Мъчно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъчно...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2346 пъти
Здравейте. Ако може съвет… или извод... или и аз вече не знам какво...
Запознах се с мъж на моята възраст преди няколко месеца. Няколко пъти пихме кафе… и разговори в скайп… И двамата търсим неангажираща връзка. Много еднакво мислим. Много ми допада….

Когато си говорехме поредният ден, аз му казах, че няма смисъл, трябва да ме махне от скайп, и да спрем всякакъв контакт, защото не мога да си представя, че ако започнем връзка, след 2-3 дена, като хлътне по друга, така или иначе ще спрем да се виждаме. А всъщност го исках без значение за колко време и докога….

След това се опитах да говоря с него, но той каза да го забравя… не сме търсели еднакви неща… не искал да ми проваля живота и т. н…. Адски кофти е…. понякога си мисля, е той просто не ме разбра/може би бях нерешителна/, но се чудя-възможно ли е от днес за утре той да изстине….

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 674694b9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не че е изстинал от днес за утре, а просто не си е падал достатъчно по теб. Приеми го и продължи напред, ще намериш някой. Поне се радвай, че е честен с теб и ти е казал как стоят нещата. Заслужава уважение за честността. Всеки човек е имал несподелена любов, минава спокойно. Не му отдавай толкова голямо значение. Трудно е, но след време ще се успокоиш. Пожелавам ти скоро да срещнеш човек, който да е готов на всичко за теб!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fa69794490
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е възможно. Според мен той е чакал да му го кажеш и сега му е дошло точно... А ти си го казала за да провериш неговото отношение, аз много често така правя -и ако човека държи на теб, то не ти отговаря - ми край, а се бори и не се отказва... Радвай се, че навреме се е случило.... забрави го...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 09faf29e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ако наистина искаш да си с него, му го обясни... намери начин. Ако мислиш, че неяата няма да се получат изобяо не ми давай напразни надежди. Това е моя съвет :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 802a2f099d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не иска явно да се забърква в любовни истории и връзки, не че е изстинал, че ти не си достатъчно готина и т. н. просто явно той е на друга вълна в момента и ти не можеш да направиш нищо, защото на него не му идва от вътре... Не го търси, изчакай да срещнеш някой друг, с който да разсееш мислите за него и след време пак може да го потърсиш за кафе. Тогава със сигурност може и за момент да се замислиш какво си харесала в него:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c278aa1fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора
Благодаря за съветите. Знам, че трябва да продължа напред, но някак си цялата ситуация ме изненада... не бях подготвена... От самото начало се бяхме разбрали да сме честни един към друг до последно и да няма игрички и недомлъвки. Той беше категорично ясен, че не търси сериозна връзка... нито аз. Дори на няколко пъти много се зарадва, че съм го потърсила да се видим/сякаш той би се притеснил да го направи/, също, че си говорим един вид приятелски за всичко, малко като мъж с мъж.. Казвал е също, че има ужасен характер и аз мисля, че е добър само защото не го познавам. Да, също, че му е писнал този начин на живот по хотели и кръчми, че често изпада в крайни настроения... Не съм искала да го проверявам, той беше кристално честен и искрен. Абсолютно като мен, дори много от нещата, които искаше и обичаше... страшно е гадно да изгубиш такъв човек като приятел.. Единственото нещо, което не разбрах беше, че сякаш винаги някак беше като в изчакване да види аз какво ще направя, аз какво ще кажа.. не разбрах защо го прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker