Влюбвам се в турчин! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в турчин!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3619 пъти
Прочетох истории, подобни на моята, но въпреки това не знам как да постъпя.
Всичко започна на шега за мен. Той ме потърси, започнахме да си пишем, но аз не го вземах насериозно. Пишехме си известно време на кой как му е минал денят, какво е правил и т.н., докато той не ми каза, че снимките ми в самото начало са му направили впечатление, но с времето започнал да ме харесва. Това, че съм българка не промени отношението му.
Всеки път ми дава подробен отчет къде е ходил, какво е правил, като разбира се аз няма откъде да съм сигурна, че не ме лъже.

Живее в Истанбул. Работи в банка. Споменах екскурзия дотам, а той предложи да ме разведе из града и да плати престоя ми в хубав хотел, но аз категорично отказах второто.

Нарича ме постоянно с разни мили имена. Винаги се съгласява с мен, ако възникне спор понеже все гледа да не се обидя, да не му се разсърдя. На мен ми е приятно, когато ми пише. Ако не сме се чували известно време, ми докривява.

Поиска ми номера на телефона, но не ми е досаждал. Изглежда много мил и хубав, но аз не вярвам на сладки приказки и всичко може да е лъжа.
Не знам как да постъпя. Да прекратя ли комуникацията си с него и с това да сложа преждевременен край на тръпката си, или да продължа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6d26945069
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа, сигурен съм, че каквито и съвети да получиш, ти няма да прекратиш връзката си с него. Аз съм сигурна, от опит, че правиш огромна грешка, но не вярвам това да те спре (човек се учи само от собствени грешки, не от чужди) все пак се надявам да не напрвиш грешка като да се ожениш (каквото и да ти говори той иска българско гражданство за да има достъп до ЕС, за турците трябват визи иначе) или не дай си боже да забременееш. Те са различни от българите! Много по сладкодумни са от тях, но и много по подли!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ea75eb77ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Луда ли си!? Читакът си е читак, каквато и маска да си сложи! Ти знаеш ли, че са тях ние "неправоверните" сме курви, недостойни и рая!? За него бракът с такава като теб е единствен път към легално пребиваване в Европа и цивилизования живот, защото като нация и религия ще видят ЕС през крив макарон! След което ще бъдеш захвърлена като парцал и заменена с някоя "достойна" и "честна" туркиня. Може междувременно и дете да ти направи (за него не е никакъв проблем), което, разбира се, няма да признае, а ще използва като доказателство за твоя "курвалък", а от друга страна ще те блокира чрез него да не го гониш и да му търсиш отговорност (тък като ще си заета с отглеждането на детето).

Разбира се, възможни са и други сценарии, но 99% те чака това. Ти обаче сигурно вярваш, че ти ще си първото изключение, и че той всъщност е много по-раличен от себеподобните си, само че още не го осъзнава...
Каква жестока самозаблуда!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 17e94cb1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Оф момиче. Уча в университет, пълен с турци(за съжеление) и ще ти кажа, че те се държат точно така(говоря за тези родени и израснали в Турция)-мили думи, свалят им небето на момичетата, галантни са и в същото време имат доста низки помисли.
Според мен иска само да те мине-не се занимавай. Естествено винаги има изключения, но по-скоро е сценария от по-горе написаното.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3dba3c2605
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави. Ще старадаш, говоря от личен опит.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bdbaae97c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Имам един много добър съвет към теб. Слушай номер 3, ако разбира се си писала за да искаш съвет.
Имат различни от нас обичаи от, които са патили доста жени. :(
И се замисли, че има много, много самотни български мъже търсещи щастието. :)
Не мисля, че турците превъзхождат българите с нещо.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3c46966529
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зарежи го на МОМЕНТА.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fca1a06020
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз има връзка с турчин от 3 год. и мога да ви кажа че жестоко се заблуждавате всичко е до манталитет. Бих казала че са сто пъти повече мъже от българите! Запознах и се с родители те му които са в Истамбул и нямам никакви проблеми с тях дори бяха на гости в БГ при родителите ми. Всеки го приема по различен начин но все пак живеем в 21 век и нещата са се променили много от това което вие описвате. Мога да добавя и друго надолу към Измир и Анадола да ходят забулени и се слуша мъжката дума но тук в европейската част няма такива неща. Между другото аз съм сгодена с него и съм много щастлива, предишната ми връзка ми беше с българин който искаше да има дете от мен да си тоя в къщи и да го гледам, да не работя, да не се срещам с други хора, а той да се развява нагоре надолу е това какво кажете ми. Турците ви били криви всичко е да мъжа и да каква степен обича една жена. Нито ме е спрял за нещо нито е казал нещо пък за честност напротив той ми дава кураж в някой неща!
Успех и прецени само какво искаш ти от опит глава не боли!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ea75eb77ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   №7, пиши отново след 5 години как е... Такива като тебе много сме ги слушали...
Факт е, че туркините бягат от там и се женят за европейци - защо ли!?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c54e4bfc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пхахаха ако беше написала, че се влюбва в италианец, германец, англичанин, американец щяхте да го въздигнете на пиедестал.. хахахаха само защото е турчин и мякате всички.. .смешна работа... все едно на цялата земя турците са най-зле и в никакъв случай не се захващайте с такъв... ВСИЧКО Е ДО САМИЯ ЧОВЕК!!! да не би тука българските "мъже" да са много достойни пък... хаха !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0f549652c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Лелеле какви хора има. Абсолютно съм съгласна - гледай да не се стига до сватби и бебета, но за всичко друго???
Има един момент с евентуалната ти екскурзия - дори в европейската част на Истанбул не е много безопасно за сама жена. Не можеш да си сигурна и че той не е някой психопат и няма да те отвлече и продаде там. Но не е изключено и да е добро момче, което иска да се позабавлява с някоя чужденка. Покани го той да разгледа България.. така няма да ти е неудобно, че ще ти плаща хотелите, ще си поема разноските, а ти го разведи. :) Може да си изкарате готино. Може и да се влюбиш да изживеете силни моменти. Секса допускам, че много ще ти хареса - сексуален народ са. Изкарвай си готино, но не се увличай твърде много. С турчин може да живееш в ЕВРОПА, върнат ли се в страната си, стават други хора. С турчин може да се сваляш, да се чукаш, да сте във връзка, но не и да се жениш и да създаваш семейство.
Последно, почти съм убедена, че ще иска секс без презерватив.. сигурна съм даже. Но много се пази да не забременееш. Едно бебе от турчин, ще съсипе живота ти.

Успех ;) и се наслаждавай!

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 08d08b3a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно подкрепям номер 2 и няма какво да допълня

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bdbaae97c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И не само на земята, а и в космоса!!! Защо пишеш коментар при положение, че нищо не разбираш номер 9? Не прави сравнение с италианци, германци, англичани и американци. ;) Европа да ти говори нещо? Гражданството, визите.. И те нищо не ти говорят. :X

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6638e5e840
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   съгласна съм с 10 всичко е до човек и възпитание

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bdbaae97c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм 13 и се обърках имах предвид номер 10.
Иначе разбира се, че съм съгласен с 9. :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b25bed8ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Той и българин да е пак може да те отвлече, да те продаде, да те убие. Покани го да дойде да види България, за да сте на твоя територия, така да се каже, а и да го видиш какво представлява наживо.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b25bed8ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката: Аз наистина го оставям НА МОМЕНТА! Той ми се обиди понеже не знам добре турски и понякога не разбирам абсолютно всичко, което ми пише. Но какво да направя, сама трябва да се блъскам из разни речници, а той отказва да говори на английски или немски! Нацупи ми се понеже не разбрах какво ме попита, по-точно какво имаше впредвид и дори не ми обясни, а директно се разсърди, след което аз го отрязах и нямам намерение да го търся повече. Нямам и думи да опиша това, което стана!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4694c6e604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Напълно съгласна съм с 2 и 3 ! Ела на себе си! Ще патиш! Аз имах подобна история преди месеци... но се осъзнах на време... Започнах да се влюбвам, но премисляйки всички тези различия и възможни бъдещи сценарии, се отказах и много се радвам, че вече го преживях и даже забравих! Не се занимавай изобщо! Успех!


К, 19

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 28d7fb6852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От авторката: Всъщност се получи малко недоразумение. Той се нацупил и не ми пишел, защото не получил съобщенията ми и помислил, че не искам повече да си пишем, а не заради това, че недоразбрах какво искаше да каже. После се изяснихме.

Той по принцип не е строго религиозен, защото пие акохол и то не само по празници и специални поводи, а и когато излиза с приятели например. Но пък ме попита дали е имало мъж в живота ми. Истината е, че досега съм имала само две връзки. Едната беше, когато бях хлапе и даже не се целувахме с език. А с второто ми гадже бяхме стигнали ниво целувки и натискане, когато с разделихме. С две думи - не съм правила секс. Когато разбра, той видимо се зарадва. Не знам дали това е свързано с някакво тяхно разбиране, или просто се е възгордял, че може да бъде първият. Каза, че имал планове за нас.

Каза да кандидаствам в университет в Истанбул, за да може да живея при него и това да не пречи на образованието ми. Най-голямата ми грижа щяла да бъде да си посещавам лекциите. По това съдя, че може би няма да ме затвори вкъщи... Но не мога да съм сигурна. Вие как мислите?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bdbaae97c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Първите 4 коментара са ти казали ясно. Прочети пак, ако искаш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c955ada9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   тази тема отдавна е забравена. но аз пиша, защото има продължение... въпреки всичко се видяхме. не ме отвлече и не ме продаде. но ме попита дали възнамерявам да се преместя там. нищо не му казах. но продължава да поддържа идеята, че би било добре да следвам там, той щял да ми помогне и за работа, и за жилище. проблемът е, че не искам да се прецакам... не съм напълно сигурна в чувствата му, а и не знам как ще реагира, ако го отрежа категорично. не знам и самата аз как ще реагирам, защото още имам нещо към него...
от авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker