Защо се държи като абсолютен идиот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи като абсолютен идиот?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3263 пъти
Здравейте историята ще ви се стори банална, но не намирам реалният отговор за това реших да се допитам до вас.

Започнах да излизам с едно момче преди около 3 месеца някъде, преди това имах около година преживяване на най-гадната раздяла в живота ми до момента, но това е друга тема.

Та излизам с едно момче от около 3 месеца, аз съм на 23 той е с една година по-малък от мен на 22 е. В началото се държеше много добре, казваше ми че имал ужасно труден характер и бързо се ядосвал, но много странно му се струвало, че аз съм един от малкото хора, които каквото и да кажат или направят не могат да го вбесят. Засмивах се на това, защото си мислех че само си говори колкото да се направи на интересен и да ме поласкае.

Ок с това, до тук добре, но с всеки изминал ден той почва да си проявява така нареченият от него „ Отвратителен характер” без причина ми се пули, от най-малкото нещо се ядосва. Прави ми адски странни и безсмислени забележки. Дори наскоро изръси, че съм била отпусната и трява да съм се стегнала малко. Повтаря го всъщност няколко пъти вече, а аз уж го приемам на майтап, но всъщност ми става страшно обидно.

Няколко пъти съм се опитвала да говоря със него за държанието му, и единственото нещо което излиза от устата му е : „Казах ти че съм си такъв, никоя до сега не е успяла да ме промени, не си мисли, че ти ще го направиш” Има моменти, в които се държи много мило, личи му че изпитва някакви чувства към мен, но когато почне да се държи като абсолютен кретен се чувствам зле.

Усещам се, незнайно защо че започвам да изпитвам чувства към този човек, а даже неразбирам защо. Някой-ще кажете по-малък е… Ок така е не е голям, но …. какво зависи възрастта в поведението му.

Има и друго страшно ревнив е, но той си излиза с приятели, а аз никога нищо не казвам. Да, винаги ме кани да отида с него, правя го но не мога непрекъснато да съм само с него и приятелите му.

След тежката раздяла, която преживях осъзнах, че приятелите ми (и момчета и момичета) имат много важна роля в моя живот и че те са хората, които съумяха да ми помогнат да се изправя на крака, няма как, пък и не искам да се отдалечавам от тях. Но той ме ревнува от момчетата (приятели) и ми е почти невъзможно да излизам и да се виждам с тях.

Ох не знам, искам да съм с този човек в моментите, в които се държи добре обичам да съм с него… Но неразбирам държанието му през останалото време, и магарешкият му характер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: f26bce9c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да стане работата с него... От сега ти го казвам!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3334ebb58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно прочетох моята история, особено това: "Казах ти че съм си такъв, никоя до сега не е успяла да ме промени, не си мисли, че ти ще го направиш"
Е, при мен нещата приключиха, защото той така пожела. Честно най-лесно ми е да ти кажа да бягаш от него, преди съвсем да си захапала (както стана с мен), обаче пък знам ли... може да се бориш. Говори с него, ако пак нищо не се промени, значи наистина не си заслужава... Съжалявам, не знам какво да ти кажа, наистина! Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 63c4d3e805
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Тъжната истина е, че ти знаеш отговора, но не искаш да го приемеш и затова пишеш тук. Той ти е казал отдавна какъв е и очевидно не мисли за промяна. Знам, че на една жена й е трудно да повярва, че мъж може да не се промени според нейните изисквания, но има такива екземпляри. Ти си реши - оставаш с него и търпиш или намираш друг, който да те обича и да е с по-лек характер. Любовта не се случва само веднъж в живота, но пък ние с голяма охота изпадаме в състояния на несигурност и страх да останем сами. Така често губим прекалено много време с неподходящ за нас човек вместо да се заемем с търсене на по-подходящия.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 29ca824da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Скоро ще започне и да те бие и тогава ще ти каже „Казах ти че съм си такъв, никоя до сега не е успяла да ме промени, не си мисли, че ти ще го направиш”

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a80c93a648
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А:"Защо се държи като абсолютен идиот? "
Защото най-вероятно е такъв.
Помисли си внимателно дали може да приемеш тези недостстъци или не можеш и ако не можеш, няма смисъл да си хабите времето и двамата.
Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e4cadc3bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм момиче и за съжаление осъзнавам, че се държа към приятеля си по същия гаден начин като твоя човек. Просто въпрос на характер - егоист или обича да бъде сам повече от колкото с теб, ревнив или на моменти не му пука. А може би сам не знае какво иска. Но знай, че на този човек също не му е лесно. Защото има моменти, в които вероятно му иде да си отхапе ръката от яд, че се е държал като идиот. Поне при мен винаги е така. Както се пее в една песен на U2 - "не мога да живея нито с теб, нито без теб". Дано порастне и се осъзнае преди дае станало късно, защото при мен май вече е... Успех! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker