Моята история ужас с край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята история ужас с край
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3879 пъти
Здравейте
Винаги съм била не много обичана от мъжете...
По едно време бях толкова разочарована че не исках да ги виждам... от друга страна бях накрая като тях Любих се много по цели нощти съм била в дадено място..

Но тук искам да отбележа че съм била с 11 мъже през всичките си 33 години. От 16 години водя полов живот.
Когато срещнах мъжа на живота си уж бях на 24 години Много влюбена до уши цели две години. До като стана така в момента че не мога да го понасям даже се ожених на пук на него. Понеже той не искаше и сега сме женени но днес много съжелявам че направих тази крачка.
Ще кажете аз съм си виновна защо го направи...
Еми мислих че ще мога нещто да променя от това което вече бях загубила любовта останах с оважението в момента... Помощ не го обичам вече отворих си очите видях че това не е човека до менПак да обобща че от от 7 месеца съм женена. Това което искам да кажа че аз съм човека който трябва води нещата. Като мъж мислих че ще успее да направи нещто с някакъв важен въпрос ама не
Днес искам да кажа следното че през всичките години не бях само с него сега описвам вторият, ОТ две години и половина съм с едно друго момче. Който в момента много ме предаде вчера се разделих и с него.... избра една моя приятелка. Сега съм с само с мъжът ми който вече него обичам а само го уважавам.

В четвъртък ще се разберем с мъжът ми какво ще правим... отделечих се от него помощ ломогнете. Ще кажете как така е така непрекъснато ме лъжеше за глупости и сега съм много отдалечена. Но за сега нямаме деца.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a9dd01049
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще те помоля да не ни пишеш в нетрезво състояние - нищо не ти се разбира. Една грешка не се поправя с друга, камо ли с трета. Изтрезней, наспи се, вземи се в ръце и ще видиш, че нещата ще потръгнат! Утрото е по-мъдро от вечерта...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 26c0446b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   май не си ходила на училище, не само правописа ти куца, но и начина на изразяване. Имам чувството, че или си ромка или някакво дете, но не и 33 годишна зряла жена без елементарна култура

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 116dfa4635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно все още не си достъчно порастнала че да разбереш че брака и всичко останало не е детска работа..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 84e6b19a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи мъжът си щом няма чувства и си търси младо гадже

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b362af4fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Подкрепям първите 3-ма. Според мен не знаеш, какво искаш и тежко и горко на мъжа, който те е взел за жена!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5065333ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Извинявайте че съм неграмотна според вас. Но искам да ви кажа че това което сте разбрали е следното. 10 годишна връзска с брак от 7 месеца. И Любовник от2 години които ми еба психиката за две години разбрах от любовника че не ставам лмай за нищто.
А мъжът ми ме лъже от 10 години най различни неща няма описвам лъжи те на моят мъж, който ме отделичи от него. Според мен трябва да се разведа и да си намеря нов, с който ще бъда щастлива.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b362af4fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, не се обиждай, но нищо не ти се разбираше. Не може всички да сме висшисти, но една елементарна култура на писане и изразяване се очаква от човек с поне средно образование.
Иначе, ти си знаеш отговора, защо изобщо чакаш съвет?

На мен ми е интересно, защо все пак си се омъжила преди 7 месеца? Бялата рокля и сватбата ли те поблазниха?
Защо имаш и лош любовник. И изобщо - излиза, че всички мъже са лоши, ти си добра.
Ами ти си знаеш, тогава изгони лошите вълци от гората и продължи сама пътя си.
Отложи следващата сватба, докато си подобрила образователния си ценз, иначе - не виждам, какво можеш да предложиш ти на един нормален мъж.
За сега - нито имаш образование, нито лъха на природна интелигентност от теб, нито знаеш, какво искаш, нито си вярна ти самата като жена, нито можеш да преценяваш правилно и хората, и самата себе си.
Успех - млада си, имаш време!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 45f6bb2a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз няма да коментирам правописа и начина ти на изказване, достатъчно го направиха по-горе, пък и то се вижда. Искам само да те попитам, ти самата какво искаш? Задавала ли си си някога този въпрос? Ако не си, задай си го и си отговори! Каква е твоята цел в живота, какво ти искаш от живота? Когато си отговориш, може би ще излезеш от това положение...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 059ca88cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен трябва да се разделите със съпруга ти, преди да сте направили някое дете, защото то ще поеме всичко отрицателно в това семейство, а явно има много да поема. Поговорете си като цивилизовани хора, обясни му, че вече чувствата ти не са същите, кажи му за любовника и той самичък ще пожелае развод. Пиши като има развитие. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вижте не само че съм с висше образование. Имам супер работа
счетоводител съм. Може нещо да ми куца в правописа става въпрос, че Вие виждате, че малко трудно разказвам разказ не го крия. Съжелявам, че така го разбирате ама така го виждате.
В яда си от случилото се че нищто не става в момента.
Може така да ви изглежда че само аз съм виновна уви.
Ама не е така за да тръгна да бъда с някакъв любовник, трябва да знаете че моят сега съпруг също нещо е направил за да бъда Аз нечестна спрямо него. А за този любовник само искам да кажа че много ме е яд на себе си защото съм го била допуснала в мен а той се подигра като боклук от улицата..
За мъжът ми какво да ви кажа в момента е в провинцията и чакам да се върне да му кажа някакви нещта за се разберем.
Развод ли ме чака или съжителство с него
Незнам вече не го обичам.
Дано успе да ме спечели.
Ако не...
Ставам железната лейди спрямо мъжете.
Обичам живота обичам приятелите си купоните.
Е това съм аз
Може би тъпа.... вишиска според вас.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cabed1cc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   „Ама не е така за да тръгна да бъда с някакъв любовник, трябва да знаете че моят сега съпруг също нещо е направил за да бъда Аз нечестна спрямо него“

„Незнам вече не го обичам.
Дано успе да ме спечели. “

Скъпа авторке, не се обиждай, но не знаеш изобщо, какво искаш! Как ние да знаем?
Имаш обаче доста НЕскромно самочувствие, според мен (с бележката, че не те познавам) БЕЗ покритие.
Всяка втора дума ти е „Аз“ и то с главна буква. Добре, че си счетоводителка, не редактор на списание, защото съвсем щях да загубя вяра в българското образование, но вземи да прочетеш някоя и друга книга - не става при теб дума само за правопис, ти просто не можеш да пишеш и да се изразяваш, така че да те разберат хората, не можеш да кажеш, каквото ИСКАШ да кажеш и рискуваш винаги да бъдеш разбрана грешно.

Ще ти кажа, какво излиза от писанията ти, дори да не е вярно, а да е продукт на ниската ти езикова култура, липса на всякаква култура на писане и може би на говорене изобщо, мисълта ти е неструктурирана и разпиляна, което не очаквах при един академик....ето, какво излиза значи от собствените ти писания -

- ти си жена, която не само не знае, какво иска
- имаш приятел от 10 години, за когото си решила да се и омъжиш преди 7 месеца, въпреки, че не го обичаш и си имаш любовник
- мъжът ти от своя страна не ти е верен и нищо не правил за теб, но и ти май му отвръщаш със същото - лика прилика сте си
- не само мъжът ти (който си си избрала преди саммо 7 месеца) е боклук, но и любовникът (ците) ти.
- ти си Азът в това лирическо пройзведение на „изкуството“, само Твоите интереси са важни, мъжете ти са боклуци, това разбрахме, но не разбрахме, защо си с тях и защо искаш МЪЖЪТ ТИ ДА ТЕ СПЕЧЕЛЕЛ? Не го обичаш, имаш и други мъже, но да те спечелил - значи явно имаш друго интересче в този брак?

Пораждат се следните въпроси -
- Коя (смятаща се за образована) жена се омъжва за мъж, когото не обичала и дори ненавиждала, на когото изневерява редовно?
- Коя истинска дама живее в лъжа, има си любовник, но въпреки това се бракосъчетава с дългогодишния си приятел - боклук?
- Коя жена си избира само мъже-боклуци?
- Коя жена пише “Аз“ с главна буква, но не знае, че пред „че“ има запетая и как се образува едно сложно-съставно изречение?

Съжалявам, не мога да ти помогна. Според мен, вие с мъжа ти сте лика-прилика. Ако чуя и неговата версия, почти съм сигурна, че ще каже не много приятни неща за теб самата.

Ако не съм права и просто съм те разбрала грешно, мога само да ти кажа, че винаги има надежда. Остави мъжете и поживей малко сама. Прочети две-три книжки, различни от уеб-страницата на НАП, подреди живота си и си търси мъж, какъвто искаш в действителност. На никого не е нужно да живее в лъжа. Деца нямаш, какво те спира?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 84e6b19a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   WTF?? !?
Когато бях в първи клас писах по добре -нищто, вишиска, нещто... а да си чувала за запетаи... ужас. Сори ама тая история е жива подигравка спрямо читателите в сайта. Ако е истина значи авторът е бавноразвиващ се олигофрен, или неграмотен ром, или може би 10 год. дете

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   След осмата година съм се любила от съжителството на моят мъж. Съжелявам, че не искате да ме разберете.
В момента съм отвратена от простотията която направих.
Любовник, брак с мъжът, ми който от шест месеца не го понасям
незнам какво да правя.
Добре че нямам дете, което да страда....
Пак повтарям според вас Вие също ме критикувате ме аз не плащам данък обществено мнение за правописа, който съм написъла. Аз търся съвети а не критики който нямат общо с случаят, че някои от вас нищо не разбират съжелявам.
Търся съвети. А не критики за правопис

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6af525baa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Оле, нашето образование е много затънало, как са й дали висше на тази вишисТка.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cabed1cc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Виж, авторке, аз самата ненавиждам правописната полиция, но до сега винаги е ставало дума за една запетая, за едно „у“ вместо „о“ за пълен и кратък член, но не можеш да пишеш подобно изречение и да чакаш някой да го разбере, съжалявам“

„След осмата година съм се любила от съжителството на моят мъж. “

Има чужденци, които пишат по-добре от теб на български език. Можеш ли да обясниш, какво точно искаш да кажеш, защото това за мен е едно сборище от думи, които не са свързани една с друга и не образуват изречение по смисъл.
Може да се гадае същност смисалът.
Например, би могло да значи следното

„След осмата година от съжителството ми с моя мъж, съм се любила“ (пак обаче не се разбира с кого например)

„Любила съм се след осем години в съжителство с моя мъж“
и т. н.

Толкова е болен словореда ти, толкова са разбъркани думите ти, че всеки си разбира, каквото му харесва.
Запиши се на уроци по български език. Много страдаш от невъзможността си да се изразяваш в живота, а който ти е дал диплома за висше образование, просто сам не заслужава такава.

„Пак повтарям според вас Вие също ме критикувате ме аз не плащам данък обществено мнение за правописа, който съм написъла. “

И още нещо - правописът не се пише, пише се текст. Правописът е качество на текста, който си написала, но аз не знам да се пише правопис. Самата дума „ПРАВОПИС“ значи правилно писане.

Ако търсиш съвети, първо трябва елементарно да можеш да обясниш, какъв ти е проблемът.
Почни с увод, с теза, с изложение и заключение.
Не разбираме точно, каква ти е ситуацията, как да ти дадем съвет.
От това, което се разбира, ти си имаш лош мъж и лош любовник, но искаш все пак мъжът ти да те спечелил обратно, макар че сте женени от 7 месеца и явно преди 7 месеца те е бил спечелил. Изобщо - каша от думи без смисъл и значение. Ако си чужденка, кажи или напиши на майчиния си език в Гугъла, той да ти го преведе, за да те разберем поне

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9bdf189a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мене някой си прави шега! : D Невъзможно е някоя вишистка да пише по този начин. Аз и средно образование нямам, а като гледам пиша милион пъти по-добре от "вишискъта". Тая жена не може да се изразява, бе. Аз честно казано свързах някак си историята благодарение на обясненията на другите читатели..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ох добре каквото искате пишете за неграмотнто писане.
Става въпрос че в живата ми от десете години, който съм била с мъжът ми имах и паралелно ллюбовник. Паралелно става въпрос, че след осмата година съм била с любовник и мъж. С мъжът ми сключих ме брак преди 7 месеца. Любовникътми е един буклук, като мене. Внеделя се срущнах с приятелката, която от две години не съм я виждала, която ме запознала с любовникът ми. Също на срещата беше и Любовникът. След което АЗ рабрах, че те зад гърба ми са се любили. И тоя боклук бил и с двете. Следователно той избра нея...
И Аз им теглих една. Той избра нея.
А мъжът ми непркъснато ме лъже, и Аз изтинах към него.
Сега разбирате ли ме???
Мъжът ми не знае за това че имам любовник...
Ама аз се чуствам като боклук от улицата. А сега и неграмотен боклук. Изпадам в депресия, ужас ми е в главата.
Да виетнамка съм и какво от това, става въпрос за двама мъже. Съжелявам Българка съм.
И имам двама-
любовник боклук
мъж, който ме лъже за глупости не ми е изневерявал до сега.
Не искам да говоря за лъ жите му...
И сегъъъъъъъъъъъъъ него обичъмммммммммммм
нарочно пиша сега съвсем неграмотнооооооооооооооо заштото се ми писна даме критикувате за писанту. Да видите, чь мога да пишъъъъъ съвсем не грамотно. Последното 5 изречения...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Е добре пак обеснявам за двама мъже
Един боклук...
И мъж, който обичах, но сега не го обичам....
Това исках да напиша. Искам да кажа следното някой, който не обича мъжът си ще може ли пак да го обича.
Незнам дали ще мога да го обичам на ново мъжът ми..... .
Ама ме страх да се разведа, защото той- мъжът ми е болен от диабет и взима лекарства.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cabed1cc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ужас, авторке, дано действително да си виетнамка, но дано и там си учила.

Измъчи ме направо. Чета думата „изтинах“ и НЕ ЗНАМ, КАКВО ЗНАЧИ! Чета 3 пъти съответното изречение, пак не знам, какво искаш да кажеш.

Но, защото не искам да се мъча повече, само едно ще ти кажа - сама си си надробила кашата, сама ще си я изсърбаш.

Аз на твое място бих се разделила с всички мъже и бих заживяла нормален живот. Пишеш, че си счетоводителка - имаш си и работа. Ами изнеси се и почни на чисто.

Не можеш обаче да се сърдиш на любовника си, че е избрал друга - ти самата си с друг, дори преди 7 месеца си се омъжила за него. Какво очакваше?

И НЕ, НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ВЛЮБИШ ОТНОВО В МЪЖ, КОГОТО НЕ ОБИЧАШ И към когото си изСтинала.
По-добре започни на чисто и не се занимавай известно време с мъже, защото явно не можеш да си ги избираш и само си пречиш.
Така ще имаш и повече време за книжки, а повярвак ми - така се учи език, било то и майчиният.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c38670291f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Няма да успееш да го заобичаш наново. Ако все пак поне малко искаш да спасиш брака, като се върне мъжът ти седнете и поговорете сериозно. Не му признавай за любовника. Но бъди откровена и му кажи какво те мъчи във вашите отношения. За лъжите... и всичко. Кажи му и че обмисляш развод. След това този разговор ще решиш дали всичко окончателно в свършило и ще започнеш живота си наново или ще се борите за брака.
Успех! И наистина наблегни на правописа.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0dac75b279
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Все още ли не разбрахте, че някой се еб*ва с публиката от самото начало?
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f46d31429f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ох, олекна ми като прочетох, че си виетнамка -в такъв случай много добре си пишеш

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Благодаря сега да Ви кажа, следното мъжът ми вчера се прибра, говорихме говорихме и се разбрах ме че продължаваме
за сега, но незнам дали ще успее да ме спечели. Искам да кажа че човек, когато е ядосън може и да обърка малко провописът. Искъм да кажа, че имам фирма и съм счетоводител, и от всичко казано е следното:
Че не съм толкова зле колкото, Вие мислите за мен. Защитата на висшето обрзование е мигистър. В момента уча англииски.
Но тука темата беше друга, а не правопис.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6af525baa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторе в момента не си ядосана, надявам се, а в поста ти под №23 има над 13 грешки, това е много и за четвъртокласник, право ти пишат хората, замисли се.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 30edcb6df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   24 е прав. Не е срамно, но все пак се запиши на уроци по български, преди съвсем да го омармеладиш с английския.
Не става дума само за правописните грешки, а просто за изказа ти, а той няма начин и на английски да не е катастрофален. Който ти е дал диплома, е пълен шарлатанин. Не се оценява правописа, знам, но как си си взла ти изпитите по икономиките, не знам - ти не можеш простите неща от живота да обясниш, какво остава за абстрактно знание. Просто ужас.

По темата - ами ако чакаш само мъжът ти да те спечелил, забрави. Ти какво ще направиш за брака си?

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f46d31429f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Да темата беше друга, но тъй като не разбрахме точно каква, те почнахме за правописа. Иначе добре, че сте се разбрали с мъжа ти. Само не знам, защо да те спечелва след като ТИ си имала любовник? !? !?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не се заяждайте с мен... Приемам го като ЗАЯЖДАНЕ
Не плащам данък обществено мнение...
Сега нямате прво да пишете за това моля, ВИИИИИИИИИИИи
Ако нещо искате да кажете го кажете....
И съм Българка, а не виатнамка/написах го защото се подигравате /
Българка съм
Българка съм
Пишете за съвет моля.
Аз искам да попитам за помощ, дали ще успея да се върна в любовта с съпруга ми. Ожених се защото аз исках той склони след дълги разговори. Той не се ожени за мен, а Аз го ожених.
До мечо пух моля гледайте да не пишете за това, че съм си измислила тези неща...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Бе аз мога да имам и осем любовника, но аз го права защото му отмъщавам. Но сега тази двойна игра не ми харесва и мисля, че тъй като, той не е разбрал за това, че съм имала любовник, защото знам как да го направя. Не за първи път съм била с това момче, което бях ама какво от това.
Две години не са малко да се криеш.
Сега мисля, че по добре да бъда с мъжа, който малко от малко вдена какво ме тревожи.
Ама незнам дали ще го заобичам пак толкова силно колкото обичах.



И тук искам да напиша нещо:

Птица

Ти виждал ли си как умира птица?
Впила нокти в празният простор студен.
С писък как раздира небесата,
предава се и гасне, като свещ.

Така за мен замря и светлината,
да бъда с теб.

Сега се молиш,
искаш да я върнеш,
но мъртва тя лежи в моята душа.
Забравил, бе че птицата е любовта

Не е цялото една част от него написъх увода и краят.
За да не пледяствате.


Така се чуствам, като умряла птица.
И на всичкото отгоре ми4 се подигравяте.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Та малко ли правя...
Винаги съм гледала да говоря с него, за различни неща ама напоследък ме отбягва.
В момента имам и проблем с здравето... Но мисля по бързо да оправя проблема.... Миналата година пак бях бременна, но без краен резултат. Два пъти спонтанен аборт от мъжа ми зачевах...
Да имам някакви планове за деца, но не и в момента.
Ако започна отново да го обичам..
Имам проблеми с здравето... 1

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 30edcb6df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Успя авторке, един постинг без грешка/29/... , ако не беше добавила последното изречение.

Иначе, какво да ти се помага. Ти си принудила едва ли не мъжа си да се ожени за теб, макар че по това време и любовик си си имала и не си го обичала (днешния си мъж). Сега искаш?
Какво стана в последните месеци. Тогава явно си знаела, какво искаш - сватба, мъж пред обществото, любовник в спалнята.
Защо не си доволна?
Ти самата си получила това, което искаш.
Любовта на мъжа ти не можеш да върнеш, защото ти самата не го обичаш.
Само не раждай деца, че мазалото ще е пълно.
Дадох ти съвет - разведи се, заживей сама и си стъпи на краката. Ще ти остава и време за книги и уроци по езици.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Сега 10 години от живото не са малко.
Но като сложиш всички негови лъжи стават бая дълги за да го отбягна и да не го обичам толкова. Почти не го обичам от 100%
го обичам едва 8%. Да говорих ме вчера за сватбата ама какво от това. Било го страх да се жени за да не се разведе.
По добре да не се женим за да не се разделим както ти в момента искаш ми каза ама аз не искам да се разведа.
Та той умира за мен ама аз не 8% любов изпитвам към него от 100 процента. Той не ще развод.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Малко ли правя като жена много мнго не чиста имам си прислужница плащам на едно идване 20 лв.
После идва мъжа и вика браво изчистено е.
Обикновенно готвя
Пера
изхвърлям боклука
Мия чинии
А Той нищичко аз работа е и аз работя.
Освен да ходи на битака или на село при мама е това е той.
Живея в тозарски квартал на готино място. Еи просето като си свикне в дружба и то на дружба. С всичко почти се съгласявам искам да ходя на село отивай.
Искам ябълка нати ябълка
Искам лъжа и прави 1000000 на ден.
Мислих че като се ожени ще спре ама нееее така.
Това е то
Той каза че спира за сега ама откъде да знам сега какво ще става...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d99956fa97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Наистина ме развесели :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b5ee95d373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Не й се подигравайте, вижда се, че й е трудно да пише правилно. Но това не означава, че не е човек и няма чувства.
Авторке, а ти даваш ли му всичко, от което той има нужда. Един брак не е само пране и чистене. Ти даваш ли му достатъчно любов, мила ли си, разбираш ли го...? Може просто временно да сте охладняли един към друг, това е поправимо. Но ако вече не чувстваш щастие и удовлетворение, когато сутрин се будиш до този човек, значи няма смисъл да се мъчиш. Трудно е да кажеш край, знам. Но като си сама имаш шанса да срещнеш по-подходящ за теб човек. Замисли се над грешките си във връзките и защо "мъжете много не те обичат". Трябва да промениш и себе си ако искаш да си по-щастлива.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6d65b5c93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Нали живееш в тОзарски квартал, какво повече искаш? Смени си приоритетите.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 56a124f278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Ужас, на 33 години, а няма елементарни познания по правопис :/ Направо ме потресе, на всичкото отгоре историята ти доказва само едно - не си особено интелигентна, извинявай, че го казвам , но е така, големи глупости са това. Тц, тц, тц....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23ab6af747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   КАКВИ ГЛУПОСТИ СА ТОВА, ЧЕ ЕДИН ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИКы КОЙТО МЕ НАПРАВИ НЕЩАСТНА И САМА И НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ОБИЧАМ НЯКОГА НЕЗНАМ...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a9dd01049
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   39, искам да се включа във вашия триъгълник и да го разширим до четириъгълник. После можем да го разделим на две двойки, а ти да се успокоиш и да видиш че не само ще обичаш, ами ще го направиш дори по-силно от предишния път! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3ee26bd1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Не обиждай счетоводителите, МОЛЯ!
И жалко за клиентите ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d97489c0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Здравей авторке. Прочетох всичко, което си написала. Ще ти кажа, че мъжа с който си няма шанс да го обичаш отново. Преди години си видяла нещо в него, което явно вече го няма. Той ти казва, че не иска развод - нормално. На него му е удобно вече да си има жена. Още повече, че сте от 10 години заедно, а и не е добра партия. Но да живееш като негова съпруга без лубов и деца завинаги не мисля че е правилният избор. Та съветът ми е раздели се с човека, каквото и да ти говори. Това е твоят шанс за нов живот. Консултирай се с адворат по бракоразводни дела.
Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 059c614403
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   А бе момиче, ти пиеш и ръсиш глупости след глупости. А вземи изтрезней и тогава пиши, че нищо не ти се разбира.
Ами като си такава как ще стои мъжът ти до тебе. Чудя се как още не те наритал.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5065333ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   КАК ДА НЕ СЕДИ КАТО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ, КОЙТО СИ НАПРАВИХ. ИЗКАРАХ СИ ГО НА НЕГО СЛЕД КАТО ЖИГОЛОТО МЕ ЗАРЯЗА. ВЕЛИСЛАВЕ ЗА ТЕБЕ СТАВА ВЪПРОС МРЪСНО ЖИГОЛО. НЕ ЗНАМ СЕ ГА МЪЖЪТ МИ ПРАВИ ВСИЧКО, НО НЕ ЗНАМ ДА ЛИ ЩЕ МЕ СПЕЧЕЛИ.... ЛЮБОВТА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker