Нямаме уговорки за съвместно съжителство, нито е споделял чувства с мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямаме уговорки за съвместно съжителство, нито е споделял чувства с мен.
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2200 пъти
Здравейте, от много време си мисля да разкажа историята си тук, нямам приятелки с които да споделя и да потърся съвет.

Над 40 год. съм и от 3 г. не живея със съпруга си. Запознах се с чудесен човек, и поне така изглеждаше в началото. Проблема е че не се е женил до сега и нещата вървят много бавно и трудно. Познаваме се от 4 години, не живеем заедно и се срещаме 2 пъти в седмицата. Вече съм разбрала, че му е трудно да бъде с някого постоянно, но все пак доста време мина и аз май започнах да ставам нетърпелива. Не познавам приятелите и роднините му. Излиза с тях без мен и дори не говорим по телефона. Зная, че много биха ме упрекнали за това което ще разкажа сега - конкретния повод за зова ми за помощ.

От известно време имам съмнения, че се среща с една дама и затова му проверих телефона. С огромно учудване установих, че ме е излъгал - звънял е на нея когато ми каза, че излиза с приятел. Това беше по обяд. Сега се чудя как да преодолея тази лъжа, как да си замълча - да не провеждам разследване и да не споменавам за преглеждането на телефона му. Нямаме уговорки за съвместно съжителство, нито е споделял чувства с мен.

Разбираме се, не ми повишава тон, не сме се карали до сега, но и не мога да се оттърва от чувството, че съм нещо временно. Сякаш съм никоя в живота му. Влюбена съм в него и чувствата са ми все така силни както в началото. Страхувам се, че ще го отблъсна с моите разследвания и съмнения, с това че постоянно съм недоволна от поведението му, с постоянните ми натяквания. Не разбирам дали съм толкова сляпа или глупава - какво стряшно има да ме покаже на приятелите си. За родителите зная - чувства го като обвързване. Мога доста да разказвам, но май това е достатъчно за сега. Моля дайте ми съвет какво да направя сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 562afef020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сериен женкар? Ужас е това, но пък всяка жена си мечтае да обязди този "див" мъж. Такива са принципите на живота.
За мен специално не трябва да го притискаш и да показваш, че имаш желание за сериозни неща. Живей си живота и нека вижда, че се справяш чудесно и без него.
Някои хора спорят за това, но според мен ако придизвикаш умерена доза ревност у него няма да съжаляваш.
Другият вариант е да си се забавлява с теб, което ако не ти харесва можеш да прекратиш разбира се. Винаги с удоволствие съм прекратявала супер неочаквано подобни връзки. Един ден му казвам, че го обичам, а на следващия не му вдигам телефона. И така след няколко седмично въртене го отрязвам. Обикновено се превръщам в най-голямата им любов.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 487185d709
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако наистина желаеш да си с него се зареди с още много търпение и сила да преглътваш още... не можеш да промениш нищо.. само той и то ако пожелае. Ако не можеш... махай се... той няма да се откаже от мен.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 946f6dcf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поговори с него открито за това, че се чувстваш изолирана от живота му, за това, че имаш чувства към него и би искала да прекарваш повече време с него, както и да опознаеш приятелите му. По-добре не споменавай, че си преглеждала телефона му, няма смисъл. По реакцията му и по отношението след един откровен разговор по тези въпроси ще разбереш какво е отношението му към теб и към връзката ви. Казваш, че си на 40 и предполагам, че и той е около тази възраст. Един човек на тези години би следвало да знае какво иска от живота. Ако не те приема като партньора за себе си, то лесно ще го разбереш, но трябва да се подготвиш за поражение. Може би отношенията ви са такива каквито са именно, защото той е наясно с това, че не иска сериозно обвързване. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eb52fe0a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, просто си действително нещо временно в живота му (за него).
На 40 и вече омъжена и разделена, може би с деца (големи? ), ти не си просто жената за един ерген. Той ще иска свои деца, семейство, които не можеш да му предложиш.
Бъди реалистка и си търси мъж, с който можеш да живееш живота, който искаш да живееш, който няма да те лъже и който също е разведен и има свои деца. Потърси сред 50+ мъжете, те ще те оценят. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8619399bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката:
Трябва да призная, че съм сгрешила в датата на обаждането, не съм казала че съм го проверявала, а само попитах дали може да ми докаже, че е бил с приятел. Показа ми телефона и открихме, че е с един ден назад. Разговаряхме за отношенията си. Става много мил когато съм разстроена. Казва че, знае какво искам, но не е готов все още. А мен много ме е срам, че се усъмних и разработих сценарий. Дори бях готова да се разделя с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker