Да продължавам ли да се боря... или да спра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължавам ли да се боря... или да спра?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3783 пъти
Накратко на 41 години съм, а той на 39 и двамата сме семейни, но животът с половинките не върви. Запознахме се случайно и погледите ни застинаха и се появи онова чувство, от коет коремът ти се свива.

Започнахме връзка, защото и двамата искахме това, но срещите ни с много, много рядко. Причината, че сме от различни градове и неговата работ е свързана с постоянно пътуване.

Връзката ни е от април месец, до сега сме били не повече от 10 пъти заедно, като от юли до октомври съвсем бяхме преустановили контакт. Най-лошото в цялата ситуация е че аз се влюбих в него и повече не издържам. Липсва ми, постоянно ми липсва, а даже и не мога да го чувам постоянно, а само когато е на работа.

Когато сме двамата макар и за 1 нощ аз се чувствам на седмото небе толкова съм щастлива, толкова ми е добре с него, също и той и го показва, обаче има едно обаче -аз не съм сигурна в чувствата му и има неща, който ме навеждат на тази мисъл, че или не ме иска или не знам.
Казва, че му е хубаво с мене, че всичко е перфектно, но в един момент всичко се обръща.

Например за последният месец сме били заедно 3 пъти и то, винаги когато се разделяме се уговаряме, че следващият ден ще се видим пак и тн, и ще се уговорим впоследствие, обаче винаги излиза някаква причина и да не можем да се видим, от което аз побеснявам и започвам да си мисля, че ме лъже.

След няколко дни трябва да измисля нещо важно, за да се видим и той пак докато се нагласи-работата му е такава все е на път и тн и докато се намери удобен случай пак минали 2 дена и така .

Казва, че му е хубаво с мен, казва че иска да се чуваме всеки ден да си говорим и тн., когато е на работа казва че няма проблем, но когато почива не мога да звъня и тн -по обясними причини.
И това ме подлудява, вече седмица не съм го чувала и виждала, защото първо излезе няколко дни да почива, а сега ми писа sms, че е болен и си е в тях.
И пак нищо, това ме раздира болката е ужасна. Не знам как допуснах да се влюбя, но повече не издържам.

Моля ви искам да се убедя дали наистин има някакви чувства, и дали да продължа връзката. Как да подходя според вас как да се убедя дали ме лъже. Найстина не знам какво да правя. Толкова го обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 43c3a0c4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че той се скътава. Твоята настойчивост го плаши и го кара да е на тръни. Опитва се да се отдръпне постепенно, защото не знае на какво си способна, ако прекрати връзката ви. Начина, по който пишеш, говори за лабилност. Вероятно и той я усеща.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c79f3199fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, когато иска нещо намира начин да го получи, знаеш добре това! Ако той иска толкова много да се виждате ще направи всичко по въпроса въпреки тежките условия..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bca34591ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не. Не те обича, само си му отдушник, любовница извън семейството. А като свърши малката си секс интрига си се връща у дома, на топло и уютно и при женичката си. Не се залъгвай да не се нараниш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9159f85783
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такаа... ще получиш мнение от мъж. Смятам, че само мъж може да ти даде обяснение за поведението на твоя любовник.
Мъжете сме безкрайно "искрени" в чувтсвата си, когато искаме да свалим жена за една нощ. "Раздаваме" сърцето си, само и само да ви вкараме в леглото. Звучи гадно, но е така!
Това, че сте се видяли още няколко пъти и сте "консумирали" срещите си не означава, че мъжът хлътва. Напротив! Той се насища. И така, докато не се пренасити.
Не забравяй, че той е женен и на-дали ще зареже семейството си, заради изживяното. За нас, мъжете, това е лов. Лов за секс. А тогава мислим единствено и само с онази си работа.
Надявам се да съм ти бил полезен с горната информация!
Искренно се надявам да прекратиш емоционалната си връзка! Все пак, имаш семейство. Мисли с главата си, а не със сърцето си. Ако искаш секс - вземи си го! Сърцето остави в къщи - при твоето семейство.
Успех!
Добрият вълк.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f62c1a38f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Сигурна ли си, че си на 41 години, а не на 14?

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0a549ae8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А ти за какво се бориш? И как всъщност се бориш - като го чакаш, като си причиняваш болка или по друг начин? Има ли за теб значение дали има чувства, като в крайна сметка се прибира там, където не иска :o} Аз се преборих с тази зависимост и сега, от позицията на читател, малко ми е смешно. Събуди сеееееееееееееее.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм авторката, благодаря на всички който оставиха коментара си. Напълно съм съгласна с вас, аз виждам че е така но нещо ме дърпа натам. Ще се опитам да го превъзмогна и да прекратя връзката. Дано успея.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6dcf143d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, авторке. Била съм дълго в твоята ситуация, но съм била свободна жена, познавала съм семейството на човека и съм била сигурна, че действително не вървяха нещата при него, както и той нищо не смееше да ми обещава. Мога да те разбера, но и според мен, в случая става дума за измамник, който изобщо няма сериозни намерения. При нас нещата стояха съвсем различно още от самото начало и сега действително сме заедно. Просто имам някакво лошо чувство при твоята ситуация. Влюбеният мъж, дори женен, винаги намира начин да се обажда, да те сраща. Използвал те е за разнообразие в леглото. Съжалявам, това е мнението ми.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравейте , аз съм аторката не мога да спра , мъча се но немога. Незнам какво да правя , а номерата продължават. След дълго чакане да се срещнем и че той цитирам"Чакам с нетърпение " да се срещнем и вероятността днес срещата да се състои сутринта получавам sms " в къщи съм си", което значи всичко пропада и незнам докога. Боже , наистина незнам какво да правя. Помогнете, просто много го обичам. Помогнете със съвети и напътствия какво да правя --дали да се правя на недостъпна за да ме иска повече или на обидена или отново да простя този "гаф". Незнам дали ме разбирате правилно но чувството че го искам е по силно от мене. Как да прекратя тази ужасна връзка с изпълнена с мъчение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f818416282
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поискай от него да покаже доколко сериозен е той, в отговор на това, което искаш ти. Говори му на тази тема. И анализирай реакцията му. Ако уж ти наговори хубавки неща, му кажи, че за момента просто не ти се прави секс, в такъв период си или не знам какво, измисли нещо, поиграй малко роля. Но направи това след като вече сте заедно. Нека да видим какво ще стане.

До момента разбирам, че предимно ти го търсиш, което той само и чака. Явно държи на другата си връзка, щом толкова се старае да прикрие действията си с теб. Дори е склонен да се задоволи с малко секс чат-пат, вместо да рискува.

А в същото време, ти гориш по него. Защо? Не си заслужава. Просто за него си поредният отдушник, с който се заиграва понякога. Изтрий контакта му, блокирай комуникацията му до телефона си и ще го забравиш. Обърни внимание на собствената си връзка междувременно, може пък и да осъзнаеш, че всъщност там също има утеха.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   АВТОРКАТА Благодаря на №10 ситуацията е такава каквато я описвате. Мъча се наистина се мъча да прекратя тази връзка , наистина осъзнавам , че няма смисъл. Съжалявам единствено за жертвите които съм направила за него. Извадих го от калта, помогнах му в най -трудния момент и сега какво -просто шамар за отплата. Вероятно някъде бъркам.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f818416282
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 41 години не би трябвало да се случва толкова драматично. Съжалявам ако съм малко по-директен, но в крайна сметка сте зряла жена. Спрете за момент да мислите за уж наличните чувства, и погледнете на него като долния използвач, какъвто е. Доскоро не знаех как да виьдам през любовната призма, но се оказа лесно - просто я смени с обратната. Мисли си за неговите лъжи и за това как те използва, и ще видиш, че нещата около него ще спрат да те нараняват. Пак съветвам, потърсете утеха в собственото си семейство... или пък споделете и там какви проблеми има ако може нещо да помогнем :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ef60f4d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   ЕЙ 12ама, че си отзивчив.... но мисля точно като теб, че на тези години драмите не си струва да са толкова дълбоки и дори не е нужно да ги има.... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ef60f4d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   до авторката;не бъркаш никъде.... просто си прекалено влюбена жена, естествено, че ти е трудно, но не е нужно... не съжалявай за нищо, което си направила, не съжалявай и себе си, позволи си да съжаляваш единствено него и ще ти мине.... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bbc2e79c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Блокирай телефона му. Изтрий всичко от него. Настрой се на вълна, че к'вото било, отдавна е приключило. И то наистина е приключило - след третия път, вероятно.
Докато му позволяваш да ти нахлува в пространството всячески, в главата или в телефона, няма да се измъкнеш.
Прояви малко воля, е*ати.
Разбери, че между вас няма нищо. Проумей го. Все едно си прочела роман. И си стигнала финала. Затваряш книгата и с последната точка историята свършва за теб.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   За проблемите в семейството няма какво да пиша , там нещата са необратими вече. Накратко съпругът ми ходи на работа и освен това има бизнес с брат си. Но въпреки това аз съм като глава на семеството цял живот все аз съм внасяла парите в къщи а той на принципа моето моет чуждото общо. За 20 години 1 път не съм му видяла заплата или да е дал /оставил някакви пари в къщи -никога , хляб дори не купува -на децата пък нито дрехи е купил нито е давал пари освен ако не му поискат и то дребни. Заплата му е около 900 лв но това естествено съм го виждала само по фишовете. и от бизнеса си явно също получява пари.... но уви в къщи не влиза стотинка -нито ток е плащал някога , нито някакви други разходи. Много пъти сме говорили на тази тема но уви... казва нямам немога и т н. Много пъти съм си мислела че има друга жена и т н -----но за жалост не е така. Нямам поглед върху бизнеса му защото напълно ме е елеминирал оттам-явно брат му така го е изкомандвал, но от хората чувам че печелят добре. Вероятно всичко което вземе като заплата отива в бизнеса а всичко от там в брат му. Защото ми кажете как иначе се живее в тези времена, брат му има 2 студентки на които плаща по 1500лв на семестър обучението , в същото време не се отказва от почивки и пътуване в чужбина /това за брат му/. И така как да живея с такъв човек ---кажете ми 20 години съм живяла и досега не съм изневерявала-Е потърсих утеха навън --но сори и там не се получи.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f818416282
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мдаа, парите могат да се превърнат в проблем понякога. Аз бих го сметнал за безотговорност от страна на единия, ако чак в такава степен наистина се изолира финансово от вас и децата. Нали е съпруг и баща първо, и чак тогава е работещ. Изглежда той не го разбира така, и явно не държи на семейството си толкова много, и явно е твърде глупав или пък луд за да се държи така.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   ДО №17. Вижте парите не са проблем за мен , имам си предостатъчно , имам фирма и печеля доста добре. Просто тази безотговорност към семейството от негова страна ме убива и все повече се отчуждавам от съпруга си. 20 години съм търпяла този живот и продължавам да го търпи. Не съм мислила че съществува чак такава безотговорност. Затова реших да потърся утеха от проблемите навън. Но явно и там неуспях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f818416282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Въпросът е, че търсейки утеха по този начин навън, и при така наличната ситуация в семейството, много е вероятно да се стигне до развод. А това може да е доста стресиращо за децата, или не стресиращо, но гадно по принцип. Аз съм в семейство на родители, които отдавна са загубили всичко хубаво помежду си, но са още заедно именно заради мен и брат ми. То и така не е добре, особено ако има скандали и напрежение вкъщи. Наистина, не знам как съпругът ви може да се промени, след като 20 години я е карал така. Едва ли ще стане. И при това положение, съвет просто не ми идва :(

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторката:Какъв номер бих могла да направя на любовника за да го ядосам.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ef60f4d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   невъзможни е да го ядосаш, ще си намери следваща, а ти си страдай... ЗАРА 36

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f818416282
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Казах ти вече. Когато имате уговорка, т. е. когато вече сте заедно, измисли си изведнъж причина, че е възникнала внезапна неразположеност. Сигурен съм, че реакцията му ще е показателна, и ще покаже раздразнение и ще се ядоса. Кажи му тогава, че ти е писнало да те търси само и единствено за секс, при това трудно извоюван, ако се съди по разказите ти за това колко трудно стават уговорките. Кажи му това, за да го видиш в истинската му същност. Тогава няма да имаш тревоги. Виж, интересно ще е ако прояви някакво разбиране, тогава вече бих се учудил адски много.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ddaedc8728
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Опитай се да го забравиш, според мен те разиграва. И аз приключих преди 2 седмици подобна на твоята връзка, само, че съм мъж. Боли, но живота не свършва, след лошото идва и добро ако не се лъжа...
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Вероятно трябва да се откажа и от двамата, вече не издържам. Очаквам коминтари и съвети.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   ДО №23 кажи как преодоляваш раздялата , аз просто не мога много се измъчвам и ми е адски гадно. Вече 1 месец не сме се виждали с него -Незнам какво да направя , а уж ме иска и чака с нетърпение срещата ни. Вероятно не мога да се справя с един простак -но го искам , незнам защо нещо ме тегли натам. Мъча се да го забравя, мъча се да затворя страницата , но не мога-Явно нещо аз не съм наред. Незнам какво да си мисля вече.... Очаквам помощта ви.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3fbe3e1b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Колоко познато ми звучи това. все едно аз съм писала тази история. При мен ситуацията е същата. Аз също като теб се боря но когато човек е влюбен е трудно да каже край. Всъщност аз се опитах да кажа край на няколко пъти но той пак продължаваше да ме търси и да иска да и е смен. Мнението на номер 4 е абсолютно вярно. Мъжете са просто едни безчувствени ловци на секс. Жената винаги страда и се измъчва и е готова да рискува и да се жертва.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ab72a90cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторката искам, но край не мога да сложа явно, нещата са си по старому, но усещам повече желание и разбиране от негова страна. Чуваме се от време на време, не сме се виждали от месец но преди това бяхме заедно за няколко дни на почивка извън страната. Лошо не съм видяла от него, но ми тежи че не се виждаме често, но за едно се убедих че поне не ме лъже. Направих своите проверки и установих че нещата са така както ми ги казва той. Яд ме е на мене си че не мога да спра, искам но немога, нито мога да го забравя. Опитвах се но безуспешно. Направих това което ми каза №22, но той не се ядоса, напротив прие го нормално, даже ме успокой, но на следващата вечер го направихме. И така , как пък да разгадая това че не се ядоса -явно не е само за секса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ad84a0120c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   И какво като е на 41 год. за любовта няма възраст просто сега е срещнала подходящия човек и трудно ще се отърсиш от това чувство. И така по твоите думи ми се струва, че наистина се скътава, но само той си знае защо. Според мен спри за малко и не го търси и така ще разбереш обича ли те и държи ли на теб.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 40fbe4387e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Иди в църква и запали една свещ за него. Помоли се и кажи, че му прощаваш и го пускаш да си иде по пътя. Изпрати му най-добри мисли за щастие и си пожелай нещо хубаво и за себе си. Аз така си помогнах.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4f36e1048a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   И аз бях в твоето положение, но вместо да търся любовник просто показах вратата на търтея. Достатъчно ми бяха проблемите вкъщи, че да си докарвам допълнителни такива навън. Сега съм свободна и се надявам да срещна подходящия. Това лъжене в семейството, тайни срещи и емоции ми идват малко в повече на 41.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker