Не мога да го позная - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го позная
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2901 пъти
От известно време ми подхвърлят, че ми изневерява и то с една никаквица, много по-грозна от мен, дори и нескромно да звучи. Знам, че тя ме мрази, но това си е неин проблем. Преди този случай беше най-примерния съпруг... Не знам, дали да повярвам, защото първо не мога да се усъмня като хората, вкъщи е буквално като "мухльо" с пуловерче, коланче за кръста и овехтял анцунг, но аз си го знам и съм свикнала с това.

Това, което най-много ме озадачава е, че изобщо не изглежда щастлив от тази евентуална нова сексуална връзка. Аз трябва да съм разбитата, а той изглежда още по-разбит от мен, няма живот в него, погледът му е помръкнал, страда...

Хора, кажете на какво ви прилича всичко това? Питам го поне да ми каже и всеки по пътя си, започва да ми крещи озлобено, че дори нямам право да си мисля такива глупости, че аз съм тази, която би вдигнала краката и т. н. Имам възможност много пъти, но засега изчаквам. Не ми прилича на влюбен, дори не е ентусиазиран, само усещам злоба и умопомрачение в него. Очаквам вашите коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: f078262b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, изневерява ти!
Почети малко - злобата е адекватна реакция в такава ситуация.
Няма да го виждаш щастлив, не и ти, за него ти си пречка в щастието - на този етап при така стеклите се обстоятелства.
Има и друго - помръкването... значи той постоянно мисли нещо, в главата му нещо се вари и преварява и чака да вземе крайно становище.
Няма как човек да е спокоен, радостен и весел, когато има извънбрачна връзка, особено ако в нея са вложени чувства и особено ако той малко или много изпитва вина заради тях!

Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 311a01fef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В много сериозна фаза на изневярата е. Не натяквай, излизай, без да му казваш къде.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 892dd36b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не знам дали изневерява или не, след като ти подхвърлят- провери. Не питай него. Обаче на мен ми се струва, че на теб не ти пука чак толкова. Не личи да те е грижа толкова за този човек...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 292e5e33a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Погледът на един мъж помръква и той ходи като буреносен облак в 3 случая -
1. ако неособено любима жена забременее от него
2. ако пипне срамна болест
3. ако има финансови затруднения.

Според мен е гарантирано третото. Когато човек се обзаведе с любовница - неминуемо растат разходите. А сме в криза, все пак. Това му разкатава сигурността отвсякъде. Самочувствието е на нулата, настроението отвратително.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ea4274fb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не, той твърди, че аз съм преспала със сто мъже и може би това е отмъщението му, но все пак разбрах, че жената с която уж ми изневерява е позната на майка му и баща му, тоест интригата е насочена към мен с желанието да ни разделят. Мъжът ми само казва, че ако му намеря поне един свидетел на това, че той спи с нея ще се хвърли от терасата.. Пишете:) А иначе не че не ми пука, просто въпросната жена е много по-ниска категория от мен, а знам че мъжът ми има добър вкус и тук не виждам как може да го е спечелила.. освен както казах интригата да е всеобща и с участието на роднини както съм почти сигурна, целта е да ми се смачка егото.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ea4274fb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И още нещо този човек ме обожаваше допреди няколко месеца, промяната стана изведнъж, а въпросната никаквица обикаля около нас от около3 години, пак повтарям, че в цялата работа са замесени и родителите му, вие преценете. Мъжът ми ме познава от 20 годишна, беше луд по мен до последно, но какво и да е направила има съдник и това не съм аз:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 97d7d2c64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм Психолог: УЧЧУДВА МЕ, Вашите Коментари с Думата Изневяра и как веднага лепвате етикети... човек може да спи в едно легло с жена и пак да не е е интимен с нея... Четейки за него, това което си писала и без да го познавам, мога да кажа:

Вашия съпруг навлиза явно в друг период на своето съзряване, Хормоните оказват своето влиания върху организма му, чувства се вече неспособен в много отношения, чувства как младостта и силите му постепенно навлизат в друг еспект. НЕ ТИ Е ИЗНЕВЕРЯВАЛ защото той самия не чувства потребността от секса вече, както в началото, Вие бихте го направили... Хормоните при мъжа и жената са Обратнопропорционални... на прилив и отлив...

С качване на години мъжете сексуално се променят към - а жените се кашват към + това е от мен... :))) мога мн да пиша но нямам време и нерви да се занимавам с такива дребни неща... има толкова по слжни проблееми в живота... но всеки е егоист затова страдате,... Променетее МИСЛЕНЕТО си за да сте щастливи...
Весели Празници

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4a41023055
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами ако наистина има интрига, говорят му постоянно някакви работи... Надуват му главата, че ти едва ли не си к*рва, преспала си със 100, той колко добър и верен бил... И от толкова приказки чак сам си е повярвал, че е така. Заради това и ходи помръкнал.

А това, че е бил луд по теб... Минава време и човек си преосмисля нещата. Може отношението ти да не е чак толкова на ниво. Долавям арогантност и самонадеяност у теб. Изобщо не говориш с уважение за мъжът си и най-вероятно той също го усеща. Отделно роднините... Помисли и поговори спокойно с него. Ти си му жена и ти трябва най-добре да знаеш какво е вътре в него.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5bc506c06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изневерява ти!
Като човек минал многократно през това, съм се научила да разпознавам кога приятеля ми ме лъже по реакциите му.

Първо-хората винаги говорят, с повод и без повод, но помни, че винаги във всяка клюка има доза истина, минимална често, но я има...

Второ-реакцията му-типичното поведение на виновен човек, започва да обвинява другите за собствената си грешка.
Кажи му, че знаеш и изчезни... очевидно не ти пука за него особено много

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 311a01fef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   О, че е по-грозна и по-глупава не значи, че не може да е любовница. Повечето случаи са такива. Такива са дори по-саможертвени и се раздаватна максимално. Е, кой не иска да взима и то по много(доколкото му позволят).
А защо е ревнив? Да няма основания/ Ти как се държиш с другите мъже/

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ea4274fb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преди всичко се опитай да разбереш дали е истина и ако наистина познаваш мъжа си и сте израснали заедно е възможно просто някой да ви завижда и да ве петни семейството както ти казваш слух, ти най-добре си знаеш човека до себе си. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d4985b408f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако си мисли, че му изневеряваш, рано или късно ще му минат чувстватакъм теб. Дано греша, но по описанието ми се струва, че вече е късно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f07b57e176
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И съпругата на моя приятел ги разправя същите като теб!
Била ме превъзхождала, била съм се навъртала, всеки й бил плел интриги, за да ги разделят...
с него сме заедно от 3 години вече.

Повярвай ми никой не ти плете интриги! Много е хубаво сигурно да си център на Вселената и някой все да ти завижда за нещо и т.н. ама в реалния святнещата не стоят точно така.

Ако онази жена е любовница на мъжа ти... въобще не й пука за теб, нито мисли за теб, нито плете интриги, тя просто прекарва известно време с мъжа ти. Избрала го е за себе си и толкова.

Изневерява ти! И то не е само за секса...
Но не иска да е виновен, нито иска любовницата му да е виновна за това, че разбива семейството си и се опитва ти да си "лошата". Ето - обвинява те в някакви неща! Защо е според теб, ей така, от въздуха, защото те познава от 20 годишна и в един момент за два месеца позволява да го настройват - несериозно е да го мислиш!
Търси нещата малко по-дълбоко.

Второ... коя майка ще иска сина й да се разведе? Тя иска да властва над снаха си ит.н.но не й да разбива семейството на любимото синче и да се срами пред народа! Едва ли тя ти плете интриги, ако е така, ако не те харесва - друг щеше да й е подхода... а не да му залепи любовница за името!

МИСЛИ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8585aab90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   За любовница не се избира някаква висококачествена девойка.. това може да е жената която да го разбира във всяко едно отношение...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9e1d8bd5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен не ти изневерява, а се опитва да те накара да го ревнуваш, да разбереш че той може да го прави и че има кандидатка. Явно не му обръщаш достатъчно внимание.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ada1d3dcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   В много теми все се намира някой, който не знае точно каква е ситуацията, но разпонава в нея такава, през която е минал. 14 е така. Може авторката да е в същата ситуация, може да не е, всеки случай 14 хич не ти прави чест да даваш себе си за пример с някакво самочувствие даже, за това, че си любовница. И ти ли се мислиш за поредната... онеправдана жрица на любовта с буквалното значение на думите... или с това, което обикновено влагаме?
Авторке, външният вид не е всичко за една жена и не я прави по-малко или повече човек от теб. Изразяваш се хем арогантно, хем просташко...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1004478b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Малко си посмачкай егото и може би тогава ще почне да ти просветва какво, как и защо... То може би и факта, че не си го направила досега е причината за тези случки. Ако жена ми мисли и говори така за мен, независимо какво съм направил - излита директно от къщи по бързата процедура!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00075caa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не, нещата не стоят така според мен, понякога слухове се пускат, за да компрометираш дадена личност, ако наистина държи на любовницата си, защо е още при жена си и защо и крещи явно има още чувства към собствената си жена, а тази е натрапена явно както казва от родителите му.

Аз съм ставал свидетел на такива неща, дори майка ми е вършела подобни неща и намери жена на брат ми, като го разведе с голямата му любов, защото двете се недолюбваха, бяха коренно различни жени.
Така, че щом се познавате и живеете толкова отдавна явно е имало любов, но просто сега момента ви е труден и е възможно близки доброжелатели да се възползват оттова да ви разделят.

Жалко е такова вмешателство, защото обикновено след такава любов към съпругата, втората винаги ще бъде на заден план, а най-вероятно няма и да бъде с него, струва ми се, че ти отмъщава за нещо с което много силно си го засегнала, това не е увлечение защото е влюбен, а отмъщение момиче. Помисли и ако ти пука направи нещо. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00075caa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Може би си прекалено добра за него и това го комплексира, обичал те е, може и още да те обича, но си го засегнала с нещо, помисли с какво и е преминал границата,ако е вярно че ти изневерява, ако е слух то ще се разбере във времето едното или другото. Споко според мен. Ако е писано да сте заедно ще бъдете, ако тя е натрапница наистина и не трябва да е по съдба с този човек значи няма да бъде, пък и мъжът ти сигурно си има кусури, няма за какво да критикуваме само теб. успех ти желая и успешна година:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00075caa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Маце, ако си същата за която си мисля мога дати кажа, че те кепазят в фейса това е и то най-вероятно именно тази твоя съседка, която очевидно ти завижда за това което имаш. Не се връзвай ти най-добре знаеш човека до себе си. В България искаме не на нас да ни е добре а на Вутето да му е зле, няма оправия.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00075caa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Това са пълни глупости, да го разбирала във всичко, жената казва че човека се е променил изведнъж допреди това брака им явно е бил хубав, възможна е някаква отрицателна намеса, прилича ми на завист и интрига от страна на евентуалната либовница.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00075caa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   8 и 9 абсолютно сте прави знам, че е така, а въпросния слух е насочен срещу мен с цел да ми смачка егото от въпросната съседка, мъжът ми ми е бесен за някои неща, но това не значи, че аз съм изцяло лоша съпруга, просто леко прекрачих някои граници, за което разбира се съжалявам, но кой ли не прави грешки. Благодаря ви за мненията! Прекрасни сте:) Успешна Нова Година!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker