Сънувам други мъже?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънувам други мъже?!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3915 пъти
Какво ми става?! От няколко дни насам сънувам други момчета и че тръгвам с тях, че ги харесвам.
Имам сериозен приятел от година и половина и страшно много държа на него. Често се караме заради моя характер (глупавата зодия Скорпион), защото за нищо не отстъпвам, а той милия винаги накрая се примирява и се опитва да оправи нещата. Знам, че се караме заради мен и то за най-малките глупости, но ми е много трудно да се примиря и накрая заплаквам (без да искам разбира се, просто съм много емоционална), а той почва да ме гушка и целува и да се извинява, а на практика няма за какво - аз съм виновна...

Нямате си и на представа колко е мило това момче. Забравих да кажа - аз съм на 20, а той на 17. Да това е странно, но на нас не ни пречи, а много си се обичаме.
Той беше първото момче, на което се доверих след предния ми приятел, който така ме нарани, че може би около 2 години не бях на себе си.
Та от 3 дни насам сънувам странни сънища.

Първият беше, че се завръща един мой стар приятел, с който не поддържаме връзка вече около 5 години, но едно време ми беше най-добър приятел и разбира се бях влюбена в него. Тогава направих някои гафове, заради които го загубих. Един ден преди няколко месеца си чаках автобуса на спирката и той беше в друг автобус. Видя ме, че чак се обърна назад - аз се направих, че не съм го видяла. Може би интереса от негова страна беше зарди това, че бях доста привлекателно облечена, а той едно време ме помни като 14 годишна хлапачка в анцунг и винаги на колело... Та в съня ми той се приближаваше към мен и ми казваше, че иска да сме нещо повече от приятели и искаше да ме целуне, но аз се дръпнах и си повтарях на ум, че обичам сегашния си приятел и не искам да го нараня.

Вторият сън беше още по-изкушаващ. Бяхме на студентски празник на скоро и имам някои доста сладки колеги, но аз съм 100% моногамна и не се свалям с никой, когато си имам приятел. Та сънувах, че пак сме на студентския празник и там се забиваме с един колега, но аз го приемах на шега, пак осъзнавах, че не искам да нараня приятеля си. Но в крайна сметка почти се целунахме и след това и на мен и на него ни стана кофти, защото и той си има приятелка. Но бях страшно изкушена, почти исках да продължи по-сериозно забивката, за което се чувствам сега ужасно.

Третия сън няма да го споделям много подробно, защото ще прихнете вече от смях - сънувах едно наистина сладко момче - телевизионна звезда - което може би се случва на повечето момиченца, но предполагам не и на 20 годишни момичета. Та в този сън, не помня точно, но не усещах, че ще нараня приятелят си, все едно не бях с друг. Но наистина държах на това момче - както и той на мене и беше някакси сладко, детско, чисто чувство...

И ако някой е прочел цялата ми история искам да попитам - какво означават тези сънища? Обичам приятелят си - това е сигурно, но защо сънувам и чувства към други?! Няколко пъти от както сме тръгнали съм сънувала и бившият ми приятел, който (както споменах по-рано) много ме нарани... Защо ги сънувам? Случвало ли ви се е?! Нали не означава, че чувствата ми към сегашния ми приятел, ще изстинат?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 04409c3ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   140 преглеждания и нито един коментар... Хора, кажете какво мислите, нали за това е сайта... :( С мълчанието си не ми помагате много... :(

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d9a0ac6aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами какво ни интересува какво сънуваш. Всеки ако помне да разказва всеки ден какво сънува...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e0a72edb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Според мен сънищата са изява на подсъзнанието. Аз сънувах години наред, че съм бременна и ми се ражда момиченце-исках го страшно много... Какви сънища съм имала... жестока фантастика.. Бебенца насън, всякакви, руси, тъмнокоси, близнаци, тризнаци.. Сега имам прекрасна дъщеря. След като се роди тя, сънищата с бебета спряха.
Имаше време, когато сънувах бившето си гадже... носталгия може би, след 7 год. връзка се разделихме. Сънувала съм връзка и дори съжителство с известен бълг. певец-обожавам го и се промъква в съня ми. Сегашната ми връзка не е особено успешна и не съм доволна от нея, та засънувах какво ли не и кой ли не още. Сънувам често по време на криза и тежки моменти в живота ми. Тази година животът ми се поуспокои от перипетиите и сънищата значително намаляха..
Не се вживявай прекалено много. Сигурно си много чувствителен човек, каквато съм и аз, и сънищата ще те спохождат често вероятно.. Те са част от нас-минало, настояще, нещо желано или точно обратното, преплетени нощем в странни комбинации.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 04409c3ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2 не разкавам всеки ден какво сънувам, просто от тези сънища ми тежи, а това мисля че е сайт в който можеме да споделяме за тревогите си, или се бъркам? !
Благодаря ти №3 предполагам е така. Сигурно не трябва да се притеснявам, просто ми е странно колко често сънувам други мъже... А наистина обичам приятелят си и ми е криво като се сетя за някой сън...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 328fd8c19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Липсва ти качествен секс скъпа! Това е! Може да не го признаваш, но подсъзнанието си знае работата. Вземай мерки с приятеля ти, иначе подсъзнанието много скоро ще вземе превес над съзнанието и тогава никой няма да може да те удържи да не строшиш нечий к_р ;) Не се притеснявай обаче, това си е нещо нормално и е лечимо (с с хубаво и здраво чукане) :)
Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker