Отказах му, а той започна да ме напада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказах му, а той започна да ме напада
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5827 пъти
Всичко тръгна от социалната мрежа фейсбук. Пратих покана за приятелство на един човек, той даде. Той не ме познаваше, но аз го познавах много добре, защото е популярна личност. Не е сред най-известните, но все пак не малко хора го разпознават. Беше миналата Коледа. Писах му да му честитя празниците. Той отговори доста мило и ми направи приятно впечатление. Добавих го и в скайп.

Една вечер му писах. Не съм имала никаква цел, колкото и съмнително да ви звучи. Аз не съм златотърсачка и използвачка. Просто това беше една от известните личности, които ми допадат. Той ми обърна внимание. Но както си пишехме, изведнъж на екрана на компютъра се появи съобщение, че паролата на скайпа ми е сменена. Аз не бях направила нищо и се очудих кой може да е виновникът.
Не можах да си я върна дори чрез имейл и си направих нов скайп. Въпросният господин не го добавих, защото ставаше късно и смятах да спя. Но направих веднага нов скайп, за да се уговоря с една приятелка да излезем на следващия ден.

На другия ден отново не добавих споменатата известна личност. Той някак си ми намери новия скайп. Реших, че сигурно го е открил чрез имейла ми, който го пише във фейсбук. Използвах същия имейл и за новия скайп. Покани ме на кафе, но аз отказах. Симпатичен ми беше, но исках да стоя настрана от такива хора. Носи им се славата на женкари, особено на въпросния, и не исках после да страдам или да ме забъркват в някакви заплетени ситуации.

Даде ми телефонния си номер. Каза да му кликна, за да имал моя. Аз бях достатъчно глупава, за да го направя. Искаше да му изпратя ,,хубав смс''. Аз не направих нищо и той започна да настоява: ,,Хайде де, къде изчезна, прати ми де, какво чакаш.'' . Аз отново не направих нищо, защото не исках романтична или сексуална връзка. Бях го потърсила просто, за да си поговорим, а той го е изтълкувал погрешно.

След това започна да ми звъни. Вдигнах веднъж и той започна да се лигави. Оттогава, когато звънеше, затварях, но той се обаждаше веднага от друг номер. Започнаха да ми звънят различни номера. Веднъж вдигнах и попитах кой се обажда, а отговорът беше: ,, Аз по-късно ще ти се обадя да ти кажа кой съм.'' , след което затвори. Познах го по гласа, но не можех да направя нищо.

Наскоро някой беше влизал и в новия ми скайп и беше премахнал всичките ми приятели, с които се чуваме почти всеки ден. Добавих ги пак, но проблемът не е в това, а че се съмнявам, че това е негово дело. По телефона също продължават да ме търсят. Най-новият ,,номер'' беше, че един от тях ми звънеше късно през нощта, докато не ме събуди. Това ме принуди да си изключвам вечер телефона. Но и през деня продължават да ме търсят и ако отговоря на повикването, ми казват да съм познаела кой е. Аз знам много добре, но това няма никакво значение.

С една приятелка се разхождахме в един МОЛ и го срещнах. Направих се, че не го познавам, а той ме гледаше втренчено. После приятелката ми ме попита кой е бил този и защо ме е зяпал така.

Не издържах и го помолих да престане с тези обаждания, защото ме притеснява и обясних, че искам да сме пак в добри отношения, а той ми каза да го оставя намира!
Няма какво да направя. Моята дума срещу неговата не струва нищо. Никой няма да ми повярва, а и да повярват, никой няма да вземе историята ми присърце. Той има достатъчно пари и връзки. Не знам с какво го провокирах. Може би с това, че е бил с много жени, включително популярни, и не е свикнал да му отказват. Навярно отказът ми го ядоса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7a4cf2fc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кофти ситуация, но сама си си виновна. Който си го търси си го намира ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 771e612f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Ум умува, ум робува, ум патки пасе! " Хитър Петър...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ff1a7c3cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Смени си номера на телефона.
~~~Приказната кралица~~~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b9a67a07cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смени си номера. За какво са ви профили в този пренаселен сайт "Фейсбук" не мога да разбера..
Сама си се бутнала в него, никой не може да ти помогне..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3d4eecb353
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А смени ли си паролата на е-мейла. Нали се сещаш че оттам доста неща могат да се набарат, като пароли в различни сайтове и какво ли не. Пореден нов скайп вече от друг е-мейл ии му блокираш номерата.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fe20d1d2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако толкова много те притеснявя вземи мерки. Кажи на родителите си, или подай жалба в полициятя. Някой- път, тези неща излизат от контрол. Колкото и да е известен, все пак не е ГОСПОД!!! А ти, бъдъи вече по-внимателна! ^^ЛУДКАРКАТА^^

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker