Само секс или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само секс или...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2775 пъти
ЗДравйте. Сигурно ще прочетете една от баналните истории, които често се появяват тук или в подобни сайтове. Нека първо да кажа, че съм на 34г., а той на 38г. Запознахме се по сайтовете за запознанства. Той е от друг град. Нищо ново, нали?

Още преди да се видим той настояваше много за тази среща. Е, видяхме се, той дойде в моя град, който е на 200 км от неговия, прекарахме много хубаво и дори накрая имаше не очаквана развръзка за мен-секс. Но да речем-човешко е, не издръжахме. Емоцията между нас беше много силна и така го направихме. После продължихме да се чуваме, да си пишем дори смс-и всеки ден- сутрин, понякога и вечер за лека нощ.

Мина време и отново се видяхме. Отидохме двамата някъде извън нашите градове, като и този път повечето разходи бяха за негова сметка, от което аз се почувствах неудобно и дори предложих да поема половината, защото знам, че и той няма големи възможности. Разбрахме се. Така след това пак след около 20 дни се видяхме, като през това време отново си писахме в сайта и смс-и, понякога по телефони се чувахме.

Видяхме се 3ти път. Тогава той ми каза, че се опасява, че не го искам. Аз му казах, че не е така, но понякога се държа резервирано. След тази среща той спря да влиза в сайта в който се бяхме запознали, но продължихме да се чуваме и да си пишем смс-и, но той започна за прескача. Минаваха дни, в които не се чувахме, нямах ни вест ни кост. А когато го попитам какво става, той ми спретваше някоя драма всеки път. Но въпреки това продължи да ми пише, да ми казва колко много му липсвам и ме желае, как мислел за мен и т.н.

Вероятно е преувеличено, но съвсем да лъже... не ми се вярва. Защо изобщо се занимава, ако не му дреме? Последният път аз за първи път предложих да се видим, но той ми отказа, под предлог, че е на рожден ден извън града и не можел да не отиде. Въпреки, че предният ден ми написа такъв любовен смс, че... като ми го каза, аз проявих разбиране, но изглежда раздразнението ми се е усетило. Той веднага ми прати колко му липсвам и как мечтаел да сме завинаги заедно и т.н.

Ако някой има на идея защо така се получава и защо така се държи... аз ли съм прекалено наивна или... на моменти ми се струва, че гледа малко по-сериозно на мен, като евентуални бъдещо по -сериозни отношение, а на моменти ми се струва, че е само секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 03c8ec5fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. По стечение на обстоятелствата последните ми 2 връзки започнах в интернет. С единия господин бяхме заедно, но не съвсем 4 години, а с другият близо 3.. разбира се някак от разтояние.. Равносметката за мен, е че това не бяха връзки, а по-скоро секс с празни обещания... При теб може и да е различно, но никой тук в сайта няма да знае със сигурност... Попитай го, проведи разговор очи в очи с него и следи като страничен наблюдател.. от трето лице прецени той дали те заблуждава. Знам, че в момента ти се иска нещата да стоят по друг начин, но бади безпристрастна, за да не страдаш ти самата в по-късен етап от живота си :) Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 14a01ae7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами че те харесва и му е интересно е ясно и за теб. Обаче според мен се държи така или защото е обвързан, или просто защото не вижда съвместно бъдеще за двама ви- по една или друга причина. Далече сте един от друг. Трудно е да се получи каквото и да е било.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8d05bb7ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз си мисля, че си има някой, а ти си му за разнообразие. Най-вероятно някой от повече време. Не споменаваш да сте семейни, но той има някой. Може да не живее с този някой но той съществува.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 52e5599377
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е само секс. Това, че не е еднократен, не означава, че не е само секс.
Ти не го познаваш. Изграждаш си представа на базата на онова, което той ти показва и което въображението ти допълва. На практика за комшиите си, които виждаш всеки ден, знаеш повече.
Държи се резервирано, защото вече те е спечелил. Обсипва те с смс-и, когато му се дърпаш, за да не те загуби като сексуално другарче. Удобно му е - няма защо да се хаби да те сваля пак и пак. Вече те е "омаял". Нужно е единствено да поддържа пламъка с някое и друго романтично обещание.
Бих те посъветвала да се вслушаш в интуицията си, когато нямаш отговори на въпросите си. Тя вече ти е подала тревожни сигнали. :)
Ако ти е приятно - продължи тази връзка, но не разчитай твърде много на сериозно развитие. Поне удържай емоцията, докато не го опознаеш по-добре.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fe65484b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   да не е семеен или обвързан-от друг град се чувства в безопасност при теб--има поне 2 Джиесема-единия за такива като теб. Другия вариант е мъжка цветарка. И двата варианта не те топлят--остава личната преценка. Я му пойскай джиесема да звъннеш на твоя приятелка при следваща среща---уж на твоя му е паднала батерията току що... реакцията му ще го издаде--а може и да ги обърка ако има два ))

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 18d8c77ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   най-вероятно за него е само секс. може да се вижда и с други жени, а нищо не пречи да праща смс-и и на тях. удобно му е да има мацка, с която да се вижда от време на време и ти казва това, което искаш да чуеш: обича те, мисли за теб, липсваш му, за да не го отрежеш напълно.
щом е разредил обажданията, значи най-вероятно има нова звезда на хоризонта.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 41427bbb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като за начало го попитай дали не е женен или обвързан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker