СМС - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

СМС
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2960 пъти
Става въпрос за едно момче. Родителите ни са приятели. Той е една година по-малък от мен. Преди 2 години искаха и аз да дойда на гости у тях, заедно с нашите. О и тидох, запознах се с момчето. После, след една година откакто се бяхме срещнали с целият си акъл му изпратих есемес, в който му писах, че го обичам. Той ми отговори, че "чувствата не са взаимни". После измислих извинение за този есемес, че някакъв тип ме притеснява, което отчасти беше вярно и му се извиних и му казах, че съм искала да видя той как би реагирал на такова нещо. После му честитях празниците, той отговоряше. И днес научавам, че утре родителите ми пак са поканени на гости у тях и майка му настоява и аз да дойда. А мен ме е страх. Страх ме е, че може да и е казал за есемеса. И ако тя или баща му кажат за есемеса на нашите, ще потъна в земята от срам.

Предполагам, че той и е казал за есемеса и за неговия отговор и тя му се е скарала, защото сега нали тази година влязох в университет и тя ми изпрати подарък, което не говори, че са ми сърдити. Все пак си нямам идея утре как ще ги гледам в очите. Апък са настояли да дойда. Впрочем, когато му се извиних за есемеса, му се извиних по скайп. В последствие разбрах, че този скайп е техен общ. Води се негов, но е на цялото семейство. И така много съм притеснена и объркана. Утре като се събудя, ще се изкъпя с косата, ще се гримирам, ще си направя прическа и оттам нататък не знам. Не знам как да се държа пред техните. А те са университетски преподаватели и направо сгафих много. Искам да ви кажа да внимавате на кога се обяснявате в любов. Аз лично мисля утре да отиа и да се държа изискано, както и да се облека изискано, но ме е страх. Искам, ако, може, майките на момчета, ако има такива в сайта, да коментират, за жената дали ме мрази, заради обяснението на сина и в любов. Отттам нататък знам какво да правя. Един от предметите, които уча в университета е психология. Само не мога да разбера какво става в главата на майкана, за да преценя как да се държа утре. Само да вметна, че момчето е с неизлечимо заболяване, но ще живее, защото човек може да живее с диабет. Благодаря предварително за коментарите и могат да се включват не само майки, но и всички хора, които ще дадат идея какво се върти в главата на майка му. Има 2 варианта - да ме мрази заради обясненията в любов, което не е малко вероятно предвид обстоятелствата или пък и тя да ме харесва за сина и. Сега съм се разхубавила в сравнение с преди 2 години, тогава даже не се бях оформила веждите, но сега съм по-хубава и той може да си промени мнението за мен. Както и да е, по-важното е утре да не изложа.
~~~Приказната кралица~~~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3f00f03b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Охх боже, докато не каза, че си приета в университет мислех, че става дума за някое 12-годишно момиченце. Така се държиш. Първо - защо си му пратила смс - много е детинско. Второ - било е преди 2 години - забравено е. Трето - и да не е - какво толкова.. един смс..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3a9b757b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Любовна история, увлечение, човек прави грешки или просто прави каквото трябва. Но това няма значение. Много мислиш кой какво мисли, как ще те приемат, бъди себе си. След като не са взаимни чувствата просто добри негова добра позната, човек от приятелското семейство. И гледай напред още си млада, тепърва ще се срещаш с хора, момчета, които ще ти харесат, момчета които може да те харесва, ще се влюбваш, разлюбваш. Споделените ти мисли са типични за една объркана жена/девойка, нормално е, радвай се на празника. бъди щастлива, не се обременявай със човешка суета :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3f212557ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз на твое място ИЗОБЩО нямаше да се чувствам задължена да се срещам повече с тях - в този и следващите животи :)))
Все пак - комфортът преди всичко!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b8d6ece9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хвани порасни малко. Дръж се все едно нищо не е станало. Дори и да знаят са го приели като детска история. Сега би следвало да си по-зряла. Покажи го. Защо да те мрази майката? ! Най- много да й е станало приятно, че момиче харесва синът й. Айде стягай се!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker