Приказка или кошмар? Сега какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приказка или кошмар? Сега какво?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2426 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19год, на което се е наложило да порасне преждевременно! Бих искала да ви разкажа своята история!

Имах най-изпепеляващата връзка с Българско момче, която продължи 3-4 години... знам, че за годините ми не е нищо, но дойде и не попита! Ах, каква голяма любов беше! Разделихме се, защото той ми изневеряваше, а аз все прощавах... наивно, знам! А и на тези години ни се изживяват емоции, но заради любовта ни не се разделяхме, но един ден аз се взех в ръце и прекратих връзката! Но тръпката си остана, дори и да отричаме, но е нормално не сме изживели други любови!

Та по темата... докато имах връзка с това момче бях на почивка в Турция. Там се запознах с турчин, година по-голям от мен! Беше нещо от пръв поглед, останах доста впечатлена от възпитанието му и невероятното му държание от мен! Както и от факта, че по никакъв начин не се опита да се възползва от мен (както повечето момчета на моята възраст)! Останах с невероятни спомени за 10дни, толкова невероятни, че на сбогуване и двамата се разплакахме! Разменихме си телефони и пр., комуникирахме дълго време без приятеля ми да разбере (беше ми доста гузно, но до момента, в който разбрах какви гнусотии е правил той зад гърба ми, дори с мои познати и "приятелки") Въпреки това реших да постъпя разумно (за тогава) и да прекратя комуникациите си с турчина, понеже знаех, че нямам бъдеще с него и да се съсредоточа върху връзката си, простих изневери, но имаше още и още...

10 месеца разделени вече с въпросния бивш, който е продължил напред след като си има нова приятелка, аз си стоя така все сама, дълбоко разочарована, но запазила надежда, че отново ще намеря човека за себе си, дори по - добър! Една вечер отново се сетих за Момчето от Турция и след 3 дни видях, че някой ми иска приятелство във Facebook, оказа се той! Първите му думи бяха : "Идвам да уча в твоя град!". И да... идва! След 2 седмици е тук... Идва сам от Турция. И той преживял тежка връзка като моята, наранен от момиче от там!

А аз съм изплашена до смърт от неизвестното и от това какво ще се случи, когато той дойде! Твърди, че не е забравил това, което сме преживели, както и аз не съм... не беше за прекалено малък период от време...

Аз съм на половина туркиня. Майка ми е туркиня ( но приела християнската вяра заради баща ми преди 20 год.) Така, че съм възпитана на българското и християнското! Той пък е наполовина българин-майка му е българка, приела тяхната вяра! С него комуникираме на английски език, но той като дойде тук започва да учи български заради образованието!
Наплашена от неизвестното, не знам какво да очаквам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccfa2b0158
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   някакви мнения по темата?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 202d79bafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо голямо недей да очакваш, само се успокой и приемай дните един по един както дойде. Гледай да си щастлива от простия факт че живееш. Радвай се на приятелството си с това момче и остави времето да покаже.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c75362b4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Oчаквай проблеми и сблъсак на цивилизацийте. Той е възпитан, че може да бъде с много жени и че жената тряб ва да се подчинява, разбира се това ще го разбереш доста по-късно, в началото са само "цветя и рози". Правиш грешка, но нито моя съвет нито на който и да било би могъл да те спре. Аз говоря от опит и не ми обяснявайте, че имало различни мисюлмани...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3b81154776
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само едно ще ти кажа- не залагай чак толкова много. Сега си самотна и си се хванала за турчина, като удавник за сламка. Обаче познавам много студенти от Турция, които са тук в България. Тук го удрят на живот. Предполагам сама знаеш, че там са много по-консервативни. Няма нощен живот като нашия. Жените не са лесни, като нашите. И тук "наваксват" със жените и дискотеките. Не познавам конкретното момче, но съм склонна са мисля, че ще бъде като всички останали. Внимавай да не останеш пак наранена!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b407dca293
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   хаха, само измислени истории.. ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 45fc9ad741
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Добре си направила, като си зарязала момчето(което ти е изневерявало). Не се страхувай, изчакай го да пристигне, тръгни със него, мисли си колко добре ще си прекарвате заедно.. Поне опитай. А ако стори нещо лошо(изневери например), прости му, но ако се повтори още веднъж, зарежи и него..
И не се тревожи, ще си намериш по-добър рано или късно..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccfa2b0158
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ви призная честно на мен не ми се иска той да идва в България.. тъкмо започнах да свиквам с новия си начин на живот и изведнъж се появява Той и ми обърква всички планове, но въпреки това се нуждая от нови емоции и преживявания, но не искам да се създават проблеми.. писнало ми е от проблеми.. и въпреки това съм длъжна да се виждам с него малко или много понеже съм единственият човек, който той познава..

Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3b81154776
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма такова нещо като "длъжна", мила авторке. Не търси оправдание за любопитството си- в него няма нищо лошо... Просто бъди предпазлива ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccfa2b0158
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прави сте всеки по свое му.. но не мислите ли, че всичко е от човек до човек? Има много потенциални ''половинки'', но не всяка от тях "пасва", а и винаги идва време, в което всеки едни от нас показва тъмната си страна..
Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3b81154776
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз тъмната страна включва безброй изневери- значи сменяш човека ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4625592440
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Той идва тук и иска да е с нея. И двамата са на по 19 год. нормално е до някаква степен да ги влече нощния живот дори и него малко повече заради различния начин на живот тук! Е и? Днескашните нашенски момчета постоянно киснат в дискотеките, важното е да не постъпва така долно като предишния й приятел, защото тогава каква надежда ще й остане на момичето??

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0eebe3e34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, само не разбрах ти защо не искаш той да идва? Само заради страха от неизвестното? Едва ли...
Харесали сте се, имате си някакви хубави спомени заедно, сега съдбата ви дава шанс да си направите още и по-хубави моменти, а ти се дърпаш? Не те упреквам, просто не можах да разбера защо.
Не виждам нищо лошо в това да опитате, всеки има право да е щастлив. Време е да забравиш бившия, да забравиш болките и изневерите му... А тези неща се забравят само с друга любов.
Все пак, ти най-добре си знаеш какво искаш и какво да правиш, животът си е твой, но аз бих те посъветвала да се пробваш с това момче, пък каквото е писано да става, ще стане.
Желая ти успех! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker