Как да напусна съпруга си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да напусна съпруга си?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4480 пъти
Моля Ви за съвет!
С мъжът ми не се разбираме, имам си приятел и съм решила да бъда с него. И двамата имаме деца и след дълги години заедно решението е взето... но...

Незнам как да напусна съпруга си, той ме заплашва със побой и дори убийство и това е ежедневно. Все още незнае, че си имам друг но подозира от отношението ми предполагам и по принцип ми говори, че никога няма да позволи да бъда с друг, че по-скоро ще го убие, а после и мен. Страх ме е, той има оръжие и много се притеснявам да не направи беля. На мен лично не е посягал, освен обичайното стискане и блъскане, когато го изнервя.
Когато е ядосан става неузнаваем, сякаш придобива някаква сила, изобщо не може да се контролира, способен е на всичко. В никакъв случай не приема, развода, изневярата и т. н.

Относно другия човек -плътно е зад мен, готов е на всичко за да ми помогне и да бъде с мен, но толкова ме е страх за него...
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 28ff96bf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако това, което казваш е истина, по - добре се замисли какво правиш с този човек. Т. е., ти вече си се замислила де. Можеш да подадеш жалба в полицията и да ограничат достъпа му до теб... едни драги господа ще го навестят и така... :)
Щом се държи с теб така не те залсужава, истински ти съчувствам, имах едно гадже, с което не стигнахме до сериозни отношения заради държанието му, макар да не бе толкова сериозно като твоят случай.
Събирай сили, мила, напускай го, отиди при онзи, който се грижи за теб, макар че и там риска е голям, защото в началото всичко е розово.
Желая ти много успех и ти изпращам много сила!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dfe7604bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стига вече моля ви се, с това "заплашва ме" и т. н. моля ви!!
"КАК да го напусна", няма такъв въпрос. КАК ли, като го напуснеш: вдигаш си багажа и децата и се махаш, ето как.
Разберете, не е страшно да напуснете идиота, с който съжителствате, страшното е да останете с него. Това е по-страшно и за вас, и за децата ви.
"Ама ще ме убие, ще ме пребие, ще... " - оставете тези глупости.
Той нямало да приеме развода и раздялата? !! А ти какво, разрешение ли ще му искаш? Какво значение има той какво ще приема и няма да приема, ти нали си решила за себе си. Оттам нататък просто се махай от него без да те интересува какво ТОЙ щял да прави, приема, не приема и тн. негова си работа. Ако живееш в малък град или село, не знам, там вероятно наистина има подобни типове, способни да тормозят човек на улицата. Не вярвам много-много, но... нали не си сама, а и сама да си пак няма какво да те е страх! Нали приятеля ти е плътно зад тебе, ако трябва /в което не съм убедена, но все пак, напуснете града.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0857301dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Скъпа Авторке. Никога не съм изпадала в твоето положение и не знам дали съвета, който мога да ти дам е адекватен и би помогнал. От прочетеното дотук разбрах, че съпругът ти е страхливец и явно е решил да не се предава без бой. Затова ти трябва да събереш цялата артилерия! Не му показвай слабост и нерешителност в никакъв случай. Бъди силна, с гордо вдигната глава! Хладнокръвно му обясни, че не можеш да живееш с него, че ти е писнало от "обичайното стискане и блъскане", че отношенията ви нямат нищо общо с любовта и от семейното огнище отдавна не е останало и помен. Трябва ти и подкрепа от близки (неговата майка например), както и един силен мъж, към който той изпитва респект. Ако и това не помогне- запиши се на уроци по стрелба!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 81ccc28227
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом те заплашва със убийство това е подсъдимо, най-малкото което е че ще го привикат в полицията.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ee08d9828
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Представям си какво е... Дали не можеш да си събереш багажа докато го няма в къщи и без да разбере да се измъкнеш. После, какво? ! Да отидете направо в друг град. Да, ама децата кой ще ги вземе и как? Защо първо не отидеш в полицията и им обясни как се държи с теб и какво си решила и поискай закрила. Щото съпругът ти звучи като потенциален убиец. Аз не бих оставила децата на такъв нито за половин час. Развод ти трябва и всичко да е легално. Няма начин просто да се измъкнеш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 62fbf0e962
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом си имаш друг приятел значи връзката със съпруга ти се скъсала, а за другото си има полиция.

Кумчо Вълчо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ba21244060
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто най-напред се разведи заради самата себе си и заживей отделно, БЕЗ НОВИЯ МЪЖ.
Когато дойде времето и нещата се уталожат, ако не е размислил приятеля ти - може да се съберете.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a94305bec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора: той казва че много ме обича и затова не можел да ме даде на друг, като фикс идея съм му.... но аз не го обичам, не го искам, не мога вече да го понасям - казвам му го директно в очите, а той се смее и казва - това е любов или лъжеш ме и т. н... Казах му че ще си събера багажа и ще се изнеса, а той каза -ще те намеря, детето не можеш да скриеш от мен... и тогава тежко ти...
Искам да ви кажа, че и аз съм си мислела, че е много лесно просто да го напусна, но дефакто никак не е лесно, най-вече ме е страх пред детето да няма конфликти... а той не се владее изобщо, бие детето постоянно и му крещи за най-малкото /това е една от основните причини за решението ми да го напусна/... Не е лесно, но ще го направя, просто незнам още как...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 288c2b32fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има и жени, които постъпват по този начин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f75c40bc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Полицията едва ли ще свърши работа, но за всеки случай пусни една молба като гаранат ако може да се каже, защото ако стане нещо да имаш поне някаква опора от държавата (остави т'ва, че нямаме такава) Най добре си хвани някои с широк врат дай му някои лев и да ти е мирен живота след това. Също така се премести в друг град, започни от нулата ако трябва и пак ще ти е по леко. Преди това направи маркетинг, проучване... там къде ще ходиш. Не бързай преди да си намерила квартира работа да уредиш децата или детето на уч-ще.
Имаш подкрепата ми каквато и да е тя...
Успех и пиши за да не те мисля :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e4a9900572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако "другия човек" беше толкова страхотен и готов на всичко за теб нямаше сега да те е страх от бой или убийство от сегашният ти мъж.

Щом не можете да се разберете, като нормални хора и нямаш истинска опора от "другия" хваща детето и бягай в друг град, но дали твоят любовник ще те последва на мен ми е спорно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d49481f6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз имам абсолютно същия проблем като на авторката но с разликата че с мъжа ми живеем в моя апартамент и няма как да го накарам да си отиде. Имаме малко дете. Много пъти съм му казвала че не го обичам, че искам да се разделим а той изпада в агресия и не го приема, не ме е удрял никога, но незнам как да постъпя, той просто не иска да го приеме, промени се много, угажда ми за всичко, но аз не искам да съм с него и обичам друг. какво да правя незнам?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f75c40bc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Значи има причина да се държи така. Чувала ли си за причина и следствия? За всяко действие си има причина. Имам един приятел на който гаджето му яко хойка, шарат и очите... И после се оплаква на приятелки, че е бил много лош... приятеля и. Какво излиза накрая, че крадеца вика дръжте крадеца. Та съм сигурен на 100%, че ти не си стока, ама нека професорите пишат глупости тук.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 932841f352
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Съгласен с номер 13. Защо винаги едната страна е супер невинна и страдаща а пък другата страна само е виновна и лоша. Всяко действие има причина.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a94305bec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До №13 - Аз може и да не съм стока -няма как да знаеш, но тогава защо той не ме пуска да си тръгна... Просто съм му фикс идея, трофей който не иска по никакъв начин да изпусне. На мен не ми пука за него, за това и не се старая да му е угодно....

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b2af025896
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   скъпа госпожо имам същия проблем като вашия но съм твърде решена да го напусна моя съпруг живея 10 години с него на семейни начела имаме две прекрасни момчета но не мога да търпя вече той твърди че ме обича но как по някакъв страшен начин неми позволява да имам приятелки отстранява ме от семеисвото ми ревнуваме от всичко и всеки и мее изолирал от светът чусвам ужасно нямам друг партньор в живота и никога не съм имала обичам го и искам да живея с него но тои сам прави да истивам от него самия с негови те обноски Искам да кажа че през тези 10 години съм видяла само лоши неща от него кажете ми как да се справя с това

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker