Прави се, че не ме забелязва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прави се, че не ме забелязва
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 5983 пъти
Здравейте приятели!
Искам да споделя моита история и да ви помоля за съвет.
Преди година се запознах с един мъж с 10 г. по голям от мен, семеен е, аз също съм семейна. В началото се виждахме само на по кафе, в последствие станахме и интимни партньори. Не минаваше ден в които да не ми се обади, често и се виждахме дори и за по кафе. Преди 10 дни трябваше да отида на лекар, тои ми се обади сутринта и ми каза, че иска да доиде с мен до лекаря, към обяд ще ми се обади да се видим и после трябваше да ми оправи нещо по колата. Чаках но така и не ми се обади. Отидох в един сервиз платих си и ми оправиха колата. Стана ми много гадно за постъпката му и му пратих есемес в които писах, че мълчанието му го прави жалък, и че оправданията са за слабите, на които им е трудно да признаят, че нямат желание. Благодарих му за това, че е бил откровен към мен, и му писах, че не мога да разчитам на него, в края му пожелах усмихнат ден. Вечерта ми се включи в скайпа попита ме какво става какви са тези есемеси, казах му че ми е ясно че за него съм никоя, но че няма да му позволя да се подиграва с мен. Опита се да се защити... на което му казах да се постави на мое място. Каза ми, че съм права и че можел да се извини за постъпката си, каза ми че го е хванала нервата и напусна чата. След този случай вече 10 дни се засичаме на линия в скайпа но тои вече не ми пише, прави се че не ме забелязна, до преди нямаше вечер в която да не си пишем.

Приятели моля Ви дайте ми съвет, какво е вашето мнение, май просто е търсил подходящия момент да ме зареже, връзката ни му е била омръзнала и си е търсил подходящия момент. Логично е ако държеше на мен колкото и да е ангажиран да намери време и да ми се обади нали!?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: a939f3b2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да, така е. Един мъж иска ли нещо, винаги ще намери начин да го направи. Явно не е искал просто.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 9659e0467e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, когато един мъж иска да се обади, ще мине през огън и вода, но ще се обади. Обаче има и хора на настроения, дори и аз съм сред тях. Имам ситуация, подобна на твоята, но се чуваме веднъж седмично, виждаме се на две седмици, много сме заети и двамата, понякога чувствам, че ако му се обадя, ще налетя на жена му и затова не се обаждам. Така че може да има много причини за мълчанието, за паузите, макар и да има силни чувства, както е при нас. А понякога просто ми идва да го убия, защото знам, че не се обажда, защото не е намерил време за мен, пък аз точно днес съм свободна. Връзките между семейни са трудна работа и изискват огромно количество емоционална енергия. И най-често партньорите се разделят, не защото не се обичат, а защото просто не им стигат силите да се разкъсват, да се раздвояват и да продължават. Пък като не те иска, пусни го на свобода,това е моят съвет. В края на краищата, събрали сте се за удоволствие, като няма удоволствие, няма смисъл да се мъчите. Желая успех.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b29c17918d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте! Имам проблем. Харесвам едно момче то доста време, но и една приятелка също го харесва. Ние сме много добри приятелки и не сме се карали за него - никога. Един ден ние двете сами му казахме, че го харесваме и той много се изненада . В началото беше мил с мене, но след това той обръща внимание на всичките ми приятелки и дори на тази която го харесва, а мен се прави, че не съществуван и, че не ме забелязва . Ако обаче е сам ме гледа и аз също, но както ви казах не ме забелязва. Защо така?
Знам че историята ми е странна, но много бих се радвала, ако ми помогнета!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker