Изгубена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубена
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2417 пъти
Здравейте на всички! Искам да споделя историята си с вас за да ми олекне поне малко. Надявам се, че ще получа полезни съвети. Очаквам и критики, но моля да ми пишат преди всичко хора, които са били в моята ситуация. На 34 г. и съм разведена. Нямам деца. Имам връзка със семеен мъж, който има две деца- син на 19 и дъщеричка на7. Тази връзка продължава 2 години.

Не е основана на секса, а има много силни чувства и от двете страни. Никога не съм го карала да се развежда, защото знам колко е привързана дъщеричката му към него. Проблемът е, че той сам каза преди няколко месеца- моето семейство отдавна се е разпаднало. Започна да говори за развод, да прави планове за съвместно съжителство, за дете.

В същото време не предприе нищо. Даде ми напразни надежди, от които аз се поболях. Обичам го и той ме обича, но виждам, че просто дава тези обещания, за да не ме изгуби. Аз изгубих себе си през това време. Бях лъчезарен човек, сега съм се затворила в черупката си. Опитах се да го преодолея, но всеки път когато се отдръпна, той става злобен, прекалено ревнив/ без основание/. Сам ми беше предложил след празниците да дойде да живее при мен и да подаде молба за развод.

Празниците изкарах сама с майка си, а след тях той продължава да идва, но когато го попитам какво е решил повтаря едно и също: решението съм го взел отдавна. Преживях го тежко, защото се бях настроила, че вече няма да съм сама. Жена му явно не му създава проблеми от това, че идва посреднощ у нас, оставал е да спи при мен. Замислям се защо човек обещава нещо, което явно не мисли. Отдавна копнея да имам опора до себе си, да нямам безсънни нощи и сълзи. Аз съм честен човек- ако не мисля нещо не го казвам. Знам че доста от вас ще ме засипят с упреци, че развалям семейство, много ще ми кажат естествено, че така ще ти говори, на него му е добре така. Имам нужда от съвети на хора, преживели подобно нещо, как са съхранили себе си в подобна връзка и дали търпението им е било възнаградено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8d7b4446fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те да потърпиш и да спреш с натякванията. При мен беше същото - каза ми, че ще се развежда през септември, но след тормоз и настройване на децата, стана чак декември. Аз обаче не правих стресове и продължих нормално с живота си. На празниците ми цъфна с куфарите си... така, че...
Не го стресирай и ти, просто продължи да бъдеш пристанището му и бъди до него. Не бъди като жена му, а бъди себе си.

Има една индийска май поговорка - Ако имаш птиче, остави клетката отворена, ако се върне - било е винаги твое, ако ли не - никога не е било.

Остави клетката винаги отворена, само така мъжът
ще ти принадлежи изцяло. не прави грешките на жена му и бъди негов приятел и просто до него. Остави го да остави жена си, когато той иска и АКО ГО ИСКА. Дай сама за себе си един срок и просто след тази дата го остави, ако искаш, но не прави сега стрес. Ще видиш, птичето само ще кацне на рамото ти, ако не сграбчваш към него да го уловиш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ee121cdcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей скъпа! Аз съм мъж и мога да ти кажа как седят нещата от нашата страна. Имах подобна на вашата история- и двамата бяхме женени, и двамата се обичахме много, но мъжете мислим с главата, а не със сърцето- прекалено много анализираме и се опитваме всичко да предвидим, докато дойде един момент в който, тя срещна друг и всичко свърши. Прекалено много я обичах, за да правя сцени, така че просто се отдръпнах- нека бъде щастлива с другия след като аз не се реших да и го осигуря.
Така че не си мисли, че има единствени и незаменими хора- просто се огледай покрай теб и ще видиш колко е красив света. А болката остава и трудно се лекува, но се лекува, бъди сигурна!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 203f7f9d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Знам, че не искаш да чуеш това което ще ти кажа и че го чуваш постоянно от майка ти и от роднини, но ти си на 34! Ако нямаш дете в следващите 2-3 години няма да имаш изобщо! Колко дълго можеш да го чакаш този? Аз съм мъж на 28 и съм си дал срок до 35 да намеря любовта на живота си и ако не успея до тогава, ще създам семейство с първата която ми падне!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c9a3cbf196
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво 3! Аз съм на 26 и никога не съм имал приятелка. На 35 отивам в махалата, си купувам една булка и това е.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e5282a3266
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   4, препоръчвам ти да си купиш булка от някоя бивша СССР-република. В Молдавия например едно семейство живее с 10 долара на месец, ще те позлати булката, ако има покрив над главата си и ядене, не я биеш и не пиеш. Не всички са претенциозни като нас, българките. А и имаме защо - работим си, независими сме, а и има с поне 10% повече млади мъже от млади жени. Изборът ни е голям. Такива като теб - с лопата да ги ринеш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1b77d2cf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Благодаря ви за коментарите. На № 1 искам най- сърдечно да благодаря защото засега тя ми е най- полезна. Права си, че не трябва да насилвам нещата и така съм решила. В последните месеци съм се вкопчила в това, но виждам, че ми влияе зле. Куп здравословни проблеми, вседствие от стреса. На № 2 искам да благодаря също, но аз силно обичам този човек и не мога да го заменя. На № 3 искам да кажа, че ние правим опити за дете и това ми е най- голямата мечта. Била съм омъжена за неподходящ човек и най- лошото нещо е да се хвърля на първия срещнат, за да не съм сама. Моля те не го прави и ти. Просто на всеки е предопределено да бъде със своята половинка, а не просто да има човек до себе си. Налагам си да не мисля за това и както е казала № 1 - трябва да спра да карам нещата да се случват. Те или се случват или не. Благодаря още веднъж на всички.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker