Пълен некъсметлия :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пълен некъсметлия :)
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2607 пъти
Живота ми е пълен крах и разпад последните 2/3 години. Най-добрият ми приятел замина със семейството си да живее в чужбина преди около 2 години. Компанията с която се събирах се изпокарахме заради интриги, лъжи, пари и всякви такива неща събирахме се заедно около 5/6 години и чак скоро разбрах че са двулични хора и всички се изпокарахме и всеки си пое по пътя това става преди около 1 година на всичкото отгоре аз направих грешката да не се събирам с никои от налното и средното училище и го правех с цел да не си заеба компанията и се правех на добър приятел а те накрая какви хора излязоха а аз чак сега го разбрах. И сега останах сам самотен нямам с кои да изляза дори на едно кафе или разходка. Има и още лятото разбрах че една моя стара приятелка ме харесвала от 3 ти човек и го разбрах с около 3 години закъснение потърсих я есента и като я видях колко красива е станала реших да се пробвам обаче тя ми излезе с думите "Когато аз те търсих ти недоиде сега когато ти ме търсиш мен не ме ебе" и каза да не я търся повече и аз я оставих. Има и още скоро правя 21 години а аз още никога през живота си съм нямал приятелка и се чувставм самотен. Преставете си колко супер тъпо ми е станало като разбрах това за момичето. Прествете си как се чувствам без приятели, без приятелки и че съм нямал гадже до сега а скоро правя 21 години. Единственото хубаво нещо което ми се случи скоро е че влязох в университет обаче скоро идват изпити а аз незнам дали ще ги взема понеже не съм много силен ученик а и след тези проблеми главата ми е пълна с глупости и не ми е много до учение. Кажете ми хора какво да правя и как да изляза от тези проблеми всеки съвет е полезен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2e504ec8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не падай духом! Момичета много. Ще си намериш друга, която да оцениш навреме. Що се отнася до приятелите, ще си намериш други. Е, няма веднага да попаднеш на приятели, но и, , добри познати'' е добро начало. Учи си за изпитите. Твоите, , приятели'' и момичетата няма да ти вземат изпитите и да ти осигурят добро бъдеще. Успех!
Ледената кралица

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0cc6330a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аве ти сам си го направи няма ти нищо аз пък 1 година дето само седях в къщи и нито приятели имах нито език знаех (в чужбина съм) и така само в къщи мразех всички и всичко непрестанно усещах болка изоставих се бях на 13 а приличах на истормозена възрасна жена! към втората година научих езика имах 2 приятелки с които не излизахме често и няколко познати, в училище съм кат ЗОМБИ! нито говоря нито нищо ако някои ме попита нещо или пък аз ако попитам само тогава.. в мездучасията всеки говори смеи се бяга закачат се а аз.. аз седя като не знам просто как да го опиша просто си седя сама в някои ъгал и се правя на заета заниамвам се с телефона. 5 месеца си имах гадже което много обичам но точно за рождения ми ден скъса с мене! това беше декенври... той беше единствения човек които ме расмиваше караше ме да се чуствам ПРЕКРАСНО с него само излизах, но той ме заряза а сега се опитвам да сме приятели, но той няма никакъв интерес чуствам ацки голяма болка и отново съм сама без НИКОИ!!! Затова не се притеснявай има и по зле сега съм вече на 15 както казах декенври имах рожден ден.. в момента отново се чуствам както в първата година няма абсолютно с кого да си споделя и някой да ме разбере.. непрекъснато усещам празнина и отново не виждам смисал на живот в 10 клас съм всеки ден отивам на училище седя там кат статуя прибирам се седя на компютара ям и лягам и така всеки ден едно и също както преди. Когато бях с бившия ми бях много щастлива както бях в българия а сега съм някаква сериозна тъжна не говоря с никого и нищо не ме вълнува докато преди бях щастлива за това че дишам имах ацки много приятели винаги съм се смяла винаги съм общувала, дори нямах търпение да стане утре за да видя какво ще стане животат ми беше прекрасен, но вече не! затова не се оплаквай има и по зле от тебе бъди силен поне езика знаеш винаги може да завържеш някоя връска и да се отпуснеш.
Момиче на 15.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e0433f1bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 1 е напълно права.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1a5aa5f419
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо-нямаш реални проблеми. Второ, ако в университета не си създадеш приятелства не знам къде. Айде успех-а и още нещо до сега си контактувал с ученички-еми в университета колежките пощуряват всеки гледа да се съвокопли с някой спокойно само си вземай изпитите!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0b51c465c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много мразя "мъже" като теб. Дръж се малко, какво ревеш и се оплакваш като ощипана госпожичка. Изобщо не виждам някакви кой знае какви проблеми да имаш. Мрън, Мрън, та Мрън. Ей тва мъжете много се изнежихте.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 249f3191d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако с този правопис си влязъл в университет, пич, е, няма какво да се оплакваш. Ти си късметлия :))!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7167fb6cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, в Бг и куци и сакато влиза в университет...
Лоша, за пореден път съм съгласна с теб.
Авторе, като има желание, има и начин, няма желание, няма начин.
Лола
П. П. Ако това са ти проблемите, не искам да си мисля как щеше да се държиш ако живееше вразмирните региони на Африка или в Индия...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker