Дали започва да изпитва някакви чувства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали започва да изпитва някакви чувства?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2584 пъти
Здравейте! От лятото до сега се занимавам с едно момче и отначало и за двамата беше просто секс. Но постепенно аз се влюбих тайно в него и винаги когато ме търсеше аз бях на разположение. Най-накрая ми писна всеки път да му пиша и да съм винаги готова да се видим и спрях да си комуникирам с него. Тогава той почна да ме търси отново, за да се виждаме и пак същата история... И така няколко пъти. Пише ми известно време после спира... Аз през това време не го търся и тои отново се появява.

И така последният път като ме потърси пак тотално го отрязах и му казах, че съм заета. На сутринта пак ме потърси да се видим и аз пак му казах, че не мога. Няколко дни по-късно ми писа да се видим за Нова година и му казах, че не мога и даже няма да съм в София. Но когато ми писа ОТНОВО след Нова година, реших да се видим.

Дойде с негов приятел (както е почти винаги) и се забавлявахме супер много. Заедно ни е супер добре, разбираме се, той е много грижовен към мен и винаги гледа да ми угоди и да ми е добре... докато не се разделим. Та когато дойде вкъщи си прекарвахме супер докато не се обади един общ наш приятел (с който съм имала отношения само за 1 вечер) и искаше да дойде при нас. Видях че той не иска да го вика, но аз не казах точно дали искам да дойде или не и в крайна сметка и другият дойде...

След това се оказа, че са си писали и този към който имам чувства е написал на другия (който беше за 1 вечер), че ще сме заедно вечерта... И не разбирам дали се съревновават и дали въобще някой от тях има чувства, защото в момента, в който останах случайно насаме с момчето за една вечер на другото към което имам чувства му стана нещо и реши да си ходи!

Сега пак ми звънна и искаше да се видим... И много ми се иска, но ми се струва че ме търси само за забавление и искам да имам воля да му откажа и да не съм му на повикване! Искам да се бори за мен и знам, че ако спре да ме търси след като му отказвам няколко пъти значи не си заслужава!!! Чудя се защо ме търси ако няма чувства към мен и му е само за едната вечер... След като вече не съм му лесна за откриване и не съм винаги свободна за него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1d7a4142c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма какво да се чудиш. Има такива мъже за които секса си е секс, може с години да се срещат с една жена единствено да правят секс, с паралелно с това да си имат уж сериозни приятелки. Е, може пък и да има някакви чувства към теб, но мислиш ли, че би ти казал. Ти си на разположение винаги когато те потърси, явно вижда, че на теб това не ти пречи, зависи много какви са му вижданията за отношенията ви. Ако прецениш, че го харесваш наистина най-добрия вариант е да го попиташ директно той какво и дали изпитва нещо към теб, да му кажеш, че за теб вече не е просто секс и т. н. Ако те отреже, приеми, че не губиш нищо. Така или иначе това е другия вариант - да спреш с тази ''връзка''. Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cb4c533287
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами търси те, защото сама си каза че си му на повикване. Отрежи го окончателно, преди нещата да са се задълбочили и да започнеш да се тормозиш още повече. Ти избираш... но според мен това е омагьосан кръг и никога няма да свърши, ако ти не му позволиш да си тръгне и да търси щастието си другаде. Ти също го потърси другаде, този човек явно не е за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f852c026da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен му кажи направо, че не искаш, когато на него му скимне, тогава да се виждате и после да те зарязва. докато пак не му се прииска. Може да ти е трудно да му го кажеш, но така ще знае, че не си някоя лигла, която да му угажда на прищявките. Така ще те използва, докато му е изгодно и след това ще те зареже! ;)
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 863e42448d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ви благодаря за коментарите, и аз мисля че няма бъдеще, но все пак исках да видя и странични мнения. Знам че ще е трудно, но със силна воля и усмивка ще продължа напред и ще спра да се измъчвам сама! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker