Дали ще оживея в тази Любов, как и до кога, ще бъде ли БОГ милостив? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще оживея в тази Любов, как и до кога, ще бъде ли БОГ милостив?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3480 пъти
Искам съвети и мнения от жени!!!

Мъж съм в средна възраст, силен, атлетичен, не пия и не пуша, романтичен по природа, красиво Луд и изобретателен в Любовта - НО... четете!

Пострадах във една тежка връзка и бях съсипан.
В този не лек за мен момент, обаче БОГ се смили или може би ме наказа - не знам, срещнах друга жена.
С която вече ще започнем 3-та година в любовният ни триъгълник... тя е омъжена, но живеят само с мъжа си, детето им е голямо и също семейно, живеещо в страни от тях.

Интелигентна, умна, мислеща, сексапилна и много сексуална, умееща да цени моята Романтика, стихчета, кулинарни умения и всички лудорийки правени за нейно разнообразие и емоции. Извор съм на такива неща.
Живеех във друг град, не където бе тя.

Чувствата ми са осъзнати, Любовта ми е гореща и непрекъсваща вече 3-та година, Обичта ми е искрена и вярна. Не поглеждам друга жена - моногамен съм.
Въпрос на лична моя мъжка чест е да бъда верен на любовта си.

Не и оказвам никакъв натиск относно сегашният и начин на живот, не я насилвам нито да се разделя с мъжа си /искам, но това тя трябва да реши/.

Толерантен съм към нея, пазя я, не и досаждам и гледам да не и създам ядове... вече толкова време.
Преместих се във нейният град, спах под един мост във колата си няколко дни докато си намеря чиста и приятна квартира, миех се в реката и се молех всяка вечер на БОГ, за помощ. Обичам я безумно силно.
Заживях около нея, глезя си я и сега в момента - когато разбира се намери пролука и отдели време възможно за мен.

Поддържам изрядна чистота при мен, готвя и когато има време, ако преспи при мен случайно - сутрин я събуждам със океан от целувки и я галя докато се разтопи / терапевт-масажист съм/ и нямам тайни във секса и нужното на жената, което не е само секс.

При всяка наша среща и нося Розичка или друго цветенце. Жадувам за нейните СМС-си пред деня, писъмцата и в пощата си в НЕТА... жизнено важно е за мен нейното внимание както и аз и го оказвам.

Ходим на музикални концерти заедно редовно и тя е щастлива от това, тъй като нейният мъж никога не е пожелал въпреки настояванията и... казвал, като искаш ходи, мен не ме закачай - и тя ходела самичка.
Самичък съм в нейният град и живея нейният живот с нейният ритъм и особености.

От известно време си говорим доста по сериозно за съвместно живеене, тя не иска да се развежда по документи, за да не срами родителите си със разведена дъщеря, стига и нейния мъж да е съгласен така, ако ли не то е ясно.

Но все не може да събере смелост и да се реши, все изчаква, изпитва страх - а в следващият момент пък казва: аз знам, че ще изпадна във депресия в тази ситуация, но ти със твоята сила ще ми помогнеш да я преодолея, ти си невероятен и силен мъж.

Постоянно ми липсва, боли ме когато си тръгва и си отива у дома, при мъжа си... да сготви, да изпере, да си бъде във все още нейнеят си голям и хубав апартамент, тя все пак си общува нормално с мъжа си.

Споделя дори и леглото си... спят на една спалня и разбира се и секс получава от нея. Не знам колко често, защото веднъж бе разстроена и ми казва: Слънце, имам чувството, че ти изневерявам когато съм с мъжа си и се разплака.

Понякога ходят със приятелски семейства на 2-3 дневни почивки някъде, на празниците пак е с мъжа си и техният си ритъм... а аз съм самичък с тъгата и мислите си, мечтите си и надеждите.

ЧАКАМ, ЧАКАМ и се надявам когато все пак нейния мъж разкрие дори и случайно дългата ни връзка, тя да има смелостта да се пребори за любовта ни... аз я уверих, че ще застана плътно до нея и дори очи в очи с мъжа и за да отстоя любовта си и да поема всички последствия заедно с нея. Не бих я оставил в каквато и да било ситуация... бих воювал за нея всякак.

Жени доста по глеми на възраст казват, че е въпрос на време, че ще сме заедно накрая.
В сегашният и дом едва ли я задържа мъжът и защото и преди мен е имала връзки с други мъже... давайки ми да разбера, че нещо и липсва неустоимо във нейният дом - а същевременно казва, че мъжа и не е лош човек и не заслужава да бъде наранен и , че се чувства длъжна да си изпълнява съпружеските си задължения... ха сега де - хем така, хем иначе... моля , жени - кажете нещо по този въпрос... изумен съм.
Хем ми дава постоянни надежди директно със рисуване на картини за съвместен живот, хем прави и крачка назад...

Вчера БЪДНИ ВЕЧЕР, днес КОЛЕДА, а аз съм тооооолкова самотен...
Пожелавам на всички жени да бъдат най желаните и най обичаните същества от мъжете до тях... но да намерят и вярност в любовта си.
ЗНАМ, че ще има и личности, които ще ме охулят вероятно, но аз ще кажа... който е безгрешен нека пръв хвърли камък върху мен...
Благодаря предварително но всички, които ще кажат нещичко на едно тъжно мъжко сърце...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 02559b6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "От известно време си говорим доста по сериозно за съвместно живеене, тя не иска да се развежда по документи, за да не срами родителите си със разведена дъщеря, стига и нейния мъж да е съгласен така, ако ли не то е ясно."

Не ми е много ячсно на мен как точно ще стане раздялата. Има си имущество за делене и т.н. Тя тая работа не е като оная. Тоест, ако искате да сте заедно, те трябва да са разделени, чисто юридически. Отделен е въпросът дали тя го иска, щото наистина това си влече бая проблеми.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1c77bcfa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не искаше този мъж, отдавна да го е напуснала, а дори и да не е (уж за да не посрами родителите си) поне секс нямаше да прави с него. От опит ти казвам, че когато не искаш един мъж, избягваш целувките му, ласките му, какво остава за секс. Навярно е лъгала и предишните си любовници. Ти си помисли заслужава ли си да зарежеш всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 02c57d8291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Интересен човек си ти. Капка егоизъм няма в теб, за разлика от нея :). Хванала е ''удобния'' мъж, защо да го зарязва? Тя си прави каквото иска. Няма да го разкара, докато е така. Има жени, на които винаги нещо им липсва. Аз съм такава. Имам чувството, че немога никога да бъда само с 1 мъж. Мъжете ли станахте такива? А ти пък си готов на всичко, нея това я устройва.

Ако искаш да постъпиш хитро и да я задействаш малко, накарай я да ревнува. Спомени и, че.... абе съвсем случайно си се запознал с една интересна личност и ще пиете кафе само, не друго. Ама във време в което, тя трябва да си е вкъщи задължително. Нека да те мисли, къде си, с кой си. Дали няма вероятност някоя друга да е на мястото и, което явно и харесва. Разклати и малко столчето. Само така, за идеята :) Продължи играта няколко седмици или месеци. Пусни си някой смс от друг номер. Не и вдигай веднага, кажи че си чатил или нещо работа сте имали с онази интересна личност.

Погъделичкай я малко, нека да усети че може някой да те отнеме. И само стой и гледай, колко са елементарни жените /и аз съм жена/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   БЛАГОДАРЯ ВИ... АВТОРЪТ!!!

Номер - 1:
Имуществото... нейното изказване понякога за това е, че апартамента няма да се дели - остава на дъщеря им, относно вещите съм убеден, че ще се разберат, интелигентни хора са, а и тя казва, че ако мъжа и разкрие дългата ни връзка ще уреди среща на 6-очи... тя, мъжа и аз, а аз съм готов да застана спокоен на тази среща... ПИЧ съм и си искам Любовта.

Номер -2: Е, явно имаш право до някъде, след 30- годишен брак с мъжа и нея я свързват доста неща и не може с лека ръка да загърби всичко - има и доза навик и вероятно вина, след като казва, че мъжа и не я тормози и в същност живеят нормално... но, и липсват толкова много неща у дома и които аз съм и ги давал... океан от романтика, Внимание на всички нива, Лудорийки всякакви, пиша стихове, цветя и какво ли не вече 3-та година... природата ми е такава.

Номер - 3:
Егоизъм... защо, нужен ли след като я Обичам искрено и вярно.
Не е хубаво да я насилвам след като тя все пак рисува картини за съвместно бъдеще с мен - когато му дойде времето... а това време ще дойде когато мъжа и разкрие нашите отношения, тогава мърдане няма и ще видя нейната истинска същност.
Ти си умна жена съдейки по написаното от теб и съветите които ми даваш да я изпробвам... Блягодаря ти за съпричастността и добротата ти.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0c84352f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прекалено добър си и според мен, а жените не харесваме такива мъже противно на логиката.... ЗАРА 36

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер - 5... от Авторът.

Защо - ЗАРА 36, нима пък има жена която иска някой мъж да е лош към нея та да бъде харесан.

Аз може и да съм добър, но съм адски разнообразен, Романтика навсякъде колкото желае, Емоции до насита... карам голям мотоциклет и с нго скитаме лятото из остров Тасос и други места, 9-години пиша стихове и сега всичко е за нея, подарявам цветенце винаги без повод - от уважение към нея... толкова съм Луд и разнообразен, че тя сама го признава и казва, че няма по разнообразно същество от мен... включително и във Секса... като терапевт масажист - цели 12години, нямам тайни в Секса и я дарявам с невероятни изживявания.
БЛАГОДАРЯ ТИ... ти си откровена жена и няма злоба у теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ - АВТОРЪТ...

Има и нещо друго:
На скоро ми подхвърли директно, че вече се подготвя за евентуално разкриване на отношенията ни от мъжа и.
Притеснява се донякъде, и е разбираемо, но казва, че се осланя на мен и моята сигурност към нея и това, че заставам до нея и ще и помогна да излезе от депресията която така или иначе ще я обземе... все пак сменя статута си, начинът си на живот, всичко с което ще е свикнала до момента.

Освен това има и други индикации, вероятно значими и важни.
Купува скъпи и нужни вещи за квартирата в която живея в момента заради нея и тя я чувства като - УБЕЖИЩЕ или БЪРЛОЖКАТА на Мечо /така ме нарича.
За Коледа купи скъпа перална маркова и каза - няма не искам, месеци преди това купи голям Телевизор 32-инча ЛСД, преди това пък ми подари лаптоп - за близо 1000лв.
Опитах да откажа всичко - но тя бе толкова категорична и дори се обиди, че не искам да приема нещата които тя със толкова желание купува за да ме зарадва - почувствах се неудобно от държанието си и Благодарих човешки с уважение. дадох и да разбере, че в същност ценя всеки неин жест на внимание към мен и то много.

Според вас това не са ли индикации плюс изказването и за подготвеност и очакване на разкриването ни... за съвместно живеене в някакъв последващ етап и, че тя се готви за това???

На мен ми се струва, че - ДА, но винаги е добре да се чуе и безпристрастно мнение и то най-вече на Жени.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 02559b6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От 1:

Тя нека си приказва какво смята. Дори да приемем, че ще направи всичко за децата си, все още е неясно какво децата й ще направят при един евентуален развод, нито пък е ясно мъжът й какво ще направи.

Според мен фактът, че вашата връзка е продължила достатъяно дълго време, изобщо не улеснява положението. Представи си следната ситуация: ти си имаш семейство и си мислиш, че всичко е ок, задоволен си (във всякакъв аспект), но един ужасяващ ден идва съпругата ти и ти казва, че иска развод. Понеже трябват причини, става ясно, че от определено време се вижда с друг (който после ще се разбере, че е направил много жертви само и само да е с нея), с който иска да прекара остатъка от живота си.
- как ще реагираш в този случай? Досега тя не е показвала никакви признаци.
- как ще реагират децата ти? Досега са живели с представата за едни родители - щастливи, радващи се, а сега изведнъж - развод.

Какво ще направиш в тази ситуация? Мен лично би ми се отразило пагубно всичко това, на децата може би в известна степен също.

И още, какви са тези приказки, "когато мъжът й разкрие, тогава... ". Как я мислите тая работа? Колкото повече криете тези ваши взаимоотношения, толкова по-зле.

Майната му на имуществото. Това не е толкова важно. Важното е, че едно семейство ще се раздели ей така изведнъж, както изведнъж вали през лятото понякога.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23f1a8fc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, желая ти все пак весели празници.
Жал ми е за теб, защото си личи, че си мъж-мечта, а се пропиляваш с тази жена. Тя никога няма да остави мъжа си, защото явно и него обича или поне хорското мнение ? е по-важно от теб.
Бих те посъветвала да се огледаш сред младите дами, които не са обременени със селски манталитет и с фалшив морал (разведената жена е срам за семейството, а жената с любовник? )
Едно ще ти кажа - остават ти малко годинки от младостта, сега е времето да предложиш нещо исинско и да получиш нещо истинско, а това от тази не чакай... нищо, освен голия... секс

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0c84352f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ДО автора:не става въпрос да бъде ''лош''в буквалния смисъл на думата, а да я държи малко или много в напрежение дали е само неин.. и т. н... а ти и тук както виждам държиш всичко да бъде изяснено, дообяснено... това лична на мен би ми било досадно... и стига с тая романтика, която няма как да не дойде в повече... а и секса, колкото и добър да е не винаги е на първо място, тогава, когато всичко е ясно... поздрави ЗАРА 36

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От - АВТОРА, до номер - 1

Благодаря ти, ти се опитваш да бъдеш обективна и да си ползна в моя случай... добра жена си.

НО... нека ти кажа, че тя има има само едно дете а НЕ ДЕЦА - както и аз, дъшеря и която е семейна със момченце на 1-годинка и нещо, живееща отделно без брак със нейния мъж.
И аз имам голяма дъщеря която си живее самостоятелно в страни от мен, но ме подкрепя в момента относно тази ми любов, разбира ме, моята майка също - като ми казва, сине - бракът на тази жена не е във ред, щом като е стъпила в страни, нещо и липсва и щом вече и тя ти е казала - обичам те, изчакай докато нейния мъж научи - тогава тя ще вземе решение.

Казваш аз да си представя нарисуваният сценарий от теб.
Не е нужно - аз го изживях на времето с бившата си и това е единственият ми брак до сега.
Хванах бившата си у дома на нащата спалня със мой колега чисто голи и в момента в който бе влязъл в нея... бях личен семеен телохранител по това време и се върнах у дома ненадейно със цялото ми въоръжение.
Не съм ги докоснал с пръст за физическо възмездие... разбрахме се като хора, те се искали, обичали се и аз им казах тогава да си се вземат, Ееее - те сега живеят като семейство и така.

Имуществото: да, майната му а и тя не се притеснява за него.

Казваш, разваля се семейство:

Чакай малко, аз вече 3-та година я пазя и съм толерантен към нея за да не оказвам натиск - а това ме съветват и всички жени и са прави, че това е неин личен избор и аз няма как да разваля семейството и, което и без това явно си куца отдааааавна.

Когато мъжа и разкрие връзката ни:
Е... все някога ще стане, нищо не остава вечно скрито, и тя затова се подготвя за този момент, разчитайки на мен и това, че заставам до нея.

Благодаря ти все пак...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   АВТОРА към номер - 9...

Много ти Благодаря... на 45год съм, от мнението ти струи доброта и нежност... мила си. Не ме оплюваш.

Мислиш ли наистина, че се пропилявам като мъж край нея и чакането за развръзка?
Все пак ми се иска да я видя в момента когато мъжа и ще научи за нас и да видя нейните реакции!!! , и да видим дали пък тогава няма така да се подредят нещата, че да си кажат всичко таено и грозно един към друг през годините, всичко което явно се е натрупало и тя да вземе крайно решение за добро на всички все пак.

Разведената жена и срамът от разводът:

ДА, тя се притеснява от майка си и баща си и от родата им... защото при тях никога никой не се е развеждал.
Като допълни, че нищо не ни пречи да си живеем двамата с нея и без да е разведена по документи, а мъжа и също би могъл да си живее с която пожелае... нейни думи, срещу които нямам нищо против, след като ще има развръзка и ще сме заедно на края.

Да потърся друга... не мога, цялото ми същество живее за тази жена в момента от 3-години. Благодря ти- -весели празници все пак и на теб...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 28b950a580
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Жените сме като котките привързваме се към дома а когато стопанина ни нахрани и погали започваме да мъркаме т. е. доволни сме. Въпросната жена е лишена от нещо щом те има теб.
Всички мъже приемате жените като даденост щом стане 100%твоя и ти ще забравиш какво обича или не обича и кръга се затваря.
Просто такъв е живота така, че се наслаждавай на това което тя ти дава а то не е малко както се разбира от твоя разказ.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1c77bcfa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Даваш си напразни надежди. Намери си момиче, което да те оцени. Децата ако са във възраст, в която са вече самостоятелни, не е чак толкова страшно. Аз лично бих подкрепила родителите си. Няма смисъл да са заедно, ако не се обичат и да се измъчват. Но тук проблемът е, че нейната любов е фалшива. И за каква депресия ми говориш? Сменяла статуса си, не знам си какво променяла.. Аз ако отивам при мъжа, когото обичам, бих хвърчала из облаците от радост. Би ми било гузно за изоставения съпруг, но какво пък, поне не съм го заблуждавала с лъжлива обич.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Постоянно ми дава да разбера, че и тя е сериозна във отношенията ни. Открито казва - ОБИЧАМ ТЕ, и не искам никога да се разделяме, искам да сме заедно докато дишаме.
Макар и самичък на БЪДНИ ВЕЧЕР и КОЛЕДА , тя непрекъснато при първа възможност ми се обаждаше или пращаше СМС. Казваше и показваше, че тъгува и се чувства гадно от това, че съм сам и без нея.

Днес се прибират у дома си вече след посещение при техните родители и роднини и ми праща ето какъв СМС, красив и не виждам нищо лошо да го прочетете - може пък нещо да откриете като положително!!!

Добро утро, Слънце!
Последен ден самотен, прибирам се при теб!
При моят нежен, романтичен и грижовен мъж.
Целувам те!

Как може да се преме такъв СМС, с такива слова ако не с усмивка, доборнамереност и щастие... не виждам тук несигурност от тези абзаци!

НО - все пак вие жените имате друг начин на мислене от мъжете, имате силна интуиция която я има при доста малко от моят пол.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: da0f97580d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако събереш 2 и 2, ще видиш всичко. Не ти ли се набива на очи колко си самотен по тези празници. Явно нищо нямаш, а си си въобразил, че имал жена до себе си, ама си сам. Използван си до безкрай и си си позволил от себелюбива куртоазия и желание да се доказваш като желан мъж да си с чужда жена, която те върти и се възползва от горделивостта и суетата ти. Търси си нещо свое. Тя е чужда. Бягай, спасявай се! Бъди умен. Мъж си в крайна сметка. Действай мъжки. Не бъди ученичката в тази история.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ОФ... може и да сте пък прави.

Номер - 13, не бих я приел като даденост и не бих си променил отношението към нея след като я спечеля, мисля, че точно тогава един мъж трябва да полага усилия за да задържи вниманието на жена си към него.

Номер - 14 , леле-леле, може и ти да си права - чак ми призлява, дали пък не е истина това което казваш.

Номер - 16 , не е нтака - повярвай, не се доказвам като желан мъж от себелюбива куртоазия или някаква моя гордост.

Обикнах я наистина, чувствата ми са силни вече 2-ра година, а след като тя иска да е с мен по неин избор без натиск от каквото и да било и говори за вероятно съвместно живеене... какво да правя???

Да я зарежа след всичко което сме си дали, след всичките и грижи и внимание към мен и да си тръгна без да дочакам да я видя в ситуация когато връзката ни бъде разкрита... за да видя тя как ще постъпи и какво ще реши.
НЕееееееееее... ще изчакам мъжа и да разбере, за да видя дали е стабилна и дали е имало защо да тъпря всичко в името на Любовта... или ще се окажат доста ог жените които са добри към мен тук и ми дават приятелски съвети... БЛАГОДАРЯ ВИ.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: af93382500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   За мен ти си мъжът мечта. Аз имам любовник и от години мечтая той да се държи поне наполовина толкова човешки и мило, толкова мъжки, както ти. Защо такива мъже са рядкост? ! Толкова ЛЮБОВ имаш в себе си!!
Човече, тя не те заслужава!
Лера

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ДО... номер - 10... АВТОРЪТ

Уважавам мнението ти - Благодаря ти.
Но, не мисля, че това да държиш някого в такова напрежение е разковничето в едни любовни отношения.
Тя по принцип си е мъничко ревнивичка... аз все пак съм Терапевт-масажист, но не трябва човекът до теб да стои на тръни в любовта, това ще го умори рано или късно.

РОМАНТИКАТА: има една стара - пра стара приказка... хубавото си е хубаво и толкова.
Така, че жена която би се подразнила от умела, подбрана и красива романтика... не искам да коментирам.

СЕКСЪТ: може и да не е на първо место - но е на второ и го доказва животът и всички психолози - не аз, уверявам в това.

ЯСНОТАТА: в една връзка всичко трябва да бъде чисто, ясно и без недомлъвки и криенички... мъглявото - това нито е честно нито може да разпали повече чувства.

БЛАГОДАРЯ ТИ - ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 46eed2ef70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз пък ще кажа, че съм била на мястото на жената в твоята история и вероятно мога да говоря от нейно име.
Имахме точно толкова красива любов като вашата... И също както при вас - любимият ми беше сам по празници. Знам, че не му е било приятно, но издържаше в началото. На крачка бях да отида при него, всичко беше прекрасно, беше любовта на живота ми. Сега щяхме да сме заедно, ако ревността междувременно не взе превес и той започна да проявява агресия. Здравият разум ми каза да се спасявам.
ТОВА БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗА РАЗДЯЛАТА, всичко останало беше както при вас и чувствахме, че сме родени един за друг.
Тъй като между теб и любимата ти жена я няма тази непреодолима пречка - моята прогноза е 100% положителна.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 086655ce3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравей! Ще ти кажа че сегашният ми приятел имаше абсолютно същата история като твойта с бившата му приятелка. Тя си имаше мъж и започна да му пише смс-и и уж всичко не на сериозно, но са имали тайна връзка 11 месеца. Отначалото тя е искала нещо сериозно, казала му е че го обича и той и е повярвал, планът е бил да се раздели с мъжа си и да заживеят заедно с мойто Слънце, но в последният момент тя го е изоставила, избрала е другият (мъжа си) пред него. Сега много трудно ми вярва и на мен, все още му е трудно да си признава чувствата заради нея, заради лъжите и!

Съвет от мен: Поговори си с нея, кажи и че и ти искаш да водиш нормален живот, да имаш жена до теб с която гордо да водиш за ръка из улиците. Кажи и че с нея си щастлив, че ти вече си доказал любовта си към нея и че я обичаш, но я накарай тя да вземе вече решение с кой ще остане. Ако иска теб - добре, всичко ще е прекрасно и ще се радвам, но ако избере него ти ще знаеш че в теб малко или много е останала капчица гордост и сила, за това че ти си искал да поговорите и да се разберете веднъж завинаги! Ако те обича ще избере теб повярвай ми, всяка жена слуша сърцето си! (въпрос към теб? на около колко години мислиш че съм според казаното)?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9e2df9f320
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Тази жена явно е щастливка, но щом досега не го е разбрала, май нищо няма да се получи. А ти се зареди с търпение, докато не ти писне накрая.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 02559b6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Към 11 от 1.

Има две недоразбирания, които сега ще изчистя. Истината е, че съм мъжко :) Реших да ти споделя мнение, защото историята ти е интересна.

За децата добре се уточни, защото наистина бях недоразбрал. Вярвам, че и там проблемът ще се разреши.

Друго обаче ми е малко неясно. Казваш, че имали проблеми, но въпреки всичко тш продължава да е част от семейството. Ако проблемите й бяха толкова сериозни, че да доведат до развод, не би ли трябвало за 3 години - един несъмнено гигантски период, по всякакви стандарти - тя да се е решила да направи тази крачка. Не ти ли се струва и на теб някак странно да говориш за "когато мъжът й разбере", а не за когато тя му признае и задейства нещата примерно. Все ми се струва, че някой играе игрички, но не знам кой. Хем проблеми в брака, хем пък три години се движи с теб, хем никаква инициатива за промяна на нещата, т. е. развод.

Ще се радвам ако нещата се развият добре за теб, но те съветвам да си свалиш розовите очила, за момент само, и да погледнеш на нещата малко по-обективно. Това може да наложи и да спреш със свободата, която си й предоставил, и малко повече да намекнеш за своите нужди, т. е. да си с нея (не говоря само за единия секс).

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1c77bcfa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Надявам се, че не си толкова наивен да вярваш на някакви си думи. Да, красиви са, но тях всеки може да ги изрече. Действата говорят друго.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f0eba6f9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз съм жена и се намирам в същата ситуация. Имам предвид, че мога да пиша от гледна точка на жената в историята. Четейки написаното от автора, в него все едно виждам моя любовник. Абсолютно същия тип човек, абсолютно същата история с някои малки разлики. По-млада съм, имам едно дете, но то е на 11 години, съответно не е самостоятелно. Моят любовник е по-млад от мен, не е женен, нито обвързан. Обичаме се много. Мъжът ми е добър човек, но откакто срещнах този мъж, разбрах, че всъщност той е това, което винаги съм търсила. От мъжа ми отдавна не получавам никакво внимание, има ме като вещ вкъщи. Ако се счупи телевизорът сигурно ще се побърка, но ако изчезна, сигурно ще забележи чак като потърси нещо за ядене и види, че няма.

На автора мога да кажа едно за себе си: в момента съм с мъжа си само и единствено заради детето, което е в трудна възраст и не мисля, че една евентуална раздяла на родителите би му се отразила добре. Моят човек е съгласен с мен и сме решили да чакаме, докато то порасне достатъчно, ако не се случи нещо друго преждевременно. Ако детето ми беше голямо и самостоятелно, нито майка, нито роднина, нито който и да е би могъл да ме спре да се събера с другия човек. Това е! Явно жената до теб не е достатъчно решителна или не иска да променя сегашния си начин на живот. На Бъдни вечер и Коледа и аз бях със семейството си, а той сам. И аз му се обаждах и пишех смс-и при всяка удобна възможност, но ако детето ми беше голямо, аз щях да съм си с него.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c2dc9f4852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей, авторе! Мисля си колко би било добре както си имам добър мъж до мен, който да ме уважава и т. н., да има още един с когото да се забавлявам, да се чувствам желана и да ме върне към младостта. Не че ти самият не си все още млад. Това, което предлагаш ти, е наистина изкусително :) Повярвай ми така е по-вълнуващо за нея. Ежедневието си казва думата във всяка една връзка, както е станало и с нейната. Хората се променят. И е важно да го осъзнаеш. Виждам че си ужасно влюбен. Неслучайно казват, че любовта е лудост.
Снежанка

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От - АВТОРА... към всички!!!

Изумен съм от ОГРОМНАТА - ДОБРОТА и съпричастие към мен, от всички които откликнахте на духовните ми нужди, на болките ми и мислите които ме караха да живея в Агония...
Всички сте - НЕВЕРОЯТНИ - БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Ако сте пред мен сега, бих ви прегърнал с многото топлина в мен и бих ви дал частица от нея и за вас - хей така от сърце и подарък за - КОЛЕДА

Благодаря на БОГ, че има същества като вас - които със добронамереността си внасят баланс в околното пространство... УНИКАЛНИ СТЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   до номер - 18... от АВТОРЪТ

Дано осъзнаваш, че ти самата си невероятна жена, защото щом другият човек до теб/любовникът/ не го е разбрал - жалко.
Имаш изключително нежен - Дух и сетива.

Енергията която носиш, виждам, че крепи вашата връзка - ти си силна жена... и усещаш любовта, разбираш я.
БЛАГОДАРЯ ТИ... Бог, да те направи щастлива, точно тогава когато имаш най голяма нужда от това.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   до Номер - 20... от АВТОРЪТ.

Ти си умна жена със интелект, а имаш и сърце пълно с доброта.

Невероятно точно си ме преценила - сякаш ме познаваш!!!

ДА, права си - от моя страна няма Ревност, притискане или нещо от рода.
Свръх - толерантен съм, търпелив и уважителен към жената до мен.

Днес се срещнахме с моята любов - не издържахме и се видяхме за да си дадем огън и обич.

Прогнозата ти е на път да се сбъдне - номер 20.

Жената до мен набира все повече кураж... след като я уверих, че ще застана до нея във всеки един миг - включително и пред мъжа и ако тя пожелае и ще отстоя любовта ни... не сме първите няма и да сме последните.

Аз също писах по горе, че бившата си я хванах у дома на спалнята със мой колега чисто голи и той бе в нея.

Еееее... не съм ги малтретирал дори миг, само попитах - какво правим... те обясниха за Любовта си - аз им дадох зелена улица - защото при такава ситуация на сила хубост не става щом са влюбени то моят брак е излишен и сега са семейство... а със човека тогавашен неин любовник сега сме в нормални човешки отношения.

БЛАГОДАРЯ ТИ.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   до номер-21... от АВТОРЪТ.

Не ме интересува на колко години си... важното е, че Сърцето ти е приказно и топло - добро.

ПРИЯТЕЛЯТ ТИ... дай му време и му оказвай постоянно внимание, показвай му словестно любовта и Обичта си... ще се оправи, повярвай ми - но от теб зависи. Затрупай го с Вниманието си - това е ключът.

СЪВЕТЪТ ТИ... Благодаря ти - права си напълно.
Тази вечер бяхме заедно и напправихме точно такъв разговор на тази тема.
Мисля да съобщя - ВЕСЕЛАТА новина, че нещата почват да се нареждат.

Аз лично съм ПИЧ и МЪЖКАР и и го показвам не с пъчене а със доводи които ги доказвам словестно и убедително.
Тя е наясно със всичко онова което ти самата ме съветваш - и аз съм на същото мнение и в крайна сметка като, че ли всичко е само на крачка да се съберем.

Бих искал да почерпя някак всички които ми дадоха частица топлинка - тук в тези всички писания.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   до номер - 24... от АВТОРЪТ.

Много си мила - благодаря ти.

НО - вече го осъзнава и сме близо сякаш до ХЕПИЕНД-ът.

Трудно ще ми писне... Обичам я осъзнато и Безумно вече 3-та година.

И не ми минава :-))))))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До номер - 25... от АВТОРЪТ.

Твоят случай не е лек - НО!!!

Знай само, че ако човекът до теб е точен, дори и да се ускорят нещата случайно между вас - пак ще е за добро.

Щом те Обича ще приеме детето ти като свое, като то не е нужно да му казва Татко - има си баща... но нека бъде приятел с негох и детето ще го обикне със сигурност.
А 11-години, не ис мисли, че нищо не разбира - поговори с него като с голям човек и ще останеш учудена от разбирането му.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До номер - 26... от АВТОРЪТ.

ДАаааааа - Снежанке... ЛУД съм, но красиво Луд:-)))

Пълен съм с Романтика във всичките и варианти.
Емоциите които и създавам я побъркват от кеф - особено като я метна на големият мотор и литнем към остров Тасос и тръгнем ръка за ръка по красотитет там
Като Терапев - масажист, живях и учих доста време в Гърция... говоря свободно езика и още 2-3, та там ми е като втори дом.

Пиша вече 90години стихове и сега всичките са за нея.

Готвя вълшебно за любимата си жена... и искам всичко у дома да си го правим заедно и да си закачкам постоянно - такъв съм си - любвеобилен и Луд.

Правя и масажи и терапии за да се чувства добре - слагам си я в леглото да си почине, а аз и чета нещо интересно и си я гушкам - точно както си му е ред на нещата при такъв ЛУД - романтик като мен.

НО - съм категоричен... не ми дреме от ежедневието - то не може да ме промени относно любовта ми... след като спечеля жената до мен... няма да си помисля, че вече край - тя е моя и мога да си почина.
НЕ ТАКА... тогава още повече ще положа старание да запазя нейното внимание към мен - иначе настъпва сивота и рутина... мъжът трябва да е извор на разнообразие за жената до него!!!, аз съм!!!

БЛАГОДАРЯ И НА ТЕБ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До Номер - 23... от АВТОРЪТ.

Благодаря ти... щом си мъжко да ти кажа:

Ти си готин - ПИЧ, ЕВАЛА.

Прочетох внимателно написаното от теб - прав си... ама страшно много.

Тази вечер бяхме заедно и поговорихме много открито и откровенно защото аз съм човек на ДИАЛОГЪТ и много държа на словестният контакт.

Оказа се, че е така както ти казваш - тя ми призна най-после, че в същност всичко зависи от нея тя да му признае за нашата връзка и да се стигне до развръзка... но, че в същност от страхове е задържала нещата до сега.

ОБАЧЕ... аз я уверих, че ще застана до нея и ще отстоя любовта ни, няма да я предам и да обърна гръб като мекотело и да избягам от страх или подобно.

Уверих я, че ще се срещна както тя желае на 6-очи... с нея, мъжът и и АЗ самият и ще се разберем.
Ще го направя с пълно съзнание и увереност - БОГ ми е свидетел и той ще ме осъди ако не удържа думата си.

Тя, милата се успокои и аз я разбирам... защото има доста случаи като моят, в които мъже - ГАДНЯРИ са обръщали гръб на техните любими жени в такива ситуации... Гадове, които не заслужават любов и жена до тях... как ще предадеш любовта си - ужас!!!

Така, че ПИЧ... в скоро време може би БОГ ще ме възнагради за моите мъки, тага и болки... ще заслужа любовта на тази жена и ще я пазя докато - ДИШАМ.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f0eba6f9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Авторе, номер 25 съм. Детето ми го познава и много го харесва. Той също много го харесва и се разбират чудесно, но предполагам, че ако детето разбере за връзката ни, ще промени отношението си. Мисълта ми беше, че мен в случая, който е доста подобен на вашия, нищо друго, освен детето, не би ме спряло. Подобен род извинения от сорта на родители, роднини и т. н. за мен са неприемливи. Но пак подчертавам, че това е моята гледна точка. Аз много обичам другия и единствено детето ме спира да си обера багажа и да се събера с него, нищо друго.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6e3f13d814
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   До номер - 35, 25... от АВТОРЪТ.

Разбирам те чудесно... НО, след като детето ти е на цели 11 - години и е във добри отношения с твоят човек, когото казваш, че обичаш много, много... то моят съвет като човек видял подобни случаи е:

Намерете подходящо, време, място и случай и поговорете с детето относно съвместното ви съжителство.
Направете така, че детето да усети, че зависи и от него вашето Щастие - общото и на трима ви.
Гласувайте му доверие и ще видиш как едно 11-годишно дете ще се държи като възрастен - повярвай.

ЛЮБОВТА ВИ... пазете я, защитавайте я щом е при вас. Грижете се за нея защото тя в същност е като крехко цвете... или като печка в която ако не хвърляш по някое дръвце - така или иначе ще угасне... поддържайте огънят жив за да топли.

БРАВО НА ТЕБ... ти си силна и решителна жена.
Не те интересува мнението на околните относно твоето щастие... правилно, не живей заради чуждото мнение, човек е за кратко тук на земята и трябва да бъде и Щастлив.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a9dc907279
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Здрасти Авторе, благодаря за коментара ти. Прав си - в ежедневието не винаги успяваме да загубим тръпката. Понякога я губим и после пак си я връщаме. При мен така се случва. Приятеля ми не е особено рамантичен. С намеци и подтиквания понякога успях да го накарам да прави романтични неща. Но пък аз си го обичам какъвто е.

Това което ти се е случило със жена ти ме шокира. В една връзка ако няма вярност не може да бъде истински стабилна. За съжаление в момента ти тази вярност я нямаш. Женя ти, да я наречем Ева има друг мъж и освен това спи с него. Това ме изумява. Аз ако съм влюбена в един човек не бих спала с друг. Бих се чувствала ужасно. Самият факт че е изневерила на мъжа си с теб започва да ме навежда на мисълта, че Ева не е от моногамните хора. Но е от хората които държат в очите на близките си да са изрядни.

От личен опит казвам - за една жена е наистина много трудно да скъса със статуквото и да застане срещу семейството си. Не е по силите на всяка. Та моето мнение е следното - - - тя няма да остави мъжа си, защото сега и е добре и е щастлива. Ти си нейната тръпка а той е нейния живот. Ти си третата страна на триъгълника.

Помисли - ще си доволен ли на този живот - да ти третия. Можеш ли да живееш така. Ще кажа че съм го преживяла - това да съм третата. Никак не ми беше приятно. Накрая аз сложих край. Мисля, че всеки заслужава да си има половинка, която да му е вярна.
Съвета ми е да поставиш въпроса директно и да поискаш бързи действия. Ако не го направиш, явно си съгласен да си човекът в сянка. Не ти го препоръчвам, но решението си е твое.
Снежанка

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6e3f13d814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   до номер - 38/ Снежанка... от АВТОРЪТ.

Мила си - БЛАГОДАРЯ ТИ.

След като и ти си преживяла подобно на моето, разбирам, че имаш опит. Наистина никак не е леко като на жената с която имаме връзка вече 3-та година.
Разбирам я и правя всичко възможно да и дам време за да УЗРЕЕ и да се реши окончателно... мисля, че е въпрос на време.
ЗАЩО ЛИ???

Ами защото тя дава директни ИНДИКАЦИИ, в прав текст, че мисли за съвместното ни съжителство, за това, че запрлатите които имаме ще ни стигат доволно за да си живеем/а аз съм напорист и ще докарам блага/.
Изказва се директно, че се подготвя за това, че рано или късно ще бъдем разкрити от мъжа и... и, че е Благодарна за сигурността която и давам, че няма да обърна гръб и да я изоставя тогава.
Цялата и рода е ужасно - МОРАЛНА и никога при тях не е имало разводи.
Онази връзка която свързва двама души във един Брак - отдавна е скъсана между нея и мъжа и... но я задържа голяма доза страх от последващо Оплюване срещу нея от всички роднини, родителите и също и, че в очите на всички тяхни познати тя ще бъде - ПРЕДАТЕЛКАТА.
Защото мъжа и бил по принцип не лош човек и всички го Боготворели.
НО... отдавна между тях има нещо за което не мога да питам и не ми е работа.

Нейните думи са: всичко което ми липсва у дома го намирам при теб и то толкова много, много неща.
В началото ме правеше щастлива... после се влюбих в теб - а сега те Обичам и то много.
Моля те дай ми време да натрупам сила и смелост чрез теб и като му дойде времето, то тогава няма да има мърдане.

Тя по всякакъв начин ми дава да разбера, че е въпрос на време за да се съберем да сме заедно.
Вижда се у нея категоричност - но и моята майка с която споделям като приятел ми казва да не упражнявам излишен НАТИСК.
И тя така ми казва а е жена с опит и интуиция - изчакай мъничко, не напрягай излишно нещата, дай и време и ще видиш, че ще твоя.

А аз говорих със нея по сериозно и я подбутнах за това да се реши малко по бързо... но след като поговорих с нея, мисля, че и тя има право за изчакването.

Вече знае, че ще съм до нея и няма да предам любовта ни за нищо на света... дори мога ако се наложи да застана очи в очи с мъжа и и да отговоря на всеки негов въпрос... ПИЧ съм, и си искам любовта

То така или иначе между тях се е прокъсало доста от отношенията им но тази жена все още си глед дома:
Пере, чисти, готви му, спи с него на общата им спалня и от време на време /не знам колко често/ но и секс му дава.

Еееее... не питай аз как се чувствам - БОЛИ, БОЛИ.
Адски ми е гадно понякога - но да не забравяме, че аз съм ВТОРИЯТ в този триъгълник.
И щом искам тази любов ще трябва да се боря за нея и да умея да чакам, да търпя и гадните моменти когато тя ще не ще, трябва да прави секс с него и така - УЖАС.

Много - БОЛИ... НО, БОГ да е милостив към мен, защото той вижда, че съм искрен и Обичта ми е красиво БЕЗУМНА.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6e3f13d814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   от... АВТОРА - ДО ВСИЧКИ... от 29. 12. 2011

МОЛЯ - ПРОЧЕТЕТЕ...

Но не мога да не се съглася със всички онези които гледат трезва на нещата, имат и опит и казват:

Човече, ти наистина я Обичаш - БЕЗУМНО МНОГО.

НО... забави малко темрото и следи всички нейни прояви - ще видиш, че има вероятност и да останеш на СУХО.

ДА... с тъга трябва да кажа, че и това е вярно.
Човек е променливо същество и не се знае понякога какво би могло да го подбутне да се промени дори само за миг.

ДА - признавам, че може и да се окажа накрая - СТРАДАЩАТА страна, въпреки моята вярност към нея и всичко с което я затрупвам... Внимание, вярност, Романтика, Обич, чувства, Емоции, искреност, Разнообразие и най-вече огромно ТЪРПЕНИЕ за това, че всеки път гледа часовника и си тръгва към законният и мъж.
Да му сготви и изпере, да се подготви и за Нова година която ще празнуват със други Приятелски семейства у тях... а аз като куче ще съм сам... и зада не ми е съвсем гадно тя ще ми подари няколко часа в Петък 30. 12. 2011 вечерта за да изпратим старата година.

Дааааааааа... много от жените тук май ще се окажат прави - вече и аз се опитвам да намеря златната среда и става все по трудно.

Открито я помолих да преминем към следващата стъпка и открито да кажем на мъжа и на 6-очи за нашите отношения за да се стигне до развръзка.

КАКВО СТАНА ЛИ???

Ами каза, че не е готова още за тази стъпка и, че с това ще нараним хем мъжа и хем нашите отношения има опасност да се променят и това да ни попречи някак да общуваме... помоли да изчакаме още известен период докато му дойде времето и подходящият момент за това.

УЖАС - НАЛИ???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a9dc907279
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Знаех си че така ще каже! После ще те помоли нещата да си останат на това ниво. Ще видиш.
Снежанка

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 02559b6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   За да разрушиш едно семейство, едни отношения, градени с години, се изправяш пред стена. Не е лесно. Има куп неща, които могат да те спрат. Комплексно е и много индивидуално. Освен това има и нещо друго, което според мен е по-универсално, а именно компромиса. Взаимоотношенията в собственото ми семейство са ми показали, че една връзка се гради именно и предимно на компромиса. Така, като се добави стената от пречки, влияещи върху нежаланието за развод, и именно тези механизми на компромис, които се задействат у хората склонни към тях, се получава тази нерешителност от нейна страна.

Освен това ми се ще да обърна внимание и на нещо друго. Във всяко семейство има проблеми. Компромиса настрана, понякога просто се губят мирът и хармонията. И какво правим тогава? Ами търсим я другаде. Я у роднини, я у приятели, я у някой друг, с който съдбата те среща случайно. В този смисъл, възможно е за нея ти да си просто отдушник на напрежението вкъщи, инструмент, чрез който да си върне загубената хармония. По този начин всъщност какво се получава - има проблеми в семейството, които тя не е склонна да търпи, но успява да поправи, или поне да смекчи. Чрез теб. И така не й се налага да прескача стената, за която говорих, не иска да руши семейството, след като успява да облекчи недостатъците в него, уповавайки се на теб. Обикновено това е временно, при вас е продължило доста дълго време, което ме кара да си мисля, че все пак е възможно нещата да са се развили в дадена степен. Но като цяло си струва да се помисли над това дали не си само инструмент, с който тя лекува наранени чувства и връща загубена хармония.

Иска ми се да вярвам, че нещата ще се развият добре за теб. До голяма степен се оприличавам с твоя характер, макар и на среавнително по-малка възраст. Затова ти давам подбни теми за размисъл, като неутрален коментатор. Опитвам да помогна да намериш решение/причина/начин чрез досегашното си търпение и разбирания. Успех, ще следя темата ти и ако трябва пак ще пиша.

От "ПИЧА" (1, 23) :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 267b4f164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   от... АВТОРА... ДО ВСИЧКИ - СБОГУВАНЕ С ВАС!!!

БЛАГОДАРЯ - на всяко добро сърце, отделило доброта за мен.
БОГ - да ви пази, прегръщам ви макар да не се познаваме.

Желая ви през Новата година - щастие и Любов в изобилие.

Аз заминавам далече, далече - няма да бъде в българие, не се знае колко време... но ще е мноооого дълго.

Тъкмо ще дам възможност на тази жена - да се опита да оправи нещата в нейният Брак, чрез моето заминаване.

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ ВИ И БОГ да е с вас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4fdce5c250
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Нещо много ми куца в тази история... Значи, ако тя наистина има над 30 години брак, то е поне на 50+ години, което означава, че родителите и са на около 75+? Какво посрамване на родители, какви 5 лева, май авторът цели да си намери половинка тук, като се изкара някакъв уникален и неземен добряк, атлетичен, не пие и не пуши... Айде бе!
Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0c84352f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   44 и аз изразих съмнения относно поведението на автора, но не са публикувани, а именно:според моите наблюдения и опит истинският ''пич и мъжкар'' за какъвто се определя и автора многократтно не доказва това с думи и обяснения, още по -малко тук, а с действия и поведение.... нищо против автора, но ми се струва малко несериозно да се обяснява надълго и широко в сподели нет.... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 02559b6de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Зара, възможно е човек сериозно да разчита на помощ от подобен сайт. Аз също намирам развитието за малко странно, най-вече как пък така за мноооооооооого дълго време и извън страната? Излиза, че авторът е един вид номад.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0c84352f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   ... Предполагам, че по-скоро е написал нова история тук... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 91034b286e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Оставете го човека на мира!
Явно е влюбен и явно страда, а в момента бяга. Бяга от себеси от нея от любовта от всичко. Наранен и объркан е. Всичко в което е вярвал се е разпаднало пред очите му, а той е очаквал да изживее голямата си любов!

Много жалко! Съчувствам му, но не мога да помогна. Дано успее да намери утеха и най вече себе си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker