Искам да приключа с всичко, а не мога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да приключа с всичко, а не мога
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 4812 пъти
Здравейте. Отдавна следя тук историите, искам съвет.

Травиалната история - обичам женен мъж, самата аз също съм омъжена. В моето семейство нещата не са такива кавито съм очаквала. На всеки му е ясно, че от хубавото никой не бяга. Естественно друтият е колега, който отдавна ми беше дал да разбера, че ме харесва, но принципите ми ме спираха, докто нещо което направи мъжът ми ме накара да ги наруша.

Няма да отричам, че аз също харесвах колегата. С него съм близо две години, но защо не мога да повярвам в чувствата му. Разбирате ли колко много го обичам, че изпитвам ужас само, като си помисля, че жена му може да разбере - НЕ ИСКАМ да я оставя заради мен, не искам да го деля от децата му, просто искам да има кой да ме обича.

Мислите ли, че не се опитах да избягам - напуснах работа, започнах нова, но след три месеца мълчание той ме намери и всичко от начало - ПРОСТО ИМАХ НУЖДА ОТ НЕГО... Тормози ме това, че на моменти е толкова раздаващ се, а на моменти все едно не му пука за мен - спира да се обажда, когато се чуем се пращат целувките. Кажете моля ВИ как трябва да приемам нещата аз се обърках тотално. Искам да преключа с всичко, а не мога, много ми трудно с това раздвоение и най-важното имам нужда от него с всичките му недостатъци. Ще ви бъда благодарна за всяка дадена идея, защото все пак и аз имам дете и то седи въпреки всичко преди него,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4fce3e6cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му, че мъжът ти започва да те подозира затова да не ти се обажда. Ако се наложи смени номера на телефона си.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 90aa8188ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оправи си семейството щом нещата там не са в ред. Не продължавай да ги объркваш с извънбрачна връзка. Може и зор да видиш, но така е по-добре, повярвай.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 26ff2eea6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Детето ти е най-важно, но щом не си щастлива със съпруга си и имаш нужда от друг мъж тогава е по-добре то да не израства във фалшив свят.. не искаш да разваляш чужди семейства ами тогава недей.. пък и щом не се чувстваш сигурна в чувствата му не се опитвай дори..... искаш някой да те обича.. ами съпругът ти явно те обича, за да реши, че иска да прекара остатъка от живота си с теб и иска да бъдеш майка на децата му.. опитай преди всичко да оправиш положението в семейството си, защото няма необратими неща, може просто лошия период в живота ви да е продължил доста дълго, защото е нямало кой да промени нещо.. опитай.. пък ако видиш, че нищо не се получава.. имаш дете! живей за него.. не трябва да разчиташ на някой мъж, за да си щастлива.. детето ти те обича и има нужда от теб повече от всеки друг!!! успех :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f51b918c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прави това което ти харесва на теб аз съм в почти същото положение но продължавам да бъда с любовника си макър, че не знам дали той има някакви чувства към мен или само интерес да бъде с мен в леглото.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3a680187a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам те напълно. Като жена, която няма нужното внимание в къщи - търси го навън. Любовника ти малко или много ти го дава и ти щом го приемаш с неговите недостатъци - о`кей! Само си предцени дали си заслужава да разваляш отношенията в семейството. Аз съм сама и до скоро имах връзка с женен мъж, много по-млад от мен. Поведението му беше подобно на твоя, но аз го отдавах на възрастта му и разликата в поколенията и ценностната ни система. Имаше повече недостатъци отколкото добродетели, но аз го обичах такъв какъвто беше. Бих ти казала да изживееш до край тази връзка, но да не разваляш семейството си /естествено ако положението е нетърпимо просто не си заслужава да страдаш/. По принцип никой мъж не заслужава да бъде обичан, но ние жените не можем без тяхното внимание и затова се оплитаме така жестоко в собствените си чувства

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4fce3e6cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До номер 5: докато си мислиш, че никой мъж не заслужава да бъде обичан, никой няма да те обича.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 3b16034f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Карай, Джони, карай, всичко тече,
но, уви, не всичко се пие!!

Това е моето мото - времето ще излекува всичко, времето ще реши. Ти все още много обичаш любовника си и на този етап раздяла не е възможна. но ще мине време, ще му се наситиш, ще премине и тази "болест".

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 2dd5e64bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Важното е да осигуриш щастието на детето си, щом си поела отговорност след като си го родила, аз съм на 24 и съм дете на разведени родители. Баща ми един ден ми каза, сине аз трябваше да гледам първо вашето добро след това моето, затова ти и сестра ти изстрадахте. Ние децата не сме виновни за грешките на родителите си, но въпреки това плащаме, смених 4 училища, не знам си колко квартири, аз нямах детство нямах баща до себе си. Ако трябва ще страдаш, но детето на първо място.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker