Обидена съм на мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обидена съм на мъжете
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4911 пъти
Обидена съм на всички мъже и бих казала, че съм станала мъжемразка. От години съм сама по принуда, заради всеобщото схващане, че поддържаните и що годе добре изглеждащи жени са празноглави и меркантилни кукли. Плакала съм милион пъти защо никой не ме разбира и не ми вярва.

Мъжете нямат угодия. Ако се стараеш да изглеждаш добре значи си кучка, ако пък тежиш 150кг. си грозница и изрод. Е, каква трябва да си, за да те оценят по достойнство?

Омръзнало ми е навсякъде да ме гледат като парче месо. Разни богати пуяци да ми се натягат най-безсрамно, а скромните момчета да навеждат поглед и да странят от мен.

Онзи ден ми предложиха пари, за да стана нечия приятелка. Толкова бях убидена, почувствах се като проститутка. Зад гърба си съм чувала фрази като "Досещам се какво работи, за да се облича така". Как може някой, който не те познава да те заплюе?

Всяка моя връзка се е превръщала в ад, заради безумната ревност как съм щяла да си намеря по-богат. Голямата ми любов отдавна се отрече от мен заради манипулациите от страна на приятелите му и проблемите, които си навлече с мен. Като излезем някъде вечерта трябва да завърши с бой или да се разправя с някой от бившите ми. Е, как да иска да е с мен като връзката ни се превърна в кошмар още преди да е започнала?

Смятам се за що годе интелигентен човек, не изневерявам, не търся парите и съм ранима и срамежлива по душа. Как така един мъж не повярва на това и не се заинтересува коя съм всъщност, вместо да чета в погледа му как ме взима за празноглава и надута кучка?

Забелязала съм, че такива като мен са желани за любовници, но никога за съпруги. Какво ми има на мен? И аз мога да обичам, да бъда домакиня и т.н.
Мога още много да пиша по тази тема, но ще спра дотук. Мъже, не заклеймявайте жените, които се стараят да се поддържат като кукли, кучки, кифли и тн, защото не можеш да опознаеш някой по опаковката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8ce71dc7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да ти прозвучи странно, но в живота... се случва онова, което ти мислиш, че се случва.
Мислите ни се материализират и докато повтаряш "писна ми да ме гледат като парче месо" ще т гледат като парче месо.

Първата ти работа е да опознаеш по-добре себе си, да спреш да обвиняваш света наоколо за твоите чувства и емоции и да потърсиш решението в себе си.

И аз имам твоя "проблем". Мъжете точат лиги след мен, но никой не ме иска за съпруга, а онзи, който ме поиска се уплаши от силата на чувствата си. но това ли е върха в живота - да станеш съпруга и домакиня, да не си сама...
Не, не е! И аз страдах като теб... бях само един сексуален обект в очите на мъжете... а не исках това. Хубава съм, но не се смятам за красавица, имам чар, излъчвам сексапил, но си имам и коремчето и малките гърди, и своите малки несъвършенства... явно просто съм прекалено освободена и това ми личи, което моментално действа като магнит.

Даже съм си правила експерименти... умишлено съм се обличала смачкано, не съм се гримирала и гласила - пак същата работа! Даже не знам защо е.
Един мъж ми сподели преди, че е заради погледа ми, бил подканял и заради езика ми.. шегите ми и нрава ми са разкрепостени и това кара хората да мислят, че съм едва ли не курва.
Пък съм била с един единствен мъж в живота си и още боледувам за него и не мога още да си помисля даже за друг.

Само не се самонавивай да ти е обидно от това, че по-лошо ще стане и продължавай напред! Порови се малко във вътрешния си свят, огледай се и стани по-приветлива към срамежливите момчета... те са едно самородно злато... а онези другите... те си търсят курва. Ако искаш да си такава - при тях! Лошо няма. Животът си е твой и ще го живееш такъв, какъвто си го направиш!
Успех и прегръдки!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: df0b43514c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ООоок... Просто не се сабирай с шматки....
Има много мъже които се държат така ( А. К. А лошите момчета)
и момичетата се лепват по често по тях....
Но има мъже които ще те гледат като богиня само ако им се усмихнеш(А. К. А мекушавци) които често се случва да остават сами именно поради тази причина.... Как да ви угодим ние??

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4c6405001d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Миличка, чудесно те разбирам, но ще ти кажа следното: с досегашните средства ще постигаш нищо по-различно от досегашните резултати! Проблемът не е в мъжете, а в теб - как иначе ще обясниш факта, че има милиони вървежни жени, които си намират свестни мъже и са щастливи с тях?
Значи нещо трябва да промениш - дали това ще е средата (в чалготека едва ли ще срещнеш поет, бохем или пеофесор), дали външния ти вид и облеклото - да не са толкова предизвикателни, дали някакви елменти в поведениято ти, дали очакванията си... - това ти ще трябва да прецениш и решиш.
Пък ако си неосъзната лесбийка, която само си търси повод как да се разсърди и официално да "скъса" с мъжете - тогава... просто осъзнай нещата и свали тази глупава маска, че някой ти е виновен за нещо...

Така че начин има и то не един. Аз също искам да съм с красива и интелигентна жена като тебе, стига да не ми се тръшка и да ми капризничи за всичко, или да го играе недооценена...

Седни сериозно помисли и успех за в бъдеще!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7240a8d505
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Че ни гледат като парче месо, е ясно, но и ти си си виновна за твоята ситуация. Не е задълженително за да се поддържа една жена да излгежда прекалено предизвикателно, да не кажа друга дума. Също движенията, погледът са много важни. Тук имаше тема за момиче, след което постоянно подвиквали и на нея и било "неприятно". Истната е, че тя ги е предизвиквала, много други жени са имали пододбни моменти. Естествено, че не е задължително това да е винаги така, но ако всички се държат така с теб, то има нещо в твоето поведение.
Освен това, какво означава това, че ще се натъкнете на някое твое бивше гадже? Колко такива имаш? Къде си ти при тия боеве. При мен също е имало такива срещи, но се е стигало до предупредително болезнено стискане на ръце при поздрав и толкоз и то бяхме малки. Страшно унизително е за човека до теб да се занимава с боеве с бивши. Ако той го започва, как може с времето прекарано с теб да не те опознае, ако наистина си вярна? Не съм толккова нагласена като теб, но и аз изглеждам добре, момчета са се пробвали и продължават за по-сериозни неща, но ми се има доверие. Естествено, че на приятеля ми, не му е приятно, но наистина ми има доверие. Как става това? Просто наблюдава как се държа, какво му говоря, дали го лъжа.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ea78c7a154
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ее казваш, че срамежливите те отбягвали. Ами ти ги заговори като предпочиташ такива. Защо все трябва да чаках те (мъжете) да те заговорят. Живота е твой.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f46e49668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Красотата не може да се скрие. Пък и никой не може да ти казва как да се обличаш. След като си решила, че искаш да се поддържаш, да изглеждаш добре, мога само да те поздравя. Лошото е, че българският манталитет е такъв, че както спомена ти, ако си добре поддържана жена, си кучка, платена курва и т. н. Съветвам те, ако имаш познати в чужбина, или пък имаш мечта, да отидеш някъде извън България, отиди и виж как ще се държат с теб там. Повярвай ми, живяла съм 2 години в друга държава и там мъжете оценяват външността. Не са като тукашните боклуци. Това е моят съвет! Успех, мила! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 715729d50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Мили читатели, една част от вас не са ме разбрали или аз не съм се уточнила. Искам да ви уверя, че не съм неосъзната лезбийка, както ме убеждава Номер 3, не посещавам чалготеки, камо ли да си търся мъж там. На тоя етап мога да си позволявам хубави дрехи, но моя стил не е разголен и прекалено предизвикателен, нито държанието ми. Що се отнася до бившите, за които пита Номер 4, броят се на пръстите на едната ти ръка, но града ми е малък и заведенията не са много, така че честите срещи не могат да се избегнат. Не смятам, че съм виновна за мъжкото поведение и не го предизвиквам. Не отричам, има свестни мъже, сигурно. Но мнозинството за мен са вулгарни мъжленца със селски манталитет и колкото качества да притежаваш ще ти зяпат деколтето като хиени и ще бъдеш к*чка в очите им.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 676a11c1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Опитай тогава да се загледаш и по мъже които не те гледат като парче месо. Много лесно се познават по погледа, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f38f742b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пък аз съм обиден на вашия пол, и се чувствам до някъде женомразец. Защо ли, понеже гледам всички как гледат към тези с повече пари или към тези, които не спират да говорят глупости или наркомани. Няма значение колко е прост или дали ще я спуква от бой, но тези са по предпочитане пред някой от по срамежливите или малко по възпитани, които знаят как да се даржат, за жалост спадам някъде из тези категории. Не го казвам за вас, но това, за което всички ви гледат като "месо" си е виновен вашия пол, поради фактите, които изброих по горе. Сигурно 95 % от младите жени в България гледат тези неща и въобще не ги интересува дали е наркоман или западнал пияница или дали е хванал една за някой лев работа. Е аз вече станах на 22 и просто като се огледам около мен не виждам никакво качество. Просто свикнах да съм сам и това е, поне няма да се ядосвам за глупости.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 715729d50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сигурно ще го позная по погледа щом го видя, ако изобщо съществува.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b2118ecf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 е прав. Аз съм същия и на същото мнение. Обърнете внимание на срамежливия, изслушайте го, опознайте го.
Аз си мисла, че всички ония задръстеняци са ми под нивото-кво разбират от любов? нищо.
Джентълмени? -не мисла.
Аз, според мен, а и като гледам другите, съм най-добрия в любовта. Разбирам от любов ;) и като казвам любов, да не ме разбирате секс, щото на ония тва им е в главата ;)
Разбирайте Любов, с главно Л ;)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e32152af27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И сред жените и сред мъжете има различни, не трябва да се обобщава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5305a4f8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Така си е и си имате цена колкото и висока да е тя, защо чакате вас да ви заговарят и обръщате внимание на по нахалните момчета, а скромните кучета ги яли.
Заговори някой скромен на улицата и е сигурно, че такова момче няма как да ти разбие сърцето. Тези момчета умеят да ценят това, което имат все пак повечето за пръв път си намират приятелка и не биха искали да я загубят. Така е по смело действай и, ако харесаш някой скромен младеж на улицата... Не виждам, защо да не го заговориш. :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e37e5de172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ееех тъпиte хора един ум не могат да си намерят :Х

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c1fce3d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз пък също съм добре изглеждаща жена, но нямам този проблем. Мен пък всеки ме иска за сериозна приятелка. Всичките ми връзки са били дълги и моногамни и сега съм в такава от 2 години и половина.
Но аз съм супер комуникативна, положителна, не смятам че външния вид е чак толкова важен. В смисъл поддържам се много, но за да се чувствам аз добре. Имам хобита, интереси и мъжете никога не са ми били цел в живота. Не се прилепвам към даден мъж, не съм пиявица или пък сянка, аз съм просто себе си.
Обличам се креативно и изразявам себе си чрез облеклото, следя модните тенденции, но взимам само което ми харесва.
Високите токчета са ми за специални случаи, излизания или поводи, естествена и усмихната съм.
Съобразявам се с човека до мен и с хората въобще и се опитвам да ги разбирам.

Казвам това, не толкова за да се хваля, а за да наблегна на това, че няма как някой да иска за сериозна връзка студена жена, смятаща се за добре изглеждаща и гледаща отвисоко на хората по улиците и на хората с които общува.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 715729d50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторката:Много говорите за скромните момчета, та реших и аз да кажа нещо по въпроса. Те са били от мен като цяло по предпочитани, но ето какво се случва.. така нареченото скромно момче в един момент се възгордява и решава какъв невероятен плейбой е щом го желая. Аз вече не съм достойна за неговата "божествена същност" и се превръща в поредния пуяк. Излиза, че и свестните не са свестни..

Номер 16, ако обичаш не ми слагай характеристики. Не ме познаваш за да знаеш как гледам и как общувам с хората. Да, може и да съм станала студена жена, но живота ме е научил, че ако не съм такава ще бъда смачкана. Много хубаво че си попадала на такива, които са оценили доброто ти отношение. Да знаеш, че си голямо изключение.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2498bdd645
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Красотата е дар Божи... и на теб ти е даден този дар. Древните римляни са смятали, че под прекрасната външност обикновено се крие и прекрасна душа. От това, което прочетох съм убедена, че ти си прекрасно момиче с красива душа, с принципи и морални ценности. Затова моят съвет е да продължаваш да се цениш високо и да не обръщаш внимание на разни тъпанари... когато си много красива ти имаш възможност сама и първа да избираш, а не да се оставяш теб да те избират.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: db716365c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 16 нещо ми звучиш като разтворена "Большая русская психологическая енциклопедия"... направо всичко ти е наред, защото много се обичаш и себеуважаваш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c1fce3d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 16 съм.
Да обичам се и се уважавам, както обичам и уважавам човека до себе си.
Нямам проблем с "много съм готина ама никой не ме иска"
Не, че всичко винаги ми е наред. Животът просто не е такъв, но аз знам принципите му и се радвам на малко и на голямото, умея да го оценявам, да се усмихвам и да се радвам на това което съм и което ме заобикаля. Когато съм в лош момент знам, че колелото се върти и че само ако имам и лоши периоди мога да оценя истински хубавите.

Всичко е в съзнанието ти. Просто трябва да прогледнеш истински.
Много неща съм научила от баба ми (мъдра жена) тя казваше... "Радваш ли се на живота и той ще те радва. "

Към авторката - не бъди толкова студена. Просто си залитнала в тази посока, защото може би си била в другата крайност преди и са те смачквали. Крайностите са вредни. Намери баланса и ще има ефект. Обещавам ти.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 542936d9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти сама си отговори на въпроса - трябва да те оценяват по достойнство, не по опаковката. Явно опаковката и държанието ти създават фалшива представа за същността ти.
Лили

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 873c44b0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравейте!
На 28 години съм. Била съм всякаква-слаба, пълна, красива, грозна, секси и не чак толкова, предизвикателна и дразнеща. Не съм се омъжила, а и не съм се разбързала... продължавам да опознавам мъжете и жените, а бе каквото падне.
Има всичко на този свят.. това, че в даден момент срещаме разочарование в лицето на някого не е причина да лепваме етикет на целия пол примерно. АВТОРКЕ, ако важното за теб е да си краси бъди красива и не се сърди заради последствията. Разбира се, че всяко действие поведение и т. н. среща своето противодействие, реакция и т. н. Когато си красив е така... , когато си грозен е иначе... За съжаление външния вид какъвто и да е той се отчита от околните. Не бива да ги съдим, защото за някой друг ти ще си от околните. Характера и същността на човека е онова, което може да стопли нечие сърце, а не дългите крака.. или големите цици. Много малко е нужно;) само малко внимание към нуждаещите се. Всички създания страдат от хронична липса на внимание. Всеки се бори за него кои както може... някой се правят на красиви... други се изживяват като жертви. Съветвам те към всяко живо същество да подхождаш с уважение... не ги съди мъжете по това че са мъже... опитвай се да видим същността им... когато я докоснеш... ще видиш какво ще стане... УспеХ! Надявам се да съм била полезна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc21993417
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм мъж и ще ти кажа защо е така...
Повечето мъже ги е страх от красиви жени (мен също). Доказано е че това е лек психически проблем. Те не мислят че всяка добре изглеждаща жена е курва или нещо подобно, просто ги смятат за недостъпни, защото се притесняват от факта че имат красива жена насреща и се чудят какво да я правят? Страх ги е от това че ако някое добре изглеждащо момиче ги отреже проблема им ще се задъобичи. Но ето че ти си красива(така казваш) и не си кучка а и ти търсиш сериозна връзка и искаш да споделиш жевота си с някой.
НЕ СЛАГАЙ ВСИЧКИ МЪЖЕ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc21993417
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   до 10:
и аз съм така :-(
Или не гледаме там кадето трябва или наистина момичетата се изкурвиха :-)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b30cab0cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Много неща прочетох, върху които мога да се замисля. Дано някой ден срещна мъж, който да ми докаже, че греша.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e12a9bf761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От номер 10: Авторката, където е отговорила на 17 ще кажа, да не слага под общ знаменател всичките, това, че не провървяло с въпросния, не значи, " че и свестните не са свестни", както казваш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8cdfefc561
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   1 и 23 имат според мен право.
Мислите се материализират, прочети книгите на Лиз Хейли, особено „Излекувай живота си“ (има и филма във вбокс).
Иначе, направи ми впечатление това изречение на авторката

"Досещам се какво работи, за да се облича така". Как може някой, който не те познава да те заплюе?
...

Мила авторке - аз съм хубава, дори красива жена. Чак като заминах да уча в Западна Европа разбрах, че съм се обличала като лека жена... селянка.
Хвани и почни да пазаруваш само западни марки или най-добре дрехи втора употреба, защото дори без да искаш можеш да изглеждаш като лека жена.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c1fce3d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До номер 27.
Много се радвам, че си проумяла това за обличането. Аз също не живея в България, но го видях още там, още като тинейджърка и сега вече съм сигурна.
Повечето жени в България мислят, че се обличат добре, а наистина изглеждат като прости селянки. Извинявам се ако обиждам някого, но отстрани истината изглежда такава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4c6405001d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   №25, авторке, никой нищо не е длъжен да ти доказва! Нали се сещаш, че ако продължаваш да се фръцкаш ти ще си останеш сама и проблемът ще си е твой, а не на мъжете? И без това в България и Русия (там - като последствие още от Втората световна война) жените са повече от мъжете, така че спокойно можеш да си останеш сама без нито един мъж да пострада от това...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1c2af380de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Интересно. Не се давай лесно и всички ще се научат, че не си лека. Не е толкова важно какво си мислят и как изглежда, важно е какво е, важна е истината.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cff676ff02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз какво да кажа, че съм имал два брака, не съм поглеждал чужда жена а са ми давали поводи за секс и двете ми изнаверяваха като за световно, но не съм станал женомразец. Да започна ли и аз да плювам жените, че са флиртаджийки, курви долни, мръсници, пачаври.... Та моля да си мерим приказките. Има и свестни жени предполагам има и свестни мъже. Има и курветини има и хоикаджии.
Ако съм обидил някои, моля за извинение!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a21835b5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Виждам все едно себе си в позицията на авторката. Абсолютно същата ситуация и при мене. Аз започнах да излизам с т. нар. свестни мъже и мога да кажа, че нито един в крайна сметка не остава с мен. Не знам защо, наистина, държа се мило, говорим си, сближаваме се и в един момент се разбягват. Опитвам се да разбера какво става, но не мога. Вярно, че и аз съм от малък град и една грозна измислица изродена в клюка винаги може да стигне до всяко ухо. Последните двама с които излизах се дистанцирваха от мене след седмица-две, без да е имало интимности между нас, и двамата ги засичам с новите им приятелки, правят се, че не ме познават. Понякога се чудя и аз-какво ми е? Защо не ме искат за тяхна приятелка, сериозна и постоянна? Май ще трябва да се сменя града, може би и държавата, това не е живот, само боклуци да ти налитат, а свестните да те оставят след 1-2 кафета без никакъв повод и да си хващат други

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 873c44b0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Момичета, аз съм забелязала, че на мъжете в БГ им липсва самочувствие. Изключение не правят и жените. Това вечно да изглеждаш добре само защото си в тялото на жена е малко затормозяващо. В крайна сметка е важно да сме здрави и щастливи. Това не е свързано с красотата, което предполагам е ясно на всички на теория... важно е обаче да се постигне на практика. Това може да стане, като мили момичета обърнете внимание вие самите на усмивката и спокойствието и всичко заради което един мъж би останал при вас. Мъжете, които искат да се задомят не търсят куклата след която всеки се обръща... или може да търсят такава жена но със съзнанието, че винаги може тя да тръгне с друг, който с нещо е по-добър. Както казах в началото ниско самочувствие. За това просто момичета търсете си мъже със самочувствие. Не с ПАРИ! Търсете си улегнали мъже и тe ще ви видят какви сте и отвътре не само отвън. :) ЕДНА на 28г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker