Как стигнахме до тук?... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как стигнахме до тук?...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2825 пъти
Няма да разказвам подробности, с две думи ще кажа, че го обичам, знам че и той изпитва същото към мен - убедена съм в това по ред причини (не ми се изброява). НО защо?! Защо пожела да ме остави? Защо след като го пожела продължава да ме търси? Да плаче по телефона?! Да идва до нас, без дори да иска да ме види. Просто да стои... Защо просто не се върне, защо не каже, че ме обича?!

Всичко бих му простила, въпреки че няма какво да му прощавам. Никога не съм го излъгала за нищо, не съм му изневерила, дори не съм и помисляла за друг. Как е възможно в един ден да ми казва, че ме обича, а буквално на следващия да ми каже, че не ме понася, че не иска да чува нищо за мен?

Всеки път когато го питам излиза с номера, че е по-добре да не зная... Не мога без него!!! Знам, че и аз му липсвам... всеки ден го доказва. Но защо тогава така се получи... Дайте ми съвет. Има ли смисъл да продължавам да мисля за него, какво да направя той отново да стане част от моя живот?! По кой начин да му кажа, че е всичко за мен?

Само да кажа - не съм тинейджърка, отдавна съм завършила, той е по-малък от мен. Не много, но все пак. Питала съм го това ли е проблема, че съм по-голяма, казвал ми е че не... Но мога ли да вярвам. Притеснява ли ги мъжете, че жената може да е по-голямата?! Или може би, някой му е казъл, че няма бъдеще с мен? Какво ли не ми се върти в главата.

Последно онази вечер каза, че иска да ме види поне за малко, също каза че може много време да мине, но ще ме забрави! Ако знаех поне, че няма чувства щеше да ми е доста по-леко! Но така не издържам повече. От години не бях изпитвала подобни чувста... Дайте ми някакъв съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: a381646c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз си мисля, че той е неуравновесен и не знае какво иска, затова сменя мненията си. Като цяло за човешките чувства е характерна амбивалентността, т. е. обичането лесно може да преминава в омраза, но това се получава най-често след идеализиране и сблъсък с действителността. Може да те е идеализирал и тъй като няма идеални хора след показване на твои 'несъвършенства' да се отдръпва, а после да му липсваш, защото се чувства самотен или е свикнал с теб. Такава поведение говори за определени проблеми на личността, които никак не са за пренебрегване и не са просто капризи.

При всички случаи нещата няма да станат по-добри. В любовта, за да е наред всичко, участниците трябва да са наясно със себе си поне донякъде, да са поукротили негативите си и да са натрупали достатъчно опит. Има и друг вариант - да се учат по време на връзката, но това е по-трудно и някъде в процеса на ученето обикновено взаимоотношенията се разпадат.

Въпросът е ти какво търсиш в една връзка. Знаеш ли, че когато започнем да губим някого, ние го идеализираме и забравяме лошото. Помисли трезво какъв е точно той, както и ти какви цели и стремежи имаш.

Поздрави!
Soul

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e5420fe62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си му нещо като кака да се отрака. Търси си по-зрял, за да не се чудиш върху емоционалните залитания на непорасло момче.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 831ec635b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами аз ще ти предоставя мнение на мъж.
На някои мъже им омръзва например ако сте били заедно дълго време, на него му се е приискало да опита нещо ново или да остане сам за време. Не знам точно какво е станало, но това мога да ти кажа аз. Надявам се да съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a79ebd17fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изневерил ти е, а всъщото време наистина те обича и няма очи да те погледне-поне така мисля аз:)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bd684ee934
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Замисли се дали не е наркоман?

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cedc44ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Някой нещо му е казал!
Остави го да се отръпне, гледай си живота - кротко, бъди радостна, не страдай - той ще се върне ако те обича искрено. Каквато и да е причината, просто го остави сам да се бребори с нея.
Не звъни, не го търси, не се опитвай да му вникнеш в главата. Той ще си реши проблема сам, можеш само да му покажеш с поведението си, че му вярваш, че това ще се случи.

Не излизай с други! Но се забавлявай!
И когато се вурне, не започвай с въпроси и разпити, Остави нещата да се случват. Те все някак ще се наредят!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 536e4811bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 4, доколкото знам е имал свалка с едно момиче, само че той не знае, че съм разбрала... аз и не му направих проблем за това. просто видях, че всичко приключи между тях и предпочетох да замълча.
а до номер 5 - познавам го от години, той дори цигара не пали, какво остава за наркотици! не е наркоман за това гарантирам!
до номер 3 - не сме били кой знае колкооо много време заедно... дори няма година... всъщност доста по-малко, умишлено няма да кажа колко... а относно секса... спрямо държанието му към мен съм убедена, че не беше с мен за да го отракам...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker