Какво ще кажете за извънбрачните връзки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (119008)
 Любов и изневяра (29097)
 Секс и интимност (14122)
 Тинейджърски (21759)
 Семейство (6309)
 Здраве (9419)
 Спорт и красота (4646)
 На работното място (3071)
 Образование (7204)
 В чужбина (1611)
 Наркотици и алкохол (1097)
 Измислени истории (792)
 Проза, литература (1714)
 Други (18011)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ще кажете за извънбрачните връзки?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5122 пъти
Моето мнение е, че те са пагубни за един брак-не може да обичаш двама човека едновременно - в единия си повече влюбен. Може би това е новият, непознатият, който те кара да ти се подкосяват краката. Не сте си казали толкова неща -и пред теб той се представя в най-добрата си светлина. Но всичко това е в ущърб на някого-на децата-защото престава да им се обръща достатъчно внимание-тъй като човека си е наумил, че е влюбен. Това е-и семейството не върви напред-нямате общи цели и идеи -какво и как да направите-а си пропиляваш времето в мисли по любовника.
Охладняваш към съпруга си, защото виждаш в другия някакъв свой несбъднат блян.

За мъжете е по лесно-защото те не се влюбват-за тях са само интереси-да направят секс и да те използват за това. И после моето мнение е, че жените в такова положение изпитват повече вина, че постъпват така. Понякога това се отразява и на работат им. Не са спокойни-все някой да не види, да не чуе а даже и всичко да е дискретно една част от жените изпитват и угризение пред собственната си съвест. -как могат да са такива предателки. Това е моето мнение-ще се радвам да чуя и други коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 8a74becc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наумила си нещо, обаче зависи доколко обичаш. Ако те е страх от мечки не ходи в гората.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: eaf77c8b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като ти минат 2-3 през главата - тогава ще си наясно. А до тогава, колкото и да разсъждаваш - все тая! С разсъждения и приказки дори не можеш да се докоснеш до същността на нещата. Някои неща просто не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед, нито стават така както ни се иска. Като Земята например - на пръв поглед изглежда плоска, но не е...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5057db19a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мъжа си изпълнява задълженията вкъщи и зависи какво прави любовницата. Трябва да си знаят границите и двамата. Колко може да й се даде, колко може да получи и какъв е той за нея. Знаеш, че хората се променят. Живота се променя и с всеки изминал ден става все по- различен. На всички им се отразява това. Любовницата трябва да знае от самото начало, че не трябва да проваля брака. Мъжа да е постоянен към семейството си. Тогава всичко върви гладко и без проблеми. Ако жената изневерява на мъжа си, тя също трябва да знае, че в началото всички е цветя и рози. Ауфория, прекрасни моменти с новата тръпка. Но този любовник не се знае на къде ще тръгне утре. А тя ще остане сама. Ще изпитва угризения, ще иска да се върне при семейството, но като се върне, с какви очи ще ги погледне? Законите са едни и същи в живота, много са прости. Представете си ситуацията, щом тя изневерява на мъжа си, какво ще си помисли любовника- ами щом на мъжа си изневерява, каква е гаранцията как ще постъпи към мен? Мъжете са умни, признавам ги, и хитри. Правят си удоволствието с нова жена- любовница и хайде като й видят гърба, продължават личния си семеен живот. Това ги прави щастливи, удовлетворени, обръща им се огромно внимание от женския пол и се чувстват желани. Жените трябва да мислят, а не да съжаляват един ден. Е, вярно е, че могат да намерят най- голямата тръпка, най- голямата любов, най- топлите и силни чувства, но...?
Хиляди са причините за изневярата. Много са факторите, които могат да я причинят. Ако ви се чете ще ви изброя, евентуални:
- да си начешем егото
- това, че в даден момент мъжа става на 49 и се осъзнава, че трябва да поживее още малко
- не им доставят удоволствие жените им
- не се чувстват задоволени
- влюбват се много силно, а жената е останала само за уважение и партньор в живота, колкото да имат постоянен спътник.
- децата са единствената причина да са заедно...
Обаче, изневерява... ( а знаем със сигурност, че всеки го прави) трябва да продължи да уважава брака, главна причина за провалянето е изневярата. Колкото и да е приятно на момента, после изпитваме гузна съвест. Започнете ли веднъж, намесят ли се чувства става много трудно и съсипващо. Както мъжете така и жените го преживяват много тежко, общо взето си слагаме въжето.
trakdata

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 776813e869
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми така става катто се избързва със сватбите и браковете като цяло....

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9e8ea161c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще кажа... има ги и толкова! Всяка е за себе си, стереотипите не важат, колкото и да не ви се вярва.
Има връзки само за секс и приключения. Има връзки само за задоволяване на любопитсво или от някаква мода. Има връзки от любов.
Има разводи при такива връзки и няма разводи. Има разривания и няма разкривания.
Всяка е строго индивидуална и зависи от участниците в нея.

Но... дълга връзка извън брака, основана на любов и приятелство, в която е потърсено спокойствие и почивка и топлина говори за един несполучлив брак.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 90dc921154
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Може ли малко повече коментари-моето мнение е, че тези връзки нараняват и най-често наранена е жената-независимо дали тя самата е обвързана или свободна-а другият е обвързан. Но в нашето общество много се размиха понятията и едва ли не стана модерно всеки да си има любовница или любовник. Аз не мога да се съглася с това и не съм съгласна с номер 1-, че който го е страх от мечки да не ходи в гората. Аз мисля, че всеки в даден етап от живота си е бил изкушен от такива връзки. Някои са опитали и са видели, че не е за тях. е-аз съм точно от тези някои. Хора, които не могат да бъдат двуличници и лицемери -и те само страдат от една такава връзка. Така, че не си заслужява само заради единия секс, а понякога може да почне като секс и да се породят и чувства.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c93fa4ccb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много е сложно. Зависи каква е нагласата към една извънбрачна връзка. Не можеш да съдиш никой, не можеш и да му съчувстваш, ако никога не си изпадал в такава ситуация. Не знаеш и точно какво се върти в главата на даден човек. Да го кажа така приемам разнообразието в браковете, когато става въпрос за секс. Ще изкараш години наред с един и същ човек и в един момент ще ти поомръзне. Това не означава, че този брак му липсва нещо или пък, че брачния ти партньор е някой, който "заслужава" такова нещо. Не оправдавам обаче извънбрачните връзки да засягат децата или половинката ти, щото не е честно. В крайна сметка ти си избрал да се разнообразиш и ако съвестта те мъчи, не значи че трябва с нея да натоварваш този, с който делиш дом, деца и всичко. Жените са по-прецакани винаги в това отношение. Защото те в повечето случаи са влюбени и охладнели към мъжете си, докато мъжа отива чука и после се прибира спокоен и му е все тая. Изключвам тези глупави мъже, които си развалят семействата, заради любовниците си. Въпреки че не сме застраховани от нищо, никога не знаеш какво те чака. Никой не може да ти даде гаранция. Голяма грешка при жените е, че като се омъжват си мислят, че ще са последни. Всъщност ще са доста по-спокойни, ако приемат, че този мъж е решил точно тях да обича и уважава и точно тях е избрал за партньор. Щото преди да имаш любовник, съпруг, гадже и както си искате го наричайте, Вие имате до себе си ЧОВЕК. И ако по време на една връзка правиш циркове, заради това, че е погледнал просто друга красива жена, представи си какво ще стане, когато се омъжиш за него и реши да удари нещо чуждо. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 580900bbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   абе мацка (щото авторката е жена), ти освен Космополитън друго четеш ли? понякога опитваш ли се да мислиш с главата си?
понякога след такива писания придобивам усещането, че мъжете са извънземна форма на живот, която трябва да бъде изучавана, но само отдалеч. като видя клишета от сорта "мъжете не се влюбват", "мъжете не изпитват чувства" и пр., ми се драйфа.
и двата пола се влюбват, и двата пола изпитват чувства, просто ги показват по различен начин. гледай на мъжете като на хора и избягвай обобщенията.
и какво всъщност искаш да кажеш с тази статия? самоубеждаваш се, че не трябва да се изневерява? убеждаваш ни, че жените са едни жертви на лошите мъже и трябва да се пазят от тях? заклеймяваш някого?
звучиш клиширано и не особено убедително.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c4d1b6374e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   .... а защо мислиш, че само за мъжете е така... странна логика... ЗАРА 36

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c6ad96e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гадост! Това ще кажа.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f0044281e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм любовницата, искате ли моето мнение? Аз съм лошата, но преди да ме наругаете, да кажа, че ъм била и от другата страна, и от двете е неприятно. Вярно е едно обаче сега съм по щастлива, приятелят ми ме обожава и носи на ръце, сама си го избрах никога не ме е лъгал, и заблуждавал, уважавам дълбоко жена му, не искам да се развежда, вярно е че при нас е малка по различно той не живее с жена си от години, и да имаме невероятни моменти заедно, много се обичаме, сега! Не си поставяме цели не гоним, живота, не бързаме, по щастлива не съм била, и той също, не сме се крили, нямало е какво да крием, преди години не бих си и помислила че това ще го кажа аз, или направя аз, но ето живота се обърна, и се научих да не съдя хората. Стигнах до извода че в крайна сметка живота е един, живее се сега, защото утре може и да няма. За себе си съм решила като се обърна да имам един прекрасен живот, изпълнен със хубави моменти, ако това е да съм любовницата-добре, ако това е да съм съпруга-добре, важното е да го чувстваш че това е твоя път. Връзка която те натоварва, не е добра за самия теб, сега го разбирам по себе си! успех ви желая!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6f0fea4a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Рушат една връзка, особена ако е имало любов в нея.
Всичко друго са шаблони: липсвало нещо във връзката/брака. То все ще намерим някаква липса! Идеални взаимоотношения няма. Който си мисли, че има такива, е в голяма заблуда. Клишетата са оправдания, а не първоизточник за извънбрачни връзки. Ако наистина има голяма липса(жизненоважна) в брака, то си има разводи за тази цел. Аморална е не извънбрачната връзка, а отношението към партньора във връзката. Всеки осъзнат човек има достойнство и подигравката с него е аморална.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c9a3ab4630
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 11, аз съм в същото положение като тебе. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 19df9e88ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   То хуб'у си разсъждавате, ама не забравяте ли съпругата/съпругът на изневеряващия. За тях какво остава - обидата, унижението, болката от предателството, формалното съжителство в една пародия на семейство.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d68e06e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 14 от 12: Това имах предвид - незачитане личността на другия. Като не ги удовлетворява, ще удовлетвори други изисквания. Изневеряващите са егоисти - не пускат питомното и гонят и дивото.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5057db19a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Да, прав си номер 14. Но нека да стане така, че никой да не е потърпевш, ако държат да запазят брака си- да запазят в тайна извънбрачните връзки. Клише, неклише, това е положението хора, всички сме различни. Всеки си носи сам, главата на раменете и за това служи- да си използваме мозъците. Живеем в време, което понякога ни се налага да не взимат връх чувствата. Нека да съществуват все още, за да може да изживяваме незабравими моменти...
trakdata

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5057db19a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Да, прав си номер 14. Но нека да стане така, че никой да не е потърпевш, ако държат да запазят брака си- да запазят в тайна извънбрачните връзки. Клише, неклише, това е положението хора, всички сме различни. Всеки си носи сам, главата на раменете и за това служи- да си използваме мозъците. Живеем в време, което понякога ни се налага да не взимат връх чувствата. Нека да съществуват все още, за да може да изживяваме незабравими моменти...
trakdata

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1b6f2a8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Според мен човек, който прави достояние на всички своята евентуална извънбрачна връзка не е егоист, а огромен КОМПЛЕКСАР, такива мъже обикновено са женени за красиви жени и искат да покажат на всички вижте тя е голямата работа, ама аз и слагам рога, но не уточняват, защо, защото когато останат насаме се измъчват от жестоки угризения, че красивата им жена хойка някъде...

Това е желязната логика на случаите, в които става достояние на всички, то е планирано точно с тази цел и не толкова, заради секса, защото в повечето случаи комплексираните мъже са дървета и в секса, а го правят, за да унижат половинката си публично и то от ревност... , а то все ще се хване някоя злобна женица да отмъщава заедно с него на жена му..

Трябва да се помисли малко и всичко е налице:) После мъжа тръгва да петни любимата си, за да е още по убедителен, че тя е плоска, че благодарение на него струва нещо, а всъщност е забравил, че доскоро я е боготворял... Недай си боже, да засегнеш без да искаш с нещо такъв комплексар и после му гледай сеира, той самия става за смях с избора си на любовница:)

Всъщност аз самата съм изживяла подобно нещо, заради комплексите на мъжа ми, който ме следи на компютъра и на джиесема, истеряса когато разбра, че имам профил във фейсбук и накрая пусна слух, че ходи с една шматка, която живее под наем в нашия блок, знаейки, че тя ме презира.. ако това не е най-тъпото отмъщение незнам какво... На всичкото отгоре, подразбрах, че въпросната шматка е семейна позната на майка му и баща му , тоест заговора е насочен изцяло срещу мен.. Е, браво!

Ще спомена факта, че въпреки слуха, който е пуснат, че ми изневерява и който малко се съмнявам да е верен, почти всеки ден ми крещи вкъщи, че съм използвачка, лека жена и т. н.

Споделям мненията по -горе, че този който е по-сексуален един партньор не му е достатъчен и, аз самата не съм светица и затова няма лошо, но да се правят така нещата че да не унижаваш никого, а в моя случай всичко е нарочно скалъпено.. Извинявам се за спама по темата, ако има такъв.. Весели празници!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d46232c2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Номер - 1/ правилно ти го казва... ако те е страх от мечки - не ходи в гората.
За да допусне някой трети човек в живота си и се създаде любовен триъгълник, то със сигурност нещо осезателно липсва на търсещият.
Той го търси извън брака си защото партньорът у дома не е способен да го даде.
От ясно по ясно е, че нещата със твоя мъж са се скъсали на някакво или някакви нива.

Погрижи се за себе си и не съжалявай - не е нужно.
Всеки знае него си - но, щом си срещнала любовта, остави я да те обземе, изживявай всеки миг и дай време да проучиш дали отсрещният човек е сериозен във отношенията ви... и ако се окаже, че ДА - и е готов да застане до теб в Любовта ви и да заживеете заедно, то имали за какво да се чудиш - би било нелепо, не се двоуми... избери любовта и се отдай на щастието.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1b6f2a8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Зависи понякога желанието да покажеш на всички, че нещо ти липсва вкъщи е всъщност желание да отмъстиш на човека до себе си, за предишни негови прегрешения. А и нима има човек, който може да даде всичко на отсрещния, първо трябва да погледнем себе си. Щастието е в самите нас, а някой само трябва да го допълва, а не да те възпира.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1b6f2a8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз пък мисля, че извънбрачните връзки понякога се правят повече за пред хората да не излезеш мухльо или мухла, да се презастраховаш един вид, преди другия да кръшне, ти вече си го направил, но за качествения секс, със страст и много потентност се изискват умения, които не всеки притежава, не се обиждайте, едно е да се появиш с някой някъде и да плъзне мълвата, а друго е да си толкова горещ, че да можеш да го направиш с много хора, пък дори тройки и четворки... тъй че от изневяра до изневяра огромна разлика. Някои са по-потентни от други и това си личи и по физиономията и стойката на тялото, ако речеш, аз още като видя един човек и мога да преценя какъв е в леглото:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 26082b852b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравейте от една влюбена женена с дете жена... Никога не съм си мислиле, че може да ми се случи това.. Връзката ми е с женен мъж, който също има деца... Най-интересното е, че сме много далече един от друг... и може би това ни кара да изпитваме тези чувства един към друг...

Колкото до това дали имам угризения спрямо мъжа ми... не, и го казвам съвсем отговорно... дори към детето си. Утре детето ми ще порасне, а аз ще съм разбрала, че живота е минал и съм пропуснала толкова много неща, най-важното от които е да бъда щастлива... Да живея живота, който аз искам, а не който иска мъжа ми, майка ми или който и да било друг. Никога не съм била егоист.

Винаги съм мислила за всеки и всичко, но не и за себе си... С тази връзка, осъзнах много неща... тя ми помогна да видя доста неща за които бях сляпа... Така, че нека да не критикуваме тези, които изживяват своето щастие, любов... Не правете компромиси със себе си... Запомнете вие сте важния!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1b6f2a8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Това е така, защото не ти е мъж, илюзия, мислиш си, че той е по-добрия, но когато заживееш с него и започнете да ползвате една и съща тоалетна и да те вижда сутрин без грим, ще разбереш, че е същия като мъжа ти, че и по-зле сигурно, затова ти казвам, че изневярата е вид илюзия, бягство от реалността, но зависи на каква цена е и дали изобщо си заслужава.. Има един виц по този повод - вкъщи имам един да ни нае. е и двамата, ама пуста мода:)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d68e06e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   22, е точно това е комплексът за малоценност. Обичате се от разстояние? Просто ти гали самочувствието, че си желана и от друг. Така е, когато самочувствието идва от оглеждането в чуждите очи. Самоувереният човек намира щастието в смислени неща, а не в някакви "тръпки", "любов от разстояние". Каква е тази любов без битовизмите? Имагинерна. Живейте стъпили здраво на земята, влагащи усилия в нещо смислено. Детето ще се отдели за самостоятелен живот, но времето, което губиш за изживяване на тръпката, можеш да вложиш в контактите си с него, за да останете най-близките приятели цял живот. Още отсега си го отписала от сърцето си това дете. То го чувства, убедена съм.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 91be3f5cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, лесно е да си съдник.. нали? Сочи с пръс и раздавай правосъдие.
Сякаш личното й щастие е за сметка на добрите и отношения с детето.
Когато ни бъде поставена задача "опиши се", описанието не се изчерпва с "майка съм". Разбира се, всеки има приоритети и изживява себе си по различен начин, но нали всички започваме от едно - човек, бяла раса, съпруг, машинист, брат, почитател на ЦСКА и здравослвния начин на живот... и пр. и пр. Описанието на дамта може да включва - Майка, съпруга, библиотекарка, любовница и повярвай, това не я прави по-лоша майка.
И 24, смяташ, че твоята самооценка не е базирана на мнението на околните? Смяташ, че не се оглеждаш у тях като в огледало? Живеем в общество, социални животни сме - някои неща са неизбеждни..

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 26082b852b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   24. Повярвай ми, че детето не съм го пренебрегнала и за секунда... Не съм се самозабравила, но явно на теб ти липсва нещо такова в живота и от страни ти е лесно да критикуваш и да си съдник... Продължавай по този начин... щом те радва това

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1b6f2a8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Абсолютно съм съгласен с номер 24, тези неща се изживяват на млади години, след като се ожениш най-много да си позволиш да зяпаш отвреме навреме или в много краен случай изневяра, но никой, ама никой да не разбере, иначе си още незрял тинейджър

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1b6f2a8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   А вярвате ли, че някой натрапник, натрапница завиждайки на едно хубаво семейство се домогва до единия чрез направена МАГИЯ, четох, че има такива случаи. Тогава човека се променя изведнъж както е бил благоверен и започва да действа несвойствено за него, намразва половинката си без някакви съществени причини и се държи като зомбиран.. Изживявали ли сте такова нещо?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d68e06e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От 24: Вие добре ли сте? "Сочела съм я с пръст... и незнам си какво... ". Давам й съвети, но тя се определя като добра майка. Пълно е около мен с такива "майки". Ревят ми за неосъществените си любови с еди-кой си любовник, а децата - при бабите на бащите им.
Да, социални животни сме. Но изобщо не си губя времето да се замислям еди-кой си като ми е направил комплимент, харесва ли ме, иска ли да ме чука. Дреме ми на шапката, какво му е в главата. Имам си съвсем други интереси и съм убедена и животът го доказва, че съм по-добра майка от "залитнали бели птици".

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 26082b852b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   От 22. Мила ми 24... изпълнена си с някаква злоба и ярост към жени, които по твойте думи не са никакви майки, защото те по някакъв начин искат да бъдат щастливи. Първо ще ти кажа, че няма кой да ми гледа детето, нито баби нито татковци. Сама си го гледам, от тук нататък няма какво повече да ти се обяснявам.... Ти не си съдница и не можеш да определяш с разните му епитети, мен и останалите жени, които са в тази ситуация.... Бъди щастлива..

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d68e06e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 22 от 24: 1)Като не си щастлива в семейството си, за тази цел има развод от време оно. 2)Поработи върху правописа си, че може да е нужно да помагаш на детето си.

П.П. Пиша кратко, за да не ти се привиждат злобеещи хора зад всеки ъгъл, макар че винаги ще е така, защото има някаква гузност в тебе. Всеки, който не е като тебе, ще ти се вижда злобен и завистлив. Но не всеки вижда щастието в това, в което ти си се хванала като удавник - най-елементарната "сламка".
Аз съм щаслива. А ти? - Имагинерно.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a82c048a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   24 много си знаеща и компетентна по всички въпроси, но гледай от толкова ум да не останеш сама. Тои стои при теб, но обича друга... бъди сигурна в това. За чуждите деца не бери грижа, първо твоите виж и възпитай да са полезни за себе си и обществото.
След всичко весело посрещане на Нова Година! Ако на този до теб му е приятно с теб.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d400882674
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   "Тои стои при теб, но обича друга" - още една ясновидка в сайта... или "видка" на това, което и се иска...

П. П. Не е от 24, не съм съвсем съгласна за коментара и, но отчаяните опити на нещастните хора да изкарат всички други нещастни са... очевадни...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d68e06e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   И последно си губя времето за IQ 60-70 %. 22, ха за миг си представи, че има умни и успели хора. Иска ти се "тоИ стои при теб, но обича друга..." и "...Ако на този до теб му е приятно с теб". Е, интересно му е с мене, защото не съм зареяна в мисли за някой ухажор на майна си райна. И си личи чия е злобата - защото нямаш ти такъв до теб. Естествен подбор. И при хората е валиден този природен закон.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker