Съвестта ми започва да се обажда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвестта ми започва да се обажда
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2514 пъти
Винаги съм мислела, че няма да се случи на мен, но ето - случи се! На 19г. от Варна съм. В такъв период от живота си съм, че нямам нужда от сериозна връзка, но се забърках в огромна каша!

Преди около 2 месеца се запознах мъж на 40г. в сайт за запознанства! Той е с много съвременно мислене и годините му не си личат! Проблема е, че е женен и има дете! Кефи ми! Мислех си, че ще се използваме взаимно за секс и нищо повече, но нещата се промениха! Той започна често да ми звъни, започна да ми подарява подаръци, да ми казва, че се е влюбил в мен! Но аз съм просто ЛЮБОВНИЦА!

Знам, че той не може да ми обещае вечна любов и това ме успокоява, понеже няма да ме нарани... но ме е страх да не се влюбя в него... Много съм объркана!
Крадем от свободното си време един за друг и се чувстваме много добре заедно, но къде е границата... Съвестта ми започва да се обажда в мен... Моля ви помагайте... Много съм объркана!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: e856823bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Границата вече си я преминала. Бягай от това! Бързо.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 70bb670556
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че кой може да ти обещае "вечна любов"? Кой е вечен по принцип? Най-голямата сигурност в живота е и най-голямата самозаблуда - висше образование, кариера, заСТРАХовки (социални, здравни, ... ), надеждна социална среда, сигурно бъдеще и хоп! - помете те някой пиян шофьор и си на бунището на историята...
Момиче, изживей си връзката и недей да мислиш за глупости! По-хубава от нея можеш и да нямаш през живота си. То никой от нас не знае изобщо колко ще продължи живота му по прпинцип, включително и ти.
Мечтай все едно ще живееш вечно - живей, все едно ще умреш днес.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4eb2eb150f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   та той може да ти е баща!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: babd663ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Границата е... в това, което ти искаш.
Точно на твоите години почнах връзка с такъв мъж на неговите. Но не стоях да мрънкам и да се самосъжалявам, а използвах времето си, за да се развивам. Връзката с подобен мъж има и много предимства - дава ти чудесни съвети, има опит и може да ти е нещо като ментор.
След като завърших, доказах се професионално, а положението в дома му беше станало нетърпимо, (децата порастнали вече), той заряза нелюбимата си жена и сега сме заедно.
Няма гаранция, но няма и невъзможни неща. Пак казвам - или се примири, че този мъж нищо не може да ти предложи, освен себе си и то за няколко часа на седмица, или го зарежи сега.
... дори да не бяха се развили така нещата при мен, мога да кажа, че нямаше да съжалявам. За тези години състудентките ми например смениха 2-ма, 3-ма приятели, които ги изполваха и зарязваха, а иначе ги окупираха изцяло.
... реваха ми на рамото и ми завиждаха, че съм била сама и не съм била страдала... (не споделяй ти никога на други за връзката си, ако останеш с него все пак)...

Аз имах време за всичко, а и мъж до себе си въпреки това.
Има плюсове и минуси, повечко са определено минусите, но любовта не пита... Решавай, но после не се самосъжалявай, а стой зад това си решение и последиците от него
Надявам се да съм помогнала

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 56c771b786
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ха, това което се обажда в теб не е съвест. Ти такава нямаш - проверено е.
Обажда се по-скоро чувството ти за самосъхранение, най-сетне. Май започва да ти дотежава тази безсмислица.

... И да се влюбиш няма опасност ни най-малко, не всеки има капацитет. А ако въобще беше по силите ти - с това щеше да започнеш ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 539f2a1b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти на 19 той на40 а утре ти като си на 35 той ще е пенсионер. Това в случей че успееш да му разбиеш семейството де, Или пък се омъжиш а мъжът ти си хване любовница, а ти остаряла вече нямаш алтернатива. Замисли се.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 48de990ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ''проблемът е, че е женен и има дете''... не мила, това въобще не е проблем... проблемът е, че си прекалено млада и наивна... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 70a737fc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   абе момиче живей си живота. Прави секс с него радваи му се и не гледай на него като мъжа на йивота и а като на сексуален обект. (да ме извениш но доебе ти се званиш му) Излизаи и с други момчета и на твоте години разннобразяваи си секса и с други не мисли само за него и няма как да се влюбиш. И все пак бъди дискретна нека жена му не разбира за вас така ще е най добре и за теб и за него.
Това е от мен.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a844fd7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Погледни реално. Всеки може да дава обещания. И ти си го правила, признай си, но хоп, нещо се променя и обещанията ти отиват по дяволите. Колко пъти сме заставали срещу обещания. Казваме си: "Аз ли, не, никога! ". И в един прекрасен момент, не усещаш как променяш принципите си. Радвай се, че си срещнала прекрасен човек и го имаш до себе си. Нему вреди на семейството. Искам да знаеш, че той ще те уважава още повече. Радвай се на нещата, които прави за теб. Прави и ти за него колкото можеш. Оценявай го и не бъди егоистка, вярвай ми, това ще му хареса още повече. И ако се случи момент на раздяла между него и теб не се разделяйте с лошо. В такива връзки не се замисляй, а си изживявай моментите. Ще се чувстваш много по- добре. Замисли се и какво става във друга връзка със свободен мъж. Понякога номера, не дай си Боже и съмнение в изневяра, държи ти сметка кога се прибираш, къде отиваш. Обещания и в нея, бъдещи планове, но уви в даден момент нещата могат да се променят и да се разделите. Погледни твоята връзка, в момента от добрата страна. Какво да направите и двамата, че сте се срещнали в този живот докато той е обвързан. И това може да е истинска любов, направи я такава. И като заключение- колкото и да се мъчиш и самоиронизираш и упрекваш и двуумиш и... , нищо няма да се промени, така ще е, ако си с женен, докато не се разделите.
trakdata

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker