Приятели или нещо повече ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятели или нещо повече ?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2583 пъти
Здравейте, историята ми сигурно не се различава от на повечето, нощ не ми пречи да съм адски объркана...

На 20 години съм и съм обвързана от 4 с едно прекрасно момче... той е чудесен, би направил всичко за мен, обичаме се, но някак вече тръпката я няма, а аз имам нужда да се чувствам желана. Не съм му изневерявала.

Има доста момчета, които биха искали да са на негово място, но вниманието ми привлече едно определено. Запознах се с него преди малко повече от 2 години и смея да твърдя, че станахме доста близки приятели. По цял ден си пишем, говорим си... той също е чудесен. Имаше сериозна приятелка, но впоследствие се разделиха. Аз бях до него, успокоявах го, съветвах го. От определено време обаче усещам, че нещата не са безобидни. По-близки сме от преди и мисля, че започваме да се привличаме и определено не е само приятелски чувство.

Колкото и гадно да звучи имам чувството, че започвам да го желая... Не съм виновна... така сте стекоха обстоятелствата просто. Много ми се е искало да го целуна, ей така, да видя дали ще почувствам нещо, но ме е страх от себе си. Не искам да призная пред себе си, че го харесвам така. Не искам да наранявам приятеля ми, ще страда много, а не го заслужава. Дали да бъда по-решителна, защото все пак мисля, че няма да издържа на изкушението....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: a55e82e80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо направи услуга на твоето момче и го остави, защото по- лошия вариант е да го мамиш зад гърба, а това май ще се случи скоро. След това мисли за изкушенията, които те чакат, не се хващай за клона преди да си пуснала предишния. А колкото до това, че ще нараниш приятеля си... ами никой не е застрахован, рано или късно хората си омръзват и се оставят, а ако не се оставят, просто правят компромис със себе си и се измъчват.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c8c4e777ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да бъдеш по-решителна!!! Ако го харесваш - целуни го! Нищо няма да загубиш. Трябва да рискуваш! Покажи му, че имаш чувства към него. а и щом сте много добри приятели(след 2-3 прочита го разбрах), любовта ви ще е много силна!!!
"Приятелството може да завърши с любов... " - една моя любима фраза!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 95237c0b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   абе нищо не се знае. Това е риск и то голям. Ако все пак се влюбите и се обвържете, дали той ще те обича така както те обича сегашния ти приятел?
А и тва което го казваш че тръпката със сегашния ти е отминала, еми да, така е, влюбването е отминало и сега нещата ще са такива, няма постоянно да ходите за ръка, усмихнати, по кафенца, разговори и т. н.
Тръгни с оня като толкова искаш и ще ни пишеш след месец пак, че тръпката отминала, ама с тоя сега който си харесваш. Свиквай, така е. Прочети книгата на Хорхе Букай "Да се обичаме с отворени очи" и ще размислиш за тоя новия ;)
А и говори с приятеля си. Кви са тия? Веднага се ловите с некви други, без да обсъждате с приятеля си какво куца във връзката. То така до никъде нема да стигнете. Постоянно ще бъдете така- от трън, та на глог.
Той ако те обича и ще обърне внимание на това и ще направи така че да се чувстваш желана.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bd3ffffa1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз просто като чета такива истории и се отвращавам от вас жените... Как подяволите можеш да си позволиш да си пишеш с друго момче толкова дълго докато си във връзка? Ами като нямаш тръпка остави го и тогава си търси с кого да си пишеш. Ей това егоизма просто побърка тоя свят, всеки гледа себе си без да мисли за този до него. Всеки си опича баницата на друго място преди да остави човека до себе си. Почти не се срещат хора с морал и чувство за отговорност.
Мога само да ти препоръчам само да оставиш това момче, което явно ги има тези качества поне да си намери то, такъв човек за себе си. А ти си поиграй на воля смени ги няколко. Има съдба, която да се погрижи за теб и ще ти върне всичко, което сама си си посяла...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 910bace411
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката:
Всеки си има мнение. Аз също знам, че не постъпвам добре. Така се случиха нещата, а аз все пак си обичам приятеля, не съм някое безчувствено момиче... на всеки може да се случи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker