Нещата от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещата от живота
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2353 пъти
Искам да ви разкажа просто моята история, защото все още се тормозя от това къде съм сбъркал, в какво сбърках...

Първо за мен-на 42 години съм, ожених се млад, приятелката ми забременя, бях и първият, и изобщо не се замислих как да постъпя. Роди ми се син, малко след като се роди, тя отново забременя, бяхме студенти, просто не се виждах с две деца и много исках да направи аборт, но беше късно. Роди ми се най- прекрасната дъщеря, която обичах и обичам най- много на света. Заради децата, ученето и работата след това изобщо не съм поглеждал към чужда жена.

С жена ми се включихме в кооперация, имаше да се изплащат заеми и трябваше да се работи здраво. В един момент нещата потръгнаха, работа беше наред и спирайки да си поема въздух, разбрах, че съм станал на 37. Мечтата ми от дете си беше да си имам мотор- всеки разправяше да не се занимавам на стари години с мотори, но аз съм такъв характер, че ако някой ми каже не скачай, аз скачам.

Та оттук започва историята ми. Моторът ми беше на колега, за да го купя трябваше да присъства и жена му, и затова той беше запазил час в най- близкия до тях нотариус. Влизаме вътре- беше някакво стълпотворение от хора. Обработиха ни документите, минахме през нотариуса- аз горд собственик на мотор и чакаме да ни напечатат договорите. В същият момент жената, която ни обслужваше, се приближи към мен и ме попита дали случайно не съм от Х. Засмях се и и казах, че наистина съм от там, но това го пише и в документите ми. Оказа се, че сме набори, живеем на близки улици в този град, имаме много общи приятели, но никога не сме се засичали. Да си кажа честно имах някакви смътни спомени за приятелката на комшийката ми, но тя нямаше нищо общо с красивата жена, която беше срещу мен. Поприказвахме си на две, на три, пожелах и много щастие и успехи и си тръгнах. Все пак в главата ми беше мотора...

На следващият ден получавам в служебната си поща писмо с картичка- дори и бях забравил, че и бях оставил визитка. Отговорих и и я помолих да не ми пише на тази поща и и изпратих личната. След това почнахме да си пишем, но ме плашеше нейната настъпателност. Мислех си, че е разведена или неомъжена и си търси мъж, а аз още в началото и бях казал, че имам жена и деца.

Постепенно ми разказа живота си- омъжила се млада за военен за да избяга от властната си майка, мъжът и бил първият, който и обърнал внимание като жена, забременяла веднага след като завършила училище и тръгнала по гарнизоните с него. След няколко години родила и второ дете, междувременно успяла да завърши висше и след като мъжът- явно кадърен военен, бил назначен в Сф., тя почнала да си търси работа- това всъщност и беше третата.

И както знаете в семействата много важен е секса, мислех, че при тях просто това се е случило- както при мен с жена ми- постепенно охладняване, секса, става еднообразно месечно задължение, но и това при нея си беше наред- не бях чувал семейство с двадесет годишен брак да правят четири пъти секс през седмицата.

И както и да е- след няколко месеца писане неизбежното се случи. Аз и бях първият любовник, тя ми беше първата любовница и нещата изведнъж се преобърнаха на 360 гр. Всеки ден получавах писма на пощата си с обяснения в любов, за това, че е намерила половинката на живота си, как каквото и да се случи в живота ни оттук нататък- нищо не може да ни раздели- сигурно имам стотици писма от неяв пощата си.

Тя живееше близко до работата ми, виждах я като отива на работа- сама или с мъжа си, когато беше сама я вземах и карах на работа, просто усещах как все по- вече и по- вече се влюбвам. Срещите ни по хотелите бяха винаги неповторими и различни- беше много опитна в леглото и знаеше как да накара един мъж да си забрави акъла, а тези нейни зелени очи, които можеха да те погледнат по хиляди начини- винаги ще ме преследват в сънищата... Беше дребничка, с комплекси за ръста си и гърдите си, на което аз всячески се опитвах да я убедя, че е прекрасна, че е единствена за мен...

Всичко това продължи три години, наистина имаше малки прекъсвания- ние отпуска- те отпуска, събирали са се два, три месеца без да се виждаме. Успя да убеди мъжа си да си продадат апартамента и да се преместят в друг квартал- беше близко до нас, но покрай новия апартамент се задълбочиха проблемите с мъжа и, от миналата Коледа почна да не иска да се виждаме, не се обаждаше, спря да ми пише. Когато я търсех, ми отговаряше, че има проблеми с мъжа си, че се е усетил, че има друг, вечер е почнал да я прибира след работа, а сутрин да я изпраща и че като се нормализират нещата, ще се видим отново.

Така мина пролетта, лятото по отпуски, дойде есента, а тя все не намираше време за едно кафе, ако не и се обадех- изобщо не се сещаше за мен. Не исках да я притеснявам и затова исках да си оправи живота и след това ако все още иска, да се видим отново. И така дойде ноември- обадих и се- не и се бях обаждал отдавна- не звучеше добре, попитах я какво и е, мога ли да и помогна с нещо, и тя ми отговори, че била напуснала мъжа си за две седмици и тъкмо се била прибрала при него заради децата. Не знаеше какво да прави, беше на кръстопът, имала си нов приятел, мъжът и знаел за него, но най я било страх да ми каже на мен- не знаела как ще реагирам. Бил 14 години по- голям от нея, изобщо не бил красив- но бил обществена личност- както каза тя, и в началото го приемала като баща- приятел във фейсбук, живеещ близко до работата и, на свободна професия, с който почнала да си споделя проблемите и в един момент разбрала, че го обича.

Намерих го сред приятелите и, симпатичен чичко преди пенсия, участващ активно на нейната стена. Опитах се няколко пъти да я накарам да се видим- не можела, мъжът и я ревнувал и я следял, но непременно сме щели да се видим някой ден.

И така дойде седмицата между Коледа и Нова година- жена ми беше отпуска и си беше отишла в родния си град да си почине, а аз бях на работа тази седмица. И една вечер се разбирам с приятели да ходим на бар. Обаче срещата ни беше за по- късно и аз нямаше какво да правя до тогава- и какво мислите, че направих- отидох до работата и- оставих колата в една пресечка, видях че в кантората и още свети- знаех, че остават до късно, а и имаха работа по празниците.

Завъртях се напред, назад с надеждата, че може случайно да излезе, напсувах се на ум, че правя детски работи и си тръгнах към колата. И на ъгъла се сблъсквам с новата и любов- нисък, кльощав, с грамадна глава. Спря се пред кантората и почна да я чака.
Аз естествено бях като ударен с гръм, останах в сенките на дървета и зачаках и аз. След малко тя излезе, отидоха на уличката където толкова години я чаках вечер, качиха се на колата му и отпрашиха нанякъде...

Вечерта естествено се напих, надявайки се да я забравя, но не би. Просто се чувствам много гадно- знам, че не трябваше да ходя там, знам ама отидох и я видях...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3dac804d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много по-малък съм от тебе и ми е неудобно да ти давам съвети, но хората казват "не питай старило а питай патило"! Явно си влюбен, но замисли се, какво може да ти даде тази жена в живота ти от тук на татък? Дори да искаше да бъде с тебе (а тя иска иска. Иска да бъде с много и да ги върти, всъшност защо мислиш, че си и първия любовник, тя ли ти го каза? ) това би означавало раздяла с жена ти (Може да не си влюбен в нея, но няма как да не я цениш като твоя съпруга! ). И раздяла с децата за които не пишеш. Бъди сигурен, че те няма да приемат баща им на тази възраст да се влюби и ще ги загубиш (най-малкото майка им ще ги настрои против теб). Това е просто някаква любовница! Ние мъжете, винаги слушайме разума, а не сърцето си в подобни ситуаций и постъпваме по правилно от жените. Остани със съпругата си! Това е моя съвет!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d2d168c0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... автрът се е завърнал от това мнооооого далече, накъдето беше заминал... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 200a9d86b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако можеш да спасиш брака си спасявай го. Това не е живот. Разбирам как се чувстваш, но помисли за жена си. Не пишеш обичаш ли я още и какви са ти чувствата към нея. И любимата ти обещавала ли ти е да се разведе или за нея си бил само приключение. Желая ти успех. Ж32(Омъжена съм от 12г и освен всичко друго мъжът ми е и най-добрият ми приятел. Ако мислиш че жена ти ще те разбере сподели с нея как се чувстваш. )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 60fee91845
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А жена ти какво мисли по въпроса, че я правиш на изтривалка като й изневеряваш?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 42a6eeeb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Наистина - така е в живота, човек. Горе главата и... свиквай!
"Всичко, което не може да ни унищожи, ни прави по-силни! " - Ницше.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 85cf70242c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами ти какво очакваш бе? ! Женати сигурно одвна е усетила, че си имал любовница или пък покрай старанието ти за другата си забравил съвсем да правиш жена си щастлива. Нямаш право нищо да и казваш, щом ти самия не си цвете за мирисане! Ще си сърбаш попарката сега, защото хората са казали-не причинявай това, което не искаш да ти причиняват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bc2fb7303e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4 пъти секс в седмицата с мъжа си + двама любовници-каква любов, тая си е жива курва!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fe89fea4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Фаталната жена?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 28a1a6d73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Оттърси се! Тръгнал си след нещо, което не съществува, а е само в главата ти. Само времето, приятелите и новите неща могат по-бързо да те изкарат от дупката, в която сам си влязъл.

ПС: Изповедта е много искрена и те поздравявам, че си я споделил.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a954311c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен тази жена третира мъжете, като играчки за сметка на всички години от младините й през, които се е отдала на ролята на съпруга и майка. Направила го е само, за да е свободна, а за сметка на това е стана заробена към неща от които отърване няма...
Започнала е афера с теб, било е ново и вълнуващо, но в един момент след три години си станал просто рутинна част от животът й, вече не е било същото. Намалила е вижданията с теб, докато не ги е прекратила. Намерила е друг с който е изпитала същото, което някога е изпитвала с теб, че даже и по-добро... Поне за самочувствието й, все пак той е влиятелна личност, по твои думи, сигурно й оказва един тип внимание, които ти не можеш да й осигуриш.
Когато и той й писне ще си намери друг и след него друг.... И така нататък. После най-вероятно ще й писне, ще се върне при мъжът си и ще си гледа децата - ще се е наживяла.
Твоята грешка е, че си се влюбил в любовницата си.
Тя не е любовта на животът ти, а просто една минала авантюра - такава, каквато е трябвало да имаш в младините си. Забрави я. Знаеш ли кой е любовта на живота ти? Жена ти. И знаеш ли за кой трябва да ти пука толкова, колкото за "другата жена"? За семейството ти.
Замисли се какъв пример ще дадеш на синът си, ако разбере, че баща му е изневерявал на майка му? И после какъв пример ще даде на дъщеря ти да гледа съсипаната си (от мъж) майка? Отгледай децата си и тогава, ако искаш се разделяй с жена си и ходи да й изневеряваш, колкото си искаш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c99a18f18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да се смее ли човек, да плаче ли... извини ме, но картинката лъсна безпощадно ясно...
Ти наистина ли продължаваш да вярваш, че си бил първия й любовник???
Колкото и да е болно за егото ти - сети ли се вече защо ти се е закачила.. Не заради доброто старо съседство - то е било повода. И не заради красивите ти очи. Как ти направи впечатление, че е съмнително настъпателна, а не си зададе въпроса защо?
Ясно е, че се е досетила покрай мотора, че имаш финансови възможности над средните. Същото, което е търсила в генерала, новия чичко... и всички останали.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 051893568f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора,
Естествено, че ще го преживея това, радвам се дори, че се случи така, а не ако бях направил някоя глупост и бях напуснал жена си и децата си. Може би си бях повярвал, че съм единствения и неустоимия и след като ме приземиха, егото кърви :)
А жена ми се надявам да не е усетила нищо, защото е готин човек и не бих искал да и го причиня. И тя винаги ще си остане майка на децата ми, които са най- важни за мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c56b2581c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Просто си втълпи, че тази жена за теб е минало. Ей, имаш си жена и деца! Забрави ли за тях? ! Виждаш, че любовницата ти се дърпа, не иска да се виждате, има и друг... Престани да настояваш и да я търсиш. Явно си е разпоретина. Само се чуди на кой клон да кацне. Замисли се в каква жена си се влюбил. И гледай да затоплиш отношенията със съпругата си, тя е винаги до теб.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 175c34f517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Наистина много искрено написано, поздравления и от мен. Що се отнася до историята, авторе, то тя е от ясна по-ясна: Случаят отдавна е приключил, както в главата на мацката, така и изобщо, и само в твоята глава още се развива някакво действие. Просто жената е търсила авантюра, намерила я е в тебе, било ви е яко, в един момент й е писнало и/или е изскочил някой друг, и/или просто й е доскучало, точно както в твоя и вероятно и в нейния брак след време настъпва скука (3 години не са малко време дори за една "нормална" връзка, а за "паралелна" връзка си е направо вечност).

Без значение каква е причината фактът е, че всичко това няма да се върне обратно, точно защото е било паралелна авантюра за задоволяване на някакви тръпки. Тръпките дали ще ги задоволиш с тоя или оня няма никакво значение, дори обратно - колкото повече, толкова повече тръпка. Изчезне ли адреналина, всичко се обезсмисля и въпросът приключва. А ако наистина както казваш е леко комплексирана на дадена тема (без значение за ръст или нещо друго) може да го прави с цел самодоказване и вид избиване на комплекси.

Тия дет ти ги е писала, че си й първия любовник и нищо не може да ви раздели и дъра-бъра -- човек, ти от коя планета падаш? ! Това са елементарни женски (да не кажа курвенски) хватки с цел да те върже (емоционално) и ти да тичаш по нея, не тя по тебе. И ти си се вързал като първия хлапак. Човек осъзнай се, на 40 години си, а се държиш като 15 годишен пред първата си любов. Да се влюбиш е хубаво и положително чувство, но да хлътнеш до уши, както ти си направил, е глупаво и те кара да действаш неадекватно и тъпо. Което също е красиво и простимо, когато си на 15, но на 40 може да ти излезе през носа, във всяко едно отношение.

И ако те разбирам правилно, че си се оженил на къде 20, това твоето може да е нещо, което наблюдавам напоследък у доста хора с подобно минало (както мъже, така и жени). Аз го наричам "синдрома на неизживяната младост", което дали е удачно наименование не знам, но аз така си го наричам. Във всеки случай ефектът е, че много хора, които от рано са започнали дългогодишна връзка, било то брак или не, и са създали семейство, деца и т. н. в един момент се "охълцват" и усещат, че нещо им липсва, липсват им точно тия тръпки, които другите са изживели през 20-те си години, наживели са се и в един момент си сядат на задника. Докато другите, такива като тебе, са по-напред със семейство и деца, но са по-назад с "нещата от живота" както ти ги наричаш. И нерядко попадат в такива нелепи ситуации като твоята, защото се връзват на елементарни неща, които на повечето хора са им минали през ръцете на 20-25.

Кое от двете е по-добре или по-зле, е друг въпрос и сигурно при всеки човек е различно. В природата винаги едно нещо е за сметка на друго. Така че се радвай и пази това, което си постигнал, и търси как може да постигнеш това, което нямаш. В това няма нищо лошо. Но го прави разумно и трезво.

Успех!

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 175c34f517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А на номер 1 мога да кажа, че е написал много глупости. Откъде си толкова сигурен, че децата нямало да приемат баща им да се влюби на тази възраст? ! Че даже и щял да ги "загуби"? !? Един син или дъщеря, който/която има малко от малко акъл в главата си и е възпитан/а що-годе разумно, никога няма да се откаже от родителите си, само защото са тръгнали да търсят своето щастие! И повярвай ми, децата прощават много по-лесно отколкото съпрузите един на друг.

Моят баща точно на 40 се влюби в момиче, което беше на моята възраст (тогава 20 години). Никога не съм се сърдил нито на него, нито на момичето, нито на майка ми. Сега около 10 години по-късно имам прекрасна сестричка на 6 и братче на 2 години, които обичам страшно много и се радвам на всеки ден, който прекарвам с тях. Това, че майка им не е моята майка, и на всичко отгоре ми е набор, няма никакво значение. С нея също съм много близък, защото бидейки на една възраст си споделяме много неща, които нито аз, нито тя смятаме за редно да споделяме на баща ми. Майка ми също няма проблем с тази ситуация и тя си търси своето щастие по свой начин, който аз също напълно подкрепям, и с нея също продължавам да съм много близък.

Не мисля, че има нещастни или "прецакани" в тази ситуация. Напротив, щеше да има, ако се бяха опитали да поддържат нещата изкуствено в рамката, в която бяха преди.

И между другото съм сигурен, че моят случай по никакъв начин не е изключение.

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0aa41edf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И за мен тази жена е курва. Извинявам се за думата, но явно щом мъжът И я е хванал не си бил само ти през времето когато сте били заедно.
Жал ми е за хора като теб, отегчени от любовта която имат и тръгнали да я търсят другаде.
Осмисли живота си и действай като разумен зрял мъж, какъвто си.
Ако разбера, че баща ми има такива мисли ще ми стане толкова противно. Звучиш така все едно никога не си обичал жената, която ти е родила 2 деца. Или си забравил, че си я обичал. И какво като до тогава не си бил с друга? Клишето, че никой не умира с една жена е най-лесния начин да си измиеш ръцете, след като си се отдал на нагона си.
Това ли ще разказваш на внуците си?
Да, такъв е живота... когато сам си го направиш такъв.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 327cde4484
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   При такова агресивно поведение, не виждам как можеш да си мислиш, че си й първият любовник. Тази жена е чисто и просто от един определен тип жени, нали се сещаш? Гадното е, че си се влюбил, но пък нещата се случват винаги така, както трябва, така че помисли защо ти се е случило всичко това и продължи напред. Без нея, разбира се, защото тя въобще не заслужава, онова, което изпитваш към нея!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc37f3e814
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това е най-хубавото нещо, което ти се е случило с нея. Просто да видиш, че не държи на теб, нито на чувствата си към теб. Сега трябва да се радваш. Но ще го разбереш не сега, а след време. Не прави грешката да се хвърлиш в обятията на друга чужда жена. Дай си време за отдих, размисъл, почивка, за друг поглед над твоя живот, над себе си, над жена ти и брака ти. Отдръпни се здравословно от жена ти, за да я видиш с други очи. Почувствай се сам, за да имаш нужда от нея... Мисля, че тази другата ти е направила огромна услуга и трябва да й бъдеш благодарен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker