Изневерявам на гаджето си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявам на гаджето си
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3803 пъти
На 21 съм и имам приятелка, с която сме в особено сложни отношения. С нея вече сме заедно от няколко месеца. Ако сме заедно то не е защото аз го искам, а защото тя много ме харесва дори може да се каже, че ме обича. Усещам това й предложих.

Не искам да я разочаровам аз съм найната първа любов, а аз съм имал толкова други. Нашата връзка се крепи на уважение и желание и двамата да не сме сами. Вече бяхме заедно няколко месеца, когато тя реши да ме запознае с една нейна съученичка от гимназията. Тя каза, че не е особено близка с нея, но била една страхотна мацка и артистичен човек с много хобита.

Когато за първи път видях нейната приятелка светът се завъртя. Тя беше феноменално красива-притежаваща грация и изтънченост в съвършеното си същество. Приличаше на прекрасна колумбиика-прекрасна тъмна права коса, матова кожа, черни очи... Направи ми впечатление, че тя наистина е невероятна, студентка по право, помага в една кантора и притежава десетки хобита.

След нашата среща я намерих в скайп и реших да й пиша. Тя е наистина мила, досега никога не се бях срещал с момиче от такава класа. Предложих й да излезем като приятелии тя прие. Искрата пламна зашеметяващо бързо, докато отношения с моята приятелка непрекъснато се влошаваха. Тя ми каза, че се чувства гузна и има защо.

Първия път, когато правихме секс беше страхотен-толкова нежен. Никога не бях чувствал подобно нещо преди. Тя непрекъснато страда от усещане за гузна съвест и иска да прекратя отношенията си с гаджето ми. Иска да знаете, че тя е по-праволинейна от мен и, всъщност, аз съм негодникът.
От два месеца изневерявам на приятелката си със секс. Посъветвайте ме какво да направя. Да остана с приятелката си, която не харесвам само, за да не я нараня или да стана гадже с момичето, по което съм луд?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9ea6f8976b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По добре скъсай с приятелката си защото колкото повече си с нея толкова повече тя се привързва към теб, по добре и кажи че чувствата са ти изтинали и няма смисъл да продължавате. Щом не я харесваш няма смисъл да си с нея.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 25a53fdb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изповедта ти не е озаглавена правилно.
Трябваше да бъде нещо от рода на: "Срещам се с прекрасно момиче, което ми завъртя главата, но продължавам да чукам и една от многото, с които ходех"

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e6a1913cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Постъпил си като пълен келеш и наистина си нещастник... Остави по-добре доброто момиче, което баламосваш от два месеца и си отиди при оная - "праволинейната"!
Тони

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3c007acf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъсай с приятелката си, защото не я обичаш и няма смисъл да сте заедно! По-добре остани с момичето в което си наистина влюбен!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 91ac138f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти не изневеряваш със секс, ами с чувства определено от това, което прочетох си влюбен в ''колумбийката''. Има и друго-света се върти около егоизма-защо да не правиш това, което ти харесва на теб, за да се случи нещо, което се харесва на друг, но не и на теб-няма логика :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b6d816f1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако искаш да си нещастен, не късай. Ти сам си знаеш отгвора, изглежда, но просто ти трябва някой да ти го каже. Е, казвам ти го. Не може да се поддържа връзка насила, от която и да е страна. Освен това, рано или късно нещата стават ясни. Колкото и да те обича, сегашната ти приятелка ще осъзнае, че не може да е с теб. Ти просто трябва сам да задвижиш нещата по-рано, това е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cf3426083d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, не го разбирам това. Общо взето номер 1 казва на кратко това, което и аз мисля. Като не харесваш приятелката си, остави я най-добре, глупости са това, че се притесняваш за нея, че ще страда и т. н. Да, ще тъжи месец-дава и после ще разбере, че света е пълен с качествени мъже, които ще я ценят и уважават, вместо да я лъжат, както правиш ти. Разбирам, че на всеки може да се случи да хлътне по някой, но е много незряло да изневеряваш на човека до теб, и да си измисляш оправдания, заради които не прекъсваш тази връзка. Колкото до другото момиче, аз нищо праволинейно не виждам в това да правиш подобни неща зад гърба на приятелка, което ме навежда на мисълта, че двамата с нея сте си един за друг и ти много добре знаеш отговора на въпроса, който ни задаваш. Остави момичето да е щастливо без теб, и дано ако останеш с тази, по която сега си луд, един ден да не я замениш с някоя още по- ''феноменално красива-притежаваща грация и изтънченост в съвършеното си същество. ''

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 88f4a4fe4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   естествено, че трябва да станеш гадже ''с момичето по което си луд'', но не показвай тази зависимост по нея много открито.... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2630d46100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Всички ли сте такива негодници. Немога да разбера.. скъсай с момичето или спри да се занимаваш с другата.....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3dc35e2b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе да ти кажа, това, което си написал тук, не е много за споделяне... предполагам, че много ще бъдеш критикуван. А до колкото съвета, който ще ти дам е, да не лъжеш горкото момиче, а да и кажеш истината... по-добре така. Или поне й го кажи по по-тактичен начин, което няма как да стане, защото това, което си направил е грозно и неразумно и много подло. Просто не я лъжи повече!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker