Той много рязко се отдръпна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той много рязко се отдръпна!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4353 пъти
Ужасната ми съдба продължава! Харесвам един мъж толкова дълго време. Той е от срамежливите, но е казвал, че изпитва чувства към мен. Колко го чаках да ме заговори само, е, направи го. Допуснах грешка през този период, появи се бившия ми и се сещате, беше само една среща, една вечер, но достатъчна, че да резна крилцата на другия. И пак го чаках, чаках, успях да му бутна фитилчето така да се каже, започнахме да си приказваме често и по много, усещах, че е на косъм да ми се обясни и изведнъж-край! Без обяснение, без нищо се отдръпна рязко и тотално. Нито ме търси, нито говори за мен с някой от аверите си, дори не ме споменава.

Много ми е неприятно, защото влагах големи надежди за сериозна връзка именно с него. Не сме се бяхме чували или виждали 2 месеца. Реших се аз да го потърся, писах му по скайп, но се направи, че го няма, после ми отговори с 2-3 думи. Аз пак му писах нещо от сорта на ей забравихме се, от кога не сме се виждали, а той с нови 2-3 приказки вика зает съм. Питах го кога ще е по-свободен, каза не знам. А преди така уж много ме харесваше:(.

Какво си мислите? Друга жена ли има в тази работа или аз някъде сгреших? Имам и друго съмнение, той се познава с онзи мой бивш, приятели са, не големи, но все пак приятели, възможно ли е от там да идва нещо или... и аз не знам, а искам да стане нещо между нас

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0d3e0557f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да виниш и да наричаш съдбата си ужасна, след като за някой неща сами правим избор. Уж много си харесвала това момче, чакала си да те заговори и т. н. и когато се е решил на това, ти с какво му отвръщаш? ! А е можело просто да не вдигнеш на бившия си (всъщност не става ясно как точно се е ''появил''), следователно да не се стигне до тази среща и последствията от нея. Да, ама не... явно самата ти не си била на ясно какво и кого точно искаш. А последните няколко изречения, които си написала нямат нужда от коментар. Да, сгрешила си, макар и никой да няма право да те съди, но се постави на мястото на това момче. Плюс като добавим, че се познава с бившия ти, знае какво се е случило м/у вас... решил е, че е по-добре да се отдръпне и аз в случая оправдавам него. А ти си вземи поука за следващия път, че ако наистина желаеш нещо, ще направиш всичко, за да го имаш. За жалост слабостта, която си проявила не говори добре за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 45df300939
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човекът явно е разбрал, за момента, че е втори. Не го виня, честно казано. Излежда е сериозен в чувствата си, но пък може и в момента просто да ти го връща, или пък да се чувства наранен.

Ако наистина имаш чувства към него, опитай се да поговориш с него, помоли го за среща именно с такава цел. Извини му се за грешката. Ако държи на теб, ще разбере. Но бъди искрена. Без игрички. Тук вече трябва сериозно отношение, тъй като вече се е получило кофти веднъж.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5973b6b28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И при мен имаше подобна ситуация... моят съвет е да забравиш за въпросния мъж. Може би си има някакви свои притеснения, или с нещо си го отблъснала. Аз в моя случай не можах да разбера причината за тази рязка промяна на курса, но започнах да го преодолявам вече. Живей си живота и забрави, продължавай напред, не се унижавай да търсиш някой, който не си прави труда да търси теб. Успех! :)

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 25f0a8e399
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е станало въпрос за тебе и бившият ти е казал:, , Чакай малко, ти знаеш ли, че аз и това момиче... " и е казал всичко. И при мен се получи подобна ситуация. Един съвет от мен - не се занимавай с приятели на бившите ти. Това е губене на време.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 75af95f48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Просто се е отдръпнал от теб. Видял е нещо в теб, което не му допада чак толкова. Не че ти си лоша, но не може на всеки да се харесаме, нали така. И как ще възлагаш надежди за сериозна връзка, с някой който не познаваш и не сте били заедно? ! Решила си, че като е по-срамежлив веднага ще лапне по теб... Сега егото ти е смачкано- как може един мухльо да те отреже. Ами подценила си го. Друг път по-внимателно с преценката ти за хората.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 86444e8257
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вече съм щастлива отново с бившия си : ) все пак благодаря ви за съветите. Помъчих се да го забравя и с времето успях. :) - АВТОРКАТА :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ca299cd849
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Е, за два дни надали си го забравила, но все пак постарай се да стане така наистина. Не си заслужава. И дано в действителност да си щастлива с бившия и да не стане така, че да го подведеш само и само да забравиш онзи другия, това би било доста гадно от твоя страна. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker