От незабележима - изведнъж център на внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От незабележима - изведнъж център на внимание
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3826 пъти
От една година насам се чувствам много странно и объркано. И често заради това върша глупости. После осъзнавам какво съм извършила, но се случва въпросната глупост да ми хареса. И в същото време да ми тежи на съвестта. И после пак да я извърша. Не знам просто какво ми става.

На 20 години съм. Ходя с едно момче. Той е с две години по-голям от мен и сме заедно от две години вече. Всичко е супер. Обичам го АДСКИ много, въпреки редовете, които следва да изпиша. Не си правете грешни заключения, НАИСТИНА си го обичам.

Още от малка съм израснала с момчета. Игри, караници, дори и бой. Винаги съм се разбирала ПО-ДОБРЕ с момчета, отколкото с момичета. И до преди няколко години, да речем 2-3, момчетата ме приемаха като... момче. И просто като приятелка. А и аз въпросните ми приятели не мога да ги приема като нищо друго.

Но пък започнаха да се появяват странични момчета, които не са в компанията ми. Ухажори, свалячи и така нататък. Разбираемо - пораснах, поразхубавих се според чуждото мнение (лично аз никога не съм се смятала за красива, а просто за нормална). Прически, гримове, нокти, отскоро и високи токчета + поли и рокли. Тялото ми стана далеч по-женствено. За отрицателно време, чак аз сама се учудих.

Надарена съм и то доста, колкото и да е нескромно. Аз лично си се харесвам така. И това е един от факторите, който привлича мъжкото внимание към мен, никога не съм го отричала, а и не съм се заблуждавала, че ме харесват заради друго.

И в крайна сметка започнах да 'въртя любов' и аз, както се казва. От 2009 до сега съм имала 5 гаджета, като първите 4 бяха изключително краткотрайни отношения - едно от тях просто си беше само секс. Friends with benefits. По взаимно решение, бяхме си супер приятели, имахме си общи интереси и се виждахме с въпросното момче за нещо повече. Когато имахме време, разбира се, не постоянно.

Прекратих и тези отношения. Запознах се с настоящия си приятел. И вече две години сме заедно. През първата година не се намери и едно момче, което да ме сваля или дори да прояви съвсем дребен интерес към мен.

Вече на втората година се започна адът за моя приятел.
Още през януари тази година се намери едно момче (да го наречем П.) от моя град, който е сравнително малък.
Хубавец си е, не го крия, фитнес, тяло, глупости и т.н. Окей, с две думи – вървежен пич. Да, ама не и за моя вкус.

Просто никога не съм търсела и харесвала точно момчета с изваяни тела, релефи, слава, власт и т.н. Харесваше ме, пишеше ми често, звънеше ми по телефона от време на време и накрая ме покани на кафе. Моето момче не беше съгласно да отида, но в крайна сметка след известни преговори, че аз не изпитвам нищо към П. се съгласи.

Излязохме, пихме кафе и въпросният П. си показа истинкото лице – самохвалко, хвалипръцки, надувка. Всеки, било то момче или момиче, който минеше край него, трябваше да бъде спрян, поздравен и т.н. Подразних се и побързах да си тръгна. И ден-два след това П. спря да ме търси, тъй като не проявявах повече интерес.

Месец по-късно се появи друго момче, да го наречем Д., който не е от моя град. Запознахме се с него по интернет, както и с още няколко души от неговия град. Много добри приятели си станахме и ходих три пъти до този град да се видим с тях. След първото ми ходене Д. признал на наш общ приятел, че бил влюбен в мен и т.н. Помислих, че се майтапи, тъй като се слави като голям женкар. В последствие обеща, че няма да се занимава с мен.

На второто ми ходене обаче Д. тново продължи със свалките, настояваше и за целувка. Отказвах, отказвах, но беше много настоятелен. Накрая го целунах, но от съжаление, щот за проклятие съм твърде добър човек.
И от там се почна великия скандал – целунала съм друг, който твърдял, че ме обича и.. бла-бла.

Лятото пък се появиха още ухажори. При това и момче (наричаме го Б.), което НИКОГА не бих си и помислила дори, че би ми обърнало внимание. О.О
Адски готин, с много хубаво тяло, интелигентен, съобразителен, МОЯТА зодия дори. Абе... гадже и половина. И вниманието, което той ми обръщаше... просто винаги съм искала такова отношение. Е, в крайна сметка преспах с него. И то от първия път се започна връзка от типа на „ние сме си заедно, ама само за лятото и никой не знае”. И всъщност си ми беше много удобно така.

На моменти бях започнала да се приъвързвам силно към него, мислейки си дори дали не се влюбвам. Оказа се просто заблуждение. Сега съм наясно, че всичко е било просто моменто увлечение, временно забавление.

Имаше и други свалячи през лятото, но просто бяха твърде смотани и подхождаха крайно нетактично, дори вулгарно и грубо, за да им се обърне някакво внимание.

Започнах работа в моя град, където ОТНОВО станах обект на мъжкото внимание. На доста по-възрастни от мен мъже вече. МЪЖЕ, не момчета.

Мъж (да го наречем Д2), с 13 години по-голям от мен, семеен и с дете, започна упорито да ме сваля. Ама като казвам упорито – НАИСТИНА имам предвид упорито. А и, признавам, е супер готин човек. Като външен вид е мой тип, въпреки че е малко нисичък. Като характер е страхотен. Шегаджия. Винаги е весело край него. И аз го харесвам, и той мен. Разменихме си номерата и след известно време от негова страна на ухажване, поопипване, пощипване и погъделичкване... се видяхме. Преспах и с него. И не само веднъж. В момента дори съм с него, но тайно.

Ето че се появи ОЩЕ ЕДИН колега от работата, който също започна да ме сваля – кръщаваме го К. С десет години е по-голям от мен. Но пък е страшен симпатяга и много прилича на много любим мой актьор. Прави ми комплименти и т.н., струва ми се, че прави опити за свалки, но по-скрити, не толкова директни като Д2. И ми е обещал танц на банкета, който е... след ден.

Цялото това мъжко внимание ми харесва, определено. Коя жена не обича да е ухажвана, обсипвана с комплименти и обргижвана с внимание?

Чудя се просто... ВСИЧКИ мъже ли са еднакво прости, за да се захласват по една жена само заради циците ?! ...
Толкова ли е грешно, че съм изневерила два пъти?
В крайна сметка го направих, защото моят приятел ме ревнуваше до полуда, лятото ми звънеше НОН-СТОП, в рамките на 10 минути – цели 5-6 пъти. Просто неговата ревност бих я описала като болестно състояние. Обаче напоследък виждам известна промяна у него, макар че ме съмнява да издържи дълго.

Изневерявала съм НЕ от нужда за секс, напротив. Изневерявала съм, защото така просто се оттървавеам от натрупания заради ревността стрес. Адски много нерви съм събирала край тая глупава ревност, падало ми е кръвното. Просто като съм се виждала с други хора... съм се отпускала и съм приемала скандалите между мен и моето момче по-спокойно, доколкото е възможно.

Грешно ли е, че се чувствам така?
Харесва ми. И карам на принципа „Прави каквото знаеш, ама си опитай акъла и нека другите не знаят за това.”

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: f61a8d6c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе, ти изреди цялата азбука бе, нищо лично, но си чиста к*рва! Много си повърхностна - този имал готино тяло, релеф, муслули бла-бла-бла. Определено ще има много ухажори, но когато си с някой то трябва да им го покажеш по един или друг начин. Не мислиш ли?

МАN - 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2476489685
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля като номер 1.
една жена

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8bb9e95a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не бе №1 тя от паднало кръвно момичето е полягвало по чужди легла.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fe6d244287
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И не на последно място използваш доста беден и елементарен речник;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ec1ae6c202
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   "Изневерявала съм, защото така просто се оттървавеам от натрупания заради ревността стрес. "
:))))))) LOL
И аз не мога да го разбера твоя приятел с тази негова безпричинна ревност :)))))
BV
ПП До модераторите: Не сте ли обмисляли да сложите емотикони?

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 33fdf04046
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Хах - миличка, извинявай ама ти сериозно ли. Тоя твоят приятел направо го съжалявам и му се чудя кво още прави с теб. Викаш добро момиченце си... Хм продължавай да имаш този начин на мислете и да си вдигаш кракатата на всеки, които те ухажва. Те сега са ``само 2-ма``, утре туко не си се усерила ще са 10-тима... Само да ти кажа, че те тея дето все тях ги ухажват им викат не случайно``лЕКИ`` Нямо лошо, напротив, че не страдаш от мъжко внимание. Само гледай да не стане така, че целият град премине през теб, докато ти пада това твое кръвно... То така се започва ``онази кариера``Е пък викаш, харесва ти. Абе направо остави го тоя твоят приятел не ти трябва обвързване. Ти не си виновна, ама хич не му даваш повиди. Еии милата тя... Те такива като теб мъжлетата от километри ги надушват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ebca50f26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не е въпроса в циците ти а в поведението, има една приказка - "мъжът е мъж да си поиска а жената да отказва",
така че не се впечатлявай много от мъжкото внимание, мъжете търсят някоя лесна за чукане,
ама и ти бая букви си начукала :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 974705bbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   НЕ си се наиграла, то е ясно, не е нищо друго, яд ме е за момчето, за което твърдиш че ти е приятел..
Другите коментари са пределно точни, но все пак мисля, че трябва да направиш избора си и да не мъчиш момчето, защото не го е заслужил. Не е нужно да му казваш сега, но го остави, не го мъчи, ти и друг път пак ще му изневериш. А колкото до тебе-ти сама прецени за какво те използват всички, щото то си е използване-ти си използвана, нищо повече.. То за едните гърди-дето ще се харча сума време, по-добре да си взема една елитна, хем че и знае какво прави, хем няма да има причина да ме мота така. А моята прителка е на 21, аз съм доста по-голям от нея, но и казах, че ако ми врътне дори един такъв номер, ще я заровя жива.
Ти си направи извода какво поведение и какво отношение си избрала, и съответно какво заслужаваш насреща.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3acdea1b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега ти е времето да си въртиш опашката. Ако караш с това темпо, скоро ще разбереш, че всичко това е плява и не носи трайно удовлетворение. Просто не е истинско, но за да го разбереш, трябва да минеш през него. Не със всеки е така, но при теб е. И все пак се замисли какво име си създаваш в малкото ви градче. Сега може да ти изглежда маловажно, но след време ще береш плодовете, които сега си посяла, ако мога да си позволя тази метафора.

И аз, като някои от коментиралите преди мен, мисля, че е по-добре да се разделиш с приятеля си, колкото и да го обичаш. За негово добро, защото сама виждаш, че го караш да страда. Не можеш да кажеш, че ревността му е безпочвена. Дори да се е появила преди да си му изневерила, приятелят ти те е преценил като човек, който би изневерил и не е сгрешил, нали? Затова с право е ревнувал.

Мисля, че не си глупаво и повърхностно момиче. Само си заслепена от вниманието, което получаваш, но ти поне не си правиш илюзии, че е заради личността ти. Нищо непоправимо не е станало... все още, но как ще продължи нататък - само от теб зависи. Просто реши какво искаш, но не за днешния ден, а с поглед в поне близкото бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9dde8d3835
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Уау любовта прехвърча между теб и приятеля ти, едва ли не ти си му изневерила заради него, той е виновен, а!?
Той те ревнува и това те дразни (нормално), само че момчето си ревнува напълно заслужено. Не е като да си светица и дори да не поглеждаш другите. Много момичета предпочитат да са компания на момчета, но тук има някаква граница
-Едните са с високи токове, къси поли и дълбоки деколтета и грим. Просто им харесва и вниманието и присъствието на мъже.
-Другите пък са си напълно нормални момичета. Широки тениски, протрити дънки и кецове, могат и да пропуснат грима.
Как от едното си се превърнала в другото? Защо, по дяволите го причиняваш на приятеля си? Ако бях на теб щях да скъсам с момчето, ако ще да съм лудо влюбена и да не мога да прекарам и секунда без него. Или искаш да чакаш да можеш да ни изредиш цялата азбука (да го наречем Я 2 )?

За всеки един мъж в сайта, говоря за свестните пичове, биха те нарекли курва. Аз обаче съм жена, имам си представа колко е яко мъжкото внимание (не че бих изневерила), но си прекрачила границата, заблудена си, заслепена си и то по собствена воля. Иначе е нормално да се поддаваш на леки флирчета, ако не е с намерение за креватна гимнастика или вадене на сливиците по примитивен начин.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bd78a5f27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 10 се изказа ЕДИНСТВЕНО той/тя по нормален начин.
Останалите просто като видят подобно написано и почват да плюят и храчат по този, който го е писал.

Ей, колко сте долни, жалки комплексари.
И като изневерява - кво? ! На ВАС ли изневерява? !
И като живее сега по този начин - на ВАШИЯ гръб ли го прави? !
Изредила била цялата азбука... Ми може - изрежда я. Има си глава на раменете, знае какво прави и какви биха били последиците.

Вие сметка ли ще й държите? !
Че и речника й бил елементарен.
КОИ пък сте вие, че да определяте чий речник е елементарен, бе? !
Селячета, милите те. Пръкнали се от провинцията, че тръгнали да хулят другите.

Колко сте ЖАЛКИ и СМЕШНИ - просто не е истина.
И да й казвате ВАШЕТО мнение - дали според вс би го приела, а? ! Чешете си ръцете някъде другаде, не по клавиатурите с цел присмех и подигравка на чуждите истории и животи.
Адски деградиралата нация, честно. Нищо чудно че родна България запада с това ВАШЕ мислене - тоя курвар, щот спал с толкова. Тая курва, щот спала с толкова....

Модератор: Съобразявайте се с тона! Тук обидите не се толелират, още по-малко псувните!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ed2f3b30c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И какъв ти е проблема не разбрах? ! както всяка жена си имаш своите ухажори нещо съвсем нормално! Ясно и просто е мамка му, като ти се ляга с различни и ти се живее остави приятеля си да си върви по своя път, и да си намери друга а не прави курвенски номера!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 17e0bbcc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Всяко по-симпатично момиче, което се усмихва и "намигва" на ляво и дясно, ще им "ухажори". Убедила съм се, че освен ако не минаваш през най-големите простаци, един незаинтересован, понякога и по-суров поглед е достатъчен. Имаше подобна тема тук, без изневерите. Като включим и тях картинката на вървежната мадама се изяснява. А ти с това ли се оправдаваш за изневерите? :Д То е причината, не последствието....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1fbd8c2c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз съм минала по същия път. Като бях по-малка се смятах за грозна и нямах никакво самочувствие. Малко по-нататък, в студентските години смених имиджа и.... вниманието не закъсня. Имах си тогава страхотен приятел, който ме обичаше безумно. Бяхме няколко години заедно, имаше ми пълно доверие. А аз излизах с други. Изневерих му с 4-рима. Към един от тях вложих и чувства и дълго време бяхме "заедно". Но винаги съм била много дискретна. Никой от нашето обкръжение или някой, който ни познава и двамата не знаеше.
Всичко това, което правиш ти вдига самочувствието. Казваш едните цици- но никой няма да забележи циците, ако не ги показваш ;)
След като се чувстваш добре- всичко е ок. Но гледай наистина да си дискретна и да не научи приятелят ти, защото ако ти си от другата страна ще те заболи...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c7b52d73de
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Айде сега, с риск да ме наплюете и мене, ще се изкажа - аз пък разбирам авторката! До някъде съм на нейното мислене.
Явно, авторке, любовта ти към гаджето не е толкова силна, колкото си мислиш ти. Ако имаш всичко с него, колкото и да ти предлагат други - ти просто ще ги игнорираш. Значи с него нещо ти липсва, затова му изневеряваш. В твоя случай явно това е ревността. Знам много добре колко тежи това. Имах едно гадже, което не даваше гък да кажа без него - нямах право да говоря с друго момче, нямах право да си пиша с друго момче, камо ли да си помисля за излизане с друг! Абсурд! И този как ме гледал, онзи как ме гледал... Това тежи! И то много!
Остави го сегашния ти приятел, щом не си щастлива с него, няма смисъл.
Млада си, готина си... изживей си ги тия години без да ти тежи на съвестта, че лъжеш и нараняваш някого. Забавлявай си се и не му мисли много.
Евала правя на номер 15 - каза всичко, което бих казала и аз!
;)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bd78a5f27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   В крайна сметка публикувах това НЕ за да се оплаквам или да търся съвет, а за да СПОДЕЛЯ. ;)

Благодаря на номерата 15 и 19. Аз каквото правя - си го правя за себе си, последиците си ги нося аз, не другите, така че... Жлъчта си я изливайте някъде другаде, не при мен.

Авторката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker