Не виждам изход вече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не виждам изход вече!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3913 пъти
Здравейте, не знам от коя категория точно е моята история... просто искам да споделя... нали това се прави тук! Не знам какво да правя вече, не знам от къде да започна, не мога да продължа, не мога да говоря за това с никого! Добре... ще започна от самото начало.

На 22 години съм. Когато бях на 14 години срещнах мъж, който тогава беше на 24г. Имахме връзка 7 години... по-скоро 7-годишен кошмар. В началото сякаш и двамата бяхме вглъбени в романтичното начало на нашата връзка. Всичко беше толкова красиво, почти идеално. Той тъкмо беше завършил и работеше като военен (още е такъв). Бях сляпа, обичах го, той също казваше, че ме обича. А после започнаха скандалите.

Първоначално започна да пие всяка събота. Нормално е, мъж е, сигурно има нужда и от това. Но после започна всяка вечер, карахме се, биехме се или по-скоро той ме биеше. В последствие стана извратен... удряше ме... насилваше ме... стига до тук! Представихте си картинката! И бях с него толкова години, и той продължаваше, а аз си мълчах, защото след всеки побой казваше, че съжалява, че ме обича, че няма да се повтори.

Обичах го, питах го какво съм направила, защо той го прави, защо ми го причинява. Сигурно аз съм била причината, след като се държеше така с мен. Казваше, че има проблеми в работата и това беше. Питала съм го толкова пъти, исках просто да знам ЗАЩО? Той отговаряше, че просто си бил такъв. Вярвах, исках, надявах се всичко да се промени, да ми каже какво съм направила, но не! Никога нищо не споделяше, само удряше! Не мога дори да опиша какво ми е причинявал, защото ме е срам! Понякога дори още не мога да го осъзная, сякаш не се е случило на мен.

Обръщала съм се и към полицията, а те са ми казвали, че нищо не могат да направят. Е, отказах се! Примирих се, че ще живея така, примирих се, че нямам изход-не ме пускаше да си отида.
Но сега... това лято (август месец) измислих нещо, намерих начин и го напуснах. Не ме питайте как! Просто го направих.

Известно време беше добре-не ме търсеше, а аз най-накрая успях да възвърна смисъла на живота си. Срещнах и друг човек, който се държи чудесно с мен, казах му за предишната си връзка и той ме разбра. Но сега... бившия ми пак започна да ме търси. Всеки път идва пиян, случвало ми се е в 2 часа през ноща да ме чака пред вратата пиян. И го пускам вкъщи, за да не прави скандали и циркове. Уж само говорим, а той пак полудява! Казва ми, че ме обича, че никога няма да ме остави, че съм негова и после пак... удря и ме насилва, а аз какво правя? Не мога да се защитя, не мога дори да го ударя, никога не съм могла да ударя който и да е било! И не спира да ме търси, поне по 3 пъти в седмицата, а за мен сякаш пак е същото и сякаш никога нищо не се е променяло.

Не издържам вече, не мога да живея така, просто не виждам изход! Сегашния ми приятел, виждайки синините, разбира за какво става въпрос, но аз все му казвам, че всичко ще се оправи и, че ще бъде наред. А сама вече не си вярвам, защото не спира да ме търси и всичко се повтаря. Знам, че ще ми кажете да се обърна към агенциите за закрила на жената, детето или не знам си какво... повярвайте ми, не се получава, с нищо не се получава. Ще живея нормално единствено и само ако някой ден спре да ме търси, ама той не спира и не спира, а сега сигурно натоварвам и човека до себе си по този начин, защото всичко се вижда-и синините, и белезите, и раните... всичко.

Нямам изход, но сама съм си виновна! Кой ли ме караше да се хвърлям като удавник за сламка, едва на 14 години. Просто споделям, защото и да поискам съвет, надали ще ми помогне. Понякога ми се иска като започне да ме бие, поне да ме довърши, защото аз нямам смелост да го направя и търпя. Или дано поне да стана безчувствена и да не усещам нищо!

Не мога да говоря повече за това и с настоящия ми приятел, защото първонално говорех пред него за това, но беше, защото си мислех, че след време всичко ще се промени, а сега нямам надежда за това вече. А и той веднъж ми каза, че не споделя с мен (защото аз го питах защо нищо не ми казва за него), защото съм си имала достатъчно проблеми и не искал да ме натоварва и аз онемях-бившия ми не искаше да споделя и видях в какво се превърна, така и аз спрях да споделям, за да не го натоварвам! Той ме пита какво ми има-аз му отговарям "нищо", питаме как съм-аз отговарям "добре", защото след толкова години реших да кажа на един единствен човек за преживяното, а сега ме е страх, че всички мъже, в които се влюбя могат да се окажат еднакви.

Сигурно в мен е грешката, може би изваждам на яве най-лошите черти на мъжете, които са с мен, но не могат ли да ми го кажат, за да се поправя? Иначе не виждам с какво съм заслужила всичко... трябва да има причина, за да ми се случва, бъркам някъде, може би съм лош човек. Не знам... просто не знам! Понякога ми се ще да бях по-силна и да се самоубия, но май скоро ще се побъркам, така че то няма голяма разлика. Благодаря на тези, които прочетат историята ми... просто защото исках да споделя, само веднъж... благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: f3f3bdea9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто трябва да има мъж до теб. Със сегашния ти приятел защо не живеете заедно?
А и извратеният чичка добре се е научил - кой е като него, когато му се прииска 3 пъти в седмицата садо-мазо и секс идва, после заминава.

Не отлагай, намери някой, който истински го е грижа за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 76fb70c018
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си луда да търпиш това!!!! Другият път като дойде -викаш полиция, подаваш жалба за тормоз, вадиш медицинско, наемаш си адвокат и си изкарваш ограничителна заповед. Начини много, но ти се оправдаваш, защото май ти харесва така. А сегашният ти приятел -по-добре го разкарай щом не желае или неможе да те защити... САМА СИ СИ ВИНОВНА - В 21ВЕК НЕ МОЖЕШ ДА МЕ УБЕДИШ ЧЕ НЯМА ИЗХОД!!! Напусни града ако трябва...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8ab6b4e6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какви са тези мъже който толерираш? Ти луда ли си или си мазохистка? И новия ти приятел е мишка, щом не може да те защити. Можеш да направиш много неща, но те е страх! Вадиш си медицинско, ограничителна заповед, съдиш го и т. н.... Какво като е военен, това не го прави недосегаем. Ти си толкова слаба, че си позволила 7 години да те мачкат, сама привличах мъже който да те унижават и използват. Не те упреквам, живота си е твой. Всичко зависи от теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 86be33fc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чудя се, къде са били и са родителите ти в тази история. На 14 години си тръгнала с мъж, и то сериозно, който те полва за боксова круша.
Сега те насилва, тоест прави секс с теб, а си била с друг.
Мислила ли си да се обадиш на полицията и да го осъдиш за изнасилване?
Поне го заплаши с това!
Подай молба в полицията, освидетелствай се - осъди го, той отговаря пред военен съд, страхливка

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7b2a682ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мило момиче, в никакъв случай не обвинявай себе си. Ти нямаш никаква вина за нищо- била си дете като си започнала тази кошмарна връзка... и все още си твърде млада. Тоя човек е разбил психиката ти. Не знам как седи въпроса със семейството ти. Няма ли кой да те защити, къде да отидеш??? Извинявай, но според мен новият ти приятел е пълен п*тьо. Как може да седи, да гледа и да не предприема нищо?? Според мен пак не си попаднала на подходящия човек.
Единствения изход от този изрод е да смениш мястото, където живееш. Премести се в друг град. Нека не знае къде си. Смени телефона. Полицията може да направи поне малко, но ти седиш и търпиш. След поредния побой отиди и си изкарай медицинско, дай показания и ще си издействаш забрана да те доближава. Ако я наруши ще лежи в ареста малко да му дойде акъла. Тоя човек ти е взел страха, а има какво да направиш! Бъди силна и умна!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 55e46600bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо говорите за съд, полиция, ограничителна заповед и такива... това е мазохизъм, такива жени са мазохистки и сами по свое желание седят при тези изроди, които ги малтретират. Никой насила не ги държи там!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3afad4e87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   авторке, нали си имаш приятел, който те обича? Защо той не направи нещо по въпроса? При мен примерно.. макар че съм мъж (и аз нямам смелост да ударя някой =особенно пък жена= ) Но някой ако удари дори и шамар на приятелката ми... едва ли ще му го простя..
Моя съвет е..
Ако наистина с 2-рия ти приятел се обичате.. обаче ако той няма смелост да се противопостави на другия.. И най -вече ако той се държи добре с теб.. Стягайте куфара и се махайте от този град/село.. ако и в него не си сигурна... тръгни сама за някой по-голям град примерно.. със сигурност ще си намериш нова работа.. и ще си спокойна.. А защо не и нов приятел който със сигурност ще те обича :) дано се оправят нещата при теб, Миличка! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e5e34097a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо го пускаш в къщата си? Нека да беснее пред вратата като иска, ако е посред нощ, обаждаш се в полицията и подаваш сигнал за нарушаване на спокойствието, длъжни са да пратят някого и ще пратят. Твоят дом е твоята крепост и ти решаваш кой да пускаш там.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dd0ac2e1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: пусках 3 пъти молби, а полицайте ми казват: "Няма бивши и настоящи колеги, има само колеги! ". Когато съм ги викала през ноща, те казват, че не могат да се занимават с битови скандали. Сега се местя да живея в друг град, но трябва да минат 6 месеца първо-ще ми се сторят като години. Той винаги знае къде да удря-никога не ме е удрял по лицето или там, където може някой да забележи. Майка ми казва, че ми било късно да градя тепърва нов живот, че трябвало да си стоя с него, щял да се оправи, баща ми е болен и не мога да му причиня болката да е наясно какво става с мен. Със сегашния ми приятел сме заедно от 4 месеца, но го обичам и не мога да рискувам да бъде наранен заради мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7b2a682ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Извинявай, че ще ти го кажа, но майка ти е глупава жена. Не я слушай! Какво означава късно било, търпи го? !? Тая жена луда ли е? Бият собственото й дете, а да дава такъв безумен съвет.
А бившият ти наистина ти е взел страха. Знае слабите ти места- че не искаш скандали пред вас, че ще си замълчиш, че няма към кой да се обърнеш... Направо побеснявам докато пиша, авторке. Честно ти казвам, нищо че съм жена, идва ми да дойда и лично да го смажа това лайно! Махай се час по-скоро от това място и тези хора- майка ти и бившият ти за да може да започнеш един нормален живот. Ако има вариант и по-рано замини. Или се махни от там където си докато стане време да отидеш в другия град. И бъди много внимателна да не разбере нещо. Не се издавай изобщо. Успех мило момиче!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 486188a4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бягай надалеч, момиче! Както вече те посъветваха, изнеси се от града. Майк ти е идиотка. Гаджето ти е страхливец. И ти си страхливка. Полицията ни не струва. Но и ти не знаеш какво да им кажеш - вместо да кажеш "тормози ме бившият", им обясни точно както седят нещата, иди направо в районното. Майка ти не я слушай и говори с приятеля ти (сегашния), обясно ми ситуацията, не спестявай подробности, той е мъж и трябва да те защитава. Ако не, го напусни и си потърси свестен мъж, който може да ти предложи освен любов, и закрила. Мъжът до теб, ако те обича, минимум това трябва да направи. Не стой безучастна, НЕ СЕ САМОУБИВАЙ ТОВА НЕ Е ИЗХОД, може да ти се стори тъпо, но информирай медиите - БТВ репортерите, Господарите на ефира, все нещо можеш да направиш, разгласи своята история, все някой ще се отзове. Не си мълчи, говори с гаджето си, говори с бившия, че вече е стара история, че не го обичаш вече, но се старай да не е пиян, ако трябва ти отиди (но не самичка), обади му се по телефона и говорете нормално. Не стой безучастна, винаги има изход. Купища успех, мила, не ми се сърди за грубите изрази, но много ти съчувствам и искам да се оправиш. Покажи в полицията синините, разкажи на сегашния си приятел как стоят нещата, покажи един пръст на майка ти и се моли на късмет.
Сега ми хрумна, ти приятелки нямаш ли, които да те подкрепят, да има свидетели като подаваш жалба?? А приятели момчета? Все трябва да имаш някакъв приятелски кръг от хора, на кото разчиташ.
Много късмет, скъпа!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dd0ac2e1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От авторката: Обичам много човека, който е до мен сега и пак казвам, че не искам изобщо да се замесва с предишния ми живот. Дори, когато ме изпраща не му позволявам да ме изпрати до вкъщи, защото бившия ми може да ме чака и... не искам даже да си го представя! Искам просто един нормален живот и съжалявам за грешките, които съм допуснала в миналото си, но когато бях на 14 години не съм мислила, че човекът, в когото съм се влюбила ще се превърне в насилник-просто му се доверих и сгреших. Никой не ми е виновен за моите собствени постъпки-нито родителите, нито когото и да е било, само аз и съжалявам за миналото, но то няма да се промени.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 486188a4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ама и ти си един образ... не ти харесва сегашното положение, но те е страх от промяната. Миналото няма да се промени, ноо можеш да направиш нещо по въпроса с бъдещето. Стегни се, момиче и престани да се опитваш да оправиш нещата сама, сори, но нямаш шанс бившият ти е силен, здрав МЪЖ а ти си ЖЕНА, трудно можеш да се защитиш от него. Ако гаджето ти те обича, ще иска да го замесиш в това. Успехи!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker