Искаше раздяла, но продължава да ме търси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искаше раздяла, но продължава да ме търси
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4718 пъти
Здравей те. Всичко започна с едни много страни сънища. Сънувах много често една моя стара съученичка от основното ми образование. Тези сънища започнаха след гимназията, около 4-5 години не бях я виждал, а и никога не съм имал някакви по специални чувства към нея, но помня че наистина я уважавах като човек, както и да е.

Чувствах се супер странно, че я сънувах постоянно, не виждах някаква логика във всичко това. През всичките тези години съм имал имал различни една от друга приятелки, които уважавам и до ден днешен, но никога не съм ги обичал и никога не съм бил влюбен тях. А това чувство да обичам, да съм влюбен ми липсваше, макар че от къде съм можел да знам какво е, когато не съм изпитвал точно тези чувства.

Успоредно с моят живот с всичките успехи, радости, усмивки, падения и възходи аз продължавах да сънувам това момиче от с една дума детски те ми години. Докато един ден не си казах трябва да я намеря, да я видя, за да разбера защо? Добре че е всеизвестния fecbook, и на всички става ясно, че не беше трудно.

Писах и съвсем нормални неща, как си, от кога не сме се виждали, ама изобщо помниш ли кои съм! За мое учудване тя беше много приятно изненадана, че съм се сетил за нея. Разбира се не съм и споделял защо съм я намерил, сигурно за някои психопат щеше да ме помисли! И съвсем искрено и предложих без ангажименти някои път да излезем на кафе, и за мое учудване пак тя си даде номера на телефона и ми каза да и се обадя, когато се сетя.

Сигурно мина седмица, и реших да и се обадя, разбрахме се същата вечер да излезем. Бях много приятно настроен и любопитен за момента, в които ще разбера какво толкова има в нея, че да я сънувам. Само да отбележа, че тези сънища са били съвсем нормални, как си говоря с нея или просто я виждам.

И така, тръгнах към мястото, за което се бяхме разбра ли, и точно слизах от колата и я видях как се задава от ъгъла на кафето. И знаете ли, ако някои ви каже че любовта от пръв поглед не съществува - лъже. За мен времето спря, гледах я как идва към мен, може би няколко секунди докато стигне до мен, но за мен беше цяла вечност. Забравих ума и дума, забравих за сънищата, забравих си името. Усетих как настръхвам докато гледах очите и.

Седяхме и си говорехме съвсем нормални неща, но вътрешно аз бях в паника, не знаех какво се случва. Всичко стана много объркано за мен както разбирате. От разговора разбрах, че си има приятел от почти 8 години, но живее в друг град. Но какво от това, аз бях влюбен и нищо не можеше да промени това.

Минаваха дните, а аз си търсех повод да и се обадя, знаех че има приятел и ми беше неловко пак да я поканя на кафе. И докато търсех, тя ми писа как си, къде се изгуби, както се досещате бях супер щастлив от този факт и я поканих пак да излезем. И с течение на обстоятелствата :) тя се раздели с приятеля си и тръгна с мен.

Бях най - щастливият човек на земята. Разбрах какво е да обичаш, за мен нейното щастие беше по важно от всичко друго. Тогава бях на 22 години и вече знаех с кого искам да остарея. И най хубавото беше, че и тя ме обичаше истински. Всичко беше страхотно. Разбрах какво е да просто секс, и какво е секс с човек, които обичаш! Правех всичко каквото можех за нея. Пораснах и започнах по друг начин да гледам на света.
Да имали сме караници, спорове нормално.

След време и споделих за сънищата и стана мило. Имаше някои трудности във връзката ни. Например не оставаше да спи при мен никога, причина заради баща и, може би е по консервативен човек ок приех го, казвах си с времето и това ще стане. Отношенията ни бяха сериозни говорехме за деца, семейство, да заживеем заедно. Докато може би от началото на това лято започнахме да се караме често и то като се замисля за наистина малки и незначителни глупости.
Една седмица сме в супер отношения друга седмица караници.

След лятото седнахме поговорихме, не се бяхме виждали няколко дни и караниците наистина намаляха. Но тя се промени. Да обичаше ме, но все по рядко го показваше. Спряхме да говорим за съвместен живот, и то не защото не искам или заради финансовата гледна точка, просто виждах желание от нейна страна.

Преди 2 месеца нейните родители и купиха апартамент, един етаж над нейната сестра. Много бързо си го обзаведе и вече живее там, а точно преди 2 месеца тя ми каза, мисля че трябва да се разделим, обичам те много но тези караници не трябваше да ги има, няма я тръпката като преди имала ме за даденост.

Много ме заболя наистина. Чувствах се ужасно, но не искам да ви се оплаквам не затова споделям и търся съвет от вас. Тя започна да ме търси отново. Бил съм и много скъп човек за нея, имала нужда да ме вижда и още куп думи изречения. Но важните за мен, разбрах че те обичам наистина, заедно ще превъзмогнем всичко, липсваш ми ужасно, не ги чувам.

А и купих пръстен още лятото, бях решил да и предложа на нова година точно след 12, бях измислил мястото, начина, всичко. Тя не подозира и не знае, разбира се, ни най малко. А какво стана, да сега иска да ме вижда, но не е същото, не знам как да постъпя, какво да и кажа. Тя ме поставя на кръстопът. Или ме обича и иска да е с мен или не, а като гледам и тя не знае. Моля ви, дайте ми съвет, БЛАГОДАРЯ ВИ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: e9bdd5e47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не те обича и никога не те е обичала. Сега се карате, а какво остава, като се ожените и имате дете? Тя на колко години е, че да й казват къде да спи и дава отчет на родителите си при кого е преспала? Това са глупави измислени оправдания. Явно няма с кого да бъде и знае, че ти винаги би я приел обратно. Прави те на глупак, това е.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6509bc33a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   На цели 24 години, глупак да! Винаги съм бил сляп може би, а и продължавам да бъда, и защо? Обичам я, а не заслужава!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a00c45c84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, от доста време съм в този сайт, но за пръв път прочетох моя история дума по дума. Просълзих се и ми върна едни стари спомени.
Ще ти кажа, че според мен те е обичала, но не винаги любовта е достатъчна. ( за съжаление ).
„Някой винаги чака някого, а другия никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка. ” - Рей Бредбъри
Помисли си върху тези думи. Не се опитвай да се настроиш към нея, да я намразиш, каквото и да говориш си знаеш, че тя е специален човек за теб, който силно обичаш.
Наистина понякога раздялата е най-доброто решение, дори сте я забавили. Когато дойде моментът с всекидневните караници, обиди, неразбирателство и това не се променя, според мен е по-добре хората да се разделят, за да си запазят спомените и красотата от чувствата си, както и уважението.
Прекъсни всякакъв контакт с нея, изкарай я от живота си, дори да е в сърцето ти. Виж, ти само се измъчваш. Липсваш и, защото е свикнала с теб, защото си бил винаги до нея, а не защото те обича в този момент така, както я обичаш ти.
Струваш ми се прекрасен мъж, мисля, че заслужаваш жена, която да те обича и да не те приема като даденост.
Успех ии Весели празници :)
Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b9478d54f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление, в живота често обичаме тези, които най-малко заслужават или пък изобщо не го заслужават. Любовта прави от всички ни глупаци или слепци. Опитай се да продължиш напред. Какво означава, , цели 24 години''? Още си млад. Продължавай напред смело.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker