Заради неговата ревност аз изгубих всичките си приятели... и сега съм се "вкопчила" в него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заради неговата ревност аз изгубих всичките си приятели... и сега съм се "вкопчила" в него
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 4210 пъти
Здравейте! Аз съм на 19 год. и имам връзка с едно момче от 2г.и 6м. В началото всичко беше прекрасно! Не мога да кажа, че винаги сме се разбирали, защото е нормално да има леки спорове, спречквания и т.н.

Проблемът е в това, че в началото аз исках да излизаме, да се виждаме и с други хора, да живеем нормално като всички на нашата възраст (той е на 24г.), но той понеже сега няма много пари и не искаше да излизаме! Постоянно стояхме в тях, бяхме почти по цял ден заедно, общо взето всичко правехме заедно! Той много ме ревнуваше и се цупеше за всичко - ако играя на карти с приятелки, ако погледна някой (просто да го погледна, а не да го зяпам с влюбен поглед), ако говоря с някой!

Наистина ме ревнуваше страшно много! И именно заради тази негова ревност аз изгубих всичките си приятели и приятелки! Не се виждах с никой и по този начин свикнах да си стоим само в къщи двамката! Даже се чувствах много по-добре като сме в къщи пред телевизора, отколкото да сме в някое заведение! Той видя, че това и в един момент започна да иска да излиза, сам обаче, уж с приятели! Добре! Първоначално се карахме, аз се цупех, но той започна да прекалява! Даваше ми много поводи за ревност и аз естествено ревнувах!

...

Тази година аз завърших средното си образование и реших да уча висше, но понеже и той искаше да учи решихме да се запишем в един университет и естествено аз му помогнах да влезе! Помагала съм му с ученето, помагала съм му и за къщата, която все още се строи, помагала съм му с пари (дори и когато не работех - родителите ми ми даваха пари, за да ходя на училище, а аз му ги давах на него и ходех без пари)! Не е кой знае каква помощ, но пак е нещо!

Само че мен ме приеха в университета задочно, а него редовно и май от там дойдоха всичките ни проблеми! Откакто започна да ходи на лекции той се промени много! Отдръпна се,започна да не показва с нищо, че ме обича, че държи на мен, че иска да сме заедно! Точно обратното - започна да се държи хладно, не говорим почти за нищо, изисква много от мен, а в същото време не дава нищо!

Една вечер искаше да остане при приятелите му в университета, но аз не се съгласих и се скарахме жестоко! Плакала съм като дете, молила съм му се два часа по телефона да се върне и да не остава при тях! Просто ме беше много страх да не ми изневери! Но той никога не беше настоявал толкова много за нещо и това ме притесни! Знам, че не постъпих много правилно, но усетих, че го губя, а го обичам наистина страшно много!

Прибра се и се видяхме! Тогава го попитах защо напоследък се държи така, каква е причината? А той каза, че просто иска свобода, иска да излиза, и че се държал хладно с мен, защото искал да ме научи да бъда по-борбена, че ако някога се разделим да не страдам! (при положение,че преди само като заговорим за раздяла и той полудяваше)

Поговорихме малко и се сдобрихме! На другия ден разбрах, че вечерта се е върнал при приятелите му и цял ден ме е лъгал, че не го е направил! Накрая си призна, понеже видя, че е безсмислено да лъже повече! Но аз се усъмних още повече и започнах да го проверявам - рових му телефона и в компютъра. Естествено намерих още поводи за съмнение и му казах, и отново се скарахме, но аз пак си затворих очите!

Съмнявам се,че ми изневерява с едно момиче от университета (имам малки доказателства за това), и много ме е страх!

Моля ви кажете ми какво да правя! Не издържам вече това напрежение. Постоянно съм нервна, постоянно плача, дори докато правим секс аз си мисля, че той си представя, че е с нея! Опитвам се да си набия в главата, че не ми изневерява, а аз си мисля глупости, понеже до такава степен съм се "вкопчила" в него, че от най-малкото нещо се паля!

Кажете ми какво е вашето мнение! Моля ви дайте ми съвет! Имам чувството, че ще се побъркам вече!

Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: fbe7053c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, явно е, че обичаш това момче, но се запитай той дали те обича, защото от прочетеното до тук аз не мисля, че е така и че никога не е било. Щом той не е оценил това, което си направила за него... помогнала си му да го приемат студент, помагала си му с пари, прекратила си всякакви контакти с други хора заради него и т.н... за каква обич говорим???

Според мен той те приема за негова собственост, след като не се съобразява с твойте молби и желания и на всичкото отгоре ти е изневирил. Моят съвет е да се разделиш с него, да не съсипваш младостта си с човек, който не го заслужава. Остави го, започни живота си наново без него... Студентка си, какво по прекарасно от това, имаш възможност да се запознаеш с много нови хора и да създадеш нови приятелства. Не се ли откопчиш от тази връзка, ще продължиш да се въртиш в един омагьосън кръг... Пожелавам ти успех и най-вече сили да вземеш правилното според теб решение.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 8101484aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи го няма смисъл да се нервираш вече 6 месеца не спя не ям и нон стоп мисля за моето момче което бачка като ди джей и нон стоп е с момичета насам натам изневери ми прееба ме с това че не ме обичал глупости на търкалета аз душата си дадох за него ама ме зеаба като стой та гледай днес правим 3 години откакто беше първата ни целувка, за пореден път доказа че не е този когото търся, голата любов не стига, повярвай ми по добре спри навреме аз от 2 год и пол се опитвах да избягам, ама все прощавах и се връщах накрая такъв ми го ..... че бедна ти е фантазията, малки съмнения че не е както трябва като допълнение към твоя харектер и разбирания и го разкарай

успех бъди силна :)

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1736500e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, мила!!!
Когато четох твоята история имах чувството, че е писана за мен. Всичко това ми е толкова познато в една или друга форма, защото съм била в доста подобна ситуация.Много е трудно да вземеш някакво решение, но според мен е редно да се опиташ да дадеш свобода на приятеля си и така ще получиш и ти своята. При мен така се получи, отдръпнах се, страдах, често плачех, не ми се излизаше и общуваше с никого, но нещата се промениха.

В живота винаги има равновесие, ако си направил добро ще ти се върне по някакъв начин в една или друга форма.Така в един момент в който изобщо не очакваш, се запознах с един мъж.

Трудно ми беше да си представя, че мога да бъда с някой друг, тъй като още не бях забравила стария си приятел, но просто реших да опитам.Това бяха най-вълуващите мигове в живота ми, никога не бях преживявала радостта от по този начин. Толкова бързо се откъснах от стария си живот, че дори си позволявах да си спомням с усмивка - благодарение на миналото аз мога да оценя настоящето.

Вече сме почти четири години с приятеля ми, а лятото правим планове да се оженим.Толкова много го обичам, защото това, което съм търсила като отношение и разбиране го получих, това което съм давала преди време ми се върна и то много по-истинско и красиво.

Относно старата ми връзка - бързо го забравих, но той мен не. Случва се да се срещнем случайно и виждам, че този който се чувства загубил е имено той. Вероятно не е срещнал подходящата жена, но му пожелавам това да стане скоро. Това, което исках да ти кажа е да позволиш на съдбата да ти даде урок, понякога е по-добре да се пуснем по течението без да се съпротивляваме - няма начин да не се озовем на ново място.

Човека, когото мислим, че ни обича, трябва да ни последва, ако това не стане, явно заслужаваме да срещнем нещо по истинско в живота! Успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3c29fd0aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей на мен ми се е случвало почти същото нещо. Предполагам когато ти не си го ревнувала и си искала да излизаш, той много те е ревнувал и след като те е подчинил той разбира се е поискал свобода след като преди не я е искал. Повярвай ми преживявала съм абсолютно същото. Моят приятел беше заминал за Америка и като се върна откри че имам свой живот и това много го подразни, ревнуваше ме от приятелките ми, искаше постоянно да сме двамата, докато неме откъсна от всички. След това започнах аз да го ревнувам, защото знаех че имам само него, а той ме обвини че искам да го откъсна от приятелите му, каза че съсипвам нашата връзка и аз бях полудяла.

След това се случи така че аз заминах и пак си бях изградила собствен живот и той тогава пак полудя от ревност и монетата пак се обърна. Когато се върнах пак успя да ме откъсне от всичко и така аз пак започнах да ревнувам, той ми каза че аз съм си вновна за всичко. Ноколкото и да се замислям днес все повече се убеждавам че това е психологическа атака, така че ако не искаш да минеш по същия път, адски път, който аз минах, се вслушай в съвета ми, защото тогава аз не слушах никого. Първо намери си приятели, излизай, повярвай ми в началото ще ти бъде много трудно защото той ще вдига скандали, ще плаче може би, но не се огъвай дори за миг, защото това е театър. След като го направиш съм сигурна че нещата ще се оправят и тогава ще можеш трезво да решиш дали искаш да бъдеш с такъв човек, които се опитва да те побърка психически.
Смело и смахнато, успех.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 918a8bfa60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за съветите!

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b3d4002cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има една поговорка "човек каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи". Сама си си виновна за сегашното му поведение.Ти си допуснала той да те дресира така, сега не му се сърди. Зарежи го има и други, света не се е свършил само с него.Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker