Как да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2645 пъти
Здравейте! Честох много истории и доста се доближаваха до моята, но наистина се нуждая от съвет. Аз съм на 16 години и преди 2год. срещнех човека, който обичам. И да казвам "ОБИЧАМ", защото наистина го чувствам. Всичко започна преди околко 2 години, когато се запознахме на едно село на моя приятелка. Още същата вечер се целувахме, но аз мислих, че всичко си е било само за тази вечер. След като се прибрах в града обаче той започна да ме търси, постоянно да ми звънии и ми каза, че иска да е с мен. Аз обаче бях много наранена от предишната си връзка, отблъсквах го, не исках да съм с него. Въпреки това той настояваше и не спираше да ми повтаря колко много иска да е с мен. Не можех да му повярвам, постоянно в мен имаше едно съмнение и един страх, че всичко ще прииключи, че не съм достойна за него.

Бяхма заедно 1год. и 2 месеца и аз дълго време бях студена към него. След това обаче осъзнах, че мога да му имам доверие и му показвах непрестанно колко много го обичам. Но на него явно вече му е било писнало да е този, който крепи връзката ни. Очужди се от мен и много скоро ми каза, че всичко приключва. Аз не исках да е далеч от мен, чувствам се празна, когато не сме заедно. 1-2 месеца след раздялата ме търсеше, дори казваше, че още ме обича, но просто не може да продължава с мен. Опитах се по какъв ли не начин да му покажа, че съм се променила, че вече му имам доверие. Писах му, звънях му, карах го да излизаме но нищо. Няколко месеца не се бяхме ччували и снощи ми написах СМС, че никоя и никога няма да го обича така, както аз го обичам. Отговорът му беше едно просто "знам". Моля ви за съвет - как да си го върна, как да му покажа, че все още го обичам? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2111557d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай да пишеш смси.. докосни душата му..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 54278a8dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, аз ако му бях приятелка, бих го посъветвала да стои далеч от теб. Дори да си го върнеш, скоро пак ще го отблъснеш. Не смятам, че си се променила. Работи над себе си, намери смисъл в живота си и ще срещнеш скоро друг човек. Това е положението. За да скъса с теб, значи е бил много нещастен. Едно голо „обичам те“ не стига.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 057508f9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Остави го да диша, защото твоят начин да му покажеш, че го обичаш, държиш на него може да се изтълкува като болестно състояние, след време нищо чудно да чуеш от неговата уста някой подобен епитет. И вярвай ще те заболи много повече от сега, когато си играете на котка и мишка. не пиши, не звъни, уплаши го че можеш и без него и ако той има чувства ще те потърси. Ако ли не здраве да е, поне ще знаеш че няма смисъл да се надяваш и да пропускаш най-хубавите години от живота си, сега ти е времето да се влюбваш и разлюбваш, не да страдаш и отчайваш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6f7a1fbf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еййй, дечко-дечко. Животът е пред теб! Ала, как да ти го обясня, като знам че всички сме преминали през тези тинейджърски събития :))) Спокойно! След 10-15 години, когато ще си със сериозен и отговорен мъж до себе си (искренно ти го пожелавам), ще се смееш на тези емоции докато се наслаждаваш на детския смях около теб.
Моят съвет - намери си нови приятели! Излизай с тях по-често и спомените от силните емоции ще отслабнат. Повярвай ми - работи!
Поздрави!
Добрият вълк.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cda306b4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много благодаря на всички, че дадохте съветите си. Може би ще го забравя след време, но все още не е дошъл момента. Не мисля, че това са тинейджърски чувста. И преди съм си мислила, че обичам, но това е нещо много силно и истинско. Може би защото беше първият човек, който ми показа, че държи истински на мен, а аз се подиграх с чувствата му. И да - наистина съм се променила. 1 година ми беше достатъчно да осъзная постъпките си. С тази връзка пораснах и още не съм готова да кажа Край. Благодаря ви отново :)
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker