Никога не съм се влюбвала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не съм се влюбвала
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3543 пъти
Накратко аз съм на 37 години и общо взето цял живот чакам чудото да стане-да се влюбя. Но никога не се получава... нормален човек съм, имам много хобита, добра работа. Изглеждам много добре не ми липсват предложения но всичко спира до тук. Не е нито каприз, нито превзетост от моя страна, нямам изкривени представи за живота, дори съм в пъти повече позитивна от останалите... но магията я няма.

Започвам вече да мисля, че няма и да я има и това дълбоко ме депресира. Имала съм дълги връзки, в които съм влагала много уважение и никога не съм допуснала да нараня човека до мен, показвайки му липсата на нещо по-дълбоко. И естествено съм прекратявала връзките с надеждата да попадна най-накрая на някой, който да грабне "сърцето ми".

Не съм безчувствена-напротив емоционална и чувствителна съм, не мога да разбера, как е възможно това. Чета много и винаги се радвам на щастливия край, но в моя живот това е една огромна липса и не мога да я запълня с нищо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: fe5f7f84d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   горе главата, по- добре ли е да се омъжиш като болшинството жени, само за да не си сама,
ми нали трябва да го търпиш тоя човек, ако не ти е по сърце как да стане, айде весела коледа и цунки от един зрял и атрактивен мъж, мерси

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a85330499d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На всеки му идва времето - едни се влюбват на 15, други на 25, трети на 35... Спокойно, и при теб ще дойде така чаканата любов. Да ти кажа... погледнато от друга страна ти си един вид късметлийка, защото сърцето ти е цяло, никога не си била ти наранената в една връзка :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f010cbaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Господи, все едно аз съм го писала. На 27 съм, имала съм много връзки, все с готини, стойностни мъже и пак не се получава. Определям себе си, като силна жена, както и авторката, и точно в това е проблема. Ние силните жени, сме сами. В различните етапи от живота си, искаме разлчино нещо. Ние сме гъвкави, променяме се, мислим много. Искаме много. Искаме емоция, тръпка, драма :). Мъжете ни трябва да са мъжкари, а те са кът, много са малко. Сега и аз съм пред дилема, но ще продължа както до сега. Хубавото е, че както казват, в женското сърце винаги има място и за още един.

И все пак, въпреки, че съм по-малка от теб, позволи да ти дам един съвет. Живей си живота, изилизай, съблазнявай, играй, прави само това което искаш. Ние никога няма да бъдем само с един мъж. Ако можеш да намериш ''удобния'' дръж го. Мечтаният ще е втори. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d66463898b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 21 и никога не съм се влюбвала в никого и не съм имала дълги връзки. И аз се притеснявам да не ми има нещо, дали не ги подбирам много не знам, но винаги има нещо, което ме отблъсква от някого. Никога не съм изпитвала обратното към някого- да го желая страшно много и той мене в замяна. Дали ще изпитам някога любовта, любовта от мъж чиста и неподправена само към мен...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9e347436f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях като теб, дълго време, всички около мен се влюбваха и говореха колко красиво и невероятно чувство е... Непрестанно се питах защо и на мен не се случва мислех си, че съм неспособна да почуствам любов и това ме измъчваше дълги години, не разбирах защо не се получава.... Но се случи когато най - малко очаквах... даже не можех да повярвам... Не се отчайвай ще стане ще видиш въпреки, че не винаги нещата са розови, на мен лично ми донесе само болка и на моменти би ми се искало никога да не бях се влюбвала.... Бях си много по добре преди... Внимавай какво си пожелаваш :-))
Не съм съгласна, че ние силните жени сме сами.... напротив смятам, даже, че сме по раними просто не го показваме.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cdbc9eac89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила повярвай ми, по-добре, че не си се влюбвала ... не ти и трябва. Както са писали преди мен - сега сърцето ти е цяло, никога не са те наранявали, не знаеш какво е истинска болка, а повярвай ми от любовта боли... и аз все така си казвах... искам и аз да се влюбя, да намеря правилния човек, да усетя любовта... мечти ... нищо не е толкова прекрасно, както го разказват. Влюбих се и какво стана, сега само страдам, ако знаех, че ще бъде толкова болезнено никога ама никога не бих си пожелала да се влюбя... НО все пак не съжалявам,има си и своите предимства например самата тръпка, чувство, толкова непознато до сега и опитът, който трупаме, ще го изживееш и ти някой ден и все пак внимавай какво си пожелаваш ;)
Поздрави, Дияна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker