Аз и той! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз и той!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2352 пъти
Аз - момиче завършващо средното си образование, т.е. на 18 години, младо, бих казала привлекателно, хващащо мъжкото око. Той - студент, 3 курс, 21 годишен, привлекателен.
И така мили хора това сме Аз и Той. Може би изглеждаме добра двойка, но не сме. Аз съм любовницата.

Нашата история е такава: бяхме заедно няколко месеца в началото на тази година. Аз реших да се разделим, защото ме задушаваше. Пълно мълчание няколко месеца и от двете страни. След, което той ме потърси... и вече 5 месеца играя тази роля. Не мога да кажа, че го бях забравила... напротив.

Мен ми е добре, не ми пука честно казано за приятелката му (въпреки, че сега ще отнеса доста критики), не съм виновна, че тя не може да му даде неща, които аз мога. Не говоря за секс, говоря за елементарни неща във взаимоотношенията им, но това си е тяхна работа.
Аз също не съм сама, излизам по срещи, но нищо сериозно. Той знае за всички мои авантюри, както и аз за неговите.

Странното се случи снощи докато си пишехме. Той ми каза, че не иска никой да ме доближава иначе, щял да го заколи. Аз на майтап му казах, че ще има много да коли тогава и той се ядоса започна да псува. И ми каза ако види, че ме губи... щял да ми направи бебе. И аз в същия момент му отговарям да се осъзнае, да не говори такива неща и той пак ми отговори същото, ако някога съм се откажела от него... хоп бебе. Останах потресена, казах му, че не му вярвам.

Той е човек с възможности, разбира се баща му все още му помага и е свикнал да има всичко, което поиска.
Приятелките ми ме посъветваха да се пазя, защото наистина ги имало тези хора!
Ще съм ви благодарна ако оставите вашето мнение. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6ade19d91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха-ха, малка пикла... още от малки сте такива парцали... не ти пука за приятелката му... ама май и за теб не ти пука след като нямаш самоуважението да си с обвързан мъж. Бих ти дала съвет да прекратиш тази връзка, защото найстина ги има всякакви... много му пука и на него .... на теб ще направи дете... на постоянната ... на третата ... майката е една за цял живот и ти и детенцето ще страдате някой ден .... Започни да езимаш противозачатъчни и не му казвай .. това е от мен .. успех ти желая

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ba069b8912
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   стига сте ни занимавали с малки пикли :-D иначе бъди с него :-D шокиран съм :-[

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b4ca12557b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1, аре по-леко с квалификациите. Момичето че не е много в течение на нещата, не е, ама тва не значи да я наричаш парцал, пикла и така нататък. А мъжа колко е обвързан, сами виждаме.

Това че е в ролята на любовницата не е неин проблем, това са си неща между другите двама. Ако мъжа толкова го е грижа за неговата, никой не му пречи да отреже любовницата. Ако неговата я е толкова грижа, никой не й пречи да скъса с него. И така нататък.

Към авторката - много ми е интересно как ще ти направи деца, ако ти не искаш? Това да вземаш противозачатъчни е най-лесния начин (и впрочем и аз ти го препоръчвам), но дори да не вземаш, какво? Варианти много: Казваш, че искаш само с презерватив. Даваш му само когато си в цикъл или 1-2 дни след това (този метод е рискован, но е много по-добре от нищо). Казвам му, че искаш само анално (ако си "отворена" там де). Казваш му, че искаш само орално. И така нататък. Кво, ще те изнасили ли? Ако смяташ, че тази опасност е реална, тогава и без друго нямаш работа при тоя човек.

Също така на твое място бих го попитал какво точно ще спечели като ти направи дете? Щото ако си мисли, че ще му висиш на врата само заради детето, нещо е в грешка (а ти трябва да си много зле, за да го направиш).

Като цяло тия дето ти ги бръщолеви е ясно, че са глупости, колкото да ти вкара страх в главата, но по-лош е фактът, че изобщо ги бръщолеви. И аз съм на мнение, както 1, да стоиш далече от такива хора. Тия дето са свикнали всичко да им идва на готово не са стока - не само в отношенията с жените, а изобщо. Щом казваш, че "баща му му помага" за мен тва значи, че е мамино синче и се гъзарее напред-назад с чуждите пари. (Парите на родителите му са чужди, да. ) Нищо няма да видиш от такъв човек. Само ще иска да му даваш, даваш, щото е свикнал цял живот да му дават.

Ако е само за чукането и те кефи - действай (но внимавай с децата! ), но не се обвързвай с такъв човек. Голям хуй ще ядеш - в буквален смисъл не знам, но в преносен гаранция.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0d64bd2a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами да - привлекли сте се чрез външностите си, а отвътре какво има - никой не го интересува. Ах, грешки - грешки на младостта...
Ще коли!? Мали-й-й-й! Сигурен съм, че ако някой по-бабанка го погледне лошо и му скръцне със зъби ще се чуди в коя дупка да се завре и никога вече няма да излезе оттам.
"Възможности"? Всеки от нас по една душа носи - никога не го забравяй!
Че и с бебета ще плаши... Мъж, мъж на място е това!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5155c32029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Смешно! И двамата сте деца, непознали още любовта. А от нея.. боли. Пожелавам и на двама ви да я изживеете.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 691beb7ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нападате момичето, а не се ли сещате, че и то има чувства. Не мисля, че й е мноого приятно да е в такова положение.. , но щом обстоятелствата са такива.. Аз не я упреквам, права е за себе си, но изказването, че не й пука за другото момиче е много крайно.
Замисли се, защото и ти може да си на нейното място един ден.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker