Как да избера кого да нараня? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да избера кого да нараня?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2430 пъти
Моята история е следната - омъжих се без особено да обичам съпруга си, бях бременна, не исках, но бях много малка и глупава и се оставих да ме притиснат, за което и до ден днешен не мога да си простя. Имам прекрасно дете, съпругът ми е мил и внимателен с мен, но както казва една поговорка "Един ден сърцето ще поиска своето", така и стана -влюбих се, стана случайно, не съм го търсила но се случи. Вече 2 години поддържам паралелна връзка, опитах да го оставя -не мога, такива чуства никога не съм имала. Той също има жена и дете, но е готов да бъде с мен.

Не мога да опиша какви са чуствата между нас -той е моята сродна душа, моето огледално отражение. Само той като ме погледне разбира какво ми е... Предлага ми животът който винаги съм искала... но как да кажа на мъжът ми, роднините, приятелите. Имаме чудесни семейства, които ще бъдат много наранени.

Не знам какво да правя... Да пожертвам ли своето лично щастие, заради всички останали? Защото точно така ще стане, ще трябва да се пожертвам заради другите.... :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6fc27e14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да живееш в лъжа. Говори с мъжа си като човек с човек и се разберете за родителските права. направи си ново семейство с човака, когото обичаш, щом е готов той... но нека той първо почне развода си, не да останеш на сухо накрая

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9fda23786e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, за съжаление е много лесно да се дава съвет отстрани, но реално само ти можеш да си прецениш как да постъпиш. Имай предвид, че децата (не само твоето, но и неговото) вероятно най-много ще страдат, така че се замисли първо дали си готова да им причиниш това на тях. Естествено има значение и колко големи са. Аз съм дете на разведени родители и никога не съм виждала баща си и мога да ти кажа, че такава болка просто няма. И децата ще живеят цял живот с това. Да не говорим, че ако са подрастващи това може да повлияе на бъдещото им развитие като хора.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a05e43ade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мила авторке, аз бях в твоята ситуация и реших да остана. Сега, след няколко години съм с 15 кг по-дебела, пих 6 месеца антидепресанти и имам три вида тумори. Много често съм тъжна. Да, децата ми растат с баща си, но какво от това?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6d2c935d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Децата са оправдание за страхливите!
Обичай и бъди обичана. Изживей си любовта и това което е на сърцето ти.
А ако утре не дай си Боже стане нещо с теб как ще се справят децата ти?
Човек се ражда на този свят сам и живее своя живот и умира сам!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1482f42b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм в същата ситуация, но без децата. Подкрепям номер 3 и номер 4 - животът не е филм и няма повторение. Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d9d93473b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката:
Ние вече сме решили, да изградим живота си заедно, но... освен всичко останало има още един много сериозен пролем- мъжът ми ме заплашва със саморазправа ако ме хванел с друг, има оръжие и вече няколко пъти заявава и пред наши приятели, че по-скоро ще ме убие, но няма да ме даде на друг. Много ме е страх, лошото е, че му вярвам, че може да го направи... :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9ff93f497c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, ще започна отзад напред скоро се разделих с приятеля ми, той каза че не може да преодолее раздяла, преди това сме се карали прави опити за самооубийство и малко ме беше страх, но въпреки това се реших и се разделих с него, мисля че рано или късно, ще го преодолее, а ти като имаш друг мъж той ще те закриля, а и има и съдебни решения като например ограничителна заповед, а относно децата дете съм на разведени родители бях 9 клас някъде, отначало ми беше трудно на коледите най-вече, но го предпочитах пред скандалите, сега вече съм голяма съжалявам само за това, че родители ми ще останат сами, но по добре щастливи поотделно отколкото заедно нещастни.. за това зависи и колко са големи децата ви, но мисля че ще ви разберът, ако не сега то по нататък желая ти успех и дано вземеш правилното решение.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5e3bfe5c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм в същото положение, незнам кого да избера. Дали си струва да се живее без любов, без разбирателство, единствено заради детето... Всеки има право на щастие, едно е сигурно останеш ли ще се поболееш от мъка, но който не го е изпитал незнае колко трудно се взема такова решение. Аз все още не съм взела решение, но знам, че времето ме притиска и трябва да спра да се лутам, защото ми влияе върху здравето. Имай смелост изправи се срещу страховете си и предразсъдаците и действай роднините дори и да са против след време ще ти простят и подкрепят.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0dc9591ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен първо се убеди, че другият мъж е напълно сериозен и отговорен. Той трябва да е най-голямата ти опора и най-силната ти подкрепа. Семействата (или поне твоето) ще приемат връзката ви, но след време, след като се убедят, че е истинска и сте щастливи.

Казвам ти да се убедиш в другия човек, защото сега всичко ви е хубаво, влюбени сте, мечтаете... Но ще дойде един момент, в който ще ви се струпат проблеми, раздели, драми... Изпитания през които ще трябва да преминете. И ако другия се уплаши и не съумее да бъде достатъчно силен животът ти ще стане голям ад. Ще останеш съвсем сама, отхвърлена отвсякъде.

Аз бих те посъветвала да поизчакаш. Първо виж истинската му същност, опознай го напълно. От написаното разбирам, че се намираш все още в началния етап на влюбване. После чувствата се поуспокояват и започваш да гледаш с други очи. Моят съвет е да си много внимателна. И разумна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d9d93473b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До №9
Там е работата, че съм абсолютно убедена в него и към момента той настоява повече да сме заедно отколкото аз. През 2-те години които сме заедно, съм го изпитвала всячески, аз съм разумен човек и няма да се впусна току така... Към момента вече от погледа на улегнала жена, смятам че той е правилния човек.... убедена съм напълно, но толкова е трудно самото изпълнение, драмите, сълзите, обидите които ще понеса от всички, децата които ще се чудят какво става... неговото е малко, не разбира, моето е 1 клас, разбира всичко, вижда непоносимостта която изпитвам вкъщи...

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 70a18f3e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Един съвет и от мен когата бельото и сметките с един мъж са на едно място Любовта си отива. Остави нещата така както са.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker