Обича ли ме? Историята е сложна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме? Историята е сложна!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2006 пъти
Здравей те! Това което ми се се случва е много объркано за мен и не знам какво да правя наистина. От почти 4 месеца се занимавам с едно момче, с което не трябва да сме заедно (нямаме роднинска връзка) Той е имал сериозна връзка преди мен (11месеца) и бившата му много го е наранила, в смисъл обещала му да е с него и накрая е останала с друг мъж. Често той казва че на жените не вярва. При нас всичко започна не на сериозно, отначалото и двамата искахме само секс и двамата се харесвахме. Толкова пъти се разделяхме по негово желание, не защото някой е бил виновен ами защото според него така е трябвало. И винаги той ми се обаждаше и ме връщаше обратно, дори един път ми каза "извинявай за вчера, ела да си те гушна".

От 17 декември не сме се виждали, всъщност сме се виждали но не е имало никакъв контакт между нас. Имаше 2-3 пъти, в които се разделяхме драматично - той ме гушкаше и в деня в който му казах "обичам те" той ми каза "не искам да плачеш и да страдаш, аз наистина държа на теб и ми е гадно да те гледам така". В колата ми държеше ръката, целуваше я, целуваше ме по-бузите и веднъж ми каза "ти си мойто зайче бъди търпелива, имай търпение".

Говорим си по телефона всеки ден, споделя ми много неща, звъни ми дори в моментите, в които се буди за малко. Не вярвах че ще го обикна, но се влюбих, дали той ме обича? Не знам какво да правя посъветвайте ме? Дали трябва да почакам, да си говорим по телефона и това е или да поискам да се видим, да му кажа много силни думи, че ми е трудно без него и не можах да го изтрия от живота си и да му кажа, че ще си тръгна от живота му, но при условие че ми каже, че не ме обича? Какво да правя помогнете ми!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4a31a89b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, я се стегни! Не ставай толкова мекушава в негово присъствие. Дръж се по- загадъчно, не се хващай за него като удавник за сламка. Ако не иска да се виждате, кажи ок и приключи темата. Ако пък незнайно защо му се прииска пак "да си те гушне" му кажи, че си заета и когато можеш ще му звъннеш да се видите за малко. Ще лудне по теб, а ако реакцията е обратна- значи не те иска достатъчно.

Междувременно си живей живота- обръщай внимание на приятелите, които си заслужават и не тичай толкова по този неориентиран индивид. Ако държи на теб, ще направи всичко възможно да те задържи при себе си! Успех и ако той не е любовта за теб спокойно, ще намериш друг който ще те обича достатъчно. :)

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker