Какво се случва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2331 пъти
Историята ми е много дълга, затова и ще я съкратя максимално...

Живея на семейни начала с приятеля ми, заедно сме от 10 години, живеем извън България. Събрахме се, когато и двамата бяхме още в тийн - възраст. Последната година нещата не бяха гладки, имах някои просветления, които по-рано бяха някъде скрити... Малко се съмнявах във връзката ни, но по ред причини сме още заедно, още повече, че ни е приятно заедно - в повечето случаи се стремим към едни и същи цели. Въпросът е, че се срещнахме много малки, и може би аз лично не бях се преоткрила. Е започнах да се осъзнавам...

Така към същността - бях в дупка, срещнах много добре изглеждащ, по - голям от мен с около 8 години, страшно забавен и секси чужденец. Може да се каже, че аз го свалих, но пък нямах и идея докъде ще стигнат нещата. Беше си по-скоро за флирта... Ок, но не се получи така. Работихме заедно, и го направихме... Малко след това той напусна.

Доколкото ми беше известно, не се срещаше с никого, но... Продължихме контакта, но дистанционно. Разбирахме се за среща, но все не успявахме да се засечем във времето. След известно време разбрах, че тъкмо се е сгодил... Не мога да кажа, че изревнувах, стана ми криво, но по скоро за лъжата, така де и аз не съм свободна.

Казах му, че знам, той се оправда, че не било ставало на въпрос, ... глупаво оправдание, тъй като го бях питала дали има някой. Както и да е, около 7-8 месеца така на невъзможност да се видим, и с кратки прекъсвания на контакта ни от негова страна, преди месец разбрах, че се оженил... Този път не го просветлих, че знам, нямам идея все още защо.

Ден преди сватбата си ми писа, два дни след нея отново, каза че бил извън града по работа. И така, през ден, през два си пишехме, когато вчера най-после се видяхме набързо. Беше си свалил халката, в началото си мислих да му намекна, че знам и да видя какво ще стане, но после помислих, че ще го стресна и не го направих. Правихме секс, бърз, бях супер забита, не можах една нормална дума да кажа като нормален човек, но пък иначе беше ок. После ми писа, че иска отново.

Аз се прибирам в България с приятеля ми след половин година и той е наясно, че няма да се връщам. Нямам намерение да изоставям приятеля ми, но не знам как се чувствам, че няма да виждам и другия, може би никога...

Моля за странични хора със сериозни мнения, без традиционните за сайта критики, хора с опит в подобни на моята ситуации, да изкажат своите мнения. Объркана съм, и не виждам нещата в истинската им светлина...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2645067e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз преживях много подобна история в студентските си години и те разбирам. Учех в чужбина и имах сериозна връзка с момче от България, но се влюбих в друг. Не трябваше да влагам чувства, но.... След време стана така, че другия трябваше да замине и нямаше повече никога да се видим. Е, беше ми криво... Но пък си имах приятелят ми, с който след "раздялата" с другия се сближихме още повече. След това се разделихме, но това беше един естествен край...
Моя съвет е да не мислиш толкова за "чужденеца". Флирт, свалка, забавление.... Той е семеен, ти имаш друг живот, пътищата ви се разделят. Бързо ще го забравиш ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d7f33bd122
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Плачеш за шамари ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 894ee3a8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ужас ти си грешната. Не си жена за женене. Ако не беше тоя чужденец, щеше да е друг , даже можеше да е нашенец:) хахаха. Срам ме е от теб. Ти ще направиш приятеля си нещастен, ще му изневеряваш и други пъти, знам това. Просто ти си такъв тип жена. Ти си жена за удоволствия, а не семеен тип. Жал ми е за приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 848316f64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти сама каза, че си с приятеля ти много време, "още когато не бях се преоткрила". Това ми говори, че той е първият мъж в живота ти, а можи би ти си първата жена в живота му. Това е класическа грешка според мен, връзката Ви е обречена на нестабилност. Нежеланието ти да го напуснеш подсказва, че те е страх да останеш сама, просто защото това чувство ти е непознато.
Аз предпочитам необвързаността пред излишния стрес, трупан за сметка на такъв тип връзка, а и винаги има по-подходящ човек за теб, от този, с който си в момента, някъде там.

Имам чувството, че този сайт се поддържа и се пълни с истории от някой, измислящ/ превеждащ ги от други език/ взимащ ги наготово от романи и т. н, за да поддържа рейтинга на сайта си. Как може да има толкова много хора, които нямат с кой да поговрят за проблемите си, нямат дори един истински приятел, а търсят отговори от непознати? !
Странно!

саво

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a8b8f2c6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не съм попадала в абсолютно аналогична ситуация, но отстрани бих казала, че си на кръстопът. Не си напълно убедена, че приятелят ти ще ти даде онова, от което наистина имаш нужда, но не ти се иска да го нараниш или да го изгубиш. Затова си намираш причини да се държиш за него.
Онова, което си имала с чужденеца, е щяло да се случи рано или късно с друг мъж. Просто за момента връзката ти не те удовлетворява напълно.
Помисли какво точно искаш. Ако мислиш, че имаш нужда от време - дай си го. Виж как би се чувствала без човека до себе си.
Възможно е свободата да ти напомни колко много означава той за теб. Но е възможно и да ти покаже, че е време за пълна промяна.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ac4a0e6d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   е това сте жените, започнахте да се "преоткривате и осъзнавате" за подвизи с чужди мъже,
"Объркана съм, и не виждам нещата в истинската им светлина... "
истинската светлина е че си долна и лека жена, това със сигурност могат да ти го кажат много хора, четейки те отстрани

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: df7b4df015
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точни отговори печелят номер 2 и 3 Браво :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e89d03f87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз не виждам ти в случая какво друго можеш да направиш, освен да напуснеш приятеля си. Не знам що за човек е, но никой не заслужава да бъде лъган. Кажи му истината и го остави да си намери човек, който ще го обича истински. Колкото до другия - вече е женен и можеш да си му само любовница (освен ако не се разведе, което не вярвам да стане, тъй като, ако имаше силни чувства към теб, нямаше въобще да се жени). Извод: Започни всичко отначало, а тези двама мъже остави да продължат живота си.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 160a2f1a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   не разбирам защо има толкова злостни нападки срещу авторката, това с чувствата никой не може да предвиди.... Но щом си започнала да се озърташ за друг мъж, по добре е да се разделите с настоящия си приятел. По стечение на обстоятелствата при много хора идва този момент, когато любовта си е отишла и просто двама души си съжителстват. Надявам се авторката да намери сама своя път, сърцето ще и подскаже какво да прави

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a1ea018ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Личното ми мнение е, че е време да се разделиш с дългогодишния си приятел.. Това според мен ти е основният проблем... А по въпросът ти, май е по-добре да го забравиш твоя чуйденец.. няма смисъл, замисли се. Аз обикновенно гледам ситуацията, в която се намирам от трето лице.. така мога оптимално да си помогна, защото каквито и съвети да ти дадем тук, най-добре би било сама да прецениш :)
Всичко хубаво :)
Петя

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 82138f2dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сега ще ти опиша нещата в истинската им светлина.
С този твоят чужденец сте се събрали двама които не знаят какво искат. Единият се сгодява и жени и в същото време изневерява и лъже всички наред, и теб и годеницата/жена си, абе хубав човек. Ти лъжеш приятеля си, не го обичаш но пък ти е добре с него и да го напуснеш не искаш.
Наистина ми е любопитно и ако може някоя от жените пишещи тук да ми обясни защо когато жена каже че "търси себе си" или се "просветлява"го прави в нечие чуждо легло. Защо например не се търсят и просветляват в занимания, хоби, интереси, книги, срещи с Далай Лама, или каквото там им хрумне? Не и не в 99% от случаите търсенето е из чаршафите.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4cc4bdce51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И защо ти е толкова мъчно за този човек-това е само заради секса. Харесва ти секса с него-а не се ли чувстваш гузна, че мамиш собствения си приятел. И човекът е измамник според мен защото се е оженил за друга, а прави секс с теб. Но според мен той не изпитва чувсва към теб-ако изпитваше щеше на теб да предложи брак, а не да те използва заради едното чукане. Мъжете са по-безчувствени същества и в случая тоя се е застраховал от влюбване. Но аз се чудя на акъла ти-брей такова поколение се извъдихте-още неживела няколко годинио с приятеля си и вече си търси любовник. Между флирт и секс има разлика. Не съм някаква стара леличка-аз съм от поколението родено през 60-те години-а ти си сигурно на годините на моите деца-около 23.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4cc4bdce51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Отговор към Саво-не мисля, че това са измислени истории-по-скоро са истински. И как хората да споделят на най-добрата си приятелка за това-нали всички ще я помислят за курва. А тука е по-лесно-всичко е анонимно-и може да получиш някой добър съвет. Хубавото при вас с приятеля ти е, че нямате още деца. А и след като си се преоткрила търси друг мъж свободен, а тия двамата ги остави-остави приятеля си да намери своята истинска любов.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8412850f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към бейби-буумърката (: Говоря за истински приятел. Такъв, които се среща от всеки и всеки би трябвало да има поне един такъ човек в живота си (майка, баща, брат, сестра, партньор, човек извън фамилията), който няма да те съди, който е дискретен и те разбира, които винаги ще ти помогне, който иска единствено да те подкрепя. Та затова съм учуден, не че има истории, което е нормално, всеки е бил сам или се чувства самотен понякога и иска да се "излее", а че са толкова много тези истории. Дори някои са общочовешки и нормални и все пак искат чуждо, "непознато" мнение.

Саво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker