Къде са нормалните мъже... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде са нормалните мъже...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 8393 пъти
От три месеца някъде в главата ми започна да се върти един въпрос - КЪДЕ СА НОРМАЛНИТЕ МЪЖЕ? Когато се запозная с някой НОРМАЛЕН, той или е обвързан или женен! Наистина ли живота толкова се е променил и такива мъже няма?

Аз просто искам човек до себе си, който да ми отваря вратата като излизам/влизам. Да се сеща да ми подари цвете от време на време без повод. Да .задоволява емоционално моите нужди. Мъж, които да ИСКА СЕМЕЙСТВО! Мъж, който да се сеща да благодари на половинката си за вечерята, която е приготвила и за всички грижи, които полага за него!

Каква е тази вълна от боклуци, която е завладяла живота на свестните жени?
Честно да ви кажа мили дами - отчаяна съм! Жалко само и единствено, че нашето законодателство не позволява само един родител да осинови дете... Ужасссс!!! Надявам се да съм единствената такава отчаяна от тези наши БОКЛУЦИ!
Поли

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0c99aa40c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Eми аз съм свестен :) хубав съм :) ама съм пълно дърво с жените , смисъл притеснителен съм особено към жени които харесвам а на жените това не им харесва така че ...
поздрав за авторката DMX ft dyme- why do good girls like bad guys

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b901b72615
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ще те разнищят заради темата.. Не си сама, Поли. И аз се чудя къде са или по-точно - защо аз не срещам такъв мъж, отговаряш на определението "свестен". Винаги когато съм имала връзка съм раздавала себе си на MAX, давала съм им нежност, любов, внимание и дори подаръци без да получавам или да очаквам нещо в замяна. И резултата винаги е бил един и същ - накрая аз съм сама и зарязана, накрая аз се чудя как да преглътна болката и да спра сълзите си. Напоследък много ми се иска да себях родила по-рано, в някое време в което любовта наистина беше ценна и важна за хората, време в което любовта беше по-важна от секса, парите и външността. Време, в което един мъж можеше да обикне една жена и да бъде цял живот с нея.. Та, къде са свестните мъже ли - все още има някои останали, както сме ние - жените. Но те не са много, както не сме много и ние. А къде е иделаният мъж ЗА МЕН, мъж с който да си паснем като две половинки на едно и също нещо - не зная.. Дали някога изобщо ще го намеря? ...

Тони

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c4a7d1b3ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На колко си?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 51f9b4e154
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, както сама си написала, обвързани са... :(

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c6b82448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Питам се същото и за жените? :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13d9290864
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Пак се подхванаха тия теми със свестните, къде изчезнаха свестните мъже и жени.

Rebel

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d59d8352b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига сте се депресирали с такива въпроси. Не можеш да поставяш хората в графа "боклуци". Нали се сещаш, че ако някой за теб е много грозен и ти иде да плашиш крадците с него, то за други ще е убийствено секси и ще разпалва най-нежните или пък най-мръсните желания? Тези неща не се търсят, обикновено те ни намират, и тогава се обажда сърцето. То най-добре знае дали е подготвено. На много хора им се случва да са готови за някаква сериозна връзка, но това да не е човекът, който търсят. И обратното нищо й няма на "половинката" ти, перфектна е, прави всичко, което си си мечтал, обаче уви, нещо не го чувстваш, както трябва. Има и нещо друго- човек, колкото повече пораства, живее, усеща и мисли, толкова повече започва да се оценя, по-трудно се дава и търси някакви идеали. И в един момент, времето минало, животът си тече и бол със стари моми и ергени. Аз ти пожелавам Весела Коледа, приятно посрещане на Новата Година и да знаеш, че с нея винаги има нов късмет! Не се тормози с въпроса типичен за някви дъртаци "къде били свястните". Еми нема ги. От време оно ги нема. И нема и да ги има.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 90c1ee42cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И аз се питам къде са свободните жени! Дори и по малките от мен са заети. Например на работното ми място всичките са заети, а аз съм с ограничено време и нямам много време да търся нещо навън. Тегаво ми е нали знаете, че на челото на хората не пише дали е свободен или зает. Ужас направо цикля на едно място. От работа в къщи малко забавления, а леглото ми е винаги е празно.
Боже колко много искам да намеря свободна жена да се опознаем да се веселим, да имаме мого хубави моменти, да я любя страстно цяла нощ.

Имах една връзка почти година, но въпросната жена беше прекалено пасивна и връзката се разпадна. Тежка съдба и като видя влюбена двойка на улицата завиждам. Дано скоро време и на мен щастието да ми се усмихне и да прекарам остатъка от живота си с някоя прекрасна жена.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d70d3fd22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Искаш ли да ти кайа като мъж защо сме боклуци! Защото вие ни направихте ТАКИВА ето ти пример и моля ви замислете се над това и спрете да гледате ПОВЪРХНОСТНОТО!!! 25-годишна девойка, която твърди, че е интелигентна, изискана и изключително красива… пуска в елитен сайт за запознанства следния въпрос:
Къде бъркам? Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте предвид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк. Така че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо.

Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека /друг скъп квартал/, а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво? Ще ми дадете ли някакви съвети? Моля, задръжте си обидите – аз честно и почтено питам.

Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях – като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.

***************************************
Следва отговорът стил Freakonomics на брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:
Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии: печеля над 500 хиляди годишно. Но така, както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка.

Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш, е проста размяна – ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо – твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми – не. Всъщност даже, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш.

Така че, икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо

Така че, ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго /което ти всъщност предлагаш/, а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното – ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е: както ти поставяш условията – има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.

Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб – интелигентна, стилна и изключително красива – не е успяла да си намери-чичко паричко досега? Трудно ми е да повярвам, че, ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва?! Надявам се, че съм ти помогнал. А, ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг – обади се. ЕТО ТИ РЕАЛЕН ОТГОВОР НАДЯВАМ СЕ, КАКТО ТИ ТАКА И ДРУГИТЕ ДА СТЕ ДОВОЛНИ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4ec581109d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 1 , много щв се радвам да оставиш имейл или скайп, че много интересно ми стана как така има нормални :)
ххх

Модератор - не публикуваме скайпове и и-мейли.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23cae69b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много се съмнявам, че претенциите ти са само тези. От друга страна има особено изкривяване на морала и идеалите в обществото. Медииното пространство ни залива с фалшиви, неестествени норми. Ти самата показваш такова изкривяване - да искаш да осиновяваш сама дете. То в живота всичко се случва, но нормалното, по природните закони, е родителите да са двама. Във всички случаи си вдигнала летвата твърде високо за първи старт. Перфектните мъже просто имат опит. А и ти едва ли знаешот от какво ТОЧНО имат нужда мъжете. Правопропорционално на твоите разбирания те се възхищават на "за съжаление вече обвързани какички" :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 35d2d730a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ОТ АВТОРА
Мен не ме интересува, колко взима партньора ми, каква кола кара, дали има апартамент на центъра на Варна и колко скъпи дрехи носи! Интересува ме да бъде до мен КОГАТО ИМАМ НУЖДА ОТ НЕГО! Да знам, че иска да бъде с мен, заради самата мен! Не ме е грижа материалната облага, а уважението, с което ще ме дарява! Да не ме е срам да отида с него на театър, защото ще използва словосъчетания като: ТЪЗ КЪВ Г. З ИМА, Офф аре ставай да си ходим, щото таз не мога да я изтърпя! Просто искам нормален мъж! Най-важното за него да не е да отиде в мола и да си купи един куп парцали и да използва жената до себе си като кукла, а не като ЖЕНА! Просто... тези мъже са доооста по-големи от мен! И обвързани! И както каза един от по-горните мъже - на челото на никого не пише какъв е! А няма как да спра улицата мъж и да му се представя - Здравей, а ми аз съм....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f57c0d4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   номер 9 хареса ми и изчетох с удоволствие това, което си написал... ама онзи банкер явно не познава добре жените, защото на 35 дори малко над 35 жената е перфектна и като визия, и като излъчване, и като поведение, и като доходи... и разбира се трябва да бъде и омъжена.... естествено, че съдя по себе си, а не по думите на онзи банкер, който звучи много логично... така както не е в живота обаче... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f7dfb39075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   има свясни красотата остава дори и на 35 но малко са коректните може би заради тежкия живот

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f4bd2ff728
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   е има естествено, но и аз като номер едно съм дърво пред момичетата, притеснителен и срамлив съм и то много, направо вече съм се намразил. И съм се отказал. Ако некоя ме харесва да дойде да ми го каже, щото аз като знам какъв съм, май нема да мога да преодолея тоя срам за да заговоря момиче и наай-малко да поканя на кафе.
Такъв съм. И се мразя. А разбирам от любов много повече от ония говеда тама, дето се хвалят с колите си, които родителите им са ги купили :D

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 74e0303a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   авторке, аз съм се питала също, но заради едни други неща. :Д Иначе точно това, което ти искаш, го има, но наистина жените, а и мъжете си падат по "отворковците". 16 е прав. Първоначално е възможно срамежливият човек да не ти се стори "готин", но като го опознаеш и като започне да се отпуска с теб, е възможно да го харесаш повече. Също така колкото повече един човек се притеснява, толкова повече се интересува от теб.
9, момичето май е написало, че не искало пари, но постът ти беше много интересен. :) Страхотен удар в/у жени, кои сами се предлагат като стока. От друга страна за създаването на семейство е хубаво и мъжът и жената да имат добри доходи, но за да се предположи това е достатъчно да се види потенциала на човек.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 34df147956
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Има свестни мъже и жени макар и рядкост, но те не могат да се намерят в нощните клубове (поне според мен). момче на 21 съм и в дискотеките съм се зарибявал с десетки момичета, но всички са гримирани издокарани смотани пикли, не мисля че някога ще намеря подходяща, студент съм и в групата сме само момчета-30 парчета:), няма къде да се запозная с момиче, а дори и когато съм го правил просто не случвам на човек с който да си паснем, просто вече не вярвам нито на любов нито на нищо и честно да кажа това, че не мога вече да намеря точния човек от ден на ден ме вбесява и леко депресира

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f8bda569ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Кат сме почнали с всички тези нелепи глупости, и аз ще почна да рева къде са истинските жени. Само пикли и разкифлясали момичета виждам на всякаде, едно нормално моме не мога да си намеря от супер много време.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f5791cc1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Един е при мен, другите може би са при жените си.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c6b82448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   E 8 това е нормално и запомни от мен нещо: Поне според мен никоя не излиза с някой, защото е влюбена в него и какви грозници с какви мацки съм виждал...
На мъжете им се чука!
На жените им се забогатява!
:-(

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2c44036eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ами... един от всички тях си е у дома при мен, а другите... може би са при жените си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b21f25f9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не знам, аз винаги съм бил леко свит с жените. Мисля че като цяло най-голямата ми грешка с тях е че съм се притеснявал повече от колкото е било нужно. Чувал съм от бивши, или от жени с които не се е получило, колко съм бил идеален, колко добър съм бил, как всичко ми било идеално, но въпреки това са ме зарязвали.

Истината е че вие жените не знаете какво искате, когато един мъж се държи като кавалер с вас, когато както се казва ви носи на ръце, вие рано или късно му се качвате на главата, и стигате до извода че искате да сте с лошото момче. Обратното - вие сте с лошото момче, накрая сте зарязани, наранени - искате някой добряк.

Понякога си мисля, че да намеря някоя която да ме иска такъв какъвто съм се равнява все едно да ударя 6ца от тотото. Не съм красавец, мисля че съм си средняк, здраво, право момче съм, но явно не е достатъчно.
Някой ще кажат: - Ти сигурно се заглеждаш по някои много красиви мацки.
Не е вярно! И аз като авторката искам по-обикновени неща. Няма какво да се лъжем, може да срещна супер мила и разбрана жена, но ако няма някаква тръпка, няма как да станат нещата.

Та така, направих скоро 24 години и като слушам нашите как на 25 се били оженили, започвам да се чудя, нещо има ли ми? толкова голям карък ли съм с жените? Въпросите ми са реторични, вие които четете тоя коментар едва ли бихте могли да ми отговорите.

На авторката мога само да кажа, че за всеки влак си има пътници, колкото и изтъркано да звучи. Звучиш ми като момиче, което се надявам да срещна някой ден. Написаното от теб само може да ме радва, защото знам че жени като теб съществуват, и има шанс да ги срещна.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2c44036eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Много го мислите, отдайте се на момента, по - малко мислете и ще живеете щастливо...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7affe830cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До Поли:
Абсолютно си права.
Повечето жени са на същото мнение като теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4ea95c818
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм малко чешит и ми е много важно интелекта на жената. Обичам да се заяждам и да се получава словестна битка и съм особено доволен, ако ми натрият носа. За съжаление това рядко се получава и вместо нацупена физиономия пред мен, друго не виждам. Писнало ми е да ме гледат в очите и да става, все, каквото аз кажа... Искам темперамента и интелигентна жена, но не мога да срещна. Веднъж по интернет намерих една такава, но там нищо не се получи. Ако не е такава, каквато написах по-горе ми писва за 3 дни и после излиза, че наранявам хората...

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 469f1d5be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   И аз бях кротичка и свястна, но моичкият с действията си ме принуди да се държа по друг начин вече... интересното е, че сега той ми пада в краката. Винаги съм се чудила защо мъжете си падате по грубите и арогантни жени, а на свестните с добро държание бързо бързо им обръщате гръб? ! Твърдите, че търсите добри жени, а точно те ви стават безинтересни и скучни. Извода е, че живеем в много сбъркан свят и по- силният винаги побеждава.. и нямам предвид силният физически, а силният емоционално. Винаги единият е по- слаб и обича повече и явно му прави кеф да е мачкан и това го задържа с половинката.. сбъркана работа!!! Хайде отречете го ако можете, примери има навсякъде около вас, само се огледайте.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 166d73ab5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   До 26 - най-накрая някой да се сети да спомене и интелекта на жената. Ако добавим и обща култура, умение да се изразява и добро чуство за хумор при прилична външност, получаваме добър начален старт. А гледането в очите не е лошо, стига да не води до преумора на очните дъна от възторг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9374b01e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Скъпи дами. Не излизайте с този номер за нормални и боклуци. Всеки избира как да живее и ако не се вписва във вашите разбирания, това не го прави боклук. Просто времената са други. Не си ли задавате въпроса, защо един свестен мъж, на който всичко си му е в ред ще иска да се обвързва. Защо да има само една, след като може да има всички. Защо да му се отваря една врата, след като могат да му се отварят много повече. Защо да се влюбва един път, след като може да се влюбва на ента степен. Не е ли егоистично, да споделяме себе си и това което имаме само с една, след като може да го дадем на много повече. Ако ви е трудно да се справяте сами в живота и си търсите някой, за да го направи вместо вас, то това си е жив цинизъм. А дете всяка може да си роди, без да търси да слага каишка на бащата.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d8f89b895f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Към номер 29: Има някои ценности, за които явно във вашето семейство не е говорено!!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c03c312203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Номер 30, какви ценности, 29 е направо за психиатрия!!! Все пак ще се опитам да отговоря, защо примерно човек, на който всичко му е в ред иска да се обвърже. Ами, първо защото искам някой да ме цени заради самия мен, а не заради портфейлът ми. Второ, защото искам да мога да разчитам на човека до мен. Трето, защото обичам верността и лоялността. Ако някой си мисли, че е голяма далавера да прибира всяка вечер различна кифла от дискотеката-жестоко се лъже. Такива има предостатъчно и не е необходимо да си много богат, за да бъдат с теб.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1ae3a0900a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Къде са свестните мъже? А къде са свестните жени? Бившата ми приятелка казваше "искам мъж, който да ме разбира, с когото да си говоря, който ме уважава.... толкова ли много искам ...." е приятели, оказа се че иска много повече! На раздяла само и напомних какви ги е говорила преди и какви по-късно. Аз и дадох не малка част от времето си, всяка сутрин преди да отида на работа отделях по 5 минути след като се оправя с всичко да се върна в леглото и да я гушна. Съжалявам, не виждам голям смисъл вече да правя такива грешки.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9a3c6f63b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   ... далеч от теб! Докато пишеш тук, по-оправните мадами действат и обвързват нормалните мъже

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5bc69a16ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Къде са нормалните мъже? Нормалните мъже са навсякъде, но не биват забелязвани от жените. Забелязват ги тогава, когато една жена се е сблъскала с всякакви отрепки и вече е слязла на земята.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 970fcfaa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Моят случай е точно като на №23 и съм напълно съгласен с него. Нямам много опит с жените и секса, макар, че съм на 30г. но съм много добричък и свестен, а жените май не търсят такива мъже вече. Обикновенните момичета са най-хубави, не знам защо всички толкова искат да се контят и правят, като няма по-хубаво от естествената красота. Познавам много свястни хора - и жени и мъже, но наистина те са заети, някак природата и случайността така нагласят нещата...кофти е.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b065bf90d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Номер 9 ти ако се мислиш за свестен защо си губиш времето в сайтове за запознанства?

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 286f4367d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Номер 34 е прав. Абсолютно прав. Към всички жени, които ще прочетат коментара ми:
Няма да ме срещнете:
по дискотеките (в 8-ми клас предпоследно ходих на дискотека иии... миналата година - 2014 декември месец- причина-няма значение, дълга история, ще кажете - фукаш се.

По кафенца не кисна. 1.50 минимум в някакво забито кафене ти струва една Кока Кола... ама каква? 250 мл.
А аз за 1.30 (от Нон-Стоп, завишена малко цената, поне с 10 стотинки) си купувам 500 мл. Кола. Същото и с другите безалкохолни, кафе не пия... извода е, че няма смисъл да се лигавя по кафенета.
Освен ако не се наложи да се срещна с някой, важна среща, няма време за губене, айде на някое кафене... само тогава.

Предпочитам на ресторант да отида-поне ще хапна нещо, или пък направо да си се нахраня (че живея вече самостоятелно)

Не съм лигоч, мразя лигавенията и масовите копирания на къси лафчета от някое българско телевизионно комедийно шоу.

Срамежлив съм, но това не значи, че ако ме позаговориш нещо, няма да ти отговоря и да ти поговоря и аз по повдигнатата от теб тема...

Но става ли навъпрос аз да повдигна тема... ще ти говоря цяааал ден. Но не знам с колко интерес ще ме слушаш, понеже се убеждавам често, че губят интерес в повдигнатите от мен теми, тъй като няма какво да кажат по темата която съм повдигнал...

Защо? Ще попитате... Ами ... владея много добре английски език, достатъчно добре, че да попроверя какво предлагат американците, англичаните, като забавления и комедий, което ме и интересува, и това което съм намерил, качествен хумор, талантливи актьори, които вие въобще не познавате, но не защото сте глупави, ами защото нямате желанието да се поразровите назад в историята на киното, да речем и да осъзнаете и да видите какви комедии изпускате, какъв смях!

Да, извинявайте, ето споделям предимно за комедии, но това е най-вероятно темата, която мога да повдигна с уникално удоволствие пред някое момиче и остава тя да разбира английски, достатъчно добре като мен, за да ме разбере, да провери и да осъзнае, че аз съм човек който разбира от хумор-ЧИСТ хумор, а не вулгарен... и от там изхождаме, че точно това е причината да ненавиждам и дори да са ми супер глупави и ненужни вулгарните шегички, които масово момчетата копират или пък си измислят, само за да привлечат вниманието на някое момиче, или пък да покажат, че са готини... (но само си мислят, че са готини)

Това е от мен и с удоволствие ще ви позапозная с малко Истинкси и чист хумор... И да вметна, че е голяма загуба според мен, телевизията да ни набива в главите че Чарли Чаплин е единствения добър комик по... да го наречем, "онова време"
В лека грешка са... ;)
Мое мнение.... надявам се да се превърне и във ваше мнение след като прегледате клипчетата, които ще публикувам по-долу... надявам се да ми се публикува коментара...
И за завършек на историята....
Момичета... поразровете се, но старателно, и ще откриете истинските мъже!
Както аз, след старателно ровене, открих Истински комедии и истински хумор!!!
И всеки който владее английски език, на много добро ниво... ще успее да си преведе спокойно скечовете ;)

Abbott & Costello
https://www.youtube.com/watch?v=kTcRRaXV-fg

Mel Blanc (знаете го ;) )
https://www.youtube.com/watch?v=M6qNK5OoTbM

Marx Brothers (най-добрите комици)
https://www.youtube.com/watch?v=LOe2bTVLRxk

Bob Nelson
https://www.youtube.com/watch?v=RlEU3W_GOB4

Key And Peele
https://www.youtube.com/watch?v=07mBfR8erMY

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b62b13a7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37 - ОК имаш ентусиазъм , но ми звучиш малко сухо ,честно казано. Освен това как си наби тая муха в главата, че всички трябва да харесат и оценят хумора, който ти намираш за най- добър. Ми на Пенка и харесва Бени Хил, на Ганка - Чарли Чаплин, на Станка й харесва Къци Въпцаров , кво да напраЕме кат' сме различни хора и личности..?Няма да те срещнат на кафе щото видиш ли в къщи можеш да изпиеш два пъти повече кола за същите пари .. - от това лъха пресметливост и дребнавост, жените не го обичат като качество..Не, не съм жена - мъж съм на 30 , просто ми направиха впечатления някои неща в изказа ти и си казвам мнението ,което не натрапвам,само ти казвам моята гледна точка и как звучиш отстрани..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e1f26b03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Пробвай в бежанските центрове

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 36e176b7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Да срещнеш някой, който да ти пасва, понякога става трудно, но със сигурност не трябва да се слагат хората под общ знаменател, защото има свестни и от двата пола. А това, че масово хората не стават за нищо, не е тайна за никого. Цялата простотия и чалгария не водят до нищо друго освен до атрофиране и на единствената останала мозъчна клетка на почитателите на това "изкуство".
И това, че жените искат просто да забогатеят или да ги издържат е доста далече от истината. Има такива кифли, но преобладаващата част от жените си мисля, че иска разбиране, обич, внимание, определено да бъде изслушвана с разбиране, подкрепа, нормална финансова стабилност, за да чувства сигурност някаква - заложено й е, ако щете по природа, да иска да е със силен като характер човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3963b2f115
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Всички нормални мъже били женени или обвързани. Следователно тези като мен, които не са женени или обвързани са НЕнормални, така ли?

На 30 години съм. Винаги съм бил добър с всички. Винаги съм се опитвал да помагам на всеки, който е поискал помощта ми. Винаги съм копнеел просто някой да ме обича, но няма такъв човек. Аз съм ненормален.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 286f4367d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   38- Говоря ти, за многото хора, които не са пробвали нещо, но казват "не ми харесва" Е как като не си го пробвал??
И в моя случай... човек който не разбира английски или пък го разбира, но много малко, или не мога да му възбудя интереса, или пък ще има интерес, но малък и той ще изчезне бързо.
То кака ти Пенка, където обича Бени Хил, явно бобони "Амфора" са й любими, ама тва не пречи съседа чичо Станчо да се опита да я впечатли с нещо различно и по-качествено, като Бонбони "Рафаело" ;) Не пречи да пробва а? :)

И аз навремето съм слушал чалга, но като разбрах, че има рап... научих английски... американски рап... не ме питай сега за чалга (тва което слушах в началото) ;)

От тая гледна точка погледни. И твоята е вярна, но не си разбрал напълно това, което и аз съм написал :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 95e1c7e0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   43, колкото и да се опитваш да изпъкнеш, не ставаш според мене. Само това, че се опитваш да наложиш своето мнение на другите езици достатъчно дразнещо. Отделно тънките сметчици за пиенето на кола утре вас. Както ти го казаха и по- горе, жените не харесваме такива мъже. но на тебе не ти трябва да те харесва някой, нали? ти и самото си се харесваш. Авторке, има много свестни мъже, само това съобщение цветята. - много филми гледате, мъжете са по-първични от нас и много не са по романтиката. познавам няколко такива семейни господа. които омайват половинките с цветя и подаръци и в същото време не остават без чужди жени. моя мъж рядко ми подарява цветя, предимно за осми март и за деня на влюбените - някако по задължение :) Но пък е невероятен, уникален любовник, грижовен баща и дава всичко за нас. Намалете изискванията за цветя и свалете розовите очила и нещата се случват.
Една жена, 33г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 36e176b7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   45, Първо да уточня, че не защитвам пиещия кола вкъщи. Няма как да дойде някоя девойка у тях и да му предложи да пие кола с него вкъщи. Аз пък познавам доста и като бройка, и като качество свестни мъже, които подаряват цветя и подаръци на жените си и най - изненадващо - не ходят по чужди жени :) И мъжете не са по - първични, а просто имат различни разбирания. Хора и хора. Има сигурно и първични, ама определено има и романтични и те никак не са малко. Отделно, че романтиката има различно значение за всяка жена. и един и същи мъж за едни жени е романтичен, за други не е.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 86971c2cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   На женския пазар. Питай за Абдула /всички го знаят/ и ще видиш какво е истински мъж

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bad6d41c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Авторке,
всъщност "свестните" жени като теб никога, ама абсолютно никога не срещат "нормални" мъже!
Но дори и да срещнеш "нормален" мъж, той никога, ама никога няма да е в състояние да "задоволи твоите емоционални нужди".
Бих ти обяснил, защо се случва всичко това но едва ли ще ме разбереш.
И слава Богу, че законодателството не позволява деца да се осиновяват току - така!

Т. Н.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a0dc975b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Аз ще ти кажа къде сме... Нормалните мъже са си вкъщи... Тях не ги търси по дискотеки, барове или кафенета. Ние нормалните, свестните, които искаме семейство си седим вкъщи. Мъчат ни я безпаричие или безработица или липса на социален живот и контакти и ей такива неща. Отделно притеснението като говориш с чужди момичета. Затова по добре като видиш някой свестен по улицата, в магазина или други места без изброените по горе, и ти хареса човека, не пропускай момента а го спирай и заговаряй. Защото ние свестните поради притеснение няма да те заговорим първи, дори и много да те харесаме от пръв поглед, поради срам и притеснение.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a68fe59124
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   оф пaк се почвa... жените обвинявaт мъжете a мъжете жените... искaм дa си кaжa ме никой от вaс не познaвa всички мъже/жени... зaтовa смятaм че нямaте прaво дa говорите зa тях под общ знaменaтел... и вместо дa се оплaквaте по форуми че едиси кой бил гaден и зaтвa животът ви е скaпaн. вземете в ръце и опрaвете животa си зaщото не може все дa обвинявaте другите... животa си е вaш. можете дa прaвите всичко с него.. кaкто дa го рaзвaляте тaкa и дa го опрaвяте... и зaтовa нaпрaвете повече връзки и рaно или късно с мaлко повечко търпение и с мaлко късмет точният човек ще ви нaмери... и моля ви спрете дa кaзвaте че всички мъже/жени сa гaдни зaщото няколко от тях сa ви зaрязaли... покaзвa отчaяние и слaбост...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 37e41c6726
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Ами, пълно е с нормални мъже навън, но вие искате хем да изглеждат, като принцове от приказките, хем на 20 да имат пари, като на принц, хем по цял ден нищо друго да не правят, освен да ви задоволяват поредния каприз! Е, няма как да стане! Това пък за емоционалните нужди направо ме разби!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 29f7d19c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   свиквай и аз искам свястна жена за връзка, семейство и деца, ама няма в такова време живеем всеки гледа да те изчука и чао

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f529c23c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Здравейте на всички!
Писала съм коментар не повече от два - три пъти тук...
Но, не можах да се сдържа... Такава дървена философия с примес на дребнавост и открояваща се нотка комплексарщина ме лъхна от "обоснованите" коментари за 37 и 43 ( извинявам се предварително, ако бъркам номерата).
Та, 37, ако прочетеш това, извинявам се и на теб, не съм искала да те обидя или засегна, но "изтъкването" ти е неуместно към темата. И като цяло....
Жена, 28г.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker