Аз съм Турчин, а тя Българка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм Турчин, а тя Българка
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 8710 пъти
Здравейте, от известно време съм влюбен в Българка и тя също споделя моите чувства, но сме обречени да се крием, защото родителите и не одобряват да се виждаме..

Макар и да не знаят, че има нещо между нас те все пак не го одобряват.. страх ги е да не се получи нещо сериозно между нас, но нямат нищо против да сме приятели и не знам какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: b6075bccaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам как се чувстваш, защото и аз съм го преживяла същото, с тази разлика, че аз съм българка, а той беше турчин.. казвам беше защото нашата връзка приключи преди няколко години. Сега накратко моята история... запознахме се и се влюбихме силно, даже смело мога да кажа, че той ми беше първата голяма и дълга любов. Навсякаде и постоянно бяхме заедно, моите приятели го приеха много добре, дори родителите ми го харесаха.... НО неговата майка мен - не.

И от там се започнаха проблемите... когато тя видя, че между нас нещата започват да стават по сериозни.... ни раздели. Няма да обяснявам как точно го постигна, но успя. Страдахме и двамата, виждахме се тайно, но нещата вече не бяха същите, прекалено много болка и обиди имаше. Сложих край на всичко между нас. Но времето лекува всичко. Сега сме приятели, чуваме се и се виждаме... но само това. Дори понякога се чудя как такава голяма любов се превърна в едно приятелство. Така че, не знам какво да те посъветвам, защото знам колко е трудна една такава любов, но ти пожелавам вие да не преминете през това, което ние преминахме и да не позволявате на никой да се опита да ви раздели, борете се за любовта си ...не се предавайте като мен. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 344690162c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласен съм с НОМЕР 1:) мн силни думи каза и мн истина радвам се че тя даде пример с нейния живот! Послушай я, запомни това "не се предавайте като мен." Бори се за любовта си и не позволявай на никой и нищо да ви раздели, ако и товята приятелка се бори заедно с теб, давай до край, каквото и да стане, но ако тя наведе глава или се опитва да сложи край на всичко, вече няма да има смисал, Ако това стане опитай се да я забравиш и не забравяй, че винаги има начин и живота не свършва с една приключила връзка, сега ти давам пример с най лошото, защото мисля, че затова трябва да се имаш винаги 1 на ум.. пожелавам ви една дълга и силна връзка с много любов и страст! Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 9f964a9842
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Любовта много трудно може да оцелее и да се съхрани в подобен случай. Понякога нравите и традициите са по-силни от любовта.Почти е невъзможно единият от двамата партньори да се откаже изцяло от своята принадлежност заради любовта.

Много неща ни разделят и твърде малко ни събират. Основното, което ни свързва е, че сме човешки същества. Но от личен опит знам, че хората, които определят себе си като турци никога не приемат нас българите за равностойни същества. Ние винаги в тяхното подсъзнание сме нещо като гяури, рая и т.н. И в този план ние трябва изцяло да се отречем от нравите си и да приемем изцяло и безусловно техния кодекс, който е свързан с ислямските ценности и традиции.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 72f6065ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят приятел е турчин, аз съм българка, заедно сме 4 години, живот и здраве догодина през пролетта ще се женим, направихме и годеж. С това искам да ти кажа, че въпреки всичко подобни връзки са напълно възможни. Само не се предавай. През първата година имахме проблеми с родителите, но накрая всичко се оправи, видяха, че държим един на друг и за нищо на света не бихме се разделили.

Примириха се, малко по-късно изявиха желание и да се запознаят с мен. И така досега, непрекъснато питат за мен и ми пращат поздрави, баба му ми шие разни неща и въобще преживяхме много за да стигнем до тук, но си заслужава. Бъдете силни и не позволявайте да ви повлияят по някакъв начин. В началото и аз си мислех, че тази връзка е обречена, но Господ си знае работата. Ако наистина искате да сте заедно борете се. Аз така направих и не сбърках. Мога и още примери да ти дам за такива връзки. Кръвта вода не става, затова и семействата ви ще се примирят, рано или късно ще ви приемат. Не казвам, че ще е лесно, но си заслужава. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1c5a92a3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   "Любовта е отговора и ти го знаеш."
Моят приятел също е от турски произход, но никога не съм усещала, да е по-различен от останали хора,освен,че ме обичаше повече и показваше повече уважение към мен. В този момент вече не сме заедно, но дори сега ме уважава повече, отколкото някои от другите ми приятели, докато сме били заедно.

Колко е качествен един човек не се определя от расата или религията му, колкото и важна част да са те от самото ни същество... За жалост, когато човек гради подобна връзка трява да се съобразява с много чужди мнения и влияния, което неминуемо оказва своето влияние на всяка връзка. Най-трудно е да преминеш през тях и да ги преодoлееш. Аз съм убедена,че любовта ви ще победи! Искрено вярвам в това!
Ш.К.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 13a2b9c31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Моят приятел е Турчин а аз - Българка. В началото имах доста притеснения за връзката, защото той е по-малък от мен. Но сега не съжалвам за нищо. Обича ме страшно много, а за уважение да не говорим. Много държи на мнението ми и на всичко което смятам за правилно. Тяхното семейство много ме харесват, наще са проти, но аз искам да съм с него и ще бъда. Имаме планове да живеем отделно, за да не се намесват родителите ми. Обичам го много и смятам че си заслужава да се бориш за щастието си. Успех :-)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 83c7653930
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе тия ваши приятели от Турция ли са за да им казвате турци или са български мюсолмани ?

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f8ebefb367
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Български мюсюлмани са.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 83c7653930
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами значи всички сте българи, само дето изповядвате различни религии ... - е какъв ви е проблема тогава? Нали бог е един, само дето по света го наричат с различни имена....

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f8ebefb367
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, реално погледнато е така, но не всички го възприемат по този начин. За мен няма значение, но за другите има. Лошото е когато близките не искат да повярват че такава любов може да просъществува. Той не иска от мен да си променям религията, говорили сме и за деца, той е съгласен да се възпитават в моята религия, имената да са им български. Техните родители много си ме обичат. Но така е, времето ще покаже какво ще стане.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4f1aecbc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Аз също съм била в такова положение, аз съм българка, а той беше турчин (казвам беше, защото почина), но ще ти кажа че трябва да се борите за любовта си срещу всички и всичко ако трябва. Ние през какво преминахме, кошмар..
Дадохме си дума пред Бог, че само той ще ни раздели, това стана уви и аз сега не живея, а съществувам...
Мога мн да ти пиша, но болката ми е ОГРОМНА..
Само ви казвам - борете се наистина ако се обичате толкова много.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: bd964ddab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Борете се! Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: bdd8c7a6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Няма значение религията важното е да се обичате.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: ac41e19c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Когато двама се обичат няма никакво значение от народността..Бъди с нея и й се наслаждавай сънароднико!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8f04ee1fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   А ако беше тя Германка, или Англичанка, или Рускиня, тогава щяха ли да я приемат? Или само защото е българка за това не я искат? Това е много тъпо, особенно в днешно време.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c64863eaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Радвам се, че поне една част от хората се разбират, което ме стопля отвътре. Въпреки омразата и от двете страни която е много силна за съжаление :( един към друг, винаги съм вярвал, че въпреки пречките било то политически, религиозни и др. ще има разбирателство. Обичайте се, за любовта няма граници. Един живот живеем, нека го изживеем пълноценно!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ff109b63f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ами стани и ти християни. Лесно е, бързо става и не боли !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker