Загубих детенцето си заради изневерите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих детенцето си заради изневерите си
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3867 пъти
Привет стигнах и аз да споделям мъката си по интернет сайтовете. Така аз съм мъж на 32 години - висок, мускулест, страхотно лице винаги съм бил и с много пари, живота беше адски благосклонен към мен. Ожених се на 24 за красива и много добра жена, но обожавах секса. Преди нея съм бил с много жени и с не малко мъже, но след нея с още повече.

Не знам защо изневерявах, но исках секс и то не с жена си ами с други чужди жени и понякога с мъже. Лъжех я, кръшках си насам натам и си мислех, че си живея живота. Пичките ми се кефеха, имам супер скъпа кола и адски се радвах, когато правех секс в колата, възбуждащо е. И така минаваше времето, аз правех тези долни постъпки неотговарящи на стабилен мъжкар, но дори не ми и пукаше.

Минаха годините и на 29 разбрах, че ще ставам татко. Не мога да ви опиша колко радостен бях, имах чувството че Бог ме е направил всемогъщ, имах всичко на света. Съответно се опомних какво правя и какъв долен глупак съм бил и още тогава спрях изневерите. Започнах да любя жена си зверски, осъзнах че с нея е най-хубавия секс дето съм правил.

Но не знам как жена ми видя профила ми в сайт за запознанства. Не го ползвах, защото от както разбрах че ще съм татко не погледнах друг човек, но явно бях забравил да го махна и жена ми го беше видяла. Ядоса се, започна да крещи, видя всички писма дето съм си писал с различните жени и мъже как съм си ореждал тройки и тн и тн.

Стана ми толкова мъчно за нея, а аз се почувствах като боклук. Помолих я да се успокой, за да не навреди на бебето и разказх всичко що съм правил. Тя стана извика си такси и излезе нанякъде. На другия ден като се прибрах баща и ме чакаше, беше и събрал багажа, каза ми че тя се връща в Бургас с него и че няма да видя детето си никога.

Полудях няма да разправям как, но те взеха правата над дъщеричката ми и сега я виждам 1 път в седмицата. Ходя до Бургас, за да съм с нея само за ден. Тя е малка красива, постоянно и се играе прекрасно същество е, но когато порасне и разбере що за баща е имала няма да ме погледне. Аз я обичам и всеки път, когато си тръгвам от Бургас за София плача като влюбена тийнеиджърка в колата, липсва ми и я искам, но няма как.

Секс вече не правя почти парите си не харча, не ми пука за никого искам детенцето си само. Къде ми беше акъла не знам с пенис 20 см преди бях гоооляма атракция, сега ми иде да го отрежа. Зарад глупости като секс и изневери загубих живота си.
МОЛЯ ВИ, ХОРА, НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙТЕ, БОРЕТЕ СЕ ЗА БРАКА СИ, ОБИЧАЙТЕ СИ ПРАВЕТЕ ГОТИН СЕКС, НО БЪДЕТЕ ЗАЕДНО И НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХ ГЛУПАКА, АЗ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7630eb9b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уж си мъж, а мислиш и се изразяваш като жена. Май някой си измисля поучителни истории....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 99d6ee40bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, първо да ти кажа, че историята ти ми е много позната и може дори да се окаже, че се познаваме.
Искам да ти благодаря, че си сподели историята тук, за да стигне до повече хора и да се замислят. Защото в последно време тук се пускат коментари главно от изневеряващи, от любовници и т. н., които се бият в гърдите, колко са щастливи, свободни, широкоскроени. Сякаш никой не се замисля за чувствата на другите и за последствията.
Да, ти си грешал много, не си се държал честно, но не се съди прекалено строго. Това са грешки на младостта. Не, , че са позволени и напълно оправдани, но трябва да преминем през всичко в този живот, да опитаме и от сладкото, и от горчивото. Нали знаеш, че човек когато е на върха, когато има всичко се самозабравя - това се е случило при теб. Хора сме, грешим. По-важното е, че си се осъзнал. Бил си глупак, вече не си. Истински глупак и нещастник ще си, ако не си вземеш поука и продължиш да повтаряш същите грешки.
Тук е много уместно да вметна фразата: Когато изгубиш нещо, осъзнаваш стойността му. Гадно и несправедливо е, че не можем да върнем миналото, не можем да върнем времето, но пък тук идва хубавата част - можем да се съсредоточим в настоящето и бъдещето. Едва ли ще се почувстваш по-добре, но само да ти кажа, че имам познато младо семейство, което мина през същото като теб - само, че момичето изгуби детето в следствие на силния шок и стрес, когато разбра що за човек е избрала за спътник в живота и баща на детето си. Мъжът се пропи, запиля се някъде и не можа да си го прости, а тя се затвори в себе си, напусна работа и се затвори у тях. Радвай се, че си имаш здраво, красиво дете и му дай цялата любов и внимание. Не е правилно да се успокояваме с по-лошото, но реално нещата не са толкова черни, колкото ти се виждат, когато трябва да я гушнеш за чао или плачеш в колата.

Аз съм била в ситуацията на дъщеря ти, с тази разлика, че баща ми се осъзна на време и родителите ми не са се разделяли. Когато майка ми е била бременна в първите месеци е разбрала много неща, дори баща ми не е бил до нея, а на лов. Но след като е разбрал, че си има дъщеричка се е променил до неузнаваемост. Както ти казваш "седна си на гъза" и си отдаде целия живот на мен и майка ми. Тези неща ги научих съвсем случайно в пубертета и ще те излъжа, ако ти кажа, че не бях объркана и това не ми се отрази на отношението към баща ми.. Но сега като поотраснах малко започнах да го разбирам и гледам по друг начин на нещата. Обичам го, той ми е дал живот, дал си е целия живот за мен, вече какво е ставало между него и майка ми преди да съм се родила или дори сега - са си техни отношения. Благодарна съм, че са били до мен и съм отраснала в едно семейство с много любов и разбирателство.

Надявам се да ти е станало поне малко по-леко. Желая ти успех и щастие оттук нататък. И дано повече не се случва твоето щастие да е за сметка не нечие друго.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5cab5ada9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Подкрепям номер 1.
Не мисля, че това е писано от мъж!
Някой наистина си измисля поучителни историйки..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2c19519edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако беше изневерил с човек, когото обичаш, бих те разбрала. Но това твоето не искам да го коментирам, тъй като аз не съм никоя, че да ге упреквам. Хубаво, че макар и късно все пак си си взел поука. Поне веднъж бъди мъж и си понеси последствията. Престани да се самосъжаляваш, потърси някакво решение на проблема. Дай на жена си време, опитай да я убедиш да се съберете заради детето. Нали знаеш, че то страда най-много? Ако все пак не иска, ти си направил съдбата аи такава, по-добре продължавай напред.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 15667f4279
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм автора и да мъж съм що за глупав въпрос търся съвет как да си върна детето щото откачам вече

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4dcb2689b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   МОЛЯ ВИ, ХОРА, НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙТЕ, БОРЕТЕ СЕ ЗА БРАКА СИ, ОБИЧАЙТЕ СИ ПРАВЕТЕ ГОТИН СЕКС, НО БЪДЕТЕ ЗАЕДНО И НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХ ГЛУПАКА, АЗ


Амин!

100% е писано това от жената или дъщерята с 0% познания по човешка, МЪЖКА психология. АвторКАТА е за съжаление, защото дори и да е вярна историята, никак не е разбрала, какво се случва в главата на един мъж. (и в двете)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ce035ec248
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   това е твоето наказание, съжалявам и аз да бях на мястото на жена ти и семейството и и аз нямаше да те допусна до детето. Бих се погнусила. наистина е гнусно като си го помислиш, представям си на жена ти какво и е. но как да е по темата-Обърни се към адвокат за съвет най-добре как да постъпиш, но не възлагай големи надежди, защото може и хептен да си пропилееш шанса да си с детенцето си дори само веднъж в седмицата

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 99d6ee40bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Като не можете да помогнете или да говорите по темата по-добре си мълчете! Или си отворете една тема и я кръстете КОМПЛЕКСАРИ и си пишете там на воля.
Ах, какво ми е на устата - ама ще ми спрът достъпа до сайта.

Авторе, посъветвай се с адвокат, макар да нямаш големи шансове. Няма как да стане изведнъж, трябва постепенно.. а това ще стане като докажеш, че си се променил, като обръщаш внимание на детето, обгрижваш го. Зареди се с търпение.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ab8d4cc6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това е измислена история 99%.
Но ако трябва да дам мнение за останалият 1 % ще кажа, че не си направил нещо кой знае какво. Аз никога не спирам мъжа си и нямам нищо против да си ляга с други. Проблема е, че си я лъгал. Но не е болка за умиролка.
Говориш с адвокат, отивате в съда и така ще можеш да си виждаш детето.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 15667f4279
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Офффф а аз съм сигурен че тия дето пишат че аз не съм мъж а жена са яко комплексирани педерастчета хора аз съм учил психология много добре мога да преценя всеки по изказванията му грешката е моя че си търся съвети тук get a life people

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5cc20d9ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А бе 9 как да не е кой знае какво, за жените как да е, ама да си дава и дупето на мъже и после да се прибира и лигави на жена си, това вече на какво прилича... бляк. Ако щете консерва или буркан ме наречете, но такъв хап не бих преглътнала и аз:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e693df1d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Страшно богат, страшно красив, страшно надарен, атлетичен, луксозни коли, пари
хе хе хе много измислени тия фантазии, та коя жена ще се откаже от такива неща и няма да прости?
с тия измишльотини може да впечатлиш такива като "лоша"
за която другите са комплексари.
Ти афишираш, че си падаш и по мъже,
ако си мъж педал къде у теб се взеха такива морални лозунги "МОЛЯ ВИ, ХОРА, НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙТЕ, БОРЕТЕ СЕ.... " смешно и плитко

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ab8d4cc6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами 11 ще те нарека буркан:)Аз съм над тези неща. Даже съм карала и съм се молила на мъжът ми да го гледам с други мъже. Невероятно много ми харесва. А и това си е заложено в човешката природа, а и не само в човешката. Виждала съм и при животните и за мен е нещо в реда на нещата.
10, по моите коментари какво разбрираш за мен?
от 9

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 99d6ee40bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 12 не знам дали авторът е плитък, но ти със сигурност не си от най-дълбоките.
За хора, които си падат и по двата пола си има дума - бисексуални. За такива ограничени като теб са педали.
Мога да си представя само какво представляваш щом за теб комбинацията "красив, атлетичен, богат и т. н" ти се струва невъзможна. А има много такива хора.
Колко по-плитко от това да мислиш, че цитирам "педалите" нямат морал? Мога и да ти обясня защо историята ме впечатли, защото в реалния живот се случват много такива неща, но когато живееш зад компютъра ти се струват измислени. Разбирам те.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5cab5ada9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   "Офффф а аз съм сигурен че тия дето пишат че аз не съм мъж а жена са яко комплексирани педерастчета хора аз съм учил психология много добре мога да преценя всеки по изказванията му грешката е моя че си търся съвети тук get a life people "

Това пък изби рибата с лъжичка :))))

И да знаете, учил(а) съм психология, пък... комплексари такива.. хахахахах

Както някой по-нагоре спомена:
99% съм сигурна, че това или не е реална история или е писана от измамена съпруга, или от някой, който си няма работа
Призивът накрая на споделянето просто ме убива.. как да си помислиш, че мъж го е писал това. Тцъ!

Но за останалия 1% АКО допуснем все пак, че всичко е вярно. Какво ще го правиш това дете като го иждаш? За какво ти е? Можеш ли да се грижиш за него. С добър адвокат и с парите си... ще вземеш и пълни попечителски права ако искаш. Лесно е - изкарвате майка му параноичка, наркоманка.. и детето е при теб. И? След половин година ще пътуваш към Бургас да го върнеш!

Най-доброто, което можеш да направиш е:
- да стоиш далече от тях
- да зареждаш сметките им
- да отвориш спестовна такава
- да говориш с нея да ти позволява да го вземаш отвреме на време или да го виждаш по-често

Понякога най-доброто, което можем да направим за хората, които обичаме е да се държим далеко от тях и да се радваме, че успяват да подредят живота си.
Това, че детето ти не е до теб, не означава, че ти не си му баща. Нито означава, че след време с него няма да създадете страхотно приятелство!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d5b8c675a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами Лоша, ти като си много отворена що си все на компютъра? Май доста неща понаучи тук от този сайт, та вече се издигаш в собствените си очи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f0a5cc13c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Нещо има не както трябва в тази история.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 99d6ee40bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   17, все съм на компютъра, защото това ми е работата.
Не знаех, че съм ти толкова интересна, че следиш кога съм на компютъра. Запиши си, 03:31 часа - 12. 12. 2012 :)

В собствените си очи се издигнах още преди ти да си имал компютър и да е съществувал сайта.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e693df1d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   ама ти верно ли мислиш че си страхотна та чак се подписваш?

лесбианка

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e6187afabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Мъж си ама в пола. Айде бягай в Бургас да цивриш по плажа, запоредният баровец със скъпа кола.
Съвет към автора: Или си "Гай Ричи" или си МЪЖ. Следващият път като описваш някой мъж, забрави за оргиите, цивренето и профилите в интернет. Следите при изневяра са други, мило девойче.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7630eb9b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ако наистина си мъж, не ти ли идва да се замислиш така, защо повечето хора тук те вземат за жена?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2d01d524a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз пък ще ти говоря в мъжки род, без да ми пука дали си мъж, нито дали си жена. Нито пък ми пука колко си богат и великолепен и прекрасен и надарен и Божествен ;р
Та, това което искам да ти кажа е, че след като ПРАВИЛНО е постъпила жена ти, излишно си се трепал да се описваш толкова подробно. Можеше просто да бъдеш по-кратък, като - ''Здравейте, пише ви един ПРЕЦАКАН от СЕБЕ СИ егоист.. '' Другото което е, верно си БИЛ случил на жена. Не щото е била с теб добра и търпелива, нито щото секса ти е бил хубав И с нея. А защото ако ти се беше паднала такава като мен, до сега не без дете само, ами и без шибаната си пишка щеше да си останал. Да, щях да ти я отрежа със същия кеф, с който ти си чукал всички останали зад гърба ми. Не ме разбирай погрешно. Нямам нищо против разнообразието в едно семейство. Но говоря за онова разнообразие от което ти си много далече - обсъденото, споделеното, и заедно изживяното. Апропо, твоето дори не може да се нарече разнообразие, при положение, че е чиста ЛЪЖА. Крил си (се), лъгал си! Мхм, не боли от това, че си правил нещо такова. Но адски много боли, от лъжата. И то без да си говорил с жена си, да узнаеш нейното мнение какво е за подобни преживявания. Ама за кво ти е да го правиш... По-ти беше лесно да се скатаваш като мишка и да я лъжеш, нали? Сигурна съм, че си е тръгнала и то напълно основателно, главно заради това. Почувствала се е измамена, предадена, и най-вече неоценена. Е, освен, ако не е и по-тесногръда де, и е твърдо против разнообразието което според мен дори е нужно в една връзка. Но това вече ще е следваща причина.

Вярвай ми, никоя не би ти благодарила за такава гавра. А тя, дори те е обичала, щом е имала смелостта да те напусне...

Иначе. Аз лично, не бих лишила Мъжа до мен нито от това да чука други жени, нито да бъде с мъже щом му е кеф. Пък той, ако е Истински Мъж, не му трябва да лъже като теб, да се крие като мишка какъвто си ти, и най-вече да се мисли за някакъв измислен герой. Ако ли не - шута в гъза, и отрязан хуй във ръка. Май това е начина да ви научим да цените истински Жените до вас. Макар и понякога да не е много навреме. Както е при теб сега.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2456f01223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   23, ако се абстрахирам от многото злоба и агресия в постинга ти - което никак не е лесно - съм съгласен с тебе. Трябваше по-рано и в друга тема да напишеш нещо такова, когато аз защитавах пред банда моногамни кокошки тезата защо разнообразието в една връзка е нужно и здравословно КОГАТО е споделено и е с разрешението на партньора. И че със него зле, ама без него е по-зле.

Само че сега ще ти кажа, че даваш абсолютно тъпи и на всичко отгоре и злобни съвети, които не са на място. Откъде знаеш, че ако беше казал на жена си щеше да е по-добре? ! Не всички са като мене и тебе, има и жени и мъже, които подивяват като им отвориш темата за изневяра... Щом е е направил така, значи има 2 варианта: или верно е мишка и пъзльо, както казваш ти, или е преценил, че така е по-добре. Аз не мога да преценя кое от двете е налице в момента, не знам ти как разбра?

А това за рязането на органи не ми се иска да го коментирам, другия път като кръшкаш на мъжа си напомни на любовника си след като приключи с тебе да ти изкорми путката и да ти я върже на врата, да си я занесеш вкъщи за спомен...

Съжалявам, че трябва да се изразя така, но точно на това ниво е твоя коментар...


Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2d01d524a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Привет, Кубрат :)

Не ми се ще да си мисля, че всичко което правиш е също толкова ненужно, като това да се ''абстрахирВаш'' от несъществуващи излишности като /''многото злоба и агресия/'' в коментара ми. По простата причина, че това може да бъде наречено по-скоро обективност или прямота само някаква. Без абсолютно никакъв садиситичен привкус. Но и аз като теб, различни ги виждам нещата от моята камбанария. Другото което е, я само лекинко ми посочи къде точно дадох съвет ;р (ако не броим идеята за започване на писмото му). Примерно, къде точно съм написала - ''направи така, или иначе. ''? Или това пак е някакво твое уникаТно разбиране на нещата, объркващо ти значението на понятията? Нямах представа, че да изкажеш мнение, то обезателно, се счита като съвет. Или може би имаш предвид финалните ми изречения започващи с /''Аз ако бях... //''? Е, хубаво де, ама правиш ли разлика между ''пример'' и ''съвет''? Май- не. Ама кво от туй, нали? После. Ако аз се абстрахирам на свой ред, от твоите прибързани кардинални изводи, бих ти написала още по-опростено поста си, в който бих наблегнала отново на това - ЧЕ НЕ знам как би реагирала жена му. За това и само го попитах, защо не беше поговрил с нея първо. В края на краищата има хиляди начини, да се усети или да разбере становището по даден въпрос на другия във връзката, преди се да тръгне да се прецаква така човек прецаквайки всичко останало. Никъде не давам съвет да й го изпляска в прав текст! Нито пък изказвам някаква сигурност, за да знам как точно стоят нещата при тях. Не те знам пък ти как разбра и прецени, кое мое предположение точно от двете (които и ти също имаш предвид) ме изкарва добре преценяваща нещо си, при положение, че също като теб - само предполагах. И за това и питах. С други думи казано - хубаво е, че ме разбираш. Но за съжаление - все погрешно.

А това за изневярата, на мен пък не ми се иска да го коментирам. :)) По две единствени причини. Първо - защото НИКОГА не съм изневерявала, и второ - следователно нямам любовник :) Така че, ако ме беше чел както трябва щеше да обърнеш внимание, че съм от хората които АКО ще правят нещо (за разнообразие), то искат обезателно да е ЗАЕДНО с половинката си ;р Иначе казано - прекалено много уважавам себе си, и човека който е до мен :) А това веднагически ме насилва да ти кажа лекичко брутално, че този ТВОЙ прекрасен СЪВЕТ или си го наври дълбоко в задника където му е мястото (ако няма кво друго да си навреш там, разбира се), или пък го подари за спомен, на твоята половинка. Щото верно е прекрасен. Почти, колкото самия теб ;р Предполагам. :)

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2593a5487c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   25, много текст малко смисъл, наистина нямам нерви да отговарям сега...

Само ще ти кажа, че не съм писал никъде "абстрахирВам". Другия път чети по-внимателно.


Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 64751784c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Здравей, Кубрат. Да, тъпо и напълно безсмислено е да си трошим нервите излишно. И то още повече когато не става въпрос първоначално за самите нас. Тъй като ''спора'' е в съвсем друга насока. За това, и на двамата постингите ни изглеждат по този начин..

Хубав ден на всички.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2768b9800d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   просто се бори още повече за това семейство

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker