Усещам как майка му го настройва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Усещам как майка му го настройва
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2365 пъти
Здравейте!
Е, и аз съм поредната с такъв тип проблем...
Аз съм на 23г., уча висше, приятелят ми - на 27, за сега само работи. Аз живея с майка ми, той с неговата и приятеля ?, тук сме в Испания.

През тази 1 година, в която сме заедно, много се задълбочиха отношенията ни, и от негова, и от моя страна. Започнахме много да се обичаме. Подадох му рамо, за да учи и той, и с моя помощ изкара кандидатстудентски изпит, който му е нужен за влизане в испански ВУЗ-ове. Гордея се, насърчих го, дадох му много хъс и стимул да учи това, което най-много му харесва - фотографията. Септември месец тази година живот и здраве, ще бъде 1-ви курс, дори и със закъснение от почти 10 години.

От както е в Испания, 7-ма година, почти не е прекъсвал да работи, а сега в тукашното положение, както е и в България, работата е много зле и тази на която е в момента той, изтърпява много лоши условия за нощна работа всеки ден, но... няма друго, примирява се за сега, като многократно сме говорили, че когато му започнат лекциите Септември, спира работа и се съсредоточава само върху ученето. До тогава има около 10 месеца да поспести парички за първата му година като студент. Иначе плаща месечния наем на апартамента, в който живее той, майка му и нейния приятел, който е испанец, плаща голяма част от сметките, и покрива личните си разходи, както и моите, които се свеждат до това когато излизаме да ми купи една фанта, нат. сок или капучино (аз не пия алкохол), и когато излизаме броени пъти в месеца да обядваме/вечеряме навън. В момента аз не работя, работех 1 година, докато учех и малко след като започна връзката ни, ме съкратиха. От тогава живея по-скромно с майка ми, тя поема част от разходите ни, а и имам и не лоша годишна стипендия.

До тук добре. Но за съжаление не е толкова розово всичко, колкото го описах до сега. От 1-2 месеца усещам някаква чужда намеса. И за да бъда най-точна - когато се разбра, че той си е взел изпита и от септември ще запише да учи, т. е спира с нощната работа автоматично (златната кокошчица няма да снася парички всеки месец на майчето си), думите на майка му бяха "eми след като така си си преценил... ". Просто вече няма да издържа не само майка си, ами и на всичкото отгоре хрантутника испанец. Естествено, нека да ? помага, но помощ не означава да му легнат на врата, така както правят от както е дошъл. И той го знае, и много пъти сме го дискутирали и по тази причина иска да се изнесем заедно на квартира, но аз все още не съм готова да се разделя с моята майка, рано ми е, трябват ми 2-3 години още, за да се реша. И той продължава да си живее с тях. Миналата седмица излизахме из тукашните молове да разгледаме за дрехи за него по намаленията и уж случайно засякохме майка му и испанеца (града, в който живеем не е малък, но събота и неделя всички ходят на един определен комплекс да пазаруват). Хаха замислих се и м0же и да не съм далеч от истината, че вероятността да се засечем е много голяма, тя го знае и просто се е възползвала, за да види да не би скъпоценния ? да ми купи нещо с неговите пари. И така да е, какво!? Нито съм някоя използвачка, нито интересчийка, нито шаврантия. Напротив, определям се за добро, възпитано, интелигентно момиче, израстнало в София.

Случки с майката много, предната е една от най-пресните. Не искам тя да го настрои срещу мен, при положение, че тя дори не ме познава. Един път не ме е поканила на обяд в тях да ме види по-лични, да ме пита няколко думи за семейството, ученето ми... , да разбере поне на прима-виста какво представлявам.

Момичета и момчета, съжалявам, че ви засипах с толкова подробна информация, но това са фактите, такива каквито ги описах и такива каквито исках да представя, за да добиете някаква миниатюрна представа за моята ситуация. Той държи много на мен, никога до сега не ме е обиждал, крещял, пренебрегвал и т. н., просто усещам реална начална заплаха в лице на майката. Помогнете ми - как да я туширам, как да го отделя от нея, дори и когато живее все още с нея? Kaк да постъпя по-хитро от нея и да го оставя само за себе си, дори когато изгарям от желание да му кажа "не виждаш ли как майка ти е на път бавно, но с успех да съсипе връзката ни".
Благодаря,
А

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2146df7c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   изнеси се с него. Аз на 20 имах семейство. Какво значи още 2-3г с майка ти. И нито дума срещу изедницата-мълчи- не съсипвай нещата заради някой който не го заслужава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker