Та коя жена иска.. съпруга и да заспива до нея с мисълта за друга? Не знам.. емоциите ми избиха, но мен никой не беше ме питал за това... Аз съм съпругата, скучната, която всичко правеше с любов....
Но съвет от мен.. ако решиш да запазиш брака си-мълчи и прекъсни връзката. Ако не-събери смелост и погледни жена си в очите... , а какво ще стане... :))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a4141e2f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18, ами жалко, че напишеш своя история - да си излееш болката - олеква. Имаше една дама като теб иначе тук, май накрая изхвърли багажерите на мъжлето в чували за боклук (по моя идея), защото онзи изобщо само я тормозеше с неговите терзания.
Съжалявам, че така се е получило при теб, но нещата са по-комплексни, отколкото си ги представяш. Ти в момента съветваш автора да избере съпругата си, до която лежи студен, а това значи и дете да ? направи. Сигурна ли си, че действително го мислиш? Това ли заслужава госпожата и това ли заслужаваш ти самата?
Ето, сега съм от страната на съпругите квази и спя спокойно - имам доверие на човека до себе си, знем си и кътните зъби и знам, че ще усетя ВЕДНАГА, ако нещо стане. Какво ще направя ли - ами ще го оставя да си отиде. Имам му доверие, че ще продължи да се грижи за децата ни, не само материално, защото виждам, че се грижи за тези от предишния си брак. Какво мога да искам повече?

Ако имаш едно птиче - остви го да отлети, ако се върне - твое е, ако ли не - никога не е било.

Имало е моменти, в които съм съжалявала жена му, защото аз знаех, а си мислих, че тя не знае, в каква каша е. Но сега като се замисля - знаела е и нарочно си затваряше очите - не е било само заради децата, а по-скоро също заради материалната и социалната си сигурност. Но в никакъв случай от любов. Правеше го нещастен. След събота и неделя със семейството си понеделниците бързаше да ме види - да заредил силици за седмицата, да отдъхнел. Не сме правили дори винаги секс, защото знам, че си въобразявате, че предимно това е основата на такава връзка - не, това може да е било в началото, но после идва приятелството, нежността, споделянето на най-интимните тайни.

Аз не искам брак-бреме. Един живот се живее, за Бога и не си мислете, че като мъжът ви си е тръгнал (то и жени има достатачно такива) животът свършва. Напротив - сега започва. Ако е мъж на място, ще продължи материално да ви помага за децата, новата жена няма да има нищо против, тя си е знаела предварително, че няма да удари лотарията с разведен. Запазете добри отношения с бащата на децата си, това е важно. Другото се печели, намира.

И още, 18 - ти сега не вярваш в любовта, но като свободна жена съм сигурна, че ще намериш човек, който ИСКА ДА БЪДЕ С ТЕБ, ИСКА ТЕБ САМАТА И ТЕБ ОБИЧА.
НИКОЯ ЖЕНА НЕ ЗАСЛУЖАВА влюбен в друга мъж в леглото и кухнята си - и обратното.
Авторът е страхливец и не дава нищо на жените до себе си - от едната взима огнището, от другата - любовта.
Помисли малко, авторе, съпругата ти е още млада и може да почне нов живот и без теб, но ще е честно ли да я оставиш след години - стара и болна?
Стига си протаквал, имаш изгледано дете и си изпълнил този си дълг. Не заслужава жена ти да си от дълг при нея и не заслужава едно дете да бъде направено от дълг. Започни честен живот в хармония с чувствата си и дай и на жена си право на избор, право да намери човек, който ЩЕ ? ДАДЕ ЛЮБОВТА, която ти НЕ МОЖЕШ. Дай на любимата си спокойствие и нормален живот, защото не е лесно да си мразена и хулена в обществото за чужди грехове, да се криеш по ъглите като последната паднала жена, а същност да не правиш нищо повече от всяка влюбена жена - да искаш да си с любимия.

Авторе, ако не вземеш днес и тук решение, другите ще го вземат. Скоро момичето поеме окончателно по пътя си и ти ще я загубиш. Така се случва със страхливците - чакат друг да реши вместо тях. И жена ти един ден ще си намери мъж, който да я обича. Заслужаваш да си сам!

На 18 мога да кажа само, че може сега да ти е трудно, но после ще видиш, че всичко е било за твое добро и, че заслужаваш повече от съпруг по дълг, навик и удобство. Приключи окончателно с такъв, защото сама се отказваш от любовта и от възможността да остарееш с някого в щастие и разбирателство!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13bef7fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   19, в никакъв случай не го съветвам да избере съпругата си. Съвета ми е да направи ИЗБОР... Сам се е набутал в триъгълника е време е за отговорни решения. Не може и вълка сит и агнето цяло.. това е избора на все повече мъже:)Той казва, че от доста време е с тази жена-така, че..
Помисли си какво получаваш с едната и какво с другата.. Как се чувстваш с едната и как с другата... Като правиш избор забрави детето.. Това посъветвах и моя съпруг.. Ти баща винаги ще бъдеш, без значение дали ще живееш с мен или не. Става въпрос за теб и твоето щастие. Знаеш ли, когато си щастлив-искаш да даваш и правиш тези около теб щастливи, а сега на лице са две нещастни жени в следствие на твоя егоизъм.

19 съгласна съм с всичко, което казваш. Аз това и направих-пуснах го.... Аз обичам съпруга си и винаги съм искала да е щастлив... , но не и за сметка на мен.. Сега аз съм спокойна
Яд ме е, че аз трябваше да взема решението... Яд ме е, че мъжете забъркват кашите, но после са слабохарактерни и не могат да постъпят отговорно. Така, че авторе време е за решения...
Това което ми прави впечатление обаче е.. че говорейки за любовницата-споменаваш само сексуални влечения? Погледни на нея като бъдеща твоя съпруга и.... как би бил живота ти с нея.. и избери.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f5179a718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Поредният мухльо в розов балон. Че какво имаш да питаш? Напусни жена си и иди при другата. Тя те харесва такъв - мижав, криещ се, страхливец. Ще ти се отпусне душата. Жена ти рано или късно ще разбере. Убедена съм, че повече няма да те обича. Така че ти вече си избрал. Направи "хоп".
П. П. Останаха ли свестни мъже в България? Отгоре до доле пишман страхливци и любовници. Както е казал "другарят Ленин" - "да има от всичко и по много".

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d6c4a46051
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   За мен става въпрос за сексуално влечение, което е обсебващо, поради невъзможността да бъде задоволено безпрепятствено и безнаказано. Ако чуждата жена стане съпруга много скоро ще заеме мястото на настоящата. Много яироко разпространен вирус на неудовлетвореният мъж в дълготраен брак, з амен нищо особено. Само един месец в прегръдките на въпросната приятелка и ще го видите на прага на сегашната му жена разкаян и гузен....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f1d67a4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 14 - то е ясно че една дългогодишна връзка, за да просъществува толкова не е била чак толкова забранена. Та той не си е закопчал дюкяна през цялото време!
Така че, разбираемо - жена му знае, но не й пука много.
Ами сега? Чуждата се оказа прекалено своя. А съпругата - чужда.
Цялата ти теория отива на вятъра.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5f9467faf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 24 - не е теория, преживявам го. Ние другата година имаме годишнина - 10 години, а влечението ни един към друг не е намаляло. Някак си просто не можем по друг начин, сякаш утре няма да има. Живеем много интензивно заедно, макар, че от 3 години живеем заедно! С огромно желание си правя и домакинската работа, и гладенето, и прането, защото е за него - нищо не ми тежи, нямаме и никакви битови разправии. Хем съм му съпруга, хем не престанах да му бъда и любовница и не мога да го обясня това нещо.
Няма омръзване, когато просто и на двама ни ни е ясно, колко скъпоценен е всеки миг. Не мога да го опиша с думи, но лудостта продължава - и в леглото, и извън него и просто не можем да се наситим един на друг. Една бабка ни направи забележка, защото се натискахме в едно кафе, изобщо... хем ми е смешно, хем си мисля - нека, поне не се крием и никой копче не може да ни каже! Не мога да опиша на автора просто какво чувство е да си ЛЕГАЛНО с любимия човек, да си лягаш и да се събуждаш с него, да го гледаш как си чисти с четчица ноктите в банята и да ти харесва, да се докосваш всеки ден до дрехите му, нещата му и четката му за зъби да е до твотята - безценно е това чувство, когато толкова си се борил и страдал, можеш да оцениш всеки миг с любимия човек.
П. П. Лятото на морето една рускиня си помисли, че сега съм го свалила, защото се натискахме отново... дърпа ме рускинята и ми вика - кажи, как го свали, че тук е умряла работа, а мъжете само гледат тъпо... Не можах да ? дам съвет, дори не знам как се сваля мъж - не ми и трябва!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5bc456fcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 24, с тези глупости как ще се върне гузен и виновен при жена си, плаши твоят мъж, може да ти повярва евентуално ако е малоумен. На практика това се получава 1 на 1000. Те са влюбени един в друг и всяка минута, в която са разделени си липсват и ги боли. Дотолкова, че и двамата са на ръба. Ти си в момента тази, която е против любовта. Ти си "злата вещица ". Ако остане с теб, заради някоя манипулация , ще те намрази. Надявай се да се върне, веднъж като направи решителната крачка, ще си се чуди на акъла защо и за какво е търпял толкова време безумната ситуация и безкрайната болка. Ще се върне на кукуво лято, да не е луд?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13bef7fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До автора..

Кажи какво те спира да напуснеш семейството си? Кое те задържа в него? Защо не осъществиш сънищата си?

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d6c4a46051
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Към 26. Прекалено много страст влагате в коментарите си, сякаш искате да убедите себе си в правотата си, но добре знаете, че сте просто една паднала жена, която оправдава слабостта си...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 638e57b3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Ти всъщност нямаш кой знае какъв избор:
- Напускаш жена си и се събираш с любовницата;
- Оставаш си вкъщи и си търсиш нова любовница.

Реши!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b917027de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Поредният, който лъже идвете и гледа сопственото си спокойствие.
Даваш ли си сметка, че губиш времето и на двете, че ги нараняваш и пренебрегваш за да си дабре ти.
ЗНАЕШ ли ти обичаш само себе си и спокойствието си!
ЖАЛЪК си! И двете са повече от теб и ти не заслужаваш нито едната нито другата!
СТАХЛИВЕЦ!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5bc456fcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   28, определението "паднала жена " е за теб, уважаема. Паднала си до там, че живееш с мъж, влюбен в друга жена, сигурно си права, че никой няма да те пожелае повече. Ти за страстта не пиши по- добре, явно са ти чужди тези неща, като се има предвид че се чувстваш " морално извисена "

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5bc456fcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Развеждай се, какво седиш и чакаш да ти кажат хората!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 45f40d774c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   31, стига с тоя патос за великите ти дела и великата ти страст, която никой друг не изпитвал, бе жена. Вярно само се оправдаваш и всяка, която не е съгласна, задължително трябва да е съпруга на изневеряващ мъж. До колкото виждам, 14 си е права затова, че тази връзка не е била тайна, точно затова тук не става въпрос за теориите за забраненото. :Д
31, направо ми е жал за теб. :Д Жената била "злата вещица", че искала да си запази семейството, но видиш ли, детските трепети на съпруга и били най-важни. :Д Хайде злобей и с/у мен, жалка женице, няма да си оправиш проблемите така. :Д

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d7746c235
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Към 32
Мислиш ли, че ще го напрови?
Ако имаше куража нямаше да се вайка и да ходи ту при едната ту при другата. Ще си седи у дома и ще въздиша, ама тако му се пада.
Не останах мъже в България.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f5179a718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   31, паднала жена е тази, която със зъби и нокти се бори с години да докаже на един мъж, че друга жена е лоша. Като човешко поведение изобщо би ли го нарекъл някой извисено?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b917027de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Как да кажа на дъщеря си че обичам друга?
Тази нощ бях при нея. Говорихме, гушках яр веше хубаво но и я нараних. Казах и, че съм пропуснал толкова съботи и недели, толкова вечери да прекарам с дъщеря си.
Нараних всички!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bb4b5c7f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Според мен, или трябва да се разведеш и да заживееш с приятелката ти или забравяш за нея и си оправяш някяк си отношенията с жена ти.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5bc456fcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   35 никоя жена не се бори с години да доказва, че другата е лоша. Той съпругът ти си го знае. Падналата си ти, че се опитваш да го накараш да я разлюби, ама няма как да ти се получи. То не си само паднала ами си и жалка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 92231377a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Страхът на авторът е -какво ще кажат хората. Но не е правилно, животът е един, изживей го щастлив. Хората са казали, всяко чудо за 3 дни, ще те упрекват, ще те говорят и ще забравят, но ще бъдеш щастлив-всеки човек го заслужава. Не първата, а зрялата любов си заслужава

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d7746c235
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Сигурно няма да ме погледне след това което и казах снощи. Тя се почуства виновна, като и казах, че съм пропуснала толково много от времето което можех да прекарам с дъщеря си.
Голям съм глупак!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13bef7fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Авторе, защо ми се струва, че изпадаш в самосъжаление и сам си създаваш безизходица? Дъщеря ти е достатъчно голяма и би те разбрала добре. Но при условие, че седнеш и говориш с нея като голям човек-искрено. На 20г.. всички сме изживявали любовта и разочарованията от нея! Събери смелост и се дръж като мъж с главно"М". И дъщеря ти и съпругата ти, и любовницата ти имат право на честно и достойно отношение.. Да.. трудно е да понесеш последствията, но е време... доколкото разбирам. Винаги ще има наранени, но... времето лекува.. не удължавай агонията за всички. Никой не я заслужава.. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d6c4a46051
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Страхливецът е жесток към всички...

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 43a1556dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Семейна съм от 23 години с две големи вече деца. 19 години бях моногамна, от 4 не съм. За тези 4 години, пренебрегвах децата си доста често, но седнах и им обясних. Ще ти кажа, какво стана-казаха ми -мамо всеки трябва да бъде щастлив, ние вече сме големи, разбираме те прекрасно. Няма да коментирам заслужава ли си човекът, заради които го правя, но се гордея, че си възпитах децата, така че да мислят и да не бъдат егоисти. И наи-важното е че аз не нападах съпругът си, напротив, казах им само, че съм щастлива.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8b4b638d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   „Как да кажа на дъщеря си че обичам друга? “

Авторе, аз мислих, че обичаш друга жена, не друга дъщеря. Ти тук за друга дъщеря ли пишеш, нещо ме обърка?
Откога 20-годишното „дете“ се гушка и успокоява, защото тати е влюбен и има шанс да бъде щестлив?
Съжалявам, но нещо не ми се връзва.

Не е виновна връзката ти, че си прекарвал малко време с дъщеря си. Тя в момента използва чувството ти за вина (не виждам да имаш причина да се чувстваш виновен, че обичаш), за да те манипулира в желана от нея посока.
Ще видиш обаче, че като си намери приятел и свои живот, няма да се сеща и един телефон да ти звънне на ден. Ще си умреш сам, стар, болен. Защото си страхливец. Дъщеря ти ще си направи свое семейство и деца и ти ще си досадния дядо по празниците. Това е положението...Тайно се страхува (и с право), че можеш да си направиш други деца, с които да трябва да те дели, да дели и апартаменти и наследство. Изобщо не можеш да си представиш, колко може да бъдем егоистични като дъщери и деца. Така трябва и да бъде.
П.П. И моят татко прекарваше малко време с мен, нормално е - мъже сте. Винаги е бил до мен обаче, когато съм имала проблеми да ми помага. Своите проблеми май решава сам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7dd1b33805
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Номер 43, искам да те поздравя най-сърдечно за постъпката ти спрямо децата ти!

Най-голямата грешка, която може да направи един родител, е да смята децата си за идиоти, на всичко отгоре с предразсъдъци, които биха се обърнали срещу собствените си родители, само защото те са избрали даден начин на живот.

Майка ми не знам колко време е била моногамна, вече със сигурност не е, но не знам точно от кога. Това по никакъв начин не ми пречи, напротив радва ме, защото като се видим може да се говори нормално с нея, а всички знаем какво е да имаш незадоволена жена около себе си :-) Пък било то и майка ти - и тя е жена като всички други. Между другото съм я "хващал" (без да искам) и да гледа порно, което също по никакъв начин не ме впечатли.

Родители - живейте си живота както вие искате и оставете децата си да живеят техния както те искат!

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 04fac0e9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Странно, защо авторът вече нищо не казва, може би е направил второто си дете и е захвърлил любовта?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8172d4d428
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Сигурно е захвърлил любовта. И аз така мисля. Лесно човек предава другите, но е интересно как страхливеца предава себе си. Какво става, авторе?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c12202f2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Здравеите! аз сашто бях семеен 23 год. не се разделих
само заради жената с която се чуствах, щастлив и обичан
и която обичам безумно! Просто в бившия ми дом всичко отдавна беше сваршило! А децата, децата са доста сложен казус! В при мен беше и спекулация но в всички случаи е различно предполагам. Ако искаш савет от мен
е трудно да ти помогна, наи добре е ти сам да решиш ако ништо не те задаржа следваи сарцето си пак то ште си покаже, но ако си се влубил и се разделиш и с новата си лубов, тогава с сигурност ште ти баде много тежко!
При мен с бившата беше спекулиране, интерес, пари, имоти, коли и тн. А тук бе лубов, лубов и пак лубов!
Не го казвам за собствено уcпокоение, а така се чуствах
Вапреки че и на неия сам дал всичко което и е липсвало!
Успех все пак живота си е твои, само ти можеш да си го направиш по хубал или по лош!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cca72be2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Винаги ми е било много смешно как някви чичовци с лека ръка зарязват жените, които са им отдали младостта си, родили са им деца, прали са им всеки ден гащите и т. н с лека ръка.
Влюбил се бил, сексът бил невероятен и той имал право на любов, на нов живот, на щастие.
Кой ти е крив, че не си запазил любовта с жена си? Че не се примиряваш с възрастта и искаш отново да си млад? Къде ти е щастието и кой искаш да дойде да ти го донесе?
Това са примитивни души, които могат само да си въобразяват, че изпитват любов, а всъщност обичат единствено себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 35b42c637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   №49, ами като ти дойде до главата - тогава ще разбереш. Сега колкото и да си напъваш въображението - нищо няма да излезе. Аз пък се чудя как ти не си намери свястна работа, не направи шеметна кариера и не стана №1 в света? Кой те спира?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4bc210671b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Като искаш и обичаш другата какво търсиш прижена си. Лъжеш и нея лъжеш и любовницата си, Но вие мъжете сте егоисти. Хем искате сигурното в семейството, хем ида ви правят кефа ыа после ни лук яли ни лук мирисали обратно при жената в къщи. Просто не ти достига смелост, но не се притеснявай всички мъже сте еднакви

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8172d4d428
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Защо да се примирява само не разбрах? От благодарност за изпраните чорапи? Живота е за да се живее щастливо, а не да се изтърпява някой друг, защото пере добре. Примитивно е да си с някой без любов, ето това е примитивното. Били им "отдали младостта ', все едно той не и е отдал собствената си младост и не се е грижил за децата. Когато една връзка се е изчерпала, трябва да се прекъсне, а не да се поддържа изкуствено за да са щастливи другите отстрани!

 
  ...

1-50 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker