Що за отношения са това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Що за отношения са това?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3002 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 24г. Искам да споделя нещо много интересно. От почти година имам сексуална връзка с един мъж, който си има приятелка. Всичко започна съвсем спонтанно, бе уговорки за нещо сериозно. Мислех си, че ще е еднократно, но ето че продължава вече толкова време. Аз нямам чувства към него, а виждам, че и той няма. Всичко между нас се основава само на секс. За мен е без значение, че е обвързан, защото аз съм свободен човек. Той да му мисли. Ясно е, че ако не съм аз, ще е друга, щом е решил да си търси любовница. Приятелката му, естествено, не знаеше.

Преди месец, обаче, разбра. Ровила се в телефона му и открила някакви СМС-и, в които си определяме срещи. Набра ме, развика ми се, нарече ме всякаква (нормалната реакция на една не много умна жена - ругае любовницата, а мъжът й света вода ненапита). Вдигнала му скандал и той си признал всичко с подробности. От там си направих извода, че много държи на нея. Но от друга страна, ако държеше толкова, нямаше да й изневерява, знаейки, че ако разбере ще бъде наранена. И най-странното е, че му простила всичко, с уговорката повече да не й изневерява. Били няколко истерични дни, но й минало, успокоила се и му простила. Мислех си, че това е краят на нашата история. Но няколко дни след това ме потърси и всичко си продължи постарому, като ме помоли да бъда по-дискретна, а съответно и той щял да се пази повече.

Та, кажете ми, що за отношения са техните??? Нима наистина държи на нея, след като не се спира??? Явно е, че не държи и на мен, но това тяхното ми е много странно. За мен е без значение, просто ми е странна самата ситуация като такава. Може ли да те лъжат една година, да спят в леглото ти, да ядат на масата ти, да правят секс с теб и да се държат хладнокръвно, а на теб да ти е все тая и да просиш? Явно държиш на отсрещния, но дали на него му пука за теб? И нима искаш да си с такъв човек? Е, аз гледам от собствената си камбанария - не бих простила подобно нещо. Хайде, случило се веднъж, но цяла година по няколко пъти седмично... Прекалено е! Аз, както казах, нямам проблем с това. Не ми е давал обещания за вярност, а и аз не съм давала обещания на приятелката му. В нейните очи той трябва да е "черният", а не любовницата. Но, каже те ми, що за връзка е това тяхното???

Моля, не превръщайте темата в поредната арена на злобни излияния по адрес на любовниците и на горките приятелки и съпруги. Просто ми е адски нелогично съществуването на такъв тип взаимоотношения. Не виждам защо той е с нея и защо тя продължава да е с него... Всичко добро и се стремете да бъдете позитивни в ежедневието си! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1f8e357ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Но, каже те ми, що за връзка е това тяхното??? “

Ще ти кажа - връзка от зависимости, навици. Отдавна нито се обичат, нито имат секс.... (което на мъжа липсва), а просто имат общи приятели, среда, живеят си добре, жената се чувства сигурна с него и са си навили на пръста да си направят семейство и дечица.

Просто наблюдавай подобни и си вади изводи. Да не ти дреме, щом ти чувства нямаш. Почеши се, където имаш нужда и ги остави да се оправят. Иначе - предупреди го, че подобни ексцесии и проблеми няма да търпиш - или ще контролира истеричната си приятелка, или го зарязваш.

Не те обвинявам иначе - с какво си виновна? Ясни са ти правилата, силна и независима жена си и ЗНАЕШ, КАКВО ИСКАШ. Не си зависима - емоционално и финансово от един мъж.
Чисто и просто от научен интерес те съветвам да разкриеш точната зависимост на бъдещата госпожа. Аз съм 70% сигурна, че е нещо материално. (апартаментче, висока заплатка, колица) Останалите 30 % може да са чувството за сигурност, общо минало, познати и планове.
И си взимай поука - КАКВА НЕ БИВА ДА СТАВАШ И ДА БЪДЕШ.
Успех и продължавай да бъдеш такава, каквато си. Гледай си сейра и това е положението, а когато срещнеш твоето си момче - шут за този и край на истериите по телефона от страна на годеницата му.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 81e44a122d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прекалено много внимание обръщаш на нещо, което уж не те интересувало. Няма да обръщам темата на арена за нападки към любовници, но пък и нека темата не се обръща на тема за па похвали и комплименти към любовниците, защото това, че в нечии криворазбрани представи това е много достойно и престижно не означава, че е така в действителност.

Много интересно номер 1 къде прочете, че участниците в историята живеят заедно, имат общо жилище, та чак и дете? И това, че емоционално не е зависима от този мъж ( в което много силно се съмнявам) задължително ли я прави успяла, силна и независима, едва на 24 години?
Говориш с такава убеденост за нечия връзка, сякаш познаваш хората в нея и подробностите, които авторката споделя.

Иначе към авторката няма да се обръщам, тъй като най-вероятно вече безвъзвратно ще ме изгонят от сайта.
Само ще отговоря на въпроса как може едиси какво - Може, може, след време сама ще се убедиш, че може - от собствената си камбанария.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 14d262738b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Че е странно - странно е. Приятелката му е жена без достойнство. Само че не виждам ти с какво точно се различаваш от нея. И двете се унижавате, само че по различен начин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3433986d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке вместо да се чудиш на житието и битието на хората вземи се замисли един ден когато бъдеш на мястото на това момиче и твоичкия си урежда срещи с някоя 24 годишна кифла няколко пъти в седмицата как ще се чувстваш.. казваш че никога не би го позволила.. това ли е любовта за теб.. на първата пречка и да се отказваш.. задължително ли трябва да има нещо материално което да те задържа при него.. момичето може да го обича.. доста често чувствата не ти позволяват да се откажеш колкото и да боли..!! спрете да мислите толкова повърхностно...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1b15f4ddf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами щом не те засяга какво ти пука какви са им отношенията. И не казвай че няма да простиш, че нищо не се знае в живота. И щом на теб ти е добре без чувста, за какво си се загрижила гледай себе си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8346d60286
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък не мисля като номер 1.
Има мъже, които изневеряват дори да си имат и секс и любов и всичко. Просто са си така.
Най-вероятно тя го обича много, особено след като му е простила. Явно и той я обича по някакъв си начин щом не се разделя с нея. Той си знае. Ако ти е толкова любопитно го попитай. Какво толкова

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6a37286053
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Някак си неестествено много пъти повтаряш " мен не ме засяга", " не че ми пука" и т. н. Сякаш се опитваш да оправдаеш себе си, така ми звучи. Според мен си очаквала след скандала да се разделят и да е само твой. И аз не разбирам как може да се поддържат такива отношения-не разбирам нито него, нито теб, нито приятелката му. Съветвам те да си намериш гадже само за тебе.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d979d8b60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не си ли се замисляла, че е по-добре да се радваш на всеки момент, прекаран с него? И не само. Във всяка една ситуация извличай само положителното и от натрупаната позитивна енергия няма да ти се налага да разсъждаваш и да си блъскаш главицата с щуротии. Щастието от негова си страна ще те зареди с лека форма на непукизъм. В смисъл все тая дали добрите или лошите ще те заливат с фалшив морал. Сексът отключва хормона на щастието и ако наистина правите качествен секс, който да те удовлетворява повярвай ми няма да те интересува чуждата рутина. Желая ти късмет и по-малко излишен негативизъм.

Р.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bda81fe415
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Присъединявам се към номер две. Много правилно го каза. Опитваш се да ни убедиш, че си хладнокръвна. Ама от друга страна- връзката им не струвала. С други думи- защо не я зареже. И като я зареже при кой ще иде? Еми при кой? Естествено, че при теб, друга няма под ръка.
Струва-не струва връзката им, те хората си живеят. А ти си тази, която чакат да и подадат сигнал. И то за какво? За едно друсане на кревата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 165ce46fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "Може ли да те лъжат една година, ... " - може, дарлинг, Лоша ти го е казала накрая. Трябва ти житейски опит и няма да се чудиш толкова. Засега прецени дали ти изнася такава връзка, защото в нея нищо няма да се промени, поне докато някой от вас не вземе мерки.
Мечо Пух

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c203e4f664
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лоша за пореден път е много права. Общо взето тя обобщава всичко онова, което и аз си мисля. Още с първото си изречение си в голяма грешка... това, което споделяш изобщо не е много интересно, а често срещано явление под път и над път (за съжаление, разбира се). Ти какво си мислиш, че щом един мъж изневерява, значи непременно не обича жена си и въпроса с това, защо е още с нея при това положение, според теб е достоен за научно изследване. И от къде знаеш как стоят реално при тях нещата, светиш ли им... по-скоро мисля, че вярваш на врелите-некипели, които ти говори човека. Мислиш ли, че ще ти каже ''Ама ние супер много се обичаме, за мен тя е най-страхотната жена.. '' какъв стимул ще имаш да му доставиш някакво удоволствие, ако ти говори с нежност за жена си. Манипулира си те с приказки, а ти явно си взела да вярваш прекалено сляпо. Ами, мила, доста са нещата, които биха подтикнали един мъж към физическа изневяра, но в същото време за нищо на света не биха допуснали половинката им да разбере. Мен по скоро ми лъха на една натрапчива, но по-скоро неосъзната ревност към другата жена (всъщност ти си другата, но трябваше да използвам някакво определително). Не ти пука за отношенията ти с този мъж, нито за неговите с жената до него, обаче пускаш теми ама как можело, ама това и онова. Когато на човек наистина не му дреме за нещо, не дълбае и не занимава никой (още по малко самия себе си) с това. И повярвай ми, не ги пиша тези неща от злоба, най-малкото защото нито те познавам, нито деля нещо с теб, а ти давам по-скоро съвет... на 24 си, не си ли се замисляла, че на тези години е по-добре да се ориентираш към свободен мъж, към сериозна връзка, вместо да си на повикване.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bd691fee6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   След някои от горните коментари почти няма какво да добавя. Хората са го казали по-добре от колкото аз мога.
Не ти пука за отношенията на хората, затова и се мислиш за невинна, но любовницата също е виновна, защото чрез нея се извършва изневярата.
Личи си, че ти пука за него, обаче.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc9add6a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз подкрепям номер 3, който казва, че и двете сте без достойнство - но не мисля, че се унижавате по различен начин.
Напротив, абсолютно еднакво зашеметени сте и двете - позволявате да ви редува според кефа, а според мен даже не сте и едниствените участнички в харема му.
Надали и ще ви направи някакво впечатление, ако разберете за другите. Само ще продължите да заявявате по форумите: "аз да бях на нейно място щях да си ида"
:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b970179ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами това е навикът, времето, което си прекарал с този човек, привързаността. А и според мен й е спестил цялата истина. Едва ли знае от колко време и колко често правите секс с гаджето й. Аз също при такъв случай не бих простила. Но пък от друга страна никога не бих изпаднала и в твоето положение. Толкова да няма с кой, че точно с този си се хванала. На мен пък ми е много интересна психологията на момичета като теб.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b10ba5745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Засрами се бе, на 24 си станала, нека аз да те питам тебе - що за отношения имаш с този мъж? Като е обвързан ква работа имаш с него? Жената си е била много права, и не мисли, че на мъжът й ще се размине. Естествено, че ще те набере и ще ти се развика, даже това ти е малко, мойто момиче. Не се опитвай да излизаш с номера, че ти не си виновна, понеже мъжът й е курвар. Виновна си колкото него, и жената не само е трябвало да ти се развика, ами е трябвало да те спука от бой за да се научиш да не си навираш носа там дет' не ти влиза в работата. Друг път да знаеш...
Пък такива въпроси от сорта 'що за отношения имат' не те интересуват. Гледай си живота, и не се занимавай с обвързани мъже с лигавници. Свободните мъже не са свършили още, така че го давай по-спокойно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker