Как да му кажа, че съм девствена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му кажа, че съм девствена?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 7363 пъти
Чудя се как да кажа на приятеля си, че съм девствена? Срам ме е, защото съм на 19, а не съм го правила. И той ще разбере и ще ме помисли за задръстена. Искам да питам мъжете какво мислите за девственица на 19? Нищо хубаво, предполагам? Оф, вие мъжете можете да лъжете затова, но не и ние. А и ако легна с друг пак ще ме е срам, ама приятеля ми е импотентен и изобщо не знам защо ме пита такива неща. Той прикрива проблема, не говори за секс, само ме пита дали съм девствена. Сега ще се зачудите откъде съдя, че е импотентен. Първо, като беше у нас гледахме "Плюя на гроба ти", а там има сцени, в които актрисата е гола. И не се възбуди изобщо. Уж случайно пуснах денонощен порно канал по телевизията, за да видя дали ще се възбуди и нищо...

И със съквартирантът му чух, че си говорят на тази тема и той (съквартирантът) го майтапеше, че е импотентен. Тогава защо толково се интересува дали аз съм девствена? И без друга няма да го направим, защото е импотентен. Но аз го обичам и няма да го оставя. Не мми пука, обичам го и той ме обича и ще бъда с него въпреки всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: e80acd3f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   И моят приятел не се възбужда от някви голотии по телевизията, и не е никак импотентен... И аз бях девствена до 19 и това не е никак срамно, даже ще се зарадва.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ae5bc76690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, и на мен да ми пуснеш денонощен порноканал със стандартен секс-и аз няма да се възбудя. Най-вече защото си падам по малко по-нестандартни неща. Не мисля, че въпросът дали си девствена трябва толкова да те вълнува. По-добре се отдай на приятните моменти изцяло, защото например има хора, който биха искали да са на мястото на приятеля ти-имам предвид, че желаят много да имат приятелка, но са стеснителни, мълчаливи и околните ги считат за смотани. Така че не се тормози с такива въпроси

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 76838bd3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не знаеш какво искаш. Не знаеш и как да го обясниш.

Жените явно изобщо не са по-добри в общуването от мъжете. Ама изобщо. Ние поне си казваме, когато искаме секс. ГОВОРЕТЕ БЕ!! Кажете какво искате, ЗА КАКВО САМО СЕ ЦУПИТЕ!! НЕ МОЖЕМ ДА ЧЕТЕМ МИСЛИ!! Трябва да се КАЗВА какво се очаква от нас мъжете! Колкото щете се надявайте, 1% са тези, които ще отгатнат какво искате!

1. ) Когато искаме секс - противни сме били, мислели сме само с пениса си.
2. ) Когато вие искате секс - трябва да четем мисли. Като ви попитаме направо - грубо било.
3. ) Правите ни намеци, хем ви се ще, хем пък не.
4. ) Когато не ни става, като гледаме голи неща по телевизията - импотентни сме били. Когато пък ни става - разгонени ни викат. Няма угодия. Или става винаги, или не ни става изобщо! Това е! Контролът върху ерекцията ни е 10%, освен ако не мислим за бабички или други неща, анти-възбуждащи, за да спрем.
5. ) Чула тя, нашата, че съседът му викал "импотентен" на твоя. И веднага - импотентен станал.

Оправяй се сама.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dd5ad7ad0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Казваш му, че си девствена и толкова, какво ще го мислиш вече... Ако държи на теб, няма да се отдръпне от теб. Ако не държи, това ще ти покаже, че е използвач.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ae844e9d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Направо на въпроса ти с уста му го кажи, е разбира се ако искаш може и да му го напишеш и между впрочем какво означава "задръстена". Той за да е с теб значи те харесва точно такава каквато си. Само да ти кажа, че съм мъж малко над 40г. започнах да водя полов живот на 21г. сега имам повече от две законни деца и съм висшист с доста добър доход и обществено положение, а по жена ми се загледжа всеки втори мъж. Живей си живота момиче, бъди щастлива и не се притеснявай от нищо.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ed11bb39cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Още си малка и затова виждаш нещата чрез бедния опит, който имаш. Не можеш да съдиш за импотентността на един мъж по това дали се възбужда от голи сцени по телевизията. Това не е гаранция. Още повече пък шегата със съквартиранта му. Ако наистина е такъв, той няма да го разправя току-така на всеки или пък да търпи шеги по този повод.

Според мен той знае, че си девствена, защото ако не си, да си му се нахвърлила досега. И те пита само за да потвърдиш. Също си мисля, че това му допада и чака да те 'лиши' от твоята девственост.

Има и друг момент - края на писмото ти. Това, че сега на 19 не ти пука дали не правиш секс не означава, че ще си така цял живот. Всички ние правим една генерална грешка - мислим за бъдещето от сегашната си позиция без да отчитаме, че ние се променяме и съответно желанията, нуждите и възгледите стават различни. Освен това женската сексуалност се променя с времето, особено като жената стане на около 30 години.
Кажи му, че си девствена и пиши какво е станало :).

Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c1d18c21d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжете не знаят какво искат ако си девствена си задръстена, ако не си, си курва това за №3.
Авторке: Приятелят ти не е импотентен това, че не му става от гола жена по тв или че се бъзикат със съквартиранта си нищо не означава. Ако той те обича както казваш би трябвало да се зарадва, че си дествена. Само те пита дали си девствена, защото съди по предишните момичета с който е бил на втората третата среща не девствените сами започват да си искат секс а ти не си искаш и това води до извода, че или си девствена или се правиш на тежка /което е обидно/. Щом се обичате открий картите кажи му направо, няма да те помисли за задръстена за повечето мъже е гордост те да са първи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 313303c30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Как пък реши, че е импотентен, като си девствена? Много ми е интересно.

Да си девствена не е срамно, нито на 19, нито на 25. За повечето мъже е много специален случай, когато са първия на някоя, така че това е плюс, не е минус. Има и такива, които не искат девственици, защото са неопитни, а секса с опитна мацка е по-як. И обикновено като те мине и бяга. Ти не искаш първия ти път да е с такъв, затова му кажи - ако избяга или си промени по какъвто и да е начин мнението за тебе, значи така или иначе си щяла да се прецакаш с него и после да съжаляваш цял живот. Аз залагам, че ще се зарадва - дори да не го покаже външно.

Номер 3 е много прав като цяло и по принцип, но не виждам връзката с конкретния въпрос - освен в точка 5.

А, в случай, че не си пролича - това беше мъжко мнение.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f3c39c7c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Детски глупости. Съгласна съм с 1. Не се възбуждал от голотиите. Дай го насам тогава. И да не се възбужда никакъв проблем не е, но ти не знаеш това, защото си мислиш, че той трябва винаги да е надървен, когато види голотии. :Д Като се натискаш с него, ако изобщо си го правила, какво? Започнете ви виж какво става и просто му кажи. :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8ef0f7cc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз даже бих се зарадвал :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker