Той непрекъснато е на етапи - в един момент - мил, а в следващия избухлив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той непрекъснато е на етапи - в един момент - мил, а в следващия избухлив
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2340 пъти
Срещнах едно момче преди някъде три месеца, харесах го, и усетих, че имаме нещо общо по между ни. Оказа се, че има проблем с пиенето, обикновенно от известно времи всички мои приятели са се пропили и не обърнах внимание на този факт. (

След известно време, забелязах, че е на настроения, в един момент е най милия човек, а в следващия избхулив невъздържан и заядлив!!! Викам то в тоя свят и при тези труднасти кой ли е нормален и не обърнах внимание. Само да добавя, че аз съм сама на 30 години съм, и имам нужда някой да е до мен, имах труден период, а и той се оказа в такъв и това ни зближи, разликата е, че аз се научих да се смея и на най дребните неща, от което да се чувствам щастлива, а той не. Реалист е, но това мен не ме прави по позитивна, а напротив обратното, и това ме убива мъничко, и не се чувствам добре в кожата си.

Макар да изпитвам привързаност към него, и ме е грижа за него, тъй като много рядко срещам такива хора, честнос, наивност и всеодайност. Виждайки хората колко са се изменили, малко ме натъжава този факт, но не и той!

Реших да споделя тук, защото, не мога пред приятелите, за да не се изтълкува погрешно. Не зная какво да мисля, знаейки, че непрекъснато и на етапи, ту мил ту нежен, направо откачена работа. Не съм мазохистка, и все пак го харесвам, ако някой има подобен случай като моя, ще му бъда благодарна да напиши няколко реда тук. Защото да си призная леко съм объркана!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 74629b71bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А говорила ли си с него за това, което те тревожи? Споделяла ли си болката си с него? Той е човекът, които може да ти помогне, понеже проблема е в него. И да го мислиш, и да го умуваш само той може да ти даде отговор на въпроса ти, защото само той го знае. Може да има проблеми, а може би просто е с такъв характер!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: da4e667ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, според мен си имаш работа с т. н. скрит алкохолик - това са хора, които пият, пият доста, но въпреки това умеят да го прикриват, имат семейство и работа. Много често срещан феномен.
И, между другото, човекът не е релист, а явно те подтиска с песимизма си и мрънкането си... Аз не смятам, че ти помага в този труден момент. Понякога да си сама е дори по-добре.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6fe4e2f905
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте отново, аз съм авторката и ми се иска да отговоря на №1 и №2, , и за което предварително им благодаря за мненията им. Ми говоренето е моята стихия, , не прекаленото мрънкане, а когато нещо не е ясно, се стремя да изгладя недорозоменията, така човек е наясно и се чувствам по спокойна в кожата си. И да говорила съм с него на тази тема, че ме притеснява това негово необичайно поведение, да се усмихва повече да не обръща внимание на детайли които не си струват а да гледа ведро на нещата. А резултата нулев при него, а при мен сега се чувствам леко натоварена, , така е вече месец почти, за съжеление. Чувала съм и съм чела подобни истории и никога не съм го разбирала и ми е леко странно, че и аз съм в подобна. Да те привлича толкова един човек и в същият момент да те одблъсква със същата сила. Вчера примерно ме изгони почти носила от тях а 5 минути след това ми се обади по телефона да ми се извинява, а това не му е за първи път. А що се однася до алкохола, мисля, , че това се крие в основата и разбрах, , че пие почти 5 години и има намерение да го спира. Ама как, идея си нямам а е такъв сладур, надявам се да се оправи и да се вземи в ръе, защото зависимоста от алкохола не е шега работа!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker