Много наранен мъж на 26г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много наранен мъж на 26г.
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4297 пъти
Здражейте, тъй като немога другаде да споделя проблема си по ред причини, а така оставам анонимен.
Така започва моята история.
Преди пет години за запознах с приятелката си, в последствие и моя съпруга. Първите години всичко беше добре. На третата година заживяхме заедно. Обичах я (и все още до такава степен, че чак не мисля че е нормално).

След като се оженихме няколко дни пред сватбата се наложи да направи аборт по медецински причини. Тогава имах чувството, че живота ми свършва.
Първите месеци след това бяха ад за двама ни, голяма част се стовари и вурху мен.
През всичките тези години се старах да бъда перфектния съпруг. Да я глезя, да и бъда опора, за всико се опитвах да намеря решение и то правилното. Естествено правих и грешки, но тя е пържата жена взела сърцето ми. Друга до този момент не е успявала.

Последната години след аборта тя всякаш малко се отчужди от мен, което напражо ме обива на бавн огън. Сега преди няколко седмици тя замина за командировка за три дни. След като се върна ми каза, че се е видяла с момче който и бил изпепеляващата любов преди 8 години.

Сега тя се държи странно. Попитах я дали иска да се разведем и да иде при него, тя каза че не иска и че държи на мен и на семейството ни. Подозирам че е влязал в главата и по някакъв начин. Той е от друг град и тн.
Какво мислите, че се случва?
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4b4d82862e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Научете го малко тоя Български език....
Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a4d8bbcb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Влезнал ? е преди всичко между полата. Развеждай се и готово. Заслужаваш повече.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 334fe76fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Съгласен съм с 2.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8fec6ea05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди търпелив и изчакай. Всяка връзка си има своите върхове и спадове. Организирай ако имате възможност да заминете някъде за няколко дни. Бъди романтичен. Изненадай я. Спечели я отново. Но без да си натрапчив и досаден. Не питай повече за този мъж освен ако тя не подхване пак темата.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1528e160d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Твърде добър си с нея. Това понякога убива тръпката. Особено когато оставиш жената да ти се качи на главата.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d72fa1ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   това жените, като нямат мъж - хленчат
когато го имат - не го оценяват,
отговора "какво се случва" е закодиран в самото признание за изпепеляваща любов и странното и поведение,
помисли малко - ти си на 26, жена ти сигурно около 24,
казваш преди 8 години, значи трябва да е била на 16 тогава, та на тази възраст могат ли да мислят глупавите тинейджърки... голяма изпепеляваща любов дрън дрън, детски истории...
на тази командировка е имало заиграване 100% и то не със спомен отпреди 8 години а с потенциална изневяра,
помни - странното поведение идва от това, че жена ти е ефектирана, жените изневеряват с чувства,
запомни още, че не казват пълната истина, жената е хитра и лукава а ти като усещам си доверчив,
както и да е бъди внимателен, мисли реално, силата на нас мъжете е в това че освен слушаме сърцете, слушаме и разума си, за разлика от жените

опитен мъж

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 92433f8b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен сте допуснали грешка като сте се задомили толкова млади. Както горе писаха тя е била на 16 и такава дълга връзка. Не се е наживяла, не е видяла кой знае какво. Навярно се чувства така, сякаш живота и е минал с теб. Убедена съм, че много те обича и държи на теб, просто за нея може би това е едно по скоро приятелство, уважение, сигурност, навик. Пусни я, дай и свобода. Като се срещне с един, двама неподходящи ще си отвори очите и ще осъзнае какво злато всъщност има до себе си! Не се натъжавай, във всяка връзка има възходи и падения. Всичко добро и дано нещата си дойдат в нормален ред възможно най-скоро!

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 47ae0a10f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей аз съм жена на 29 години. И бързам да ти отговоря на въпроса. Според мен нищо не се е случйло. Спокоен бъди за една жена загубата на дете дори и неродено е тежка. Сега трябва да си много търпелив и много да внимаваш какво приказваш какво правиш и не я претискай. Тази травма може да продължи докато забремеене пак. Спокойно. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ce54c64b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако жена ти по принцип е сериозна и досега не е имала груби издънки(изневери и лъжи) значи нищо не е направила с него, но най-вероятно й се иска да направи. Факта, че ти е споделила показва, че държи на теб. Никоя жена няма да зареже любящ съпруг заради някаква си тръпка от преди 8 години. Може би си предвидим и до някаква степен си й омръзнал, а той е нещо интересно, което я заинтригува. Провокирай й интереса, бъди мистериозен известно време, поддържай се и я награбвай, когато най-малко очаква. Друж се с нея все едно си с жена, която тябва да впечатлиш на 1-ва среща. Тя те обича, просто трябва да направиш така, че от теб да получи това, което й се иска от другия-непредвидимост, як секс и разнообразие. Много е важно жената да се чувства не само обичана, но и ЖЕЛАНА! Постарай се да откриеш разликата... УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6e4fb76667
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №9 Всички жени са курви с изключение на майка ми :)
Всички бръмчите или поне почти всички. Подържам мнението на №7 Все ли ние трябва да сме внимателни?
В слачая тя прави глупостите а после бъде нежен, внимателен.... Като вече му е откъснала сърцето на 1/2 Подържам мнението на №8 Остави я на свобода да прави каквото иска. Аз на млади години имах същата ситуация за разлика, че не бяхме женени. Баща ми ми каза пусни "птичето" на свобода и ако се върне ще е винаги твое(я). Така и направих. Тя имаше брак след себе си а аз няколко гаджета. Тя се разведе с някои си и долетя при мен и си мислех, че ще е вечно моя, но уви. Която си е свикнала да ходи, цял живот си ходи, коя върти номера, цял живот си ги върти...
Успехи

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 31f6d8408b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от автора:
Да, мп болката е много голяма за мен!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c087180a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11:"№9 Всички жени са курви с изключение на майка ми :)",
нека да довърша цитата вместо теб:.. но да не забравяме, че и тя е жена.... и сега нека си припомним, че го е казал един индивит със части от бомба в главата... има ли нужда да прибавям нещо?
11:"Всички бръмчите или поне почти всички. "
Нали знаеш приказката, че господ е създал три неща несъвършенни: Под, който винаги да е чист, бебе, което никога да не плаче и мъж, който никога да не изневерява. Така че вие също не си стоите особено кротко и се чувствате длъжни да вкарате в леглото всичко, което може да носи пола, особено индивидите, които си отварят устата така, като теб.
11:" Подържам мнението на №7 Все ли ние трябва да сме внимателни? " Като се има предвид, че се държите като слонове в стъкларски магазин, да налага ви се да сте внимателни... и пак не се справяте.
Автора: Струва ми се, че много се раздаваш и си загубил себе си. Забавното при човеците е, че искат някой да се промени по определен начин, а когато той го направи, им доскучава и го напускат. Мисля си, че просто ти е време да седнеш и да помислиш, как би се чувствал най-добре, как се чувстваш най-добре за СЕБЕ си и как може да постигнеш това състояние. Ако начина е да се разделиш с нея, защото иначе се чувстваш напрегнат и несигурен, това е най-доброто за теб. Бъди егоист, и прави това, което те кара да се чувстваш добре.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6e4fb76667
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако те прави щастлив бъде с нея, но ако се прави, че те обича а, то се разбира, все пак си с нея повече от 3 год. Разбери да ли е искренна, то жените са и малко скрити, артистични, но пак се разбира. Ако не си щаслив с нея просто не си заслужава да се бориш.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d72fa1ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   авторе, скръцни със зъби, коя си мисли че е тя, направи се на осър ботуш, ай шут ма, ще се подиграваш, заиграваш и после ще признаваш,
гет да фък оф, бич, клекни в банята и се пипай сама

не цепещ басма

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a6f1184103
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Очевидно човече искаш да си с нея, затова задаваш този въпрос, искаш нещата да потръгнат както преди, сигурно е възможно, но не знам как става. Когато моята жена роди, тя искаше да е естествено но не успя, наложи се цезарово сечение, а след това поведението и се промени. Тя се промени.

От тогава имаше много кавги, грубо отношение към мен и съответно аз и връщах същото. Опитвах се много да отговоря на високите и изисквания, по отношение на детето и на нещата около нас - по конкретно работата и, но тя вечно имаше забележки, или ако доидеше момента в които няма, в теб беше онова чувство в което вече не знаеш какъв е този живот и смъртта ти се струва по-добра.

Явно хората наистина се променят. До момента до които не го установят този факт и пак си стават същите, защото промяната плаши, както уплаши мен и нея. Както е уплашила и теб и приятелката ти, а когато това стане се връщаме към това което сме, неуки деца които не знаят нищо освен...

Надявам се да съм ти бил полезен, не търси терапевти, защото на това нещо не се ходи сам, а тя ще дойде само след като изпълниш доста условия, а те ще са свързани да не говориш точно за това което се е променило.

И все пак вярвам, че нещата може да се получат

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1a18b2e187
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Първо, минали са 5 години, номер16 => къде е логиката да пишеш?
Второ, откъде накъде ще казваш на някой да не ходи еди къде си, 'защото там не се ходило сам... ' (ОМГ!!! )То с тези предразсъдаци от сорта на: 'това не мога сам, онова не мога сама... ' много хора затъват все повече и все по - надълбоко... и сакън, ако не повелкат и още някои с тях...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f62b630b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Мисля, че тя не чувства нищо към теб вече, просто държи на семейството си и затова не се развежда. Брака ви е само на хартия еме и ти прави съшото като нея хвани си любовница и ако още чувства нещо то ще се покаже

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a6f1184103
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   17 тъй като си много по тъп от колкото изглеждаш, ще ти дам 1 шанс да се разкараш доброволно от темата и защо не от сайта

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker