Поредният турски сериал! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредният турски сериал!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5879 пъти
Всичко започна това лято. Отидох в Турция със сестра ми и родителите ми. В хотела, в който отседнахме, имаше група аниматори, които отговаряха за забавлението на гостите и един от тях ми привлече вниманието веднага. Виждах го за първи път, а сякаш съм го познавала цял живот. Отначало го смятах за много хубав и го харесвах, но докато се усетя, това харесване бързо бе прераснало във влюбване.

Въобразих си, че последната вечер съм успяла да привлека вниманието му, защото след като беше свършила програмата на аниматорите, някой беше застанал зад мен в тъмното и съвсем по детски се опита да ме изплаши, като извика: ,, Ууу!'' . Аз се обърнах, чак когато усетих, че е отминал, и видях, че е бил той.

След това имаше дискотека и аз се настаних там, където танцуваше и той. Докато танцувахме, забелязвах с периферното зрение как ме поглежда отвреме навреме. Същото забелязах и по време на вечерята. Беше на една маса до нашата и отвреме навреме поглеждаше към мен.

След дискотеката със сестра ми отивахме към стаята и го срещнах ненадейно. Докато се разминавахме, не откъснахме очи един от друг. На другата сутрин си заминавах, но веднага щом се прибрах в България, го намерих във фейсбук и в скайп. Оказа се, че във фейсбук не влиза много често (веднъж на 1-2 седмици), а в скайпа има много малко абонати - по-малко от 20 и аз съм една от тях, но не ми пише.

Никога не сме се запознавали официално и ако ме беше харесал, досега щеше да ми е писал. Проблемът е, че не знам как да привлека вниманието му. Съдбата понякога е иронична. В моя случай ме занимават всякакви момчета и досега имах поне пет предложения, но те просто не ме интересуват. Дори са ми неприятни. Аз искам той да ми обърне някакво по-специално внимание.

Навярно отдавна е забравил за срещата ни, а аз пазя спомена за нея в едно закътано местенце на сърцето си. Във фейсбук постоянно му пишат разни други посетителки на хотела. Публикуват му любовни песни и техни разголени снимки, пращат му целувки и сърца, но той не отговаря на никоя. Досега не съм видяла дори да е коментирал или харесал някоя от снимките.

Смятах за Нова година да му пиша и да му честитя, но се страхувам, защото не знам как ще реагира. От впечатленията наживо знам, че е възпитан и забавен, но нали е аниматор - това му е работата. Бих искала да го опозная малко по-добре и що за човек е всъщност, а за целта трябва да станем приятели, но просто не виждам това как ще стане.

Той е весел и забавлява туристите, а и с приятелите му виждах как се веселят, но същевременно с това е страшно потаен. Има нещо загадъчно в него. Предполагам, че ако някога стане нещо между нас, няма да ме кара да се забулвам и т.н. , защото сестрите му живеят в Германия със семействата си и работят и са нормално изглеждащи млади жени. Но все пак искам някак си да го привлека и опозная. Уморих се да ме търсят разни други, които не харесвам, а да съм невидима за единствения, който искам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 702286afe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави, мила. Човекът е женен за някаква наложена от родителите му братовчедка. Там животът е съвсем друг, най-много да те мине и да те остави - за тях недевствената жена е боклук.
Братовчедка ми ходи с много съвременен турчин от истамбул, бяха 6 години заедно, тя и турски научи, запозна я с родителите си... и я заряза със следния мотив - „Искам майката на децата ми да е туркиня, съжалявам“. Братовчедка ми рева, къса се и при една ваканция се запозна с чудесно българско момче от родния ни град. Сега са заедно, той е сериозен, мил, носи я на ръце и се отнася с нея като с човек - тя беше забравила това отношение, защото по време на цялата им връзка, турчинът предпочиташе да си излиза с приятелчетата си, да я унижава и пренебрегва.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2abaa92271
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 как разбра, че е женен?
Аз нещо тея дни ме няма.. останах с впечатлението, че е български аниматор..
Както и да е.

Авторке, защо просто не му пишеш?
Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 03888abfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Лоша, мъжете над 20 г. ги женят с уреден брак с жени на 15, за да са девствени. Разводът в мюсюлманския свят иначе е нещо като добър ден, после си я връща на техните.
Тези аниматори са известни женкари. Германките правят секс туризъм в Турция, там мъжете им харесват+незадоволени са и спят за пари и с най-тлъстата и стара германка. Точно такива аниматори най-много, защото знаят и език. Не ? е обърнал истинско внимание, защото не е тлъста германка с пари, а бедно българско момиче с родителите си - забрави.
Нека се пробва и му пише, че са получили тлъсто наследство и гледай само какво става

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ebabd70fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма ли българи тук?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8387f36525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Не се осмелявам да му пиша, защото знам много добре какво е някой да те занимава с нещо, което не те интересува, и да досажда. Не знам дали и аз няма да съм досадница в неговите очи. Иначе всичко е толкова объркано...
Един от неговите приятели, пак аниматор, е женен за една рускиня и се държат като нормално семейство, поне пред хората. Там ми казаха, че има много турци, които се женят за рускини. Съответно, щом сключват брак, значи не ги интересува дали майката на децата им ще е туркиня, или не. Включително и за българки съм чувала, че са се женили за турци, но има и един друг тип - като арабите...
Има едно момиче, което във фейсбук е вписана като негова братовчедка и преди си писали да й се обади и т. н. А и преди е бил със семейно положение, , женен'' във фейсбук. След това го е сменил на, , необвързан''. За него знам, че е голям патриот. Една вечер едно момче, на около 8г. , влачеше турското знаме на сцената и въпросният господин му се развика, че го влачел по земята. Баща ми тогава го нарече, , фанатик''.
Не зная как е възпитаван и дали е като колегата си, който е женен за чужденка християнка, или е от онези турци, споменати в по-горните коментари... Ще ми се да разбера, защоъто ако е от втория тип, няма смисъл да се занимавам.
Иначе съм девствена, с това няма да има проблем.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 45ccf4fa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, не се вкарвай, моля ти се във филми!
Женен е значи, после го е махнал, за да сваля мацките по нета+богатите туристки. На турците не им дреме за жените им, изневеряват на поразия - вярват в многоженството - Аллах им дава 4 жени.
Рускините се женят иначе за всеки, само за да имат какво да ядат. Всяка жена прави грешки. Казвам ти - след 6 години и милион проплакани сълзи, братовчедка ми се отърва.
Напомням ти не само, че е женен, а и че като аниматор този човек е ниско образован и има много нисък доход. Ти не смяташ ли да учиш висше? Е, туркините не учат висше - само тези от най-богатите семейства в Истамбул, ако е било в Анталия - забрави. И една кърпа може да ти сложи. Нямаш право да излизаш от дома без майка му, някои от братята, братовчедите или него. Забрави за дискотеки и тем подобни - ще си киснеш у дома, та ушите ще ти плющят. Случват се много често и изнасилвания на млади булки в семейството от братовчеди и т.н., а ти като гяурка си подходящ парцал за тези забавления, а и полицаите обичат да си затварят очите - особено за гяурите. В Истамбул все пак може и да има някой и друг нормален човек, но извън него - забрави!
... освен това е женен, какво се натискаш между шамарите?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8387f36525
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съжалявам, но не ви разбирам. Преди всичко искам да уточня, че в Турция многоженството е забранено. Това е тяхна политика, защото се натискат за ЕС, така че не виждам за какви 4 жени може да става дума. Мисля, че ако въпросният господин беше необразован, нямаше да работи в хотел, а щеше да копае в някоя оранжерия. Там има достатъчно, повярвайте ми.
Номер 7, съжалявам за братовчедка ти, но какво общо има тя? Защо си мислиш, че всички турци са еднакви? Щял да й изневерява, защото всички били такива. По-голяма глупост не съм чувала. Вкопчили сте се като удавник за сламка във факта, че е от Турция и е аниматор. Бившият ми не беше нито едно от двете, но ми изневеряваше, лъжеше ме, следеше ме, обиждаше ме. Когато го напуснах, започна да ме заплашва и изпълняваше заплахите си. Полицията не направи нищо и се отървах, когато на бившия му омръзна да се занимава с мен. Пък и колко други български мъже изневеряват на жените си и/или ги бият. Сега трябва да кажа, че няма свесни българи, така ли? Няма значение дали е в София, Истанбул, Анталия или където и да е. Човекът е човек навсякъде и животното е животно навсякъде. Или ти може би познаваш абсолютно всички турци и знаеш всичко за всеки? Миличка, мога да ти кажа, че има и туркини, които ходят без забрадки, че даже и с поли до колената например. Авторката е казала, че и сестрите на въпросния младеж ходят нормално облечени, така че не виждам какъв е проблемът. Изобщо правите ли разлика между Турция, Иран, Афганистан и т. н.? Има и то голяма.
Ако това се е случило в Анталия, там е пренаселено от руснаци, всеки втори турчин те заговаря на руски и определено дебелите германки отсъстват. Може и да спи с туристки за пари, може и да не спи. Няма откъде да знаем. Както няма откъде да знаем нито ние, нито той дали авторката е бедна или богата. На челото ли й го пише? А и друго ме интересува. Авторке, ако не си му казала и една дума, той знае ли изобщо, че си българка? И да му е запарите, пак няма да й обърне внимание, защото около него навярно има добре осигурени материално жени, които са много по-близо до него от авторката.
Единственото полезно мнение е на Лоша. Присъединявам се към него. Защо просто не му пишеш? И не се филмирай, моля ти се, с този прословут фейсбук. Социалната мрежа не е реалнията живот. Хората се правят обвързани заради някакви глупави, , предизвикателства'', женят се, развеждат се, овдовяват, без да има и капка истина в това. Излезте най-накрая от виртуалния свят. Утре ще си сменя пола на, , мъжки'' в моя профил и започнете после да философствате дали са ми поникнали мустаци. И друго не ми се връзва - защо да се прави на, , необвързан'', за да сваля мацки, след като, доколкото разбрах от написаното от авторката, не отразява разголените снимки, които му публикуват на стената?
Авторке, пиши му. Нищо не губиш. Ако те сметне за досадна, както си мислиш, непременно ще проличи, ще го усетиш. Не вярвам да си толкова нахална, че да продължиш да го занимаваш, ако си му неприятна. Но може и да завържете разговор. Може да се окажеш интересен събеседник. Как ще разбереш, ако не направиш нещо? Само не го поставяй и ти под общ знаменател с останалите. Всеки човек ности своята неповторима индивидуалност и всеки е различен. Авторке, нямаш ли смелост да рискуваш? И да не стане нищо, поне ще си опитала. Продължавай да си стоиш мълчаливо отстрани и някоя друга ще го грабне. Тогава вече със сигурност ще започнеш да се тръшкаш, да хленчиш, да се самосъжаляваш, но ще е късно.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 66476fb04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, проблемът ти е, че очевидно ти липсва самичувствие. Тогава си се бояла да го заговориш, да му привлечеш вниманието, както сега се страхуваш да му пишеш. Не ти е обърнал повече внимание, тъй като си излъчвала неувереност, а това отблъсква. Как да те забележи, ако ти се смяташ за невидима? Той ли да те хареса, ако ти не се харесваш? Не бъди високомерна, но цени себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5b8eb337b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вие сте се вкарали в някав филм... фашисти аниматори нз си кви. Авторке... пиши му и ще разбереш що за човек е дали те помни и дали може да стане нещо по сериозно между вас.. с тия доогадки до никаде няма да стигнеш а и плус това ако N1 e права понее ще си знаеш и ше продалжиш напред без да се залугваш аа и тия единствена любов и такива днешно време ги няма :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8387f36525
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, аз пък теб не те разбирам. За някои неща си права, но други не знам каква връзка имат. Разликата между трите държави, които посочваш, е може би, че в едната носят хиджаб, в другата ниджаб, в третата - бурки и че турците са с по-добра хигиена.

Забрадката е най-малкият проблем. Авторке, ти казваш, че сестрите му изглеждат съвременно, но беше ли в дома им? Видя ли как се отнасят с тях мъжете им? Нищо не е такова, каквото изглежда. Може наистина да живеят добре, но и обратният вариант е на по-малко вероятен.

Казваш, че е голям патриот. Това ме навежда на мисълта, че ще си дърпа чергата към него. Децата ви ще имат турски имена и едва ли ще знаят български, защото колкото и да те уважава, национализмът му най-вероятно ще вземе превес. Той никога няма да дойде да живее в България, ти ще се наложи да отидеш при него. Не дай Боже, някой ден се разделите, ще ти вземе и децата.

Хубаво, може да не ти изневерява, но все ще се заглежда по-другите. А един ден, когато остарееш, може да си намери и по-млади любовници, защото цялата ти хубост ще е отминала с младостта. Има и запазени жени, но младото обикновено е предпочитано. Ще го делиш ли с тях? Ще преглътнеш ли децата ти да не те наричат ,,мамо'' ? Както казах, може да не кръшка, но пък теб самата със сигурност ще те използва постоянно за удоволствие или разплод.

Съжалявам за грубия начин на изказ. Турците са като арабите, то им е заложено в кръвта. По-добре не се набутвай сама между шамарите. Може би за добро не те търси. Може би така трябва. Помисли си хубаво!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 66476fb04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Някои тук са го обърнали едва ли не на политически спор. Подкрепям номер 11. Просто му пиши, за да си отговориш на въпросите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3c37efc22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Всеки да си се жени за своите. Винаги след време ще има различия между религиите имената на децата и т. н. Освен ако не ти пука за това че ще иска синът ви да се казва хасан примерно и да му се прави сюнет

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8387f36525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Толкова ли е сложно да напишеш едно, , здрасти''? Подкрепям другите, които те съветват да му пишеш. Така според мен си в някаква задънена улица. Измъчват те догадки и съмнения. Като му пишеш, ще знаеш поне що за човек е, как разсъждава и т. н. И да не се получи, риба много в морето, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f83cd59af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Направо съм шокирана. Аз съм омъжена за турчин и няма никаква прилика с това което сте писали. Заедно сме доста време аз си ходя доста разголена навсякъде дори и в турция сега съм със силикони и не ми е напраеил проблем при положение че при мюсюлманите е грехота. Има сестра адвокат и двама братя управители на голяма верига магазини. Също имам и доста приятели турци, искам да ви попитам за турци ли става въпрос или за кюрди живеещи в турция. Правите ли разлика межд двете нации.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8387f36525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 14, определено не правят разлика между двете - турци и кюрди. Не се изказвайте неподготвени. Авторке, ако досега още не си събрала смелост и не си му писала, идеята за Нова година е добра. Но освен да му честитиш, попитай къде е прекарал празника, с кого е бил, забавлявал ли се е и т. н. Ти също му разкажи, но ако си се напила примерно, можеш да му го спестиш. Питай го дали е бил на работа, дали в хотела е имало специална програма. Кажи му колко си се забавлявала лятото, докато си била там. Питай нещо друго за хотела. Уж твоя приятелка иска да ходи там, но нещо не й е ясно и не го пише в сайта на хотела или пък го пише, но има нужда от уточнение. Ти си била в този хотел и знаеш какво предлагат там, така че ще го измислиш. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 74c73abb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Забелязала съм, че българите сме големи расисти, явно се оправдават вижданията ми. Аз не смятам, че народноста на човека го определя, Мъжете и жените изневеряват независимо дали са българи, хавайци, турци, гърци и т. н. Хората лъжат, крадат, убиват се и това не е само така в Турция я стига, защо ви е такова мнението за тях... Аз познавам много турци, които вече имат гражданства тук, разработват си бизнеса или пък си гледат децата, нито един от тези хора не се държи по начина който някои описват по - горе, да сигурно има и такива, но защо пък точно този човек да е такъв? ! Авторке пиши му, пък каквото стане, живеем един живот, после ще съжаляваш, че си пропуснала момента, ще се чудиш какво би могло или не би могло да стане. Вместо да слушаш непознати хора, направи това което ти искаш, пак казвам твърде кратък е животът ни, за да не го изживеем както искаме. Освен това вместо да гадаеш какъв човек е и колко е строга религията му просто му пиши, ако ти отговори в процеса на разговорите ви ще се опознаете и ако не ти допадат вижданията му и не можеш да ги приемеш просто прекратяваш, какво толкова. Успех и действай докато още те помни....

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8360397e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От всичко прочетено мнението ми съвпада напълно с номер 8 и 18. И аз преживях подобна история, но той работеше като шеф на баровете в хотела. Намерих го във фейсбук и си писахме няколко пъти, нищо не губиш! А колкото до някои други коментари, не мога да повярвам колко плиткоумни и прости българи/ки има в България. Четете, интересувайте се малко повече, разширете кръгозора и начина си на мислене, после коментирайте! "Щял да ти сложи кърпа, щял да ти изневерява, децата ти нямало да говорят български". Ами ако ти не ги научиш, кой? От мъжа ти ли ще искаш разрешение? Това са пълни глупости на хора, които не са видели живота извън България и нямат намерението и да го видят. Айде със здраве!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c4f6e6c784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   500 години са ни избивали, колили, бесили, изнасилвали, но българите сме били расисти, така ли? Тук някои хора нямат грам мозък в главата си!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cb2ad893eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Щял да й сложи кърпа. Хахаха... Ще сложи, ама нещо друго. Колко много глупави момичета има, които искат да бъдат бройки на "забавни" пичаги.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a830cd7333
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Такова възвеличаване на турците в България има, че направо ума ми не го побира и то се прави от българските жени. И това го правят, за да се оправдаят пред себе си избора си. Нека една българка омъжена за турчин да ми каже дали едно от децата и носи българско име? Те, стават слуги на чужда култура, религия и порядки.
Турчинът е един и същ и в Турция, и в Германия и на Луната.
Бъдете живи и здрави българки омъжени за турци, но не плюйте по българските мъже. Моят българин и за 100 турци не си го давам.
Абе, как една туркиня в един форум лоша дума не написа за мъжкия пол от нейната народност, как една рускиня не каза лоша дума за руснаците и т. н.... Не ми се пише повече, всичко е много жалко.
Всички мюсюлмански народи проявяват консерватизъм, за да се съхранят и никой не ги обявява за расисти, а ние малко да вдигнем глава и да защитим българското сме били расисти?
Една българка, 37 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker