Страх ме е, че е реалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е, че е реалност
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2635 пъти
Сигурно мнозинството от вас, които прочетат тази история ще кажат, че е съм смотана, но аз си го знам и няма да се обидя!

Работата е там, че цял живот съм попадала на пълни идиоти! Винаги съм раздавала себе си до дупка, затваряла съм си очите за очевидни неща. До един момент, в който някои се поинтересува от мен!

Дълго време бях сама...
В един момент във Фейсбук един стар познат ми писа и се заговорихме. Видяхме се един, втори, трети път и аз открих, че той е префектният партньор за мен - исках мъж просто за секс. Замълчах си, докато в една вечер не заговорихме за предишните си връзки. Оказа се, че той е използвал жените, с които е бил и никога не се е обвързвал. Аз му дадох съвет да намери жена, с която най-накрая да има истински взаимоотношения. Той ме погледна в очите и каза само: вече съм я намерил. Аз много се зарадвах и го насърчих да се бори за нея и да не я изпуска щом е толкова специална. Прибрах се. На следващия ден се чухме и се разбрахме след работа да отида в тях и да гледаме филм. По средата на филма той хвана ръката ми, спря филма, обърна се към мен и ми каза: ти си жената! Вчера ме насърчаваше и сега знам, че искам истински взаимоотношения с теб! Бях като ударена с мокър парцал. Както и да е мина се време и това, което не е наред е, че всичко е много хубаво!

Той не ме притиска, когато кажа, че имам да уча за изпити, той не ме притеснява! Държи се с мен прекалено хубаво! А аз се вманиячавам и страх ме е да не разваля всичко!

Предложих му да бъдем приятели и да правим секс от време на време, без обещания, без сълзи, без разочарования, а той ми каза: не искам да те деля! Искам да си само с мен!
ИИИ не знам! Страх ме е, че някой може да ме обича!
Който може да дава съвети, защото майка ми ми каза, че птичето каца веднъж на рамото на човек и вижда в това момче ПТИЧЕТО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: c5f9dbf919
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не точно смотана, по-скоро малка и наивна!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 138a6fb650
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Послушай майка си. Иначе - наслади се на любовта на мъжа, кой знае. Живей днес и сега. Няма по-хубаво от истинската връзка, от любенето в истинската връзка. Просто не му мисли - остави се по течението и прави това, което ти се иска.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e6a2de093b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мммм каквото ти казва сърцето това трябва да направиш... приеми го така, има варинат в който наистина ти си жената и ще сте двамата докрая, но има и вариант в който сте заедно и срещате други хора, разделяте се, ако искаш да си с него бъди с него, не приемай че ще сте завинаги заедно ако това те плаши, бъди с него не защото той е мъжът, а защото е самият той. Радвайте се на любовта си, забавлявайте се, ако след време не се окаже за теб, ще намериш някой друг, ако пък се окаже, че не можеш без него, значи си направила най - добрият избор в живота си... така че действай, не защото така са ти казали, а защото ти така искаш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c26b624dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама ти сега ако вземеш да слушаш майка си за единственото птиче и да се вманиачиш по това момче като удавник за сламка няма да постъпиш правилно. В любовта птичето не каца само веднъж.
А иначе според мен ако не усещаш от вътре, че искаш да си с него, не се чувстваш достатъчно "увлечена" по това момче, няма смисъл да лъжеш нито него, нито себе си. Но ако все пак решиш дай му шанс. Бъди предпазлива винаги, но не и мнителна.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5e15f5fb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен е правилно да се обвържете. Ти би ли се примирила с това да го делиш с други момичета? Сигурно не. Всеки заслужава връзка, в която има нещо повече от секс. Човек не е само парче месо с ерогенни зони...

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 335eb2bcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   е ок, чукайте се и пак си ходете :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d15bfedfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чета и гледам като отровен с гъби...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker