Принц ли намерих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Принц ли намерих?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5670 пъти
Изключително съм объркана. На 22 съм и от няколко месеца имам връзка с мъж на 23. Аз съм имала доста връзки, той нито една, всъщност му бях и първата жена.

Познавахме се от доста време, но просто го смятах за симпатично и добро момче, нищо повече, защото рядко излиза в големи компании особено пък и с жени. Аз бях инициаторката на нашата връзка, бях разочарована от един мъж и просто той се оказа най-близко до мен в тежкия момент. Чиста случайност.
От там насетне нещата се развиха бурно.

Колкото и да съм умувала аз на този човек не мога да му открия нито един недостатък. Да пуши-не пуши, да пие-не пие, всичките му приятели го уважават, не съм чула лоша дума за него. То няма и какво лошо да се кажа за него, завърши си, работи си. От както сме заедно следя постъпките му, примерно някой го помоли за помощ-не е отказвал никога и колкото и да му е трудно помага.

Мога да говоря с него на всякакви теми, а е супер мил, гальовен, дори тон не ми е повишил. Родителите ми го обичат като роден син, даже ми се струва, че го харесват повече от мен, не спират да говорят за него. И какво? Принц ли намерих?

С всеки изминал ден се влюбвах повече и повече в него, до полуда. Започнах да си мечтая да сме семейство. Но, ето го но-то. На фона на моя нарастващ ентусиазъм той си остава същия като в началото. Аз съм инициатора за всичко-целувки, секс, срещи. Той се съгласява винаги, но на мене това не ми е приятно. Като, че ли е прекалено ангажиран с работата си ли, не знам.

Чувствата ми стават все по-силни, никога не са били такива, а той... Понякога като съм сама плача, не знам защо, но плача. Не знам кое предизвиква сълзите ми-това, че го обичам много и сме заедно и ме е страх да не се случи нещо с връзката ни, или това, че той не проявява и капка ентусиазъм и инициатива в тази връзка и дори нито веднъж не ми е казал, че ме обича. Какво бихте ми дали като съвет, имали ли сте среща с подобен мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 248dd836fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом всичко е толкова добре и се чувстваш отлично с този човек, какво значение има, че ти си инициаторката. Това не означава, че той не го иска. Може да има много причини да е така, но от това, което си написала най- вероятно момчето не иска да ти дава зор, по- скоро иска да правите нещата, когато ти ги искаш. И за това, че не ти е казал че те обича не се притеснявай. Аз също трудно го казвам, за мене това не са просто 2 думички. Сигурно и за него е така, когато ти го каже обаче, можеш да му вярваш не на 100, ами на 10000 процента :) Не се вкарвай във филми а се радвай на любовта.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8336031e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да го обичаш и да не го изпускаш. Друг такъв няма да срещнеш. Пази го от твои "приятелки".
~~~Приказната кралица~~~

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8827037b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Според мен не те обича истински. Просто е някакъв апатичен човек, който не го интересува нищо достатъчно много, за да стане най-важното нещо в живота му. Не мисля, че е принца, нито че е перфектният за теб. Може да е добър човек - но с тази апатия, не мисля че ще издържиш дълго да си с него. Успех.
Тони

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: edd04ff348
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Характер. Ако го харесваш такъв жени се, ако ли не, остави го, защото не можеш да му смениш характера. Има пет вида основни характери в психологията - намери ги и прочети за тях. Има Сангвиник, Холерик и още три - забравила съм ги. Но това не можеш да му промениш - природа. Ти явно си буйна натура с много различни настроения, но има хора които са просто едни и същи сякаш и в добро и в лошо настроение.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c1d3b75158
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз съм момче на 18 но това няма значение.. хората са лесни за разбиране и това е :) Има няколко опций.. може да е един от тези хора, които ги е страх да кажат "обичам те", или пък си няма и на идея как да го покаже, или все пак е скрил нещо в себе си, което му пречи да бъде инициатора в нещата.. поговори с него, какво се чудиш... Каква връзка е това, ако не говориш с него за такива неща?

-Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 470fa2843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   няма опит и незнае как да се държи с момиче.. затова ти го насочавай.. но не го губи защото виждаш колко жаби има около теб едва ли ако ги целунеш ще станат принцове :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7003341b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Привет!
Има няколко възможни обяснения.
Ти не му даваш време да поеме инициатива - като сме влюбени ставаме по-нетърпеливи.
Затворен човек е, а е такъв, защото нещо някога го е наранило и го е направило по-сдържан.
Страхува се да се отдаде изцяло, защото не иска после да страда и още не е сигурен в теб.
Поговори все пак с него, може да изясните нещата, ако самият той е наясно със себе си. Има и друг момент - ако сте заедно от скоро още не е дошло времето да му видиш и негативите. Освен това си помисли дали след време ще ти допада да си с такъв човек, който е по-пасивен, докато сега само се чудиш защо е така. Това пречи в доста ситуации и особено за мъж не е много добре.

Поздрави!
Soul

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c9eab81221
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Един съвсем приятелски съвет - недей да го идеализираш толкова.
По-добре да си имаш някой, който е минал през всичко, отколкото мъж на тази възраст, неопитал нищо.
Един ден ще се сетиш за думите ми, сигурна съм, макар да не ти го пожелавам.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 01c83f8ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На 23 години съм, също никога не съм имал приятелка. До преди една година почти напълно се препокривах с описанието на приятеля ти. Прочетох някои книги и се светнах по въпроса.

Ще ти препоръчам да погледнеш резюметата на няколко книги в amazon. com
1. No More Mr. Nice Guy!
2. Too Nice for Your Own Good : How to Stop Making 9 Self-Sabotaging Mistakes
3. When I Say No, I Feel Guilty
4. The Art of Manliness: Classic Skills and Manners for the Modern Man
И други все с подобни заглавия. Не знам дали ги има преведени на български, не съм и гледал.

Какво пише в тях.... родителите на твоя приятел най-вероятно са го учили да бъде скромен, възпитан, услужлив, порядъчен и все подобни качества, но в по-силна форма. В последствие се превръща в човек, които не може да откаже и казва "НЕ". Никога не отказва помощ, а в същото време никога не иска, защото изпитва вина. Трудно му е направи и поиска това от което има нужда (секс примерно). Доста неща са описани в книгите, също и причината за пасивността на приятеля ти в интимните ви отношения и т. н.
Няма да сгрешиш ако разгледаш книжките и ги препоръчаш на приятеля ти :)


Ако имаш интерес ще пиша още :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7ac3b29acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля точно като 3. Не бързай със семейство и т. н. и остави нещата да вземат естествения си ход. Не вярвам, че това е мъжът на живота ти, скоро и ти ще го разбереш, но не насилвай нещата

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2d9600c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От 9 до Лоша.
Правил съм грешката да споделям, че не съм има приятелка и в последствие не са ми давали шанс :) С твоя начин мислене аз кога ще получа моя шанс?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7ac3b29acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, някоя принцеска ли чакаш? Някоя като авторката, която да те хване за ръчичка и да ти даде шанс? И какво тогава - пълно разочарование са мъжете като теб. Шанс се взима, не се чака другите да ти го дадат. Въпрос на време е авторката да обърне гръб на този апатичен човек.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a873ff10a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да, напиши още от тези книги:). Наистина не търси помощ за нищо, онзи ден сам изхвърли един хладилник, мъкна го на гръб, а поне 20 човека има които само да ги викне и ще дойдат. Ама той отказва бе, редовно при това като го викат приятели за излизания и при това го прaви, за да си е с мен. И много още хубави черти има, например пазари, чисти и плаща токове, води, интернети... аз дори не знам къде става това:). Супер безгрижно си живея при него. Впрочем, родителите му са загинали като е бил на 15, от тогава е сам, дали това може да е? Тази тема не смея да човъркам. Или просто причината е, че аз съм му първата жена? Интересното е, че в работата си и в живота е супер настървен и оправен истинско торнадо от енергия, но не и с мен, а как искам само:(
Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2d9600c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не.

Обръщаха ми гръб и вече знам кое как да го получа или да го взема - както казваш ти, но исках да чуя ти какво мислиш. Май имаш кофти спомени, че си ги запомнила мъжете като мен?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2d9600c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От 9 до Авторката.
Ще се пиша с инициали ТТТ

Ще напиша още. Обаче чакай да видя какво още ще каже лошата. Вижда ми се мъдра, с много опит в човешките взаимоотношения, абе изживял човек.

Ся аз кво мога да кажа по въпроса... едно разочарование съм все пак :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 39b3766ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Скъпа (авторке), ти си на гости в живота му... не го ли разбираш? Той може и без тебе. Той е човек - Творец на живота и съдбата си. От него можеш само да се учиш. Ако един ден достигнеш неговото ниво, и все още продължавате да сте партньори и да живеете заедно, то ще е защото си пасвате, а не заради някакви зависимости, изгоди и дребни сметчици. Доколкото "инициативата" за излизанията и креватните истории - човекът явно отдавна ги е надраснал тези неща, не е зависим от тях, не му трябват особено, и макар да са му приятни (може би), определено на са смисъла и целта на живота му.
Та не си намерила "принц", а си срещнала един от много редките на днешно време хора, силно напреднали в духовното си развитие.
Това, където са ти писали по горе, че вероятно "родителите му са го научили да бъде такъв и такъв и да иска това и това" - зарежи ги тези глупости: човек или е такъв или не е, и никакви родители не могат "програмирайки го" да му променят природата.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 66a360cdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Тази тема показва, че на жените НИКОГА не им е достатъчно. Все ще намерят нещо, което да ги дразни, да им пречи и да ги кара да се съмняват в нещо си!

bile

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 04c726138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Н16, много подтискащ коментар. Лошата, била съм с мъже минали през всичко. Знаеш ли ги? Лъжливи обиграни нещастници, страхливци.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2d9600c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   16 ти да не си ония дето не може да оцени едно момиче ако не е девствено? С нечовешките морални ценности. То е ясно, че може без нея, може и без нито една, може и без никой, ама как ще се чувства това е друг въпрос. Ако беше започнал с "човек или е такъв или не е" въобще нямаше да чета след това.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 39b3766ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   №18, подтискащ, но за сметка на това - верен. Но ти не се депресирай много - всички минаваме по този път - от min. до max., едни са по-напред, други - по-назад, но дори и тези, които са най-напред някога са били "първолаци" - това не е нито срамно, нито осъдително.
Въпросът е дали човек е все още Консуматор, или вече е успял да стане Източник. Консуматорите все имат нужда да им се обръща внимание, да ги хвалят, да ги веселят, да им помагат, да им вършат работата, ад ги "хранят" с енергия, любов и какво ли още не... Източниците са обратното - те раздават, те помагат, защото са намерили начин да генерират всичко в себе си - любов, внимание, разбиране, състрадание... От гледна точка на Консуматорите, Източниците понякога са "балами, които не си знаят интереса", но такова мислене показва само колко назад е Консуматора в развитието си... Виждам, че ти не си кривнала по тази пътека, но така или иначе - не си тормози главата с работи, които така или иначе ще разбереш едва когато му дойде времето (т. е., когато и ти достигнеш съответната точка на развитие и станеш Източник).

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c9eab81221
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 9, 11, 15 аз лично не бих се впуснала във връзка с теб, но аз. Едва ли всички мислят така. И не, защото нямаш примерно опит, а защото няма да си се наживял и ще ти се прииска в някакъв момент непознатото. Мога много неща да ти кажа, но все пак нека не бягаме от темата на авторката. Когато едно нещо представлява проблем за самия теб ти подсъзнателно го предаваш и на човека до теб. Както положителната и отрицателна енергия, която всеки излъчва. Явно това, че си нямал приятелка до този момент ти създава някакви притеснения, комплекси, а то няма как да не се отрази и на поведението ти и отношението към въпросното момиче. Когато за теб самия това загуби такъв смисъл и не му отдаваш значение и другите няма да му отдават.
За някои, които само чакат да видят буквата Л и да започнат да спорят казвам, че това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

Авторке, много се радвам, че си си намерила такава половинка и си толкова щастлива, че си го срещнала. Не ти го казах, за да ти помрачавам настроението или да те обърквам. Казвам ти нещата как ги виждам аз отстрани - явно си попаднала на няколко неподходящи мъже един след друг и сега на фона на всички предишни той изпъква. Гледаш го с влюбени очи, едва ли ми е непознато, както и на другите. Да, сигурно е наистина добър и честен човек, но какво е опитал и видял за тези години? Със сигурност рано или късно в главата му ще влезе мухата: Ами аз съм бил само с една, какво ли е с друга? Ами тя е била с няколко, тя ми е първата и прочие, и прочие. Това са съвсем нормални човешки реакции, емоции и мисли, които едва ли ще му останат чужди. В този смисъл говорех за наживели се мъже. А за лъжливите и страхливците, да - знам ги. Но тях си ги има навсякъде - както сред хора с по 2 брака зад гърба си, така и сред девствените.. ии навсякъде.

Като се замисля сигурно ти е гадно, макар да не съм била в твоята ситуация, но пък съм чувала Обичам те не от един или двама боклуци, които така и не го засвидетелстваха. Такова "Обичам те" ли ти трябва? Не гледаш ли какво става? Хората се запознават и след една седмица си казват "Обичам те". Губи се смисъла и въздействието на такива думи. Моят баща никога не е казвал на никого "Обичам те", не е подарявал цвете или подарък, нищо. Но само като погледна в очите му и виждам една много дълбока и скрита обич и уважение, което и майка ми прочита. Не може всичко да е идеално и не трябва. С някои неща, колкото и да ни боли трябва да се примиряваме. Ти сама трябва да си прецениш дали си склонна на този компромис и да живееш с тази апатия, както го казаха горните коментари.

Разговаряли ли сте на тази тема, споделяла ли си му това, което написа тук?
Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2d9600c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   ТТТ:

До авторката: Книгите, които изброих са написани от психотерапевти, които на места са дали примери от живота на свои пациенти. Таа... имаше го примера дето мъжа отказва да излезе с приятели да изиграят един мач, билярд или да изпият по бира, а остава при приятелката си, за да е винаги на нейно разположение. Друго - двамата си поръчват пица, но той винаги оставя тя да реши каква да бъде. Решават да гледат филм - той пак оставя на нея да реши. Правят секс - пак оставя на нея тя да реши в коя поза и все такива дребни неща... Та заради тях всичко във връзката става скучно и предвидливо, пламъка угасва. В последствие жената остава неудовлетворена, изневеря му, в последствие той разбира, чуди се къде е проблема. В същото време помага на роднини, приятели, колеги за щяло и нещяло, а време за самия него не остава.

Ако е нещо подобно може да погледнеш...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2d9600c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От ТТТ до Лошата:

Иначе Лоша бил съм с доста, платени, но това е друг въпрос и не бих тръгнал да го споделям току-така, а и не се гордея с тези ми изживявания.

Така и не разбрах защо ме изпрати в графата на пълните разочарования :) Защо така прибързано ме отписа.. защо, защо, защо се питам аз съзерцавайки един лимон... :(

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 18cee6001a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   ТТТ, не е такъв. Гледаме филми, но си казва кои не ще, после аз и накрая гледаме нещо което и двамата искаме. На ресторант редовно си избира различно от моето, а и в къщи не ядем едно и също. Лоша, не съм казала пълна апатия, редовно купува цветенца и подаръчета които ми носи, просто не е инициатор на излизанията и секса. Това, че не е спал с други и не се е наживял май не е голям минус, що да си удряш главата в стената, за да разбереш, че боли? Не сме си говорели, за пръв път изпадам в подобно положение

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5147d8697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Боже, истина ли е това? Намерила си такъв мъж и му търсиш някакви дребни кусури, които за мене са плод на това, че досега не е бил с жена, нямал е гадже и най-вероятно се притеснява да поеме инициативата във връзката ви? Искам да знам правилно ли съм разбрала аз - момчето остава без родители 15 годишен, сам, живее си сам, завършва училище, висше и не пие и не пуши? Само от това можем да му свалим шапка, че колко мъже го могат това? За мене до себе си имаш не принц, а същински лъв, който здраво държи юздите на колесницата на живота и изобщо не й дава да кривне от пътя. Оправен бил, като торнадо - само се чуй и не хващаш собствените си думи. Много оправен ще да е щом се е справил и се справя, напълно наясно е кое как става в живота, накъде и как да се промуши, за да напредва. Чистел, пазарял, само за тези неща в много семейства има скандали, а мъжете аууу, това за тях е унижение. При тебе защото той е живял сам тези неща са си даденост, просто ги свършва и толкова, без да мърмори, без да ги мисли кое било мъжка и кое женска работа. Ти си изпаднала в абсурдната ситуация да стоиш пред златна канара и да не ти харесва защо блести. Може да не е как го казваш, ентусиазиран във връзката ви по простата причина, че е загубил семейството си, това е смазващ удар за всяко сърце и естествената реакция е да се пази от нови такива. Аз мисля, че зад лъва има много нежно сърце и, че си го докоснала и съвсем скоро ще отвори и емоциите си за тебе. Също мисля, че подобни хора обичат веднъж само, но завинаги, както и, че той не търси гадже, а жена и семейство. Само гледай обаче редкия ти късмет да нацелиш 10-ката на 10-ката да не бъде подложен на атаки от страна на други жени, които далече няма да му мислят много и ще гледат само да си го вържат до себе си. Спасява те това, че не хойка твоя и не е перко, че да го надушат. Накрая пак ще те попитам? Съзнаваш ли какво съкровище си открила? Дори за секса, имаш рядката възможност да си го шлифоваш по свой вкус и желания:D.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c1d3b75158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Съгласен съм с номер 8 (Лоша).. По-добре намери някой с опит, а не някой толкова пасивен като този.. всеки може да си го размята на пръстчето си ако пожелае.. слаб е. Не го приемай като обида, а като факт, ако има момент където примерно ви ограбват на улицата, най-вероятно ще седи като заклано теле докато всичко свърши....

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 257fbb5c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, как пък разбра, че е слаб? Според мене човека е много наясно с живота си. Впрочем и аз съм мъж, пазарувам, хвърлям боклука и пускам пералня. И ходя на работа и изкарвам пари (и бих казал не малко). Защо ли? Ами на 15 не, но на 19 си бих шута от вкъщи и оттогава знам, че едно нещо ако не си го свърша аз, няма кой да го свърши (или не както аз искам). Разликата с момчето от историята е само, че за огромно щастие нашите са живи и здрави!

Не е толко важно дали мъжа ще се прай на отворко докато го ограбват на улицата. Това така или иначе надявам се не ви се случва всеки ден. Дори според зависи от ситуацията може да е добре да си траеш, че да не завършиш с нож в гърба... Много по-важно е мъжа да се справя добре с нещата, които има да се вършат всеки ден. Едно от тях впрочем е да се чука жената :-) а тука явно нашият герой има какво да учи. НО - Това да му е кусура! Да е*еш качествено може и на 30 да се научиш, да се справяш в живота ако до 20-22 не си успял, забрави...

С 2 думи - напълно подкрепям номер 25!

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 257fbb5c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 19, нищо ама НИЩО не си разбрал/а от коментара на номер 16. Там дето се говори за "духовното" изобщо не се има в библейски, морален или какъвто и да е подобен смисъл. И няма нищо общо с девственост. Сексът, и то многото и качественият секс, е част от духовното изразтване на един човек. Колко точно много си зависи от човека, явно героят на историята няма нужда от толкова много...

19, препиши си някъде коментар 16, както и други подобни от същия автор (те си личат, макар че не се подписва) и го прочети след 3-4 години пак.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5147d8697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   26, по описанието и по преживяното от момчето от историята недей се обзалага по-добре дали могат да го ограбят на улицата. Недей. Мой приятел чието семейство загина го нападна веднъж немска овчарка, голям пес, той непукист вече, хвана я за каишката и с крак й смачка гръкляна. Пречука я на място без да му мигне окото! Такива хора, преживяли тежки ужаси нямат страх ни от Господ, ни от Дявол и по-добре недей писа кой е слаб и кой не. Ако е бил слаб 15 годишен сирак щеше да се пропие, да пропадне, човека завършва образование! Физически колко е слаб Авторката си казва - как изнесал сам на гръб цял хладилник. И защо мъже с опит да търси? Защото вие имате преголям опит, нали? Защото изневерите ви са повече от акъла и като ви посочат един чист човек, който сам се измъква от блатото, показва силен дух и характер какъвто вие нямате и злобеете? Да, това момче е 100 пъти по-силен от тебе 26, защото не си е събувал гащите пред всяка срещната, т. е. не е дупедавец. Мъж, който не може да стои пред една жена без да мисли за секс е точно това, дупедавец.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ae9bf456d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Евала 29!!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: af475ef379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   ТТТ:

@Кубрат: 19 съм. Разбирам за какво говориш. Спрях да оценявам такива качества след като видях, че почти никои не ги забелязва и оценява.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 644354d396
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   29, добре казано.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a2a9f5e55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторке разказала си част от моя живот има някой не значителни разлики ще ти разкажа за моя а ти сама си решавай за това дали да си с принца или не.
Аз /жената/ бях на 23 той бе на 22 същия като твоя, няма да преписвам думите ти, готвеше ми, переше на ръка дори /докато нямахме пералня/. Също като твоя не вика приятели когато има нужда, събрахме се, и изхвърли стария матрак от спалнята сам, не питай как го мъкна от осмия надолу по стълбите /160/190 матрак/. На 15 е започнал да работи за да се издържа има родители но те са толкова безотговорни, че няма накъде.
Омъжих се за него родих син, мъжът ми е много грижовен към мен но към детето не знае как да се отнася и гледа да е по далече /това изглежда е от трудното му детство/ сама съм родител аз решавам къде да ходи детето, къде да учи, изобщо аз съм и добрия и лошия полицай, мъжът ми е наблюдател ако го уведомя. Вече 16 години аз казвам къде и кога да излезем, какво да вечеряме днес, макар като вас да харесваме различна храна, отначало ми беше доста трудно с годините свикнах. Но с годините открих, че и моят принц има "кусури". Това дето обича да помага на другите няма да ти е приятно все да помага, а в къщи нещата недовършени. Няма да ти е приятно, че докато му свирнат за помощ той е готов а когато вие имате нужда, той да се мъчи сам и да не извика приятел. Например налагало ми се е да викам аз тайно приятелите му защото той се мъчи да лепи теракота на балкона без да разбира а те знаят как /това работи единият му приятел/. Тайно защото като му казах вечерта, че съм срещнала приятеля му и съм му казала, че ще лепи сам теракота и приятелят е казал, че утре сутринта ще дойде да помогне моя цала нощ лепи и на сутринта теракота беше залепен. Няма да ти е приятно, че той в сравнение с колегите работи наравно дори повече /остава след работа/ но взема най-малко, защото не мрънка на шефа и винаги му влиза в положение, а шефовете доста положения имат от мен да знаеш. Тежи му на моя, прибира се в къщи умърлушен но на шефа не казва за нищо не може да противоречи особенно на човек с по висок ранг. Също ми тежи, че никога не е скочил мъжки да ме защити, ако имам проблем с някой, той или премълчава или може да се намеси, но с културен и уравновесен тон гледа да се измъкне от ситуацията, ако набият детето в училище няма да се разправя гарантирам. Такъв беше и същия си остана. Казва обичам те само когато го питам а прави всичко за нас. Обичам го както ти казваш с времето повече и повече но той си остана безмоторна лодка движеща се по течението на мен реката.
Така, че ти си правиш преценка дали и от какво си съгласна да се лишиш заради него, дали си досатъчно силна да бъдеш глава на семейство. Доста е трудно човек да взема сам решенията, защото после сам носи отговорност за последствията.
виж коментар №9 има нещо вярно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a42d6dde31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33, интересен случай, наистина. Пробвала ли си някога през тия години (за предпочитане в началото) да говориш с мъжа си за тия неща? Защото на 22-23 никой от двама ви не е бил напълно изграден като човек и е имало възможност да се напаснете един на друг. Това го казвам от собствен опит, и аз започнах връзка долу-горе на тия години, която продължава и до днес. Никога не съм си и помислял, че ще издържим толкова време заедно, точно защото тя имаше доста на брой и сериозни кусури, както разбира се и аз съм имал, но това го виждам чак сега. (След време гаранция ще видя и други, които не виждам в момента. ) Но през цялото това време всеки от двамата е повтарял до втръсване на другия от какво не е доволен и как иска да се промени. Естествено първата реакция винаги е отпор и че другия е виновен. Нужно е известно време критиката да улегне, разбира се е нужна и голяма доза готовност да се съмняваш в себе си и да допуснеш, че другия е прав, както и готовност наистина да се промениш.

За щастие и двамата държахме достатъчно много един на друг, че да имаме въпросните готовности, и в крайна сметка смея да твърдя, че сме станали почти перфектния отбор. Има още какво да се желае разбира се, но това е вече фина шлифовка. Това е резултат от наистина много дълъг процес (поне 5-6 години, ако сте бързи и двамата), от безкрайни разговори, караници, ревове, шамари, цупни, пуфкания, офкания, мрънкане и какво ли още не. Но резултатът си струва.

Само едно нещо малко ме подразни в коментара ти: "Доста е трудно човек да взема сам решенията, защото после сам носи отговорност за последствията. " -- Ами да, трудно е, но защо си мислиш, че на мъжете им е по-лесно? Жените винаги искате мъжа да взема решения и да казва какво да се случва, а после ако се осерат нещата той е виновен. Е, сега виждаш за какво става дума. Отговорността е голямо бреме, но трябва да се носи и от двете страни. Разбира се не само от жената, както е при тебе, но и не само от мъжа.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a2a9f5e55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Кубрате много си прав но се съгласи, че както аз го приемам с кусурите му, макар да ми тежи, така също и той трае мойте и не ми ги натяква. Не е недоволен при неправилно решение от моя страна, защото винаги го уведомявам и го карам да си каже мнението, макар и трудно но предварително. При нас НЕ е имало период на "караници, ревове, шамари, цупни, пуфкания, офкания, мрънкане и какво ли още не", само разговори, разговорите са правилният начин, вече 16 години. Преди години се е случвало да говорим нощем до три часа за да стигнем до общ отговор при дадена ситуация. Сега вече не ни е нужно толкова време добре си познаваме реакцийте, знаем как да си поднесем информацията за да бъдем бързо разбрани от отсрещната страна. Вярвай, възможно е, никога никой от нас не е ревал, не сме се карали, нито сме се сърдили един на друг, а за шамари не може и да става въпрос.
№33

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5147d8697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Еее, не не, моето момче няма нищо общо с такива черти като това да ме оставя да вземам решенията аз. Излишно подчертах, че не проявява инициатива в любовта ни и това ме кара да се чувствам тъпо. В живота е изключително оправен и находчив, мисли бързо, действа бързо, излиза от кофти положения. Защо да е слаб? Физически е много силен даже, дори е тренирал боен спорт преди. НЕ като дума не я знае само с мен :). Знам, че като завършил средно през 2006 нямал връзки, сирак е и го правят военен за около година. Негов приятел ми е разправял, че там бил крайно недисциплиниран, постоянно отговарял на шефовете като го карали да чисти и работи. Дори бил набил някакво момче. Трябва да го разпитам, има снимка с униформа и пушкало, ама досега тази тема изобщо не я е засягал. Вие го изкарахте ебаси заспалия нихилит, единственото което не прави е да води връзката ни и това ме прави леко нещастна, а и мисля, че е странно.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 76de7e690b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   АМи просто подбери деликатния начин лекичко да го научиш да е по-спонтанен. А може и характера да му е такъв. Няма перфектни хора, но твоя притежава прекалено много положителни черти за да се терзаеш за някакви не дотам важни качества. Но все пак би могла да ги промениш в твоя полза.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 527be555f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Авторке и моят приятел е такъв.. филма "усещане" не го е гледал.. определено когато става дума за нашите взаимоотношения не се досеща сам.. все трябва да го насочиш.. незнам това дали се основава на липсата на предишен опит или така му е удобно.. затова следя темата за да мога и аз да си отговоря.. разбирам чувството ти на нещастие.. понякога ми се иска да има някаква спонтанност.. аз редовно му правя изненади.. обаждам му се с повод и без повод.. ходя до тях без уговорка просто да го видя и целуна за 2 минутки.. но от негова странна няма такова нещо.. не е безразличен към мен то си личи но и не полага кой знае какви усилия да подържа огъня...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4eaf85e99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Всеки човек е различен, но аз намирам много общи черти между мен и така описаният типаж, и си мисля че както авторката така и много от коментиращите не разбират този тип хора. Казваш че е пасивен, къде ще ходите, какво ще ядете, какво ще гледате и т. н. - Това е защото не го интересува, повярвай ми наистина му е все едно може само яйца да има за вечеря и пак ще е доволен. Много мъже могат да направят световен проблем ако няма топла вечеря и салата с ракийка на него му е все едно, за него е важно да е с теб и да сподели този момент останалото е несъществен декор и подробност.
Защо се бъхта сам като може да поиска помощ от приятел? ! Защото е изключително честолюбив, не иска да е длъжен на никого за нищо, да не говорим за пари, ако поиска помощ за него това означава че е слаб че не може да се справи че се е провалил този тип хора са най-взискателни към самите себе си. По-лесно могат да простят слабостите на друг но не и своите собствени. Да поиска помощ това означава да се постави в зависимост от някой свободата му е изключително важна за него (моля само да не се тълкува като свобода за хойкане).
Много често този тип хора са манипулативни може да те остави да избираш всичко и да си мислиш че всъщност ти решаваш но за много неща ако се обърнеш и помислиш как са тръгнали нещата и как си взела решението може да се окаже, че просто те е водил за носа и без да разбереш си решила това което той иска.
За него са много важни неговото име и неговата дума почти е изключено да ги постави под въпрос.
За него е много важно да получи признание от околните, може би и затова толкова самоотвержено се спуска да помага.
Изглеждат меки но това е само за неща които не ги интересуват (подобни на изброените по-горе) но само се опитай да накърниш негови основни принципи и разбирания - ще бъдеш изненадана колко твърд може да бъде и дори жесток.
Само не си помисляй че е безхарактерен и че ти може да правиш каквото поискаш. Всъщност ти наистина можеш да правиш каквото поискаш само едно никога не прави - не го предавай прошка НЯМА да има това ти го гарантирам 100%, дори ако той самият трябва да мине през ада ще приключи с теб на секундата.
Макар и в началото да изглежда лесно да се живее с такъв човек не е точно така даже може да е уморително. Но си мисля че си заслужава.
BV

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 063ba23c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   BV, описал си мене на 80%. Най ме изкефи частта с яйцата, аз най-редовно ям (вербален) пердах, защото на въпроса "Какво искаш за вечеря? " отговарям "Ми квот напрайш. " Наистина ми е все тая, може и филии да муам. Това не значи, че не уважавам старанието, когато на масата има ядене, което изисква 4 часа готвене. Не значи и че се сърдя. Значи само, че това дали съм доволен не зависи от манджата.

Това за манипулативното също е вярно (донякъде), понякога се усещам как без да искам й говоря така, че тя сама да стигне до решението, което аз искам. И дори не се усеща, че е така. А най-тъпото е, че и аз не се усещам или по-точно се усещам в последствие.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 527be555f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   39 много добър коментар.. бърз и ясен психо профил но на каква база се основава той?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 04c726138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   39, ти май си напълно прав като помисля! Как не ми е минало през акъла? Онзи ден четях как певицата Алисия иска 4 млн. от бившия си мъж, футболиста, който я остави заради Николета Лозанова. Аз само казах какво прави любовта... Моя само като го засипа, мръсник, измамник, не пари, анатема заслужавал за наказание. Вика, че си бил оцапал името така, да изостави жена и бебе, опозорил се. Точно за името дето казваш. Аз пък се зачудих какво е анатема-църковно проклятие, значи наистина може да бъде краен когато му заговорят принципите. Хехе, ама, това за принципи, чест и достойнство всъщност е много яко:).
Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5bdce45977
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   авторке.. каква зодия е твоя приятел.. а ти?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4eaf85e99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   До 41)
Наистина не мога да твърдя дали това е така или не, аз все пак не познавам този човек, това което съм написал е по скоро усещане.
Друго което си мисля че най-вероятно е Дева или Козирог, но все пак нека авторката да каже.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8911e5e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Не е, той е Стрелец, а Дева съм аз:).
Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 731da7ff86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Е, извинявай авторке, но това не го вярвам. Стрелец с нито една връзка отпреди??? Аз също съм дева, бившия стрелец. Да не ти казвам през колко е минал. Може и строго индивидуално да е, но определено вече бягам от стрелците. По-принцип държат на семейството, но обичат независимостта и навън са като отвързани.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 635085259c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Права си 46.. ако трябва да говорим за зодии стрелците нямат хващане.. те са по флиртовете и по мимолетните връзки.. и са супер несериозни.. какво ти семейство.. важно е да има емоция...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f1b67e4a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Не съм чела историята-Само видях зодия Стрелец. Ако става въпрос за мъж- това са най-големите коцкари-нямат спиране. Поне със зодиите съм на ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: da10618fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Вие луди ли сте-аз съм стрелец и съм супер домошар-готвя си, чистя си, седя си у дома, липсва ми само момичето на което ще отдам цялото си съществуване. Скоро имах приятелка-не съм помислял за друга, а такива пък флиртове по дискотеки и барове, не ме влекат.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ebd8ac4548
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   то и аз съм такъв- с една дума той е от наще-свестните момчета :) Радвай се че го имаш ;)

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker