Имам страхотно момче, но има и друг... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам страхотно момче, но има и друг...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3170 пъти
Здравейте,
историята ми е до болка позната сигурно... но все пак. С приятеля ми сме заедно от 4 години, аз съм на 20. Той е великолепен, във всяко едно отношение. Търпи ме, когато аз самата не мога да се понасям, прави ми подаръчета, гледа винаги всичко да ми е добре, но аз като че ли спрях да го оценявам.

Той ме задушава с постоянното му звънене, постоянно ми казва колко ме обича, как не може да живее без мен, как просто не знае какво ще прави ако ме загуби...
Аз го обичам и мисля, че е човекът за мен, въпреки че си имаме проблеми както всички.

Има едно друго момче, най-добрият ми приятел, естествено. Приятелят ми не знае за него. С него бяхме неразделни, споделях му много. Обичам и него. Преди се опитахме да сме заедно, но не се получи... и все пак си останахме близки. Но той е ужасно влюбен в мен вече. Полудял е, иска ме. Не знае какво вече да направи само и само да ме има.

Аз го обичам, не мога без него, но просто 1 път не се е получило и някак не искам да рискувам с него. Защо да оставя приятеля ми, без когото също не мога, само и само да видя дали евентуално с него ще се получи... объркана съм.

Както и да е, все още съм си с приятеля, но другият продължава да си твърди, че сме сродни души и рано или късно ще сме заедно. Малко страховито започна да ми звучи... А към приятеля ми почнах да се държа по-гадно, карам му се, сърдя се, а той милият, винаги ме утешава и продължава да твърди, че няма да обича друга и винаги ще е с мен, въпреки всичко... гадно положение...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0be99412fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уф, направо се ядосвам като чета такива истории! Абе момиче, имаш момче мечта и продължаваш да гледаш настрани! Аз направо си мечтая за такова момче! В днешно време да намериш човек, който те обича и цени е адски трудно! После да не съжаляваш, защото много боли да знаеш!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 72fb5a2bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен точно, защото те задушава си започнала да се замисляш за връзка и то с най-добрият си приятел. Прекарвай по-малко време с него, излизай с приятели (но не с този "най-добрият"), стой и сама, разнообразявай се. Разнообразете и връзката си.
Замисли се за всички хубави качества, които притежава приятелят ти, за всички хубави моменти, красиви думи, хубаво прекарано време, емоциите и чувствата, които си изпивала, как сте се влюбили и... Всичко хубаво свързано с него или връзката ви. Наистина ли искаш да захвърлиш всичко това заради някакво момче - бивш приятел. Не се поддавай на изкушения, бори се за връзката си... Ако наистина искаш връзка с това момче и го обичаш. Ако не е така просто преди да предприемаш някакво действие с ново момче се раздели с приятелят си.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d447cd45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче, обичай си половинката.
Като няма кои да ви обича стенкате, като някои ви обича до полуда пак стенкате, не може да ви се угоди на вас.
Като загубите нещо, тогава ще го цените.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9e47698a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жал ми е за гаджето ти, той е толкова всеотдаен и истинвски към теб, а ти искаш да му биеш шута.. Може би е нормално, всичко вече ти е писнало..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: de99bcd1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, попитай ги и двамата какво обичат в теб и от отговорите сама ще се насочиш кого да избереш

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d4c33a4655
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката:
До номер 5: Да, питала съм ги вече. Приятелят ми всеки път ми казва, че обича всичко в мен, което е нормално, сигурно очаква, че това искам да чуя, но не е така! Според мен, ако обичаш някога трябва да можеш да изброиш какво точно, просто за да докажеш, че наистина знаеш качествата му или дори по-просто, да докажеш, че все пак си обръщал внимание на поведението му, какво ти е направило впечатление и т. н. :) А отговорът на другото момче беше конкретен. т. е. почна да изброява разни мои качества, дори и толкова дребни неща върху които аз не съм се замисляла, от сорта на това колко усмивки имам(в зависимост от ситуацията)! Определено знае как да ме впечатли... а приятелят ми твърди, че обича всичко, което ми е ясно, че не е така, понеже от време на време си ми казва какво не му харесва... не знам вече. Благодаря за вниманието! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 908b300765
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм колкото теб и на скоро преживях нещо такова. Приятелят ми се държеше страхотно с мен, но аз бях хлътнала по "най-добрият си приятел", който искаше да сме заено.. И направих грешката да прекрача границата с този "приятел", след това приятелят ми разбра (защото рано или късно истината излиза на яве) и аз го изгубих. В този момнт осъзнах, че заради едно увлечение загубих една истинска любов и много трудно си я върнах.. Повярвай ми, ако наистина обичаш приятеля си, не го оставяй, той не те задушава, а просто те обича. Но ако мислиш, че имаш бъдеще и искаш другия- опитай, всеки заслужава да бъде щастлив! :))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7bdf254244
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   " Аз го обичам и мисля, че е човекът за мен, въпреки че си имаме проблеми както всички. "
" Има едно друго момче... Обичам и него"
Каква е тази обич не мога да разбера
Вски път като чета такива истории съм се чудил как може един човек да обича повече от един. Нали си имаш приятел, няма такива неща хем да обичаш приятеля си хем да има друго момче което ти не си забравил. Извинявайте, но това е много глупаво

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d447cd45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз мисля, че не си жена за този мъж. Дори ако питаш мен не се омъжвай.
Ще причиняваш болка на хората около теб. Ти си жена за много мъже за съжаление;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker